Jump to content

hadji21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hadji21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

hadji21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ως νεος κατοχος του Ipad θα μπορουσα να εχω info σχετικα με το builds io? Τι προσφερει, προτασεις για εφαρμογες που διαθετει, αν αξιζει κλπ;;
  2. Πολυ δυνατό δωρο!!! Καλες γιορτες σε ολους με υγεια!!!
  3. Τον τελευταιο μηνα η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα σε σχέση με πριν. Απο εφαρμογες εχω τα κλασσικα (fb, insta, viber, πολυ λιγα και ελαφρια games). Καμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?
  4. Μια απο τα ίδια και σε μενα. Με αρκετο ελευθερο χωρο τοσο στο κινητο οσο και στην SD. Ξερουμε τι μπορει να παιζει???
  5. Εγω ειχα απο παλιό iphone τα ακουστικά και δουλεύουν άψογα με το Α5. By the way, τα μαμίσια του - που λες οτι πλέον σου χάλασαν- πως ήταν?? Επειδη εγω δεν τα έχω ανοίξει καν ακόμα...!
  6. Επιβεβαιώνω και εγω την μεθοδο μέσω Smart Switch για την αναβαθμιση σε Nougat. Το εκανα χθες το βραδυ, ακριβως οπως το περιγραφει ο φιλος.(Ιταλικό από Kaizer).
  7. Ακομα τπτ απο Nougat παντως....(ιταλικο απο Kaizer). Εχει παρει κανενας αλλος να μας πει εντυπωσεις?
  8. Φιλε πως σου ηρθε η αναβαθμιση?? Γιατι και εγω απο Κάιζερ ειμαι (ιταλικο) αλλα δεν ηρθε ακομα τπτ!! Γενικες εντυπωσεις μεχρι τωρα?? Εκανες reset μετα το update?
  9. Καταπληκτικό δώρο!! Προβλέπω ρεκόρ συμμετοχών!! :lol: Καλη επιτυχια!!! :cool:
  10. Κάτοχος σχεδόν 1 μήνα. Απόλυτα ικανοποιημένος και ερχόμενος από 'Κινέζο' μπορώ να πώ ότι η σύγκριση είναι ''μέρα με νύχτα''. Εξαιρετικό κινητό με ποιότητα στα πιο βασικά, κατ'εμε. Οθόνη, μπαταριάρα, κεραίες, gps, ιντερνετ, multitasking και κάμερες(αξιοπρεπής η πίσω, μέτρια η μπροστά.) Βρήκε τελικά κανείς τζαμάκι για οθόνη με καλή εφαρμογή? Εχω βάλει ένα απο την πρώτη μέρα αλλά έχω το θέμα με τα ''ιχνη'' περιμετρικά της οθόνης( γνωστό και ως ghost ring στο διαδικτυο.) Στο μεταξύ η αίσθηση της οθόνης χωρις tempered είναι πολύ καλύτερη αλλα... το φοβάμαι ρε ****το με τα βαλε-βγάλε στις τσέπες και αυτά περί gorilla glass δεν το πολυεμπιστεύομαι. Καμια ιδέα για προστασία οθόνης αξιόπιστη???
×
×
  • Create New...