saliez Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 @tyxerakias Αλέξανδρε αν δεν βρεθεί κάποιος επειδή εγώ δεν θα κάτσω καθόλου σε pc σήμερα, μπορείς να κατεβάσεις την villain rom έχει όλες τις εφαρμογές. @freddy Υπάρχει ένα offtopic εδώ που έχω το ελληνικό swype. Μάλιστα είναι και σε cwm zip αν έχεις για να το βάλεις από recovery απευθείας. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 @tyxerakias Αλέξανδρε αν δεν βρεθεί κάποιος επειδή εγώ δεν θα κάτσω καθόλου σε pc σήμερα, μπορείς να κατεβάσεις την villain rom έχει όλες τις εφαρμογές. @freddy Υπάρχει ένα offtopic εδώ που έχω το ελληνικό swype. Μάλιστα είναι και σε cwm zip αν έχεις για να το βάλεις από recovery απευθείας. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν τα'χεις μάθει; Το κινητό σου είναι pc από μόνο του! Απλά ανέβασέ το στο dropbox.. :p Υπάρχουν 1000 τρόποι να μοιραστείς κάτι χωρίς pc :) Bρήκα πάντως τη villain και κατεβαίνει :) Thanks for the tip! Από περιέργεια, ποια έκδοση swype έχει το sgs2? (φαίνεται στις ρυθμίσεις του) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 1. Την έχω σβήσει. 2. Έχω περιορισμένο data. Αυτοί οι λόγοι σε καλύπτουν; :-P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 1. Την έχω σβήσει. 2. Έχω περιορισμένο data. Αυτοί οι λόγοι σε καλύπτουν; :-P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ε... άντε ας πούμε ότι με καλύπτουν :p Thanks για το Swype version, μόλις θυμήθηκα ότι είχα δοκιμάσει να το βάλω και στο sgs1 και δεν έκανε... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Παιδιά , με την 2.3.4 όταν πατάτε *#272*Device IMEI , υπάρχει η επιλογή EUR στο CSC ? “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Παιδιά , με την 2.3.4 όταν πατάτε *#272*Device IMEI , υπάρχει η επιλογή EUR στο CSC ? Απ' ότι φαίνεται όχι. Τι επιλογές έχεις; Την έχεις περάσει; (Επίσης δεν χρειάζεται να ρωτάς το ίδιο δύο φορές. Όσοι διαβάζουν και έχουν κάτι να πουν θα δουν το μήνυμα σου και θα απαντήσουν αναλόγως.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Παιδιά , με την 2.3.4 όταν πατάτε *#272*Device IMEI , υπάρχει η επιλογή EUR στο CSC ? Δεν έχει καμία σημασία αν υπάρχει ή όχι, ακόμα και να υπάρχει και να το διαλέξεις, πάλι δε θα είναι επίσημο και δε θα αναγνωρίζεται απ το κιες. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπαίνουν τα apn αυτόματα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Εν μέρει έχει σημασία γιατί αν δεν βάλεις συμβατό CSC δεν θα έχεις υποστήριξη ελληνικών στα πληκτρολόγια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 αν κατεβασετε απο samwfirmware την 2.3.4 θα κανετε extract το αρχειο .zip και θα φλασαρετε το csc μεσω odin...ειναι multicsc εχει κανονικοτατα ελληνικα,το μονο οτι θα κανει wipe ολα τα δεδομενα σας οποτε πριν κρατηστε και 1 backup!! επι του παροντος χρησιμοποιω τη villain 2.0 απροβληματιστα:) Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 (edited) Με την KF3 που δεν είχα βάλει EUR δεν είχα σήμα με την Wind(σχεδόν καθόλου ). Μόλις το άλλαξα σε EUR έχω σήμα καμπάνα! Απ' ότι φαίνεται όχι. Τι επιλογές έχεις; Την έχεις περάσει; (Επίσης δεν χρειάζεται να ρωτάς το ίδιο δύο φορές. Όσοι διαβάζουν και έχουν κάτι να πουν θα δουν το μήνυμα σου και θα απαντήσουν αναλόγως.) Όχι δεν την έχω περάσει και μάλλον δεν θα την περάσω ακόμα. Θα περιμένω την offcial (ελπίζω να βγει πριν το Πάσχα :P ) Edited July 9, 2011 by aleman “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 αν κατεβασετε απο samwfirmware την 2.3.4 θα κανετε extract το αρχειο .zip και θα φλασαρετε το csc μεσω odin...ειναι multicsc εχει κανονικοτατα ελληνικα,το μονο οτι θα κανει wipe ολα τα δεδομενα σας οποτε πριν κρατηστε και 1 backup!! επι του παροντος χρησιμοποιω τη villain 2.0 απροβληματιστα:) Multicsc μπορεί να είναι, εντούτοις το EUR δεν υπάρχει στις επιλογές των CSC. By default σου περνάει το KOR και τα ελληνικά πληκτρολόγια δεν λειτουργούν. Θα χρειαστεί να αλλαχθεί σε XEU για να δουλέψουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 @freddy Υπάρχει ένα offtopic εδώ που έχω το ελληνικό swype. Μάλιστα είναι και σε cwm zip αν έχεις για να το βάλεις από recovery απευθείας. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk φτουυυ δασκαλε δεν σε προλαβα βιαζομουνα να παω για μπανιο....:p τεσπα εκανα επαναφορα συστήματος(τελικα ενα μπακ απ παντα πρεπει να υπαρχει)..εγινε ενας χαμος στο κινητο:p γυρισα σε Cognition 1.08 πηρα με root explorer τα δυο αρχεια..μετα ξαναεβαλα την 2.3.4 και με root explorer και παλι εβαλα τα 2 αρχειακια και εχω ελληνικα ολα οκ.....:) για να δουμε παντως μεχρι τωρα δεν ειδα κατι συνταραχτικό να αλλαζει στο κινητο...να πω την αληθεια δεν προλαβα και πολλα απο τις μπυρες και τις βουτιες...θα δειξει στην συνεχεια..... παντως το προβλημα στο στοκ explorer παραμενει...δεν εχει προσαρμογή κειμενου οταν μεγεθύνεις το κειμενο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 φτουυυ δασκαλε δεν σε προλαβα βιαζομουνα να παω για μπανιο....:p τεσπα εκανα επαναφορα συστήματος(τελικα ενα μπακ απ παντα πρεπει να υπαρχει)..εγινε ενας χαμος στο κινητο:p γυρισα σε Cognition 1.08 πηρα με root explorer τα δυο αρχεια..μετα ξαναεβαλα την 2.3.4 και με root explorer και παλι εβαλα τα 2 αρχειακια και εχω ελληνικα ολα οκ.....:) για να δουμε παντως μεχρι τωρα δεν ειδα κατι συνταραχτικό να αλλαζει στο κινητο...να πω την αληθεια δεν προλαβα και πολλα απο τις μπυρες και τις βουτιες...θα δειξει στην συνεχεια..... παντως το προβλημα στο στοκ explorer παραμενει...δεν εχει προσαρμογή κειμενου οταν μεγεθύνεις το κειμενο.... Που βρίσκεται αυτό ρε παιδιά? Υπάρχουν σε κάποιο link τα αρχεια με τυχόν οδηγίες για Ελληνικο swype? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 (edited) Που βρίσκεται αυτό ρε παιδιά? Υπάρχουν σε κάποιο link τα αρχεια με τυχόν οδηγίες για Ελληνικο swype? κατσε 2 λεπτα να στα ανεβασω....:) ελα φιλε εδω... ΟΔΗΓΙΕΣ... Πως να βάλετε Ελληνικό Swype σε ρομ που δεν το υποστηρίζει. Αν η ρομ σας δεν έχει ελληνικό swype, 1) κατεβάζετε μια προηγούμενη έκδοση (της ρομ που θέλετε να περάσετε) που να έχει swype ή οποιαδήποτε άλλη ρομ που έχει (και) ελληνικό swype και 2) πέρνετε τα αρχεία /system/app/Swype.apk και /system/libSwypeCore.so και 3)τα βάζετε στην νέα ρομ που θέλετε να περάσετε. Αντίστοιχα, μπορεί να δουλέψει με απλό root explorer αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. και το link με τα 2 αρχεια εδω... http://hotfile.com/dl/123596554/07c50ec/SWYPE_ELLINIKO.rar.html εγω το εκανα με root explorer και δουλεψε...μετα απο restart... Edited July 9, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Ένα μεγάλο ευχαριστώ φίλε freddaras. Το δοκιμάζω αμέσως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Ένα μεγάλο ευχαριστώ φίλε freddaras. Το δοκιμάζω αμέσως καλου κακου κανε ενα back up πρωτα.....:) περιμενω να μου πεις αν τα καταφερες.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Multicsc μπορεί να είναι, εντούτοις το EUR δεν υπάρχει στις επιλογές των CSC. By default σου περνάει το KOR και τα ελληνικά πληκτρολόγια δεν λειτουργούν. Θα χρειαστεί να αλλαχθεί σε XEU για να δουλέψουν. επειδη αυτο χρησιμοποιω...εχω κανονικα ελληνικα παντου και στο πληκτρολογιο...γι'αυτο αλλωστε και το εγραψα! διαφορετικα δεν θα το ανεφερα :) αυτο περασα για να ειμαι ακριβης GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG1 Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Στον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 στο root της δεύτερης διαδικασίας με τροποποιημένο Kernel(CFRoot) το Unroot πώς γίνεται?Ισχύει ότι και στην πρώτη διαδικασία,δηλαδή στο S2Root πρόγραμμα πατάμε unroot? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 (edited) καλου κακου κανε ενα back up πρωτα.....:) περιμενω να μου πεις αν τα καταφερες.... OK Λειτούργησε άψογα. Τώρα έχω swype με Ελληνικά. Και πάλι ευχαριστώ. Α, και κάτι άλλο ρε παιδιά. Μετά την εγκατάσταση πήρα backup απο cwm, αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Στην congnition ήταν στην διαδρομη clockworkmode/backup, εδώ μήπως ξέρει κανεις που μπορεί να είναι? OK Το βρήκα, είναισ στο φάκελλο supercore/backup Edited July 9, 2011 by artakigeorge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavemansp Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Όσοι έχουν κάποιο θέμα αν θυμάμαι καλά με την ένταση της φωνής στα ακουστικά, ας δοκιμάσουν να μπουν σε service mode και να πειράξουν ίσως κάποιες τιμές στα audio settings. Ο κωδικός για το service mode είναι: *#*#197328640#*#* http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13976064#post13976064 Αν δεν ξέρετε τι πειράζετε καλύτερα μην πειράζετε τίποτα. Οπότε ό,τι κάνετε το κάνετε με δικιά σας ευθύνη. Δεν έχω συσκευή, δεν έχω δοκιμάσει κάτι, αλλά φαντάζομαι οι παλιοί κάτοχοι SGS που έχουν τη σχετική εμπειρία θα μπορέσουν ίσως να σας καθοδηγήσουν. Απο εκει και μετα τι κανω ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 εγω παιδια εκανα τα παρακατω και η ενταση στα ακουστικα αλλα και του ακουστικου του κινητου πλεον ειναι πολυ καλα και ακουω μια χαρα. In the phone dialer type in *#*#197328640#*#* A menu should now be shown. In the menu, press [5] AUDIO 1) …then [1] NB (VOICE CALL) 2) …then [1] HANDSET 3) …then [1] VOLUME 4) …then [1]SRC SPEECH RX Volume 5) …then [5]5_lvl: 88 (note that you might have another value than 88 on your handset. Write down this value in case you want to revert to it later) The window that is now shown should have a line saying “Input?”. To input a new value press the menu button, then “Key Input”. Write 110 as the new value and press “OK“. You have now adjusted the microphone volume when noise reduction is disabled, and it is time to do the same when noise reduction is turned on. Press the menu button, and then “Back”. Do this four times in total, until you get back to the menu that the text “NB (Voice Call)” in the first row. Now, press [7] HANDSET(2MIC) and repeat steps from 3. TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Για να δω αν το κατάλαβα σωστά. Κατεβάζουμε την Rom που είναι 320Mb. Κάνουμε flash με οποιοδήποτε CF ROOT base Kernel (π.χ. με του KF3) Κάνουμε flash την Stock KG1 Kernel. Σωστά? “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 (edited) Με την KF3 που δεν είχα βάλει EUR δεν είχα σήμα με την Wind(σχεδόν καθόλου ). Μόλις το άλλαξα σε EUR έχω σήμα καμπάνα! Όχι δεν την έχω περάσει και μάλλον δεν θα την περάσω ακόμα. Θα περιμένω την offcial (ελπίζω να βγει πριν το Πάσχα :P ) εγω που ειμαι ροοτ και εχω περασει την stock KF3 θα μπορεσω να παρω το official update της 2.3.4 ή με περιοριζει η παρεμβαση που του εκανα? δεν μου κανει η unofficial 2.3.4 γτ θα χασω τα email μου (εισερχομενα και εξερχομενα) τα οποια οποια εξερχομενα δεν αποθηκευονται σε σερβερ και επιπλεον δεν θελω να μπλεκω με backup και να τρεχω να επαναφερω τις εφαρμογες μετα.... κατι αλλο που με προβληματιζει ειναι το οτι οταν παω να συνδεσω τη σσυσκευη με τον υπολογιστη και παω να ανοιξω το Kies μου βγαζει σφαλμα: ¨επανασυνδεστε τη συσκευη σε λειτουργια samsung kies (pc studio). η τρεχουσα λειτουργια συνδεσης δεν υποστηριζεται απ το Kies''. δηλαδη ενω συνδεω κανονικα το κινητο με το pc αυτο δεν μπαινει σε λειτουργια Keis...τι μπορει να φταει γι αυτο. με συγχωρειτε αν οι αποριες μου ειναι αφελεις αλλα ειμαι πρωταρης στον κοσμο των smartphones και android.... Edited July 9, 2011 by djlevo7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 επειδη αυτο χρησιμοποιω...εχω κανονικα ελληνικα παντου και στο πληκτρολογιο...γι'αυτο αλλωστε και το εγραψα! διαφορετικα δεν θα το ανεφερα :) αυτο περασα για να ειμαι ακριβης GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG1 Έχει σε εσένα επιλογή EUR στα CSC; Ποιο είχε by default; Στον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 στο root της δεύτερης διαδικασίας με τροποποιημένο Kernel(CFRoot) το Unroot πώς γίνεται?Ισχύει ότι και στην πρώτη διαδικασία,δηλαδή στο S2Root πρόγραμμα πατάμε unroot? Επειδή φαντάζομαι ότι θα ρωτάς για λόγους εγγύησης... περνάς την official και έρχονται όλα σε stock κατάσταση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 εγω παιδια εκανα τα παρακατω και η ενταση στα ακουστικα αλλα και του ακουστικου του κινητου πλεον ειναι πολυ καλα και ακουω μια χαρα. In the phone dialer type in *#*#197328640#*#* A menu should now be shown. In the menu, press [5] AUDIO 1) …then [1] NB (VOICE CALL) 2) …then [1] HANDSET 3) …then [1] VOLUME 4) …then [1]SRC SPEECH RX Volume 5) …then [5]5_lvl: 88 (note that you might have another value than 88 on your handset. Write down this value in case you want to revert to it later) The window that is now shown should have a line saying “Input?”. To input a new value press the menu button, then “Key Input”. Write 110 as the new value and press “OK“. You have now adjusted the microphone volume when noise reduction is disabled, and it is time to do the same when noise reduction is turned on. Press the menu button, and then “Back”. Do this four times in total, until you get back to the menu that the text “NB (Voice Call)” in the first row. Now, press [7] HANDSET(2MIC) and repeat steps from 3. Απο την αλλη αν χρησιμοποιειτε poweramp (που ειναι η καλυτερη εφαρμογη για μουσικη :) ) και equalizer μπορειτε να ακολουθησετε και τις οδηγιες αυτου του link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1122361 Εκτος απο διαφορα στην ενταση υπαρχει εντονη διαφορα και στην ποιοτητα του ηχου, ειδικα στα ακουστικα.. Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts