Jump to content

Huawei U8650 Sonic

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...ρε παιδες να ρωτησω και εγω κατι..περασα την joyos του mik tech...την εχω 2 μερες τωρα..και ενω γενικα ειμαι ικανοποιημενος εχω μια μερα τωρα που μου εχει ξεσκισει την μπαταρια...με κινητο μολις απο φορτιση,επεσα για υπνο με 100% και ξυπνησα με 72%..ολα κλειστα(δικτυα,3g κτλ..)..ξερει κανεις τι παιζει.?..εψαχνα δεξια-αριστερα και καπου ειδα μεχρι και για bug..παιζει κατι τετοιο..?

• Απαντήσεις 280
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

περιεργο αυτο που λες δεν παρατηρησα κατι τετοιο με την μπαταρια.

Μηπως το σκαλιζεις συνεχεια δοκιμαζοντας διαφορα στη νεα rom και τελειωνει γρηγορα η μπαταρια?

Καλη διαρκεια μπαταριας εχεις αν βαλεις φωτεινοτητα στο αυτοματο ,αλλα βεβαια αφου το ειχες κλειστο κατι αλλο συμβαινει

Μπορεις να κανεις μεσα απο το clockwordmod reset battery stats να δεις αν στρωσει.

Για το ιντερνετ της miui που λεει ο φιλος παραπανω δεν υπαρχει κανενα προβλημα στην rom.Μηπως κατι συμβαινει με την συνδεση με το router ?

Edited by mik_tech

..δεν ξερω,τι να πω..οτι εφαγα κολλημα και σκαλιζα πολλα ναι...πολυ ωραια βεβαια η joyos σου...πηρε αλλον αερα το κινητο μου... :lol: τωρα βεβαια το γυρισα στην εργοστασιακη/σπασμενη του που βρηκα επισης εδω..καλh και αυτη απλα δεν εχει πολλες διαφοροποιησεις απο την μαμισια.απλα 'τσουλαει' πιο ελαφρια το κινητο γιατι δεν εχει τα αχρηστα..κατι τελευταιο...ποια προτεινεις εσυ αναμεσα στην joyos που εφτιαξες και την miui 2.2.40 για το συγκεκριμενο κινητακι μας...? :up:

Αυτα ειναι γουστα ...και οι 2 δουλευουν χωρις προβλημα. Η joyos ειναι πιο απλη (και λιγο πιο ελαφρια) ,και η miui με περισοτερες ρυθμισεις και θεματα .

To μονο θεμα που θελει προσοχή στην miui ειναι οτι μπορει καποιος να βαλει μια lockscreen απο καποιο θεμα για hdpi, και να ειναι για μεγαλυτερη αναλυση ,με αποτελεσμα να μην μπορει μετα να ξεκλειδώσει το τηλεφωνο αφου τα εικονιδια της lockscreen θα ειναι μεγαλυτερα και δεν θα χωρανε στην οθονη .

Μπορειτε να βαλετε οποιο θεμα θελετε στις miui χωρις προβλημα ,αρκει να ξερετε οτι η lockscreen ειναι mdpi .Αλλιως επιλεγετε τα υπολοιπα στοιχεια του θεματος (εικονιδια κτλ) ,ακομα και αν ειναι για αλλες αναλυσεις, ομως χωρις την lockscreen .

Αυτο ισχυει για ολες τις miui που υπαρχουν για τηλεφωνα με αναλυσεις mdpi ,δεν ειναι bug της συγκεκριμένης.

Edited by mik_tech

...μαλιστα...α κατι τελευταιο mik το λινκ για την miui δεν λειτουργει...τσεκαρε το αν θες...με την νεα joyos που ελεγες σε αλλο ποστ τι γινεται τελικα...?να αναμενουμε συντομα...?!?! :food:

Αρχικά πρέπει να κάνουμε το κινητό μας να ξεκινάει με άλλο μενού boot όπως τα windows recovery για να μπορούμε να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που θέλουμε να επιστρέψουμε στην έκδοση την εργοστασιακή. Αυτό το καταφέρνουμε κατεβάζοντας ένα πρόγραμμα bootloader

http://www10.zippyshare.com/v/83848336/file.html

1.Αποσυμπιέζουμε το αρχείο που κατεβάσαμε "ClockworkMod 5.0.2.7 και ανοίγουμε τον φάκελο να τον έχουμε σε ετοιμότητα

2. Κλείνουμε το κινητό και βγάζουμε την μπαταρία για 5 δευτερόλεπτα

3. Ξαναβάζουμε την μπαταρία και πατάμε το κάτω κουμπί έντασης ήχου και το κουμπί ενεργοποίησης του κινητού ταυτόχρονα και συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή με το καλώδιο , εκεί θα φορτώσει αυτόματα τους οδηγούς των windows για το κινητό, μέσα από τον φάκελο που έχουμε σε αναμονή τρέχουμε την εφαρμογή "ClockworkMod 5.0.2.7 (Bootloader-Volum DOWN + POWER) μόλις κλείσει το παράθυρο αφήνουμε τα κουμπιά και βγάζουμε το καλώδιο και την μπαταρία.

4. Ξαναβάζουμε την μπαταρία και πατώντας το πάνω κουμπί έντασης ήχου και το κουμπί ενεργοποίησης για κάποια δευτερόλεπτα μας βάζει στο νέο μενού του bootloader.

5. Εκεί σε πρώτη φάση μπορούμε να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας από την εργοστασιακή rom για να μπορέσουμε να γυρίσουμε πίσω εάν θέλουμε. Με τα πλήκτρα vol+ vol- μαρκάρουμε την επιλογή μας στο μενού και με το πλήκτρο power on επιλέγουμε.

6.Εάν θέλουμε backup πάμε στην επιλογή backup and restore εκεί επιλέγουμε backup. Mόλις τελειώσει κάνουμε reboot το κινητό μας.

Για να εγκαταστήσουμε την rom ANdroid 4 την κατεβάζουμε από εδώ

http://www65.zippyshare.com/v/39403843/file.html

Και μετά το δεύτερο αρχείο με τα γραφικά από εδώ

http://www1.zippyshare.com/v/16623303/file.html

Τώρα αφού τα έχουμε κατεβάσει αυτά τα 2 αρχεία τα περνάμε στην κάρτα του κινητού μας με το καλώδιο.

1.Αφού τα περάσουμε , κλείνουμε το κινητό και βγάζουμε την μπαταρία.

2.Ξανακάνουμε την διαδικασία για να μπούμε στον bootloader με το vol+ και το power ταυτόχρονα.

3. Αφού μπούμε στον bootloader επιλέγουμε το install file from zip και επιλέγουμε από την κάρτα μας το πρώτο αρχείο το ICS style V2.0 και το εγκαθιστούμε.

4. Κάνουμε επανεκκίνηση και βάζουμε τις ρυθμίσεις που θέλουμε, όπως γλώσσα , ώρα κτλπ. ( Η πρώτη εκκίνηση θα καθυστερήσει αρκετά στο φόρτωμα).

5. Αφού μπεί το τηλέφωνο σε κανονική λειτουργία , πατάμε παρατεταμένα το

power και βγάζει το μενού κλεισίματος, εκεί επιλέγουμε reboot και στο υπομενού recovery για να μας βγάλει στον bootloader ξανά.

6.Αφού κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο και φορτώσει bootloader πάμε ξανά στο install file from a zip και εγκαθιστούμε το δεύτερο αρχείο γραφικών ics 7. Το ICS Graphics αυτό το εγκαταστήσουμε κάνουμε reboot και είμαστε έτοιμοι.

8. Αφού ρυθμίσουμε δίκτυα , λογαριασμούς κτλπ. Εάν θέλουμε πέρνουμε ένα καθαρό Backup πριν αρχίσουμε την εγκατάσταση προγραμμάτων μέσα από τον bootloader.

Στην rom αυτή δεν υπάρχει προεγκατεστημένο το facebook , twitter, totem weather , huawei backup.

Προτεινόμενα προγράμματα από εμένα είναι για καιρό το Fancy Widgets pro (ελαφρύ και αξιόπιστο)

To wifi explorer pro το καλύτερο για την διαχείριση του κινητού μέσω wifi στο σπίτι μας.

Ερωτηση. Εκανα το backup. Πως μπορω να το διαγραψω?

• 2 weeks later...
Αρχικά πρέπει να κάνουμε το κινητό μας να ξεκινάει με άλλο μενού boot όπως τα windows recovery για να μπορούμε να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που θέλουμε να επιστρέψουμε στην έκδοση την εργοστασιακή. Αυτό το καταφέρνουμε κατεβάζοντας ένα πρόγραμμα bootloader

http://www10.zippyshare.com/v/83848336/file.html

1.Αποσυμπιέζουμε το αρχείο που κατεβάσαμε "ClockworkMod 5.0.2.7 και ανοίγουμε τον φάκελο να τον έχουμε σε ετοιμότητα

2. Κλείνουμε το κινητό και βγάζουμε την μπαταρία για 5 δευτερόλεπτα

3. Ξαναβάζουμε την μπαταρία και πατάμε το κάτω κουμπί έντασης ήχου και το κουμπί ενεργοποίησης του κινητού ταυτόχρονα και συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή με το καλώδιο , εκεί θα φορτώσει αυτόματα τους οδηγούς των windows για το κινητό, μέσα από τον φάκελο που έχουμε σε αναμονή τρέχουμε την εφαρμογή "ClockworkMod 5.0.2.7 (Bootloader-Volum DOWN + POWER) μόλις κλείσει το παράθυρο αφήνουμε τα κουμπιά και βγάζουμε το καλώδιο και την μπαταρία.

4. Ξαναβάζουμε την μπαταρία και πατώντας το πάνω κουμπί έντασης ήχου και το κουμπί ενεργοποίησης για κάποια δευτερόλεπτα μας βάζει στο νέο μενού του bootloader.

5. Εκεί σε πρώτη φάση μπορούμε να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας από την εργοστασιακή rom για να μπορέσουμε να γυρίσουμε πίσω εάν θέλουμε. Με τα πλήκτρα vol+ vol- μαρκάρουμε την επιλογή μας στο μενού και με το πλήκτρο power on επιλέγουμε.

6.Εάν θέλουμε backup πάμε στην επιλογή backup and restore εκεί επιλέγουμε backup. Mόλις τελειώσει κάνουμε reboot το κινητό μας.

Για να εγκαταστήσουμε την rom ANdroid 4 την κατεβάζουμε από εδώ

http://www65.zippyshare.com/v/39403843/file.html

Και μετά το δεύτερο αρχείο με τα γραφικά από εδώ

http://www1.zippyshare.com/v/16623303/file.html

Τώρα αφού τα έχουμε κατεβάσει αυτά τα 2 αρχεία τα περνάμε στην κάρτα του κινητού μας με το καλώδιο.

1.Αφού τα περάσουμε , κλείνουμε το κινητό και βγάζουμε την μπαταρία.

2.Ξανακάνουμε την διαδικασία για να μπούμε στον bootloader με το vol+ και το power ταυτόχρονα.

3. Αφού μπούμε στον bootloader επιλέγουμε το install file from zip και επιλέγουμε από την κάρτα μας το πρώτο αρχείο το ICS style V2.0 και το εγκαθιστούμε.

4. Κάνουμε επανεκκίνηση και βάζουμε τις ρυθμίσεις που θέλουμε, όπως γλώσσα , ώρα κτλπ. ( Η πρώτη εκκίνηση θα καθυστερήσει αρκετά στο φόρτωμα).

5. Αφού μπεί το τηλέφωνο σε κανονική λειτουργία , πατάμε παρατεταμένα το

power και βγάζει το μενού κλεισίματος, εκεί επιλέγουμε reboot και στο υπομενού recovery για να μας βγάλει στον bootloader ξανά.

6.Αφού κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο και φορτώσει bootloader πάμε ξανά στο install file from a zip και εγκαθιστούμε το δεύτερο αρχείο γραφικών ics 7. Το ICS Graphics αυτό το εγκαταστήσουμε κάνουμε reboot και είμαστε έτοιμοι.

8. Αφού ρυθμίσουμε δίκτυα , λογαριασμούς κτλπ. Εάν θέλουμε πέρνουμε ένα καθαρό Backup πριν αρχίσουμε την εγκατάσταση προγραμμάτων μέσα από τον bootloader.

Στην rom αυτή δεν υπάρχει προεγκατεστημένο το facebook , twitter, totem weather , huawei backup.

Προτεινόμενα προγράμματα από εμένα είναι για καιρό το Fancy Widgets pro (ελαφρύ και αξιόπιστο)

To wifi explorer pro το καλύτερο για την διαχείριση του κινητού μέσω wifi στο σπίτι μας.

Με αυτές τις οδηγίες βάζεις ICS στο Sonic και λειτουργούν όλα ok? Δε θέλω να ρισκάρω την εργοστασιακή σταθερότητα του κινητού μου.

Με αυτές τις οδηγίες βάζεις ICS στο Sonic και λειτουργούν όλα ok? Δε θέλω να ρισκάρω την εργοστασιακή σταθερότητα του κινητού μου.

Όντως, λειτουργούν όλα;

Ερωτηση. Εκανα το backup. Πως μπορω να το διαγραψω?

ΟΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ BACKUP??

ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΓΙΑ OFFICIAL ROM ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΔΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Επίσης μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Γεια σας παιδια... Χρονια πολλα!!! μια ερωτηση η κοπελα μου εχει το U8650 και δεν συνδεεται σε wifi, κανει συνδεση και μετα αποσυνδεεται μονο του το εχω δοκιμασει σε πολλα δικτυα κλειδωμενα και μη... Εχει αναφερθει ποτε καποιο τετοιο προβλημα?

Πριν το σερβις λεω να του αλλαξω ρομ μηπως φτιαξει... Ποια θα μου προτεινατε?? εχει στοκ 2.2.4 τωρα

Υπαρχει καμμια ιδεα εκτος απο σερβις και ρομ?

EDIT : Ακυρο δε χρειαζεται το εχασε το κινητο :/ ευχαριστω παντως

Edited by costas89m

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Για αυτους που ρωτανε για ICS rom αν δουλευουν ολα απαντω οτι ΔΕΝ υπαρχει ICS rom μεχρι τωρα που να δουλευει η camera

Τωρα αν στην rom δουλευουν ολα τοτε δεν ειναι ICS (android 4) αλλα ICS style (android 2x)

[ATTACH]29004[/ATTACH]

[ATTACH]29005[/ATTACH]

[ATTACH]29006[/ATTACH]

[ATTACH]29007[/ATTACH]

[ATTACH]29008[/ATTACH]

H ελληνικη joyos με νεα status bar και χρωματιστα εικονιδια για μπαταρια ,σημα, wifi κτλ

Οπως και στο iphone η status bar ειναι διαφανη στην lockscreen k homescreen , και εγχρωμη στα διαφορα menu (settings,sms ,phone κτλ)

κατεβαστε την απο εδω :

joyos GR

Edited by mik_tech

Παιδία έχει κανείς καμία ιδέα για ρυθμίσεις cpu και kernel tweaks??π.χ για cpu υπάρχουν κατι ρυθμίσεις για προγραματισμό ι/ο τα οποια δεν ξέρω τι διαφορές εχουν..

mik tech αυτη που εβαλες απο πανω ειναι αυτη που περιεγραφες σελιδα 11...??? miui 2.2.40 Gingerbread port για sonic k ideos x3,ultimate ios theme v7 για miui,ilauncher ????

επισης με την joyos σου δεν χτυπαει το κινητο οταν το εχω με ακουστικα...ακουγεται μονο μεσα απο τα ακουστικα..ενω με την αλλη rom την επισημη-σπασμενη δουλευει κανονικα...ριξτου μια ματια αν θες....!! :bow:

Edited by hadji21

Δεν χρησιμοποιω ακουστικα και γιαυτο δεν ηξερα οτι εχει αυτο το θεμα με τα ακουστικα...

Θα δω αν μπορει να γινει κατι

Η rom ειναι η joyos που ειχα βαλει και σε προυγουμενη σελιδα απλως ειναι εμπλουτισμενη με την εγχρωμη status bar και τα εγχρωμα εικονιδια της bar ,δεν ειναι η miui που ειχα βαλει στην σελιδα 11

Το link για την miui που εβαλα στην 11 δεν δουλευει πια , το ξαναβαζω :

miui 2.4.20 GR

και το link για το iphone 4s theme v7 for miui (για να μην εχει την κλασικη miui εμφανιση αλλα του iphone 4s) :

iphone_theme_v7

ΠΡΟΣΟΧΗ!! :

στο iphone 4s theme v7 επιλεγουμε ολα ΕΚΤΟΣ απο την LOCKSCREEN , διαφορετικα αν επιλεξουμε την lockscreen που εχει το θέμα ,λογω της διαφορετικης αναλυσης της lockscreen (που ειναι για hdpi resolution oxi mdpi που εχει το huawei), τοτε δεν θα μπορυμε να ξεκλειδωσουμε το τηλ γιατι τα εικονιδια θα ειναι πολυ μεγαλυτερα απο το μεγεθς της οθονης του.

Edited by mik_tech

Σκεφτομαι να το αγορασω αυριο κ ολας. Τι λετε Ενναλακτικα σκεφτομαι το Αλκατελ 991 Edited by TonimanakHTC

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...

Lenovo A8 806 Golden Warrior

για την iphone_theme_v7 μεσα στο clockwork mode χτυπαει και δεν κανει εγκατασταση...βγαζει installation aborted...το εκανα rar και στην συνεχεια zip το αρχειο γιατι οπως ηταν δεν το διαβαζε...και οταν το διαβασε εβγαλε αυτο που ειπα

Σκεφτομαι να το αγορασω αυριο κ ολας. Τι λετε Ενναλακτικα σκεφτομαι το Αλκατελ 991

Με τίποτα. Το 991 ασυζητητί. Απλά και μόνο για τον 800άρη επεξεργαστή του τελευταίου και τις 4 ίντσες.

Το 8650 προσωπικά με απογοήτευσε σαν συσκευή. Δεν έχω πιάσει ποτέ πιο ασταθές κινητό τηλέφωνο.

για την iphone_theme_v7 μεσα στο clockwork mode χτυπαει και δεν κανει εγκατασταση...βγαζει installation aborted...το εκανα rar και στην συνεχεια zip το αρχειο γιατι οπως ηταν δεν το διαβαζε...και οταν το διαβασε εβγαλε αυτο που ειπα

Μα το iphone theme ειναι θεμα του miui δεν ειναι rom !!! Oταν εχει εγκατασταθει η miui rom (2.4.20 GR) μεσα τον file manager την επιλεγουμε και την ανοιγουμε (οπως καθε θεμα) !

Edited by mik_tech

Και με το θεμα την μνημης τι κανουμε ? Αν ειναι να σερνεται το τηλεφωνο η να περασω καμια Ρομ και να σερνεται ακομα περισσοτερο τοτε αξιζει τον κοπο ?

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...

Lenovo A8 806 Golden Warrior

καλησπερα παιδια..πριν απο λιγες μερες μου επεσε λιγο νερο στο τηλ..πλεον καθε φορα που παταω το bluetooth δειχνει στην αρχη οτι προσπαθει να ενεργοποιηθει αλλα τελικα δεν το κανει και μενει κλειστο.ολα τα αλλα λειτουργουν αψογα..καμια ιδεα;

παιδια μολις πηρα το κινητο και θελω να βαλω μια memory card micro sd 8gb που ειχα παλια και ειναι της sandisk αλλα δε μου την αναγνωριζει...ενω μου αναγνωριζει την 2gb που ειχε στο κουτι το κινητο. ξερει κανεις τι παιζει? η 8gb δεν εχει προβλημα,δηλ λειτουργει στο προηγουμενο μου κινητο

παιδια μολις πηρα το κινητο και θελω να βαλω μια memory card micro sd 8gb που ειχα παλια και ειναι της sandisk αλλα δε μου την αναγνωριζει...ενω μου αναγνωριζει την 2gb που ειχε στο κουτι το κινητο. ξερει κανεις τι παιζει? η 8gb δεν εχει προβλημα,δηλ λειτουργει στο προηγουμενο μου κινητο

εκανες format στην καρτα ?

• Administrators
καλησπερα παιδια..πριν απο λιγες μερες μου επεσε λιγο νερο στο τηλ..πλεον καθε φορα που παταω το bluetooth δειχνει στην αρχη οτι προσπαθει να ενεργοποιηθει αλλα τελικα δεν το κανει και μενει κλειστο.ολα τα αλλα λειτουργουν αψογα..καμια ιδεα;

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν δουλέψει... μάλλον θα έχει υποστεί τις πρώτες συνέπειες από την επίδραση της υγρασίας.

Modpic.gif

δεν ξερω αν εχω κανει κατι λαθος,αλλα οταν περασα την JoyGR.zip δεν ξεκλειδωνει η SIM..μπορω να το διορθωσω αυτο? ελπιζω,γιατι ειναι η πιο γρηγορη rom που εχω δοκιμασει!

εκανα ολα τα wipes που πρεπει,ξαναπερασα τη rom και ξεκλειδωθηκε η sim.μετα απο 2-3 λεπτα ομως το προβλημα επανηλθε!

Edited by trotsky87

• The title was changed to Huawei U8650 Sonic