Jump to content

motifnick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    148
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About motifnick

  • Ημ. Γέννησης 29/10/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

motifnick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εβαλα πριν λιγο την django manouche και ειναι παραπολυ καλυ... Με 1,3ghz την cpu και το γεμισα εφαρμογες δε κολαει πουθενα, μου εδωσε λιγη ραμ παραπανω και antutu 10980 μου εκανε. Ολα δουλευουν ρολοι και με ραδιο.. Μαλιστα ο ηχος ειναι απιστευτα βελτιωμενος με πολες επιλογες.. Επιτελους δε κολαει σε καμια περιπτωση.. Δηλ η lg γιατι δεν την εκανε ετσι?
  2. Μπορεις να μου πεις με πιον κερνελ την εχεις βαλει? για με μπερδεψαν στο xda και σε καποιους δε δουλευει το wifi...
  3. Ναι μετα την ics της Lg και εμενα ειναι ετσι, σκαλωνει πολυ.. Πια ειναι η πιο καλη ρομ με σπιτραδα σε ics?
  4. motifnick

    iPhone 4

    παιδια συγνωμη, επιδει ειχα 3gs σαν δευτερη συσκευη...και τωρα εχω το 4 που μου πηρε καινουριο με λιγα λεφτα δωρο ο αδερφος μου.. το φλας για την φωτογραφιση... το εχω στο αυτοματο... ομως πρεπει να εχει πολυ λιγο φως για να αναψει... ειναι αυτο φυσιολογικο? στο lumia αναβει με το παραμικρο,οπως και το lg 2x... αφου πολλες φορες βγαινουν και κουνημενες γιατι μεγαλωνει9 η εκθεση ...η εχει πολυ "θορυβο" απτο μεγαλο ISO που ανεβαζει ο αισθητηρας... σιγουρα δουλευει η φωτομετριση γιατι μπορει και προσαρμοζεται το κινητο στα παραπανω(δε θα αλαζε χρονο εκθεσης αν δεν εντοπίζει τον μικρο φωτισμο) φυσικα δε λεω... ειναι καλυτερα μεχρι ενα σημειο να μπορει να εκμεταλευτει το φως του χωρου...ετσι εχει φθσικοτερο χρωμα.. αλλα το παρακανει νομιζω.. ειναι σε ολους ετσι?
  5. Να ρωτησω κατι βρε παιδια... Μετα την αναβαθμιση σε ics.. Βλεπω οτι εχω διαθεσημη μνημη ραμ 320mb (παραπανω ηταν με 2,3) και λεω διαθεσημη που με γραφει το task killer το οποιο αφαιρει αυτη που καταλαμβανει ics (192 δηλ) και μου δινει 320mb και απο αυτα τα 250 σιγουρα τα εξαντλω χωρις να κανω κατι...γιαυτο σερνετε το κινητο... Μηπως εκανα κατι λαθος? την περασα χερατα μονος και οχι με update την στιγμη που βγηκε... Ετσι ειναι σε ολους; Δηλ ειναι σαν να εχω ραμ 320..
  6. ευχαριστω για τον καιρο, μια χαρα δουλευει με το 4 , καλα και γρηγορα...δε μπορω να καταλαβω σε αλλους γιατι λαγκαρει? μου αρεσει περισοτερο... το clean install τι ειναι??? εγω εκανα επαναφορα εργοστασιακων να ειναι κενο εντελος, εκανα αναβαθμιση απο pc και μετα backup απο εφεδρικο... αυτο ειναι το clean install???
  7. μια χαρα ανανεωση , ειδικα στο ipad 2 που εχει κατι ωραια κινητα φοντα... χαρηκα!!! στο iphone 4 ουτε κινητα φοντα, ουτε ακινητα με φοντα με κινουμενα τα εικονακια αναλωγα με το που γερνεις το κινητο, επίσης σε ο καιρος γιατι δεν ειναι στην μπαρα ειδοποιησεων? δεν επρεπε να ειναι?
  8. Αντάλλαξα ένα android με ένα 3GS που πήρα ο Αδερφοσ μου καινούριο από στοκ media markt ..αλλά πολύ μου λαγκαρει στα γραφικά ρε παιδιά..πχ αν πάω ρυθμίσεις κ κατέβασω το μενού απότομα προς τα κάτω σκαλωνει άσχημα όπως κ σε άλλες περιπτώσεις η παιχνίδια.ειναι φυσιολογικό λόγο hardware? η να το δώ με την έγκριση που έχει;
  9. Παντα το ρωταει με τα δεδομενα αλλα παταω ¨χωρις¨ και ψαχνει σε αυτα που κατευασα.. Νομιζω ειναι τυπικη ερωτηση που κανει παντα. Εγω γιατι δεν πηρα αναβαθμιση ακομα;
  10. Αν κανω επανεκινηση με την ic lg,το κινητο δε θυμαται την μερα κ την ωρα καποιες φορες... Τι παιζει?
  11. μηπως ειναι αυκολο να μαθω το πιο τωρινό update? δηλ, Kernel, Έκδοση κτλ που πρεπει να βλεπω
  12. παιδια, περασα την 4.0.4 της LG, κατι δε μου καθεται καλα, δεν εχω προβλημα με το κινητο..ομως στην διαδικασια που περασα το kzd της ρομ.. δεν τελειωσε κανονηκα.. καπου στο τελος κολλησε..ομως ανοιξε κανονηκα το κινητο με την 4.0.4..παραθετω στοιχεια να με διαφωτησει καποιος.. Εκδοση Λογισμικου: P99030a Kernel 2.6.39.4 Βασικη μορφη: 1035.21_20121130 Ανδροιδ 4.0.4 αυτα ειναι που πρεπει να εχω???
  13. βρε Ορφεα, εκανα ξεκλειδωμα στο atrix με τον οδηγο σου και με εκανες να θελω να το σπασω τωρα... μπορεις να μου πεις γιατι εγινε η μνημη του 372mb και ενοω ΟΛΗ η μνημη τοσο... σαν αποτελεσμα να εχω 25 διαθεσημα... ΜΟΝΟ. ο kernel αλλαξε????? σε παρακαλω πες μου τι κανω να γυρισω...υποψην οτι λειτουργω και το lapdock πραγμα αδυνατο με τοσο μνημη(μου βγαζει μυνημα)
  14. δεν καταλαβες καλα.... ολη μου η ραμ ειναι πλεων 372.... αν αφαιρεσεις αυτο που πιανουν οι εφαρμογες 25.... τρελαθηκα οταν το ειδα!!! μετα το ξεκλείδωμα του bootloader...μπορω να το αφαιρεσω το unlock ξανα...πριν το κοματιασω? δεν ειμαι στα καλα μου με τετοια πραγματα...ο kernel αλλαξε...ειδα τις οδηγιες στην αρχη του post και τα εκανα...πιος τωρα ξερει να μου πει?
×
×
  • Create New...