TakeOverNet Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Μαι και εχουμε καιρο να μιλησουμε για τον καιρο, νομιζω οτι υπηρξαν τρομερες καταιγιδες στα ορια του τυφωνα. Εβρεξε, χιονισε (οπως θελετε πειτε το) στην Αθηνα και παραδοξως στο Περιστερι και γενικως στα δυτικα. Αλλα γενικοτερα σημειωθηκε εντονη καταιγιδα σε ολη την Αττικη. Πελλοπονησο βροχες ειχαμε σε αρκαδια αχαια, πολλες βροχες στις Κυκλαδες ενω η Ηπειρος ειχε την τιμητικη της με εμφαση σε ιωαννινα αλλα και Αρτα. Στην ξεχασμενη φωκιδα επεσαν βροχες, ενω πολλη εντονη βροχοπτωση παρουσιασθηκε σε ολες τις Κυκλαδες. Mixtri εβρεξε και στον Βολο. Καθως και σε αλλες πολεις και χωρια της Δυτικης Μακεδονιας. Τελος Εβρεξε εντονα και σε χωρια της Ανατολικης Κρητης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Μαι και εχουμε καιρο να μιλησουμε για τον καιρο, νομιζω οτι υπηρξαν τρομερες καταιγιδες στα ορια του τυφωνα. Εβρεξε, χιονισε (οπως θελετε πειτε το) στην Αθηνα και παραδοξως στο Περιστερι και γενικως στα δυτικα. Αλλα γενικοτερα σημειωθηκε εντονη καταιγιδα σε ολη την Αττικη. Πελλοπονησο βροχες ειχαμε σε αρκαδια αχαια, πολλες βροχες στις Κυκλαδες ενω η Ηπειρος ειχε την τιμητικη της με εμφαση σε ιωαννινα αλλα και Αρτα. Στην ξεχασμενη φωκιδα επεσαν βροχες, ενω πολλη εντονη βροχοπτωση παρουσιασθηκε σε ολες τις Κυκλαδες. Mixtri εβρεξε και στον Βολο. Καθως και σε αλλες πολεις και χωρια της Δυτικης Μακεδονιας. Τελος Εβρεξε εντονα και σε χωρια της Ανατολικης Κρητης. Εμένα θα με πεις;Μια βδομάδα κλεισμένοι μέσα ήμασταν!:p Ευτυχώς όμως πλέον επικρατεί ηλιοφάνεια.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 εβρεξε και στον Βολο;. Ούτε στο Βόλο αλλά ούτε και στις Σποράδες που έπρεπε λόγο καλοκαιριού! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ούτε στο Βόλο αλλά ούτε και στις Σποράδες που έπρεπε λόγο καλοκαιριού! Μα εγω δεν ρωτησα.. Καταφαση ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Μα εγω δεν ρωτησα.. Καταφαση ηταν. Αχ τι μoυ κάνεις,μέρες εξεταστικής! Αρχίζει το seeking:!: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Άσχετο αλλά άκουσα ότι έβαλαν φωτιά σε μια κεραία κινητής τηλεφωνίας σε χωριό κοντά στην Νάουσα(νομίζω):confused: .Ισχύει; Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;Ποιας εταιρείας, που ακριβώς κλπ; Είναι ο όχλος με τους πυρσούς και τις τσουγκράνες που βλέπουμε στις ταινίες να κυνηγά το Δράκουλα! Προτείνω ένα ερημονήσι χωρίς κάλυψη από καμμία εταιρεία κινητής, να στέλνουμε εκεί όλους αυτούς τους πρωτόγονους που κατεβάζουν κεραίες και προκαλούν προβλήματα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Μαι και εχουμε καιρο να μιλησουμε για τον καιρο, νομιζω οτι υπηρξαν τρομερες καταιγιδες στα ορια του τυφωνα. Εβρεξε, χιονισε (οπως θελετε πειτε το) στην Αθηνα και παραδοξως στο Περιστερι και γενικως στα δυτικα. Αλλα γενικοτερα σημειωθηκε εντονη καταιγιδα σε ολη την Αττικη. Πελλοπονησο βροχες ειχαμε σε αρκαδια αχαια, πολλες βροχες στις Κυκλαδες ενω η Ηπειρος ειχε την τιμητικη της με εμφαση σε ιωαννινα αλλα και Αρτα. Στην ξεχασμενη φωκιδα επεσαν βροχες, ενω πολλη εντονη βροχοπτωση παρουσιασθηκε σε ολες τις Κυκλαδες. Mixtri εβρεξε και στον Βολο. Καθως και σε αλλες πολεις και χωρια της Δυτικης Μακεδονιας. Τελος Εβρεξε εντονα και σε χωρια της Ανατολικης Κρητης. Φωκίδα που έβρεξε? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clever Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Η Vodafone κάλυψη 3G σε Άνω Πατήσια, Λαμπρινή και Γαλάτσι είναι πολύ καλή έως και άριστη, ακόμα και μέσα σε σπίτια. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω σε λίγο το K800i Vodafone Live, μπορεί να με ενημερώσει κάποιος που να το έχει αν η φωτογραφίες είναι τόσο καλές όσο λέγεται και αν το φλας του είναι τόσο αποτελεσματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Η Vodafone κάλυψη 3G σε Άνω Πατήσια, Λαμπρινή και Γαλάτσι είναι πολύ καλή έως και άριστη, ακόμα και μέσα σε σπίτια. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω σε λίγο το K800i Vodafone Live, μπορεί να με ενημερώσει κάποιος που να το έχει αν η φωτογραφίες είναι τόσο καλές όσο λέγεται και αν το φλας του είναι τόσο αποτελεσματικό. Αυτό έλλειπε να μην είχες σήμα στην Αθήνα. Ως προς το Κ800 ναι είναι αρκετά καλό αλλά είσαι λίγο off-topic. Kαλύτερα να ρωτήσεις στο forum της Sony Ericsson, εδώ συζητάμε για τις υπηρεσίες της Vodafone.;) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Μίλησα με cc για το γνωστό πρόβλημα(εγώ κάλεσα πάλι) και μου ζήτησαν συγνώμη για το ότι δεν υπάρχει πράγματι κάλυψη στις συγκεκριμένες περιοχές του νομού, με βάση και το χάρτη κάλυψης(μου είπαν ότι δεν έχουν κεραίες στην ευρύτερη περιοχή).Μου είπαν ότι έχουν πολλές καταχωρήσεις για πρόβλημα κάλυψης στη συγκεριμένη περιοχή του νομού Σερρών και για αυτό το γνωρίζει καλά το τεχνικό τμήμα(εξεπλάγην διότι πίστευα ότι όσοι κινούνται στην περιοχή έχουν μόνο Cosmote)!Μάλλον από άτομα που επισκέφθηκαν την περιοχή έγιναν οι καταχωρήσεις...Μου ζήτησαν επίσης συγνώμη που παρά την καθυστέρηση ενημέρωσης δεν μου ήρθε κάποιο μήνυμα ή δεν με κάλεσαν έστω για να μου πουν αυτά που μου είπαν σήμερα! Κάλυψη μπορεί να μην έχω,αλλά έχω φοβερή εξυπηρέτηση στη Vodafone. PS Σε 2" το σήκωσαν!!!!:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Παρατηρώ μεγάλο φόρτο στη διασύνδεση Vodafone-ΟΤΕ Cosmote. Σημερα το απόγευμα δε μπόρεσα να βγάλω ούτε μια κλήση. Κάντε κάτι επιτέλους για την κόλαση που λέγεται Λαμία... Τέτοιο traffic το αφήνετε έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Παρατηρώ μεγάλο φόρτο στη διασύνδεση Vodafone-ΟΤΕ Cosmote. Σημερα το απόγευμα δε μπόρεσα να βγάλω ούτε μια κλήση. Κάντε κάτι επιτέλους για την κόλαση που λέγεται Λαμία... Τέτοιο traffic το αφήνετε έτσι... Ειναι προβλημα του ΟΤΕ σε ολο το νομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Ειναι προβλημα του ΟΤΕ σε ολο το νομο. Σε ποιο νομο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Σε ποιο νομο? Φθοιωτιδας i think. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Φθοιωτιδας i think. Μιλας για το θεμα του Traffic... Μου κανει εντυπωση η συφωρρηση με αρκετα πυκνο δικτυο στην πολη της Λαμιας. Με τη διασυνδεση Vodafone-OTE Cosmote τι συμβαινει? Ειχαμε αναβαθμισεις χθες ή γεμισε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Μιλας για το θεμα του Traffic... Μου κανει εντυπωση η συφωρρηση με αρκετα πυκνο δικτυο στην πολη της Λαμιας. Με τη διασυνδεση Vodafone-OTE Cosmote τι συμβαινει? Ειχαμε αναβαθμισεις χθες ή γεμισε? Δεν εχει τιποτα η Διασυνδεση η οποια ειναι στην Αθηνα. Ο ΟΤΕ ειχε προβλημα στο να μεταφερει τις κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntg1980 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Σοβαρό πρόβλημα κάλυψης έχει παρατηρηθεί τους τελευταίες μήνες στις 40 Εκκλησιές στη Θεσσαλονίκη! Από την εξυπηρέτηση πελατών υποστηρίζουν πως υπάρχει σοβαρή βλάβη σε κάποιον μεγάλο κόμβο, ο οποίος δημιούργησε πρόβλημα και στον μικρότερο κόμβο που στέλνει σήμα στη συγκεκριμένη περιοχή... Τώρα το κατα πόσο ισχύει αυτό δεν το γνωρίζω, καθότι μπορεί κιόλας να "ξυλώθηκε" κεραία και να μην το λένε! Πάντως δεν διευκρίνησαν πότε θα επανέλθει και πάλι το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Σοβαρό πρόβλημα κάλυψης έχει παρατηρηθεί τους τελευταίες μήνες στις 40 Εκκλησιές στη Θεσσαλονίκη! Από την εξυπηρέτηση πελατών υποστηρίζουν πως υπάρχει σοβαρή βλάβη σε κάποιον μεγάλο κόμβο, ο οποίος δημιούργησε πρόβλημα και στον μικρότερο κόμβο που στέλνει σήμα στη συγκεκριμένη περιοχή... Τώρα το κατα πόσο ισχύει αυτό δεν το γνωρίζω, καθότι μπορεί κιόλας να "ξυλώθηκε" κεραία και να μην το λένε! Πάντως δεν διευκρίνησαν πότε θα επανέλθει και πάλι το σήμα. Εαν επροκειτο για βλαβη θα ειχε επιδιορθωθει αμεσα η εστω συντομα... Αν ομως εχουν περασει μερες απο τοτε και η κατασταση παραμενει τοτε πιθανον να εχει ξελωθει κεραια και το να επαναλειτουργησει ειναι καπως χρονοβορο. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι περαστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Μετά από ένα mail που έστειλα χθες στο τμήμα εταιρικής υπευθυνότητας λέγοντάς τους 2 πραγματάκια για την κατά τα άλλα "υπευθυνότητα" με πήραν σήμερα τηλέφωνο! Κεραία όπως μου είπαν δεν είναι στο πρόγραμμα να μπει παρόλο που για άλλη μια φορά παραδέχτηκαν ότι "πράγματι δεν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή"!!! "Μακροπρόθεσμα θα καλυφθεί η περιοχή", αλλά σε πολύ μεγάλο βάθος χρόνου από ότι κατάλαβα... Προφανώς περιμένουν να βάλει η WIND ώστε να εκμεταλλευτούν το εθνικό roaming.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Α τους αλητες τους τζαμπατζηδες :p :p Χωρις πλακα ομως, το roaming κυριολεκτικα λυνει τα χερια και στις δυο εταιρειες σε πολυ προβληματικες περιοχες. Μια απο τις δυο να καταφερει κεραια καπου, και ειναι οκ τα πραγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Α τους αλητες τους τζαμπατζηδες :p :p Χωρις πλακα ομως, το roaming κυριολεκτικα λυνει τα χερια και στις δυο εταιρειες σε πολυ προβληματικες περιοχες. Μια απο τις δυο να καταφερει κεραια καπου, και ειναι οκ τα πραγματα! Ένα πράγμα...Όλα κούτρα τα θέλουνε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Να δούμε πόσο και πότε θα επεκταθεί το roaming.Γιατί εδώ και μήνες έχει καθίσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chevy Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Α τους αλητες τους τζαμπατζηδες :p :p Χωρις πλακα ομως, το roaming κυριολεκτικα λυνει τα χερια και στις δυο εταιρειες σε πολυ προβληματικες περιοχες. Μια απο τις δυο να καταφερει κεραια καπου, και ειναι οκ τα πραγματα! Οι τζαμπατζηδες μαλλον τα βρηκαν δυσκολα προχτες στην κρητη την οποια εχασαν επι δυο ωρες και βαλε Λειτουργησε εκει το roaming? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triovashalos Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Οι τζαμπατζηδες μαλλον τα βρηκαν δυσκολα προχτες στην κρητη την οποια εχασαν επι δυο ωρες και βαλε Λειτουργησε εκει το roaming? Αν το Roaming μεταξύ WIND και Vodafone δεν έχει επεκταθεί και σε άλλες περιοχές (είχε ξεκινήσει πιλοτικά μόνο για Ιθάκη, Κεφαλλονιά και Καλαμάτα), τότε θα έγινε χαμός. Μήπως κανένας φίλος από την Κρήτη μπορεί να μας πεί τι έγινε τελικά προχθές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Οι τζαμπατζηδες μαλλον τα βρηκαν δυσκολα προχτες στην κρητη την οποια εχασαν επι δυο ωρες και βαλε Λειτουργησε εκει το roaming? Τι ακριβώς έγινε προχτές στην Κρήτη; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts