tsamadas Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Βαγγέλη μόνο NokiaCare ή μπορεί να παίξει και στο Πλαίσιο ; :cry: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-%CE%9D9-64GB-Black-%CE%9D9-64GB-BLACK.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Άλλο τι γράφουν. Στο Πλαίσιο που πήγα μου είπαν ξαναρώτα σε δυο βδομάδες γιατί δεν θα το φερουμε καθόλου στις αποθήκες και θα είναι μόνο με παραγγελία. Αρα μπορεί και να μην το φέρουν καθόλου και ο Βαγγέλης να είναι 100% μέσα σε ότι εχει πει ( το θεωρώ και πιθανότερο ). Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 σε προηγουμενο post ειχα αναφερει για περιορισμενη διαθεσιμοτητα.περιπου 600 κομματια στην Ελλαδα.δυστυχως επαληθευομαι. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 καλησπερα. τον μαρτιο εχω μεγαλη αναβαθμιση σε βοντα. θα ψαχνω να την πουλησω για να παρω το Ν9? εαν εχει την υποστηριξη του Ν900 απο την κοινοτητα ειναι σιγουρα το επομενο κινητο μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) καλησπερα. τον μαρτιο εχω μεγαλη αναβαθμιση σε βοντα. θα ψαχνω να την πουλησω για να παρω το Ν9? εαν εχει την υποστηριξη του Ν900 απο την κοινοτητα ειναι σιγουρα το επομενο κινητο μου :) Την επιδοτηση θα την βαλεις αφαιρετικη στα παγια σου και με αυτα τα χρηματα παρε το κινητο.Γιαυτους που μπορει να διαθετουν μετρητοις τα χρηματα μιας συσκευης ή γιαυτους που εχουν και χρησιμοποιουν μια πιστωτικη,ειναι κοροιδια η αναβαθμιση με συσκευη απο τον παροχο τους μιας και η τιμολογιση τους ειναι υπερτιμημενη και καθαρα κερδοσκοπικου χαρακτηρα. ~Υποστηριξη θα εχει απο την κοινοτητα και κραταω μιαν ελπιδα μηπως και λαβει επισημα το tizen...:happy: σε προηγουμενο post ειχα αναφερει για περιορισμενη διαθεσιμοτητα.περιπου 600 κομματια στην Ελλαδα.δυστυχως επαληθευομαι. Εχεις να παραθεσεις καποιο νημα,να "χαρουμε" και'μεις με τη σειρα μας; Edited October 27, 2011 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Την επιδοτηση θα την βαλεις αφαιρετικη στα παγια σου και με αυτα τα χρηματα παρε το κινητο.Γιαυτους που μπορει να διαθετουν μετρητοις τα χρηματα μιας συσκευης ή γιαυτους που εχουν και χρησιμοποιουν μια πιστωτικη,ειναι κοροιδια η αναβαθμιση με συσκευη απο τον παροχο τους μιας και η τιμολογιση τους ειναι υπερτιμημενη και καθαρα κερδοσκοπικου χαρακτηρα. ~Υποστηριξη θα εχει απο την κοινοτητα και κραταω μιαν ελπιδα μηπως και λαβει επισημα το tizen...:happy: καλησπερα. ειμαι σε εταιρικο και δυστυχως δεν μπορω να βαλω την αναβαθμιση στο παγιο. εχουμε δυο στην οικογενεια σε αυτο το πακετο και η αναβαθμιση ειναι στα 654 ευρω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 καλησπερα. ειμαι σε εταιρικο και δυστυχως δεν μπορω να βαλω την αναβαθμιση στο παγιο. εχουμε δυο στην οικογενεια σε αυτο το πακετο και η αναβαθμιση ειναι στα 654 ευρω !!! Εχω 6 γραμμες στο ονομα μου.3εις(voda) εταιρικες (δεν ειμαι εγω το νομικο προσωπο) και 3εις(cosmote) οικογενειακο.Ολα αυτα τα χρονια,ολες τις επιδοτησεις τις αφαιρω απο τα παγια μου(αναλογικα σε καθε γραμμη). Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Εχω 6 γραμμες στο ονομα μου.3εις(voda) εταιρικες (δεν ειμαι εγω το νομικο προσωπο) και 3εις(cosmote) οικογενειακο.Ολα αυτα τα χρονια,ολες τις επιδοτησεις τις αφαιρω απο τα παγια μου(αναλογικα σε καθε γραμμη). θα βγουμε λιγο off... οι δυο γραμμες που εχω εγω εχουνε παγιο απο 32 ευρω. η καθε μια εχει επιδοτηση 327 ευρω. αν τα βαλω στο παγιο θα πληρωνα στην ουσια δυο μηνες τον χρονο. αυτη ητανε η αρχικη συμφωνια. να ΜΗΝ μπορουμε να παιρνουμε εκπτωση στο παγιο για να εχουμε μεγαλη επιδοτηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Την επιδοτηση θα την βαλεις αφαιρετικη στα παγια σου και με αυτα τα χρηματα παρε το κινητο.Γιαυτους που μπορει να διαθετουν μετρητοις τα χρηματα μιας συσκευης ή γιαυτους που εχουν και χρησιμοποιουν μια πιστωτικη,ειναι κοροιδια η αναβαθμιση με συσκευη απο τον παροχο τους μιας και η τιμολογιση τους ειναι υπερτιμημενη και καθαρα κερδοσκοπικου χαρακτηρα. ~Υποστηριξη θα εχει απο την κοινοτητα και κραταω μιαν ελπιδα μηπως και λαβει επισημα το tizen...:happy: Εχεις να παραθεσεις καποιο νημα,να "χαρουμε" και'μεις με τη σειρα μας; οχι δεν εχω κατι.μου το ειπε φιλος που δουλευει σε nokia care.ηταν πολυ σιγουρος γι αυτο που ελεγε κι ειπα να το μοιραστω μαζι σας.φυσικα ευχομαι να ειναι λαθος γιατι ειναι αδικο να το περιμενουν 1000 ατομα π.χ. και να το παρουν μονο οι 500 [τα νουμερα ειναι τυχαια] Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) θα βγουμε λιγο off... οι δυο γραμμες που εχω εγω εχουνε παγιο απο 32 ευρω. η καθε μια εχει επιδοτηση 327 ευρω. αν τα βαλω στο παγιο θα πληρωνα στην ουσια δυο μηνες τον χρονο. αυτη ητανε η αρχικη συμφωνια. να ΜΗΝ μπορουμε να παιρνουμε εκπτωση στο παγιο για να εχουμε μεγαλη επιδοτηση :) Μαλιστα! Παρε λοιπον την επιδοτηση σου απο το πλαισιο που νομιζω πως γινεται.Εαν βρεις πορτα και εκει,ας ευχηθουμε να το φερει και η voda. Για τη cpu λοιπον,για να επανελθουμε στο θεμα,συμφωνω πως ειναι λιγο πισω για τα σημερινα δεδομενα αλλα απο οσα βιντεο και αν εχω παρακολουθησει,αντιλαμβανομαι πως προκειται για ενα εκπλητικα καλοστημενο λειτουργικο που δεν εχει καμια απολυτως αναγκη την διπυρινη μοδα. οχι δεν εχω κατι.μου το ειπε φιλος που δουλευει σε nokia care.ηταν πολυ σιγουρος γι αυτο που ελεγε κι ειπα να το μοιραστω μαζι σας.φυσικα ευχομαι να ειναι λαθος γιατι ειναι αδικο να το περιμενουν 1000 ατομα π.χ. και να το παρουν μονο οι 500 [τα νουμερα ειναι τυχαια] Συνηθως,οι "ανωνυμες" πηγες δικαιωνονται στο τελος.Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη μεχρι την κυκλοφορια. Εχω παρατηρησει πως απο την στιγμη που διερευσε το N9,εχουν γραφθει ασκοπως ατελειωτα κατεβατα.Πολλες φημες που εξυπηρετουν,μαλλον,στρατηγικες διαφημισης. Αλήθεια, έχει βρει κανείς πουθενά την ανάλυση της front camera? Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ήταν 0.3Mp αλλά δεν βρίσκω που. Αν είναι αλήθεα τα 0.3 Mp που φαίνεται είναι πολύ χαμηλά έστω και για video κλήση. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει; Στο του βιντεο που παραθετω,κανει λογω για vga camera...επομενως τα 640*480 ή 0.3mp μαλλον επαληθευονται.Δεν ειναι καθολου ασχημα για βιντεοκληση.Παντα κατα την αποψη μου.Φυσικα τελικο ρολο παιζει η ποιοτητα των 0.3mp.Απλα θυμισου και συγκρινε τις φωτογραφιες σε 640*480 που τραβουσαv κατι sharp κινητα προ 6ετιας με τα αντιστοιχα nokia... Edited October 27, 2011 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Άλλο τι γράφουν. Στο Πλαίσιο που πήγα μου είπαν ξαναρώτα σε δυο βδομάδες γιατί δεν θα το φερουμε καθόλου στις αποθήκες και θα είναι μόνο με παραγγελία. Αρα μπορεί και να μην το φέρουν καθόλου και ο Βαγγέλης να είναι 100% μέσα σε ότι εχει πει ( το θεωρώ και πιθανότερο ). ρωτησα σημερα, Public και μου ειπαν "τελη Νοεμβρη θα το εχουμε σιγουρα" **επισης, το birdphone και ενα αλλο (δεν θυμαμαι ονομα) ηδη εχουν φερει 16αρι παραεισαγωγα οποτε, οπως ειπα πριν, οποιος το θελησει θα το βρει ΕΥΚΟΛΑ :) don't worry! Edited October 27, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Α ξεχασα να σημειώσω πως σε ένα μαγαζί που ασχολείται με κινητά, ρώτησα για Ν9 και μου είπε πως μπορεί να μου το φέρει αύριο μόνο μαύρο όμως και μόνο 700 ευρώ. Όποιος νομίζει του δίνω τα στοιχεία :lol: Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 To 16αρι παντως το εχουν φερει 3 μαγαζια. εχει κανει κινηση καποιος? (να μου πεις, αν εκανε θα το ειχε πει) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) To 16αρι παντως το εχουν φερει 3 μαγαζια. εχει κανει κινηση καποιος? (να μου πεις, αν εκανε θα το ειχε πει) Το 64άρι περιμένω από ελληνικό nokia care, μέσα στο μήνα μου είχε πει το παιδί, κατά πως το βλέπω και λένε οι περισσότεροι και εδώ καλό Νοέμβρη. Δευτέρα θα πάω πάντως να ρωτήσω μήπως τους ανακοίνωσαν καμιά ημερομηνία στα σίγουρα. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι, κοιτούσα για μια θήκη να σπάει την τέρμα μαυρίλα και βρήκα αυτήν: http://europe.nokia.com/find-products/accessories/carrying-cases-and-style/covers/nokia-hard-cover-cc-3015-for-nokia-n9 Όμως δεν έχω καταφέρει να βρω τιμή σε κανένα κατάστημα Ελλάδα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάνα εγχώριο e-shop να μην τραβιόμαστε με ebay; Edited October 28, 2011 by Jorge_greek Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι, κοιτούσα για μια θήκη να σπάει την τέρμα μαυρίλα και βρήκα αυτήν: http://europe.nokia.com/find-products/accessories/carrying-cases-and-style/covers/nokia-hard-cover-cc-3015-for-nokia-n9 Όμως δεν έχω καταφέρει να βρω τιμή σε κανένα κατάστημα Ελλάδα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάνα εγχώριο e-shop να μην τραβιόμαστε με ebay; Ακομη δεν εχει κανεις. Αλλα αφου θα φερει το πλαισιο το κινητο, λογικα θα φερει και θηκες. Της σιλικονης λογικα θα εχει 7-9€ και αυτην θα προτιμουσα εγω ,καθως θα επαιρνα την γαλαζια και ας ηταν ολο μαυρο το κινητο. Τωρα αυτη που επελεξες ειναι hard case. Νομιζω αυτες πηγαινουν στα 15-17€ αλλα με τις "δερματινες πινελιες" δεν ξερω αν παει παραπανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 http://forums.internettablettalk.com/attachment.php?attachmentid=23269&stc=1&d=13198797401ος;! κοινός(μας)θνητός:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Ψηνομαι πολυ ασχημα να το αποκτησω. Η μπαταρια του 4S εχει αρχισει να μου τη βαραει στα νευρα. Το μονο που με κραταει ειναι το Market. Εχουμε καθολου πληροφοριες για το αν θα εχει κανα app της προκοπης? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) Ψηνομαι πολυ ασχημα να το αποκτησω. Η μπαταρια του 4S εχει αρχισει να μου τη βαραει στα νευρα. Το μονο που με κραταει ειναι το Market. Εχουμε καθολου πληροφοριες για το αν θα εχει κανα app της προκοπης? το εχουμε ξαναπει πολλες φορες αλλα παμε παλι θα παιρνει ολες τις εφαρμογες για Ν900, S^3, συν αυτες που ηδη δημιουργουνται και θα δημιουργηθουν στο μελλον αποκλειστικα για αυτο http://forums.internettablettalk.com/attachment.php?attachmentid=23269&stc=1&d=13198797401ος;! κοινός(μας)θνητός:!: Ελληνας? χα ναι! ελληνας ειναι!! αντε με το δεξι! λες να ειναι σε κανενα birdphone? edit: thanks nekisia! το προβαρω :p Edited October 29, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 [offtopic] @thePRODIGY μεγεια το καινουργιο σου avatar. Γνωριζεται εαν μεσα απο την εφαρμογη "accounts",μπορεις να κανεις εισαγωγη επαφων-ημερολογιου απο gmail λογαριασμο; Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Οσοι το αγοράζετε πείτε τπτ εντυπώσεις από το κινητό. Αυτό που με ενδιαφέρει αρκετά είναι κατα πόσο έχει ενσωματωμένες δυκτιακά προγράμματα όπως το skype, gtalk και αν δουλεύουν το ίδιο άψογα όπως στο n900 με ειδοποιήσεις πότε μπαίνει κάποια έπαφή και τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα καλύτερα forum για N9/MeeGo κλπ? Το επίσημο forum του MeeGo? Κάποιο άλλο ίσως? Για να αρχίσω να παρακολουθώ πιο έντονα το θέμα... :cool: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) https://meego.com/ http://maemo.org/ http://my-meego.com/ ειδικα στο δευτερο γινεται χαμος. εχει και ειδικη ενοτητα για meego, maemo 5, maemo 4 κλπ αυτα νομιζω ειναι τα πιο μπαμ προς το παρων Edited October 29, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 το εχουμε ξαναπει πολλες φορες αλλα παμε παλι θα παιρνει ολες τις εφαρμογες για Ν900, S^3, συν αυτες που ηδη δημιουργουνται και θα δημιουργηθουν στο μελλον αποκλειστικα για αυτο καλησπερα. εννοεις μαλλον τις S^3 (sis) που ειναι γραμμενες σε QT ? γιατι αν "τρεχει" ολες τις εφαρμογες που εχω στο Ν8 μου, τοτε σιγουρα ειναι το επομενο κινητο μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 καλησπερα. εννοεις μαλλον τις S^3 (sis) που ειναι γραμμενες σε QT ? γιατι αν "τρεχει" ολες τις εφαρμογες που εχω στο Ν8 μου, τοτε σιγουρα ειναι το επομενο κινητο μου :) ναι αυτες που ειναι σε QT ειμαι 100% βεβαιος πως θα τις τρεχει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Αμα παιρνει τοσες εφαρμογες θα ειναι jet. Απο xda θα εχει support? Βρηκα ενα καλο ξεκλειδωτο απο Αυστραλια στο eBay. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts