Jump to content

kotsi88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About kotsi88

  • Ημ. Γέννησης 01/10/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kotsi88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πλάκα κάνετε!!! :hypno: Μακάρι!!! Άντε καλή μας τύχη!!! :D:D:D
  2. Χαίρεται και χρόνια πολλά! Μία ερώτηση... Όταν το κινητό έχει vodafone μενού, έχουμε κάποιο πρόβλημα όταν η κάρτα που θα χρησιμοποιείται στην συσκευή είναι cosmote????????
  3. Αυτό κι αν είναι δώρο!!!!! :D Καλή επιτυχία!!!!! καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!!!!
  4. Για να είμαι ειλικρινής, κι απο το 5800 που έχω δεν μπαίνω και πολυ στο msn..Αν και του έχω περάσει ένα προγραμματάκι..! Σχετικά με το internet, μόνο μέσω wifi...!Οπότε, μάλλον πως ψήθηκα για το H1!! Όσο για τα προβλήματα που είπα, απλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει με το 360, γι' αυτό και ρώτησα..! :)
  5. Καλησπέρα κι από εδώ...Για το H1...Με κάρτα what's up θα έχω πρόβλημα;;Κοίταξα τις προηγούμενες σελίδες, αλλά ένας λέει ότι όλα είναι οκ κι άλλος ότι δεν λειτουργεί απόλυτα... :S Λοιπόν;; :)
  6. Καλησπέρα! Έχω αρκετό καιρό το κινητάκι... Στην αρχή που το αγόρασα είχα ως θέμα αρχικής οθόνης την γραμμή επαφών. Μετά από κάποιο διάστημα το άλλαξα στο βασικό. Σήμερα είπα να το γυρίσω πάλι στην γραμμή επαφών, αλλά όταν το προσπάθησα στην αρχική οθόνη αντί για να μου εμφανίζει είτε τις επαφές που είχα ορίσει είτε μόνο το πρώτο εικονιδιάκι για να προσθέσω τις επαφές που θέλω, μου εμφάνισε 4 γκρι τετραγωνάκια, τα οποία δεν μπορώ να χειριστώ... Έχετε καμία πρόταση??? Ευχαριστώ!:) Και κάτι ακόμη...Τώρα είδα ότι έχει βγει η έκδοση 31.0.101... Εγώ έχω την 21.0.025...Έκανα αναζήτηση ενημερώσεων και μου λέει ότι δεν βρίσκει καμία καινούργια....Τι να κάνω???
  7. Για την ακρίβεια είναι ανανέωση βιβλιοθήκης! :) (το λέω για ν' αποφύγουμε τυχόν μπερδεματάκια!!:) )
  8. Ναι,ναι!!Το έμαθα πλέον!!χεχε!! Δεν ήξερα καν πως υπήρχε κάτι τέτοιο.....:O:O
  9. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Με την ενημέρωση εμφανίστηκαν όλα τα τραγούδια!Και αυτά που είναι στην κάρτα μνήμης!!! Σχετικά με το pc suite, επειδή δεν έβλεπα τα τραγούδια απλά είπα να δοκιμάσω κάθε πιθανό τρόπο!!Είχα δοκιμάσει και με την μαζική αποθήκευση, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα! Σ' ευχαριστώ και πάλι!!:happy:
  10. Καλησπέρα!! Έχω ένα προβληματάκι.... Όταν μεταφέρω είτε με bluetooth είτε με το pc suite κάποια "κομμένα" τραγουδάκια στην μνήμη του κινητού δεν μου τα εμφανίζει από την Έκθεση...Μόνο από την διαχείριση αρχείων....:(:(:( Πιο πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα εκτός αν τα αποθήκευα στην κάρτα μνήμης... Υπάρχει κάποια λύση??? Ευχαριστώ!!:happy:
  11. Σας ευχαριστώ και τους δύο!!! Θα το κοιτάξω από αύριο τώρα πια...!!! :)
  12. καλησπέρα!θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω από κάπου την πένα(αυτή που μοιάζει με τις πένες της κιθάρας)...!έχετε δει κάτι;
  13. καλησπέρα!εχω κ εγώ το 5800!κ εχω μια μικρή απορία!υπάρχει τρόπος να αποθηκεύει τα σμσ στην κάρτα σιμ κ όχι στην συσκευή; Α!κ κάτι ακόμη σχετικό..τα σμσ που ήδη υπάρχουν στην μνήμη του κινητού μπορώ να τα αποθήκευσω στην σιμ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  14. Ναι, το γνωρίζω αυτό! :) Απλά εννοούσα αν υπήρχε τρόπος να μην γίνεται αυτό.......:happy: Σωστά! (δεν το είχα σκεφτεί έτσι......:rolleyes:) Το ίδιο είχαμε πει (δηλαδή έχει αναφερθεί) πως συμβαίνει και όταν ανοίγουμε την λίστα επαφών! Ευχαριστώ πάντως!
  15. καλησπέρα! Εχω το εξής "προβλήματάκι"...οποτε ολοκληρωνω μια κλήση, το μητρώο κλήσεων παραμένει ανοικτό.ακόμη κ όταν εχω πάρει εγώ τηλ... Υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...