Jump to content

djlevo7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djlevo7

  1. Πάνω που το LG g3 μου παρέδωσε πνεύμα... Ότι πρέπει για αντικαταστάτης το Samsung Galaxy S8+
  2. djlevo7

    Honor (U8860)

    πολυ κουλο αυτο αν οντως ισχυει. δηλαδη δν μπορεις να επιλεξεις που τα αποθηκευονται αυτα που τραβας?
  3. djlevo7

    Honor (U8860)

    πηρε το honor η κοπελα μου και επιβεβαιωνω για την απιστευτη μπαταρια του (ειμαι κατοχος SGSII). εχς μια απορια και δεν μπορω να βρω απαντηση πουθενα. πως μπορουμε να επιλεξουμε που θα αποθηκευονται οι φωτογραφιες και τα βιντεο που τραβααμε, στην εσωτερική ή την εξωτερική καρτα SD??? ευχαριστω!
  4. μετα το περασμα της 11.1 (πριν ειχα την ωμεγα 4) εχασα ολα τα αποθηκευμενα ασυρματα δικτυα μου. εκανα επαναφορα backup απο nandroid και titanium οπως και fix permissions απο recovery mode αλλα δυστυχως τιποτα. οποιος έχει καποια ιδέα παρακαλω να βοηθησει γτ το πληγμα ειναι μεγάλο. ευχαριστω!
  5. ειμαι με omega 11.1 και παρολο που περασα το titanium backup δεν μου εμφανιζει τα αποθηκευμενα δικτυα wifi. προσπαθω να συνδεθω με το Kies οπου εχω κανει κι εκει ενα backup αλλα μαται. ο εντοπισμος σφαλματων ειναι ενεργοποιημενος αλλα τπτ. το pc το βλεπει και το κινητο και την εξωτερικη καρτα. το Kies οχι. καμια προταση??
  6. ειμαι με omega 11.1! ευχαριστω για τις απαντησεις!
  7. ευχαριστώ για την απαντηση dimis_pj! εχω μερικά θεματακια ακόμα: 1. οι τηλεφωνικοι αριθμοι εμφανιζονται κάπως έτσι: 21 0ΧΧΧ ΧΧΧΧ, με κενα. κατά την επεξεργασία δεν υπάρχουν κενά όμως. 2. τι μπορώ να κάνω ώστε στην εφαρμογή "τηλέφωνο" να υπάρχει καρτέλα "επαφές", όπως γινόταν επι gingerbread? 3. το appzorter μου βγαζει σφαλμα "error loading data from touchwiz.try to reset application menu". κανω reset αλλα παλι δεν λειτουργει. 4. κατα την λήψη φωτογραφίας, ακούγεται ήχος κατά την εστίαση. πως μπορω να τον απενεργοποιησω? ευχαριστω τον Γιαννη για την υπεροχη ρομ και ολους εσας για την υποστηριξη!
  8. στην μπαρα εφαρμογων θα με ενδιέφερε να αντικαταστήσω το "wifi hotspot" με την επιλογη "περιστροφή οθόνης". ειναι δυνατό κάτι τέτοιο? ακόμα, στις επαφές τα τηλέφωνα μου τα βγάζει κάπως έτσι: 21 0ΧΧΧ ΧΧΧΧ. κατά την επεξεργασία δεν υπάρχουν κενά όμως. τι μπορώ να κάνω ώστε στο τηλέφωνο να υπάρχει καρτέα με τις επαφές, όπως γινόταν επι gingerbread? ευχαριστώ!
  9. ποιους kernel προτεινετε για την 11.1??
  10. σωστα!αλλά αν στον υπολογιστή χρησιμοποιείς firefox και οχι opera αναγκαστικά πρέπει να χεις τον firefox στο κινητο. τελικα ξέρει κανείς πως μπορούμε να σταματήσουμε τον στοκ να μας ρωταει καθε φορα με ποιον browser θα ανοιξουμε την εκαστοτε σελιδα?
×
×
  • Create New...