Jump to content

d_r_a_k_o_s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About d_r_a_k_o_s

  • Ημ. Γέννησης 18/07/1985

d_r_a_k_o_s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το δοκίμασα αλλά τπτ. Κάποιος άλλος πλς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω να με βοηθήσει???? ** Προσπάθησα να το κάνω jailbreak με το redsnow μετα οταν τελειωσει το redsnow μου γράφει done ενο στο ipad γράφει panic: We are hanging here... και μένει εκεί στάσιμο. Thanx!!!
  2. Εκανα και recovery fix. Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας με βοηθήσει....
  3. Όταν πραγματοποιώ just boot γίνοντε όλα κανονικά κάνει reboot το ipad αλλά μένει στάσιμο με τον ανανά στην οθόνη....
  4. Τολοιπόν. Έχω ενα ipad 1 και έχει την 4.3.5. Δεν ήταν jailbreak. Προσπάθησα να περάσω την ios 5 με shift restore και μετά redsnow αλλά κατα την διάρκεια η συσκευή μπήκε σε recovery mode και δεν βγαίνει (προσπάθησα με πολλους τρόπους). Το μόνο που κάνει είναι απο dfu mode σε recovery και το αντίθετο. Τώρα ξαναπροσπαθώ να περάσω την ios 5 και το itunes μου εμφανίζει το error 2005. Διάβασα για αυτό το πρόβλημα και δοκίμασα αλλά πάλι τπτ.
  5. Ναι αλλά προσπαθώ να περασω την ios 5 . Πάντως μετά απο πολλές προσπάθειες δεν μπορώ να ξεπεράσω το error 2005. Άλλαξα cables άλλαξα θύρες usb άλλαξα υπολογιστές αλλά τπτ. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω??? Ευχαριστώ!!!
  6. Παιδιά καλημερα σας. Έχω ένα Ipad και προσπατηω να το κάνω jailbreak με version 4.3.5 με το redsnow. Καθώς όλα γινοντε κανονικά στο τέλος το redsnow μου γράφει done και περιμένω για επανεκκινηση αλλά στο ipad εμφανίζει ασταμάτητα please wait... please wait...please wait... Μετά απο αρκετή ώρα σταματά και φέρνει το ipad σε recovery mode. Γνωρίζει κανείς κάτι να με βοηθήσει???
  7. Πάντα όταν κλείνω το τηλέφωνο θα χριάζετε να το ξανακάνω just boot με το redsnow?? Δοκίμασα και το 09.9b5 αλλα πάλι χριάζετε να το κάνω just boot για να δουλέψει το cydia.
  8. Κατα την διάρκια του jailbreak με το redsnow μου εμφανίζει error : Mounting rootfs as read-only... και μένει εκεί και δεν μπορώ να προχωρήσω στο jailbreak. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό??? Ευχαριστω!!! Και κάτι ακόμη..Έχω το iphone 3gs με περασμένη την ιοσ 5GM. Όταν κλέίσω το τηλέφωνο και μετά το αν'ιξω πάλι εμφανίζετε το μηλαράκι και κολλά εκεί. Για να ξαναλειτουργήση το τηλέφωνο πρέπει να το βάλω σε dfu mode και να το τρέξω στο redsnow με την επιλογή Just boot. Έτσι γινετέ κανονικά η κάτι κάνω λάθος εγώ???
  9. Κανονικά το iTunes πρέπει να είναι το 10.5. Δεν γνωρίζω περισσότερα για να σε βοηθήσω...και εγω όπως βλέπεις περιμένω απάντηση για να δώ πως θα προχωρήσω με το δικό μου iphone 3gs.
  10. Εγώ ποιον να ευχαριστήσω που περιμένω :p ???
  11. Απόσα λίγα γνωρίζω το error 3194 σημένει πως δεν κάνεις σωστά την διαδικασία του DFU Mode.
  12. Καλησπέρα πεδιά. πια είναι η διαδικασία τώρα? Γίνετε jailbreak η ios5?? Κανουμε κανονικά upadate απο το itunes και μετά jailbreak απο το redsnow ή πρέπει να την κατεβάσουμε και να κάνουμε shift + restore και μετά jailbreak?? Thanx!!!
  13. Καλημέρα πεδιά...Οπως σας ανάφερα χτες περασα κανονικά την 5.0 gm αλλα έχω αλλού πρόβλημα τώρα. Το cydia όταν το επιλέξω κρασάρει και με βγάζι έξω απεφθίας το ίδιο και το safari.....Έχει κάποιος ίδέα γιατί?
  14. Πέδες τα κατάφερα τελικά και πέρασα την 5.0 αλλά στο redsnow όταν πάω να κάνω cydia and jailbreak μου βγάζει το εξής μήνυμα: The connected devise doesn't support untethered options. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να συνεχίσω?? Thanx!!!
  15. Το έχω κατεβάσει το itunes 10.5 (10.4.1.10 version) αλλά εξακωλουθεί να μου βγάζει error 1600. δοκίμασα και αφτο που μου είπατε με το dfu mode του redsnow.
×
×
  • Create New...