Jump to content

triovashalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

triovashalos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ο χειμώνας είναι "technical Halded" αλλά θα έρθει η ώρα του!!!!! Το έπιασες το υπονοούμενο;; :pig::pig: Η επινόηση του -Technical Halted- ήταν όντως μια πολύ έξυπνη κίνηση για αποφυγή κυρώσεων, αλλά πιστεύω θα γνωρίζεις επειδή βλέπω ότι είσαι ενήμερος, ότι έγινε πλέον αντιληπτό από τους αρμόδιους αν όντως οι σταθμοί ήταν κάτω για τον παραπάνω λόγο. :rtfm:
  2. Αν αληθεύει ότι η συνεργασία μεταξύ VODAFONE - WIND για Εθνική Περιαγωγή έλαβε τέλος, τότε θα έχωμε ακόμη χειρότερες καταστάσεις. Ο χειμώνας άρχισε ...................:oops:
  3. Αληθεύει ότι ακόμα δεν έχει πληρωθεί η εταιρεία που ανέλαβε την συντήρηση του δικτύου λόγω του ότι εντοπίσθηκαν αδυναμίες στην εκτέλεση των εργασιών που ανέλαβε και ειδικά στη Κρήτη ?
  4. Τα Outdoor RBS είναι πάντα κλειστά για λόγους στεγανότητας και ψύξης. Μήπως η ενσωματομένη μονάδα κλιματισμού έχει βλάβη και προκειμένου να μην υπερθερμανθεί το έχουν αφήσει ανοικτό ? Βέβαια η θερμοκρασία των τελευταίων ημερών κάθε άλλο παρά δροσερή είναι οπότε αν αυτό είναι το πρόβλημα να εύχεσαι να βρεθεί διαθέσιμος μηχανικός που να γνωρίζει το Outdoor RBS γιατί έχουν γίνει ανακατατάξεις και η τεχνική υποστήριξη πλέον .......................:lol:
  5. Έχουν γίνει και γίνονται τόσες παραθέσεις τόσο από εμένα όσο και από άλλα μέλη στο Forum που δεν έχει νόημα να ζητάς κάτι πιό συγκεκριμένο. Απλώς διάβασε τα σχόλια από την αρχή και θα καταλάβεις .... Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τον chevy το γουρουνάκι άν έχει σχέση με το Outsource ?
  6. Μήπως σου έχουν ξεφύγει και άλλα γεγονότα με αποτέλεσμα να υπεραμύνεσαι για καταστάσεις που σου θυμίζουν παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα ?:what:
  7. Έχω την περιέργεια μετά τα περιστατικά της Κρήτης και της Καρύστου τι δικαιολογία θα δωθεί ?:!:
  8. Αν το Roaming μεταξύ WIND και Vodafone δεν έχει επεκταθεί και σε άλλες περιοχές (είχε ξεκινήσει πιλοτικά μόνο για Ιθάκη, Κεφαλλονιά και Καλαμάτα), τότε θα έγινε χαμός. Μήπως κανένας φίλος από την Κρήτη μπορεί να μας πεί τι έγινε τελικά προχθές ?
  9. Ο Arun Sarin είχε έλθει στην Ελλάδα για να δεί τον αγώνα της Liverpool και όχι για να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Επίσης απ΄ότι μαθεύτηκε εκ των έσω η επικοινωνία του με τον διευθύνοντα σύμβουλο κατά την διάρκεια της παραμονής του κάθε άλλο παρά εγκάρδια ήταν. Αν κάποιο άλλο μέλος του forum γνωρίζει λεπτομέρειες καλό θα ήταν να μας τις κοινοποιήσει γιατί τα δικά μου σχόλια ορισμένες φορές έχουν χαρακτηριστεί εμπαθή και σβήνωνται.
  10. Τα δικά μου σχόλια όμως δεν κατάλαβα γιατί έσβησαν ? Δεν υπήρξε κάποιος υβριστικός χαρακτηρισμός από την πλευρά μου. Άρα ..................?:X
  11. Για τις διαφημήσεις του 3G στην TV δεν είμαι σίγουρος αν έχουν σταματήσει αλλά μιας και το επισήμανες αυτό που έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία είναι ότι όταν κάνεις ανανέωση συμβολαίου (ορισμένοι την λένε αναβάθμιση) δεν σε επιδοτούν με επιπλεόν ποσό όπως γινόταν παλαιότερα για την περίπτωση που διάλεγες συσκευή 3G
  12. Δεν θα μπορούσα να πω ότι έχεις άδικο αν και για το 3G νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο :!:
  13. Αν ισχύει αυτό που γράφεις τότε ίσως αυτό να εξηγεί γιατί δεν προχώρησε στο χώρο της σταθερής γιατί απ΄ ότι ξέρω ο σχεδιασμός ήταν έτοιμος εδώ και καιρό :O
  14. Είχα και εγώ τις σχετικές πληροφορίες αλλά όταν τις έγραψα στο Forum με χαρακτήρησαν προκατειλημένο και μου έσβησαν ορισμένες φορές τα σχόλια μου επειδή αντιδρούσε έντονα ένα μέλος του Forum :!:
×
×
  • Create New...