stendor Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε το μετοχές από το drop down? :blink: το drop down μου ειναι αδειο.. ο καιρος και ολα αυτα πως τα βλεπω κ τα ρυθμιζω? Sent from my iPad using Tapatalk Θα πάτε στις ρυθμίσεις και μετά ειδοποιήσεις και εκεί θα βρείτε ότι έχει σχέση με τον καιρό, τις μετοχές και όσες εφαρμογές χρηιμιποιούν push notifications. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Θα πάτε στις ρυθμίσεις και μετά ειδοποιήσεις και εκεί θα βρείτε ότι έχει σχέση με τον καιρό, τις μετοχές και όσες εφαρμογές χρηιμιποιούν push notifications. Αυτό ήταν να σε καλά. Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_r_a_k_o_s Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Αυτό ήταν να σε καλά. Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ ποιον να ευχαριστήσω που περιμένω :p ??? Παράθεση www.online-emall.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabo Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 οχι φίλε δυστυχώς ειμαι κανονικά DFU και τίποτα τα ίδια συνέχεια δεν κάνει update με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_r_a_k_o_s Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 οχι φίλε δυστυχώς ειμαι κανονικά DFU και τίποτα τα ίδια συνέχεια δεν κάνει update με τίποτα Κανονικά το iTunes πρέπει να είναι το 10.5. Δεν γνωρίζω περισσότερα για να σε βοηθήσω...και εγω όπως βλέπεις περιμένω απάντηση για να δώ πως θα προχωρήσω με το δικό μου iphone 3gs. Παράθεση www.online-emall.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Θα πάτε στις ρυθμίσεις και μετά ειδοποιήσεις και εκεί θα βρείτε ότι έχει σχέση με τον καιρό, τις μετοχές και όσες εφαρμογές χρηιμιποιούν push notifications. Ναι εκει το εκανα... οποιες θελω ειδοποιησεις να δω.. εβαλα και μια εφαρμογη καιρου...και email και αλλα που θελω σε "μπάνερ" αλλα κατεβαζω το drop down και τιποτα..αδειο..βρε εκανα επανεκινηση τιποτα.. δεν καταλαβαινω τι γινεται..ολα μια χαρα δουλευουν,και συχρονισμου με wifi και εφαρμογες απτο backup.. drop down τιποτα.. Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 τελικα νομιζω οτι την στιγμη που ερχεται πχ ενα μηνυμα...οπως τωρα δηλ τοτε το δειχνει στο drop down... αν και ο καιρος επρεπε μονιμα να ειναι εκει... Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 τελικα νομιζω οτι την στιγμη που ερχεται πχ ενα μηνυμα...οπως τωρα δηλ τοτε το δειχνει στο drop down... αν και ο καιρος επρεπε μονιμα να ειναι εκει... Ναι δείχνει μόνο ότι είναι σε εκκρεμότητα. Όσο για τον καιρό, σε εμένα είναι μόνιμα εκεί. Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) το εικονιδιο της καμερας στη lock screen δεν υπαρχει, το ειδα μονο την πρωτη φορα κατα το σεταρισμα και μετα εξαφανιστηκε σε εσας υπαρχει; θελει οντως διπλο κλικ ευχαριστω @vigilante Edited October 13, 2011 by zzzzz λυθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Το εικονίδιο εμφανίζεται με διπλό πάτημα του home button. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Για να εμφανιστει η επιλογη reader στον browser τι πρεπει να κανω ρε παιδες; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εμένα ρε παιδιά που εχω την MG στο 3GS, γιατι μου λεει πως This version of the Iphone software (5.0) is the current version? Ας μου πει καποιος ρε παιδια, τι να κανω? Παταω update και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Πρεπει δηλαδη οπωσδηποτε να κανω restore για να περαστει η τελικη? Δεν ειναι jailbreak το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Εαν εχει περάσει την GM δεν χρειάζεται να περάσεις και την χθεσινή. Είναι ίδιες. Τα μηνύματα που αφορούν JB μεταφέρθηκαν εδώ. Παρακαλώ ας κρατήσουμε αυτο το thread καθαρό. Edited October 13, 2011 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εαν εχει περάσει την GM δεν χρειάζεται να περάσεις και την χθεσινή. Είναι ίδιες. Τα μηνύματα που αφορούν JB μεταφέρθηκαν εδώ. Παρακαλώ ας κρατήσουμε αυτο το thread καθαρό. Ευχαριστώ πολυ φιλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ξέρει κανείς πως βγάζω το αναθεματισμένο feed με τις μετοχές του Yahoo? Στο Notification Center settings ή δεν υπάρχει η ρύθμιση η έχω αρχίσει να μην βλέπω καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ξέρει κανείς πως βγάζω το αναθεματισμένο feed με τις μετοχές του Yahoo? Στο Notification Center settings ή δεν υπάρχει η ρύθμιση η έχω αρχίσει να μην βλέπω καλά μαλλον γερασες, ναι εκει ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 μαλλον γερασες, ναι εκει ειναι :) Πω πω , έχεις απόλυτο δίκιο. ώρα για σύνταξη....αν και δε προκειται να την πάρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Όσα έχεις βάλει στο Notification center, χρεώνεσαι KB? Kαι κάθε πότε? Όταν το σέρνεις προς τα κάτω ή συνέχεια? Thanx! Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Που βρίσκεται το εικονίδιο με τις επαφές γιατί δεν το βλέπω στo μηλόφωνο παρά μόνο στο icloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Υπάρχει εικονίδιο Contacts, στη δεύτερη σελίδα, μέσα στο φάκελο Utilities. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ευχαριστώ πολυ φιλε!! Εγώ που έχω τιν βετα.. Γτ δεν με αφήνει να τιν βάλω ;; Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Κανε RESTORE - όχι upgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Αν και θα το δοκιμάσω ξανά, είχα βάλει reminder με geolocation για να το τεστάρω και δεν εμφανίστηκε τίποτα. Είναι ενεργό στο notification center να πετάει pop up και είχα βάλει όταν φύγω από το σπίτι μου να με ειδοποιήσει. Η απόσταση με την δουλειά μου είναι περίπου 1 χιλιόμετρο. Στην διαδρομή άκουγα τραγούδια, ελπίζω να μην έχει σχέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Κανε RESTORE - όχι upgrade. εννοητε φιλος... κατεβασα και το iPhone4,1_5.0_9A334_Restore και το iphone3,1_5.0_9A334_restore και λεει ... ερορ 3014 με το restore kai error 3002 me to update.. any idea.. :s ps. i tunes version 1.5.0.142 Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Έχω ένα θεματάκι με το photo app. Έχω στο pc μου ένα φάκελο με όνομα Library τον οποίο έχω βάλει να γίνεται sync με το iPhone. Με το iOS5 μου το βγάζει 2 φορές στο photo app. Μία με το όνομα του φακέλου Library και μία στο Photo Library (όπως και στο ios 4). Δείτε screenshot. Πως λύνεται αυτό. http://img696.imageshack.us/img696/259/img0004cc.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts