crazy_4 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 κάποιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουν... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 κάποιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουν... Εγω με καρτοκινητο δεν εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 ;) .... υπομονή και smile .... ;) .... και κατόπιν, τα πάντα θα είναι καλύτερα .... ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekInfo Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 εδω και λιγη ωρα παλι το συστημα ειναι σε πληρη λειτουργια ελπιζουμε και μονιμη Παράθεση 24 hours news Breaking News Online http://www.bno.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauligle Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ (ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ) !!! Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Μισο λεπτακι, να φορεσω τα γυαλια μου :geek::shock: Α, οκ!! :lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauligle Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Μισο λεπτακι, να φορεσω τα γυαλια μου :geek::shock: Α, οκ!! :lol::lol::p Mπααα δεν κάνουν τίποτα τα γυαλιά!!! Έχω δοκιμάσει κι εγώ αλλά σήμα δεν πιάνω με τίποτα!!!:lol::lol::lol: Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Εγώ έχω διαπιστώσει πρόβλημα στο μετρό στο σταθμό Μεταξουργείο στην Αθήνα. Ενώ φαίνεται ότι υπάρχει σήμα μέχρι και full, δε μπορεί το κινητό να στείλει sms και εννοείτε οι κλήσεις αποτυγχένουν. Αν κατα τύχη καταφέρει να πιάσει γραμμή, οι διακοπές στον ήχο είναι τραγικές και κλείνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Το έχω δοκιμάσει με αρκετά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 είμαι συνδρομητής στην Vodafone από το 2000. στην αρχή είχε πολύ καλό σήμα και σπάνια είχα πρόβλημα. τελευταία βλέπω ότι αντί να γίνεται καλύτερο το σήμα, υπάρχουν περισσότερες περιοχές με πρόβλημα. έχω αρχίσει και σκέφτομαι σοβαρά την φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekInfo Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ακομα και αν εχεις full σημα αλλα δεν μπορεις να κανεις καμια αποστολη μηνυματων η κληση ειναι γιατι το συστημα ειναι κορεσμενο και περιμενει θυριδα να κανει συνδεση οσο για το μειωμενο σημα σε σχεση με αλλες χρονικες στιγμες ειναι επειδη οι εταιριες εχουν προσαρμοσει τις εκπομπες τους συμφωνα με τα προτυπα εκπομπης ακτινοβολιας διεθνως Παράθεση 24 hours news Breaking News Online http://www.bno.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 οσο για το μειωμενο σημα σε σχεση με αλλες χρονικες στιγμες ειναι επειδη οι εταιριες εχουν προσαρμοσει τις εκπομπες τους συμφωνα με τα προτυπα εκπομπης ακτινοβολιας διεθνως Παρακαλώ; Γιατί πότε δεν είχαν προσαρμόσει τις εκπομπές σύμφωνα με τα όρια; Δε φταίει αυτό,το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι που λέει και ο λαός μας...Εμπρός...πίσω! Τόσα ξηλώματα που έχουν γίνει τα τελευταία 4 χρόνια δεν έχουν γίνει σε όλη τη κινητή τηλεφωνία όλα τα προηγούμενα χρόνια!!! Δυστυχώς,ο τραμπουκισμός ξεχειλίζει σε αυτούς που μας κυβερνάνε και μας διοικούνε... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Γεια χαρά και από μένα. Θέλω να αναφέρω και εγώ ότι στην περιοχή του Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην Ταξιαρχών το σήμα είναι σχεδόν ανύπαρκτο μέσα σε μερικά μαγαζιά. Πρέπει να είσαι στο δρόμο για να μιλήσεις. Σε ένα υπόγειο που βρέθηκα έπιανε μόνο η cosmote. Παλαιότερα αν θυμάμαι καλά έπιανε καμπάνα. Φαντάζομαι κάποια κεραία θα κατέβηκε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauligle Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ (ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ) !!! Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauligle Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ (ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ) !!! Μάλλον το θάψανε το θέμα. Όλη η Άνω Γλυφάδα είναι νεκρή από Vodafone!!! Mάλλον για πάντα από ό,τι φαίνεται!! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Πού'σαι ρε bored να μου απαντήσεις τίποτα!!! Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ (ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ) !!! Μάλλον το θάψανε το θέμα. Όλη η Άνω Γλυφάδα είναι νεκρή από Vodafone!!! Mάλλον για πάντα από ό,τι φαίνεται!! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Πού'σαι ρε bored να μου απαντήσεις τίποτα!!! Τι περιμένεις τόσο καιρό και δεν κάνεις χρήση της φορητότητας, αφού βλέπεις οτι η βόντα δεν μπορεί να κάνει τίποτα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Σαφώς και η λύση είναι η φορητότητα,αλλά αν τον δεσμεύει κάποιο υπέρογκο ποσό επιδότησης,δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει επιστροφή του ποσού επειδή (ίσως)υπάρχουν καθυστερημένοι άνθρωποι που δε θέλουν τις κεραίες...Εκτός και αν δεν ήταν νόμιμα τοποθετημένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Και εκτος απο τους πραγματικα καθυστερημενους ως προς την εποχη ανθρωπους ερχεται το εξυπνο κρατος με νεο νομοσχεδιο εντελως ανοητο διοχνωντας ολες τις κεραιες με εμμεσο τροπο απο τις πολεις... Τις θελει εξω απο τις πολεις και μακρια απο ανθρωπους/τηλεφωνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Όπα,σιγά!Ένα-ένα τα δυσάρεστα!!Τι εννοείς;Ψηφίστηκε κάποιο νέο νομοσχέδιο;Και τι ακριβώς λέει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Όπα,σιγά!Ένα-ένα τα δυσάρεστα!!Τι εννοείς;Ψηφίστηκε κάποιο νέο νομοσχέδιο;Και τι ακριβώς λέει;; Δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ψηφιστει αλλα αναιρει σχεδον ολα τα δεδομενα για τους σταθμους βασης κινητης τηλεφωνιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Οι εταιρίες κάνουν κάτι ή είναι τελείως παθητικός ο ρόλος τους;;Ας κλείσουν μια μέρα τα δίκτυα τους και ας έρθει μετά η κάθε κυβέρνηση να ψηφίσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο...Φαντάζομαι ότι από ένα τέτοιο νομοσχέδιο δε θα γλιτώσουν ούτε οι κεραίες της KOTE που βρίσκονται στα κτίρια του OTE,στα κέντρα των πόλεων,σωστά...;;Όχι να την πληρώνουν μόνο η ΒΟΝTA και η ΓOYINT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ (ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ) !!! Μάλλον το θάψανε το θέμα. Όλη η Άνω Γλυφάδα είναι νεκρή από Vodafone!!! Mάλλον για πάντα από ό,τι φαίνεται!! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Πού'σαι ρε bored να μου απαντήσεις τίποτα!!!Κλασσικά εδώ και 1,5+ χρόνο... Το πρόβλημα υπάρχει από τη Γ.Γεννηματά και πάνω, λόγω ξηλώματος κεραίας από κινήσεις των κατοίκων... btw, η συνεργασία vodafone wind με περιαγωγή σε σημεία που το 1 δίκτυο δε πιάνει ισχύει ακόμη; Και αν ναι σε όλη την Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Κλασσικά εδώ και 1,5+ χρόνο... Το πρόβλημα υπάρχει από τη Γ.Γεννηματά και πάνω, λόγω ξηλώματος κεραίας από κινήσεις των κατοίκων... btw, η συνεργασία vodafone wind με περιαγωγή σε σημεία που το 1 δίκτυο δε πιάνει ισχύει ακόμη; Και αν ναι σε όλη την Ελλάδα; Ναι,αλλα σε επιλεγμένους νομούς και όχι σε όλη την Ελλάδα... (ανατολική Μακεδονια και Θράκη , νομός Σερρών από κεντρική Μακ. και νομίζω κάπου σε πελοπ. και Κρήτη; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauligle Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Τι περιμένεις τόσο καιρό και δεν κάνεις χρήση της φορητότητας, αφού βλέπεις οτι η βόντα δεν μπορεί να κάνει τίποτα? Kαλά εννοείται ότι έχει γίνει η φορήτότητα εδώ και ένα μήνα... Απλά το τσεκάρω σε ένα παλιό cu που είχα και γελάω με τους μακάκες... Πάντως τελευταία παρακολουθώ πολλές αστάθειες στο σήμα της Vodafone μέσα στην Αθήνα... Έχω την εντύπωση ότι πληθαίνουν τα νεκρά σημεία αντί να μειώνονται!! Παράθεση ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 pantos ego pou exw vodafone den exw kanena problima me to sima. to 90 % einai sinithos foul... pantos ego pou exw vodafone den exw kanena problima me to sima. to 90 % einai sinithos foul... stin euriteri perioxh ton megaron anaferomai tvra gia athina den 3ero, pantos opote phgaino den exo kapoio problima.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Παντως Θεσσαλονικη κοντα κεντρο το σημα ειναι τοσο χαλια οσο δεν παει αλλο. Δεν μπορεις να μιλησεις χωρις να κανει διακοπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts