rostropol Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Το design και λεπτομέρειες για το ray. http://www.soyacincau.com/2011/09/26/xperia-ray-a-design-story/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 3 Γραμμές,λιγότερο από 160 γράμματα μαζί με τα κενά. Κατέβασε και χρησιμοποιήσε το handcet sms ή βρες την επιλογή που λεει για εξοικονόμηση κόστους. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 3 Γραμμές,λιγότερο από 160 γράμματα μαζί με τα κενά. https://market.android.com/details?id=net.bitquill.inputmethod.greek&feature=search_result Στο market του κινητού βάλε greek input method και θα στο βγάλει,έτσι θα στέλνεις 160 χαρακτήρες,επιλογή αυτού του πληκτρολογίου αφού το τικάρεις μέσα από τις ρυθμίσεις γλώσσας/πληκτρολογιου και παρατεταμένα όταν βρίσκεσαι πχ. στο πεδίο αναζήτησης οπου στο popup επιλέγες μέθοδο εισόδου>greek keyboard(εννοείται έχει και αλλαγή σε αγγλικά κλπ. πατώντας το σημαιάκι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Κατέβασε και χρησιμοποιήσε το handcet sms ή βρες την επιλογή που λεει για εξοικονόμηση κόστους. Το κατέβασα κ είναι πολύ καλό! Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Υπαρχει πρόβλημα στη σύνδεση μέσω wifi με το netfaster της hol? Στα άλλα δίκτυα συνδέεται κανονικά. Με άλλες συσκευές συνδέεται κανονικά το netfaster. To κάνει κ σε άλλο μόντεμ της ίδιας εταιρείας. Εχω αγανακτήσει!!!!! Κατέβασε και χρησιμοποιήσε το handcet sms ή βρες την επιλογή που λεει για εξοικονόμηση κόστους. Πως μεγαλώνουν τα γράμματα στα μηνύματα στο handset sms? Στις επαφές το έχω βρει,στα μηνύματα δε μπορώ να βρω κάτι. :confused: Edited October 5, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Υπαρχει πρόβλημα στη σύνδεση μέσω wifi με το netfaster της hol? Στα άλλα δίκτυα συνδέεται κανονικά. Με άλλες συσκευές συνδέεται κανονικά το netfaster. To κάνει κ σε άλλο μόντεμ της ίδιας εταιρείας. Εχω αγανακτήσει!!!!! αλλαξε καναλι στο μοντεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Φιλε μου θα μπορουσες, αν γνωριζεις, να απαντησεις στα παρακατω: 3. Υπαρχει η δυνατοτητα αναβολης του ξυπνητηριου με γυρισμα (flip) της συσκευης (εστω και με εφαρμογη απο το market)? Ναι με το alarmdroid. 4. Γινεται συγχρονισμος επαφων/ημερολογιου απο το PC μεσω PC Suite με το Outlook?? Χωρις online-sync τροπους. Αν ναι, υπαρχει ρυθμιση για αυτοματο συγχρονισμο ημερολγιου οταν συνδδεται η συσκευη στο PC? Γίνεται αλλά επειδή δεν έχω το outlook δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες.. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 παιδιά αφού εδωσα το Desire σκέφτομαι το RAY, έχω δει μόνο το μαύρο και είναι όμορφο αλλα μου έχει κάτσει το χρυσάφι το έχει κανένας? Το Χρυσό χτυπάει άσχημα? Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudboy Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Φαίνεται "φτηνό" σε σχέση με το μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 παιδιά αφού εδωσα το Desire σκέφτομαι το RAY, έχω δει μόνο το μαύρο και είναι όμορφο αλλα μου έχει κάτσει το χρυσάφι το έχει κανένας? Το Χρυσό χτυπάει άσχημα? Αμα δεν σ αρεσει τ αλλαζεις το καπακι και βαζεις μαυρο ... και θα ναι μονο στο πλαι χρυσο Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telis1966 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Έκανα τη μέγιστη κουταμάρα και έβαλα στο Ray τον ανταπτορα απο iPhone της microsim, χωρίς τη microsim... Απο τα νεύρα μου την τράβηξα με δύναμη και φυσικά το τσάκισα. Πήρα το Πλαίσιο και μου είπαν να πάω στη Arvato. Ποια είναι η γνώμη σας; Να πάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, καλή σκέψη αυτή με το πίσω κάλυμμα, το κάνει και μοναδικό. Με αυτό που ξενέρωσα είναι η λειτουργία του flash στην κάμερα, είναι τόσο χάλια? Δεν το περίμενα γι' αυτό το μοντέλο και τα λεφτά που μας το πλασάρουν. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Εχω κατεβάσει το handcent sms & όταν λαμβάνω μήνυμα μου έρχεται & σε αυτό & στην εφαρμογή για μηνύματα που έχει μέσα το κινητό. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την εφαρμογή του κινητού? Ευχαριστώ!! ΥΓ Εχετε δίκιο για το φλας......! Το μόνο ελλάτωμά του. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Έχει παρατηρήσει κανένας πρόβλημα με Την αποστολή sms? Δεν στέλνει τα μηνύματα. Μετά από επανεκκίνηση στέλνει ότι δεν έχει σταλεί, αλλά μετά από κανένα μισάωρο τέλος. Δεν στέλνει πάλι τίποτα. Πρέπει να γίνει πάλι επανεκκίνηση. Πρώτη φορά συναντάω κάτι τέτοιο. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Εχω κατεβάσει το handcent sms & όταν λαμβάνω μήνυμα μου έρχεται & σε αυτό & στην εφαρμογή για μηνύματα που έχει μέσα το κινητό. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την εφαρμογή του κινητού? Ευχαριστώ!! ΥΓ Εχετε δίκιο για το φλας......! Το μόνο ελλάτωμά του. πας στη μαμα εφαρμογη και πατας το κουμπι για τις ρυθμισεις.πατας επιλογες και ξετικαρεις τις ειδοποιησεις. Έχει παρατηρήσει κανένας πρόβλημα με Την αποστολή sms? Δεν στέλνει τα μηνύματα. Μετά από επανεκκίνηση στέλνει ότι δεν έχει σταλεί, αλλά μετά από κανένα μισάωρο τέλος. Δεν στέλνει πάλι τίποτα. Πρέπει να γίνει πάλι επανεκκίνηση. Πρώτη φορά συναντάω κάτι τέτοιο. μηπως εχεις καποια εφαρμογη που μπλοκαρει την αποστολη?και γω πριν 2 μερες ανακαλυψα οτι το cosmote info μπλοκαρε τα μηνυματα απο το να πανε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Αν και γενικη η ερωτηση, πως καταλαβαινουμε αν εχει ξεκλειδωτο bootloader; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 μηπως εχεις καποια εφαρμογη που μπλοκαρει την αποστολη?και γω πριν 2 μερες ανακαλυψα οτι το cosmote info μπλοκαρε τα μηνυματα απο το να πανε.. Φίλε μου είσαι πρώτος! Ότι το cosmote info θα προκαλούσε τέτοιο πρόβλημα, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Η ουσία είναι ότι λύθηκε το πρόβλημα χωρίς θύματα! Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Φίλε μου είσαι πρώτος! Ότι το cosmote info θα προκαλούσε τέτοιο πρόβλημα, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Η ουσία είναι ότι λύθηκε το πρόβλημα χωρίς θύματα! Σε ευχαριστώ πολύ! Νασαι καλα φιλε μου.η εφαρμογή ηταν καλή μεχι να γινει το τελευταίο απντειτ που κανει αυτόματη ενημέρωση κάθε φορά που κανείς εξερχομενη κλήση.έφαγε σουτ η εφαρμογή κ πλέον μαθαίνω με τον πατροπαράδοτο τρόπο πόση κάρτα έχω.χαχα sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 για πειτε μας απο μπαταρια τι λέει? και σε μεγεθος βολευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Η μπαταρία του είναι καλύτερη από το μίνι κ καλύτερη από το galaxy s2. Σαν μέγεθος βολεύει πάρα πολύ, καθώς κ στο χέρι κάθεται τελεία. Για πλοήγηση στο ίντερνετ για κανένα δεκάλεπτο είναι καλό, όχι για παραπάνω όμως. Καθώς κ το πληκτρολόγιο για μηνύματα πέφτει λίγο μικρό. Γενικά είναι λίγο μικρα τα γράμματα. Εκείνο που είναι πάρα πολύ καλό είναι το gps! Κλειδώνει σε μερικά δευτερόλεπτα χωρίς χρήση 3g. Σε γενικές γραμμές αν θέλεις μικρό τηλέφωνο είναι καλό. Α, κ η κάμερα πολύ καλή, εκτός από το φλας. Δεν είναι δυνατό. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Καλησπέρα! Περνάω από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο φωτογραφίες & τις βάζω στην κάρτα μνήμης σε φακελλάκι που έχω φτιάξει. Οταν πάω σε αυτό το φακελλάκι μου το δείχνει άδειο & μου τις εμφανίζει στα πολυμέσα. Δεν θα έπρεπε να είναι στο φάκελλο που τα έχω ρίξει? Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Χρησιμοποίησε έναν file explorer όπως ο Αstro File Manager. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Το κατέβασα!Σ ευχαριστώ.Είναι πολύ καλό! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Για πλοήγηση στο ίντερνετ για κανένα δεκάλεπτο είναι καλό, όχι για παραπάνω όμως. Γιατι το λες αυτο ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) Προφανως γιατι εχει μικρη οθονη(3.3) δεν βλεπω κατι αλλο. Εγω παντος που ειδα το κινητο,μου αρεσε οτι ειναι πολυ λεπτο (μου θυμησε το htc diamond) εαν δεν ηταν και τοσο μακρυ θα ηταν τελειο. Edited October 15, 2011 by Nitse4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts