spiros_100 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 τι 2.3.5 πανω απο τη cyanogen η πρεπει να περασω πρωτα τη 2.2.1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 2.3.5 κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisliapis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 εχω κανει την βλακεια και εσβησα το μερικα αρχεια απο το cust_bakc up στην συνεχεια το κινητο ανοιξε αλλα λοιπανε οι μαμα εφαρμογες μ φενετε και δεν μποροθσα ναα μπω και στα αρχεια μ.πηγα να ξαναπερασω το φιρμςαρε μεσω αναβαθμισης sd αλλα στο 2 σταδιο μου εγραφε failed update.λοιπον τωρα το κινητο δεν νοιγει καν οταν πατασ το power επισησ δεν μπενει στο recory (volume + power) το μονο που κανει ειναι να μπει μονο στην ροζ οθονη (volume +,- power ) αλλα εχω windows 7 αλλα το αναγνωριζει μονο σαν μοντεμ και αυτο με το ζορι χρησημοποιο τα widows 7 ultimate 32 bit μια βοηθεια παιδια γιατι 5 μηνες παιδεθωμε με αυτο το πραγμα και ειμαι ετοιμος να το σουταρω σε κανα καδοοοοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_100 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 καλησπερα παιδια περασα την ics στο ideos x5 και απο τοτε δεν φορτιζει ενω δειχνει οτι φορτιζει το κουτακι της μπαταριας δεν γεμιζει,και μια ωρα μετα να το βγαλω ειναι η μπαταρια στην κατασταση που ηταν οταν την εβαλα για να φορτισει,γνωριζει κανεις τη μπορει να φταει γιατι μου φαινετε πολυ περιεργο,πριν περασω την ics ηταν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qawsedrf Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) ... έχει καταφέρει κανείς να κάνει voip (sip) κλήσεις σε aurora? (τώρα 2.04) Δοκίμασα με την ενσωματωμένη voip κλήση και με πολλά άλλα προγράμματα. Σε όλες τις περιπτώσεις ή κρασαρει η εφαρμογή ή κλήση γίνεται κανονικά αλλά δεν ακούω ούτε με ακούνε. Έχω λογαριασμό σε VoipDiscount. Edited March 28, 2012 by qawsedrf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_100 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 παιδια καλησπερα τα τεσσερα πληκτρα αφης σε ics rom σας αναβουν γιατι εμενα δεν φωτιζονται εχει κανεις το ιδιο προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik16v Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλησπέρα, πήγαινε Ρυθμίσεις->Προβολή->Φωτεινότητα->Τσέκαρε και ξετσέκαρε αμέσως την "Αυτόματη φωτεινότητα"->Πάτα ΟΚ και είσαι έτοιμος. Όποτε ξανασκαλώσει κάνε το ίδιο. Εμένα σε Aurora 1.11 μία φορά χρειάστηκε μόνο (Πρέπει να περάσω καινούργια έκδοση της Rom) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits20 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Στην Aurora 2.04 πως μπορουμε να δουμε την εσωτερικη μνημη των 2gb οταν συνδεουμε το κινητο στο pc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 παιδια αν μπορει καποιος λιγο γρηγορα να μου δωσει το λινκ για το superoneclick v2.3.3 γιατι στο xda δεν το κατεβαζει.γρηγορα παιδια,ψιλοβιαζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 παιδια αν μπορει καποιος λιγο γρηγορα να μου δωσει το λινκ για το superoneclick v2.3.3 γιατι στο xda δεν το κατεβαζει.γρηγορα παιδια,ψιλοβιαζομαι http://lmgtfy.com/?q=superoneclick+v2.3.3# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Να περασω την aurora 2.04? Υπαρχουν θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Γενικά να ρωτήσω κάτι τους υπόλοιπους μια και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποια rom με .35 kernel, αν εξαιρέσουμε τα επιπλέον features που δίνει ας πούμε η aurora, είναι έστω το ίδιο σταθερή με μία καλή .32 rom? από μπαταρία? reboots? scrolling? Επίσης μια διευκρίνιση, εφόσον βασίζεται (η aurora του dzo) σε .35 στην ουσία πρόκειται για μια gingerbread με ics features, έτσι δεν είναι? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Γενικά να ρωτήσω κάτι τους υπόλοιπους μια και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποια rom με .35 kernel, αν εξαιρέσουμε τα επιπλέον features που δίνει ας πούμε η aurora, είναι έστω το ίδιο σταθερή με μία καλή .32 rom? από μπαταρία? reboots? scrolling? Επίσης μια διευκρίνιση, εφόσον βασίζεται (η aurora του dzo) σε .35 στην ουσία πρόκειται για μια gingerbread με ics features, έτσι δεν είναι? Είναί σα να λες ότι κι εσύ με .32 kernel,ολες οι ROM σου στην ουσία πρόκειται για froyo με gingerbread χαρακτηριστικα... Από την άλλη ο,τι και να λένε πολλοί, ο .35 είναι καταπληκτικος. Η κάμερα είναί απίστευτη πλέον βγάζει πεντακαθαρες Φώτο και το φλασ δεν αποτυπώνεται μονίμως με την ελεεινή μπλε απόχρωση όπως στην .32. Τo focus σούπερ! Προτού μπεις στο .35 θα τσεκάρεις την οθόνη σου (atmel ή synaptics),θα κάνεις backup το IMEI και γενικά όλα προσεκτικά. Εγω έχω την 2.3.30 του sbasil με .35 kernel του geno άριστη κάμερα, άριστη μπαταρία τέλειος ήχος κ μηδεΝικά reboots. Άλλοι τώρα ανά τον κόσμο έχουν προβλήματά, λογικό λόγω των πολλών διαφορετικών εκδόσεων του Χ5... Ένα τεράστιο διάβασμα ολου του thread πάλι και η έπιλογη είναι δική σου.. Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 παιδια αν μπορει καποιος λιγο γρηγορα να μου δωσει το λινκ για το superoneclick v2.3.3 γιατι στο xda δεν το κατεβαζει.γρηγορα παιδια,ψιλοβιαζομαι παιδια καποιο λινκ για το superoneclick που να ειναι για το huawei συγκεκριμενα.ξερει καποιος.απο χθεσ εχω σταματησει την αναβαθμιση και δεν μπορω να το βρω για να συνεχισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 παιδια καποιο λινκ για το superoneclick που να ειναι για το huawei συγκεκριμενα.ξερει καποιος.απο χθεσ εχω σταματησει την αναβαθμιση και δεν μπορω να το βρω για να συνεχισω Έλα πάρ'το: https://rapidshare.com/files/2909714427/SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse.zip Το είχα ανεβάσει πριν λίγο καιρό για κάποιον άλλο φίλο από εδώ που το έψαχνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Παιδεια θα ηθελα να ρωτησω αμα υπαρχει το προβλημα με την οθονη ακομα στην 2.3 την επισημη γιατι σκεφτομαι να περασω το "παγωτακι" και δεν θελω να εχω ευεσθητη οθονη.... Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 παιδια,περασα την aurora 2.04 και εχω προβλημα με το ακουστικο οταν μιλαω,κανει μια παρεμβολη που ειναι πολυ ενοχλητικη.ξερετε αν υπαρχει κατι για αυτο ή τουλαχιστον καμια αλλη rom που να ειναι καλη γιατι και αυτη που εβαλα αργει λιγο παρολο που εχω ανεβασει τη cpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Παιδεια θα ηθελα να ρωτησω αμα υπαρχει το προβλημα με την οθονη ακομα στην 2.3 την επισημη γιατι σκεφτομαι να περασω το "παγωτακι" και δεν θελω να εχω ευεσθητη οθονη.... Δεν θυμάμαι αν το είχαν φτιάξει για την επίσημη 2.3 πάντως η ρομ του dzo το έχει φτιάξει από την έκδοση 1.12 και μετά. οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. παιδια,περασα την aurora 2.04 και εχω προβλημα με το ακουστικο οταν μιλαω,κανει μια παρεμβολη που ειναι πολυ ενοχλητικη.ξερετε αν υπαρχει κατι για αυτο ή τουλαχιστον καμια αλλη rom που να ειναι καλη γιατι και αυτη που εβαλα αργει λιγο παρολο που εχω ανεβασει τη cpu. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Ήχος και τίκαρε το "Use echo cancelling microphone". Edited April 1, 2012 by manoysos1175 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio_X5 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Γεια σας...παιδια να σας ρωτησω...πως να κανω αναβαθμιση του Android μου; Eχω 2.2.1. Froyo πανω του (το εργοστασιακο) και για παραδειγμα να το κανω αναβαθμιση στο 2.3.5. Gingerbread; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 θυμαται καποιος το προγραμμα που δειχνει αν το κινητο μπαινει σε screen off ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 θυμαται καποιος το προγραμμα που δειχνει αν το κινητο μπαινει σε screen off ? Σε sleep όταν είναι σε screen off εννοείς? CPU spy. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 σε ευχαρθιστω πολυ karthan7 .λοιπον ας πω εντυπωσεις απο την αναβαθμιση.περασα τηνaurora 2.04,με λιγα λογια απαραδεκτη.αργει παρα πολυ και τραβαει σκαλωματα οταν παταω το κουμπι να παω πισω,ακομα και οταν παταω να κανω κληση καθυστερει 2 sec .επισης οταν χτυπαει το τηλεφωνο πρωτα ακουω τον ηχο και μετα απο 2 sec δειχνει στην οθονη οτι καποιος με παιρνει.μετα απο αυτα περασα την aurora 2.00 γιατι καπου διαβασα πως ειναι καλυτερη εκδοση αλλα ακομα και εκει ανεπαισθητα καλυτερο το κινητο συν οτι εχω κανει δυο reboot μεσα σε 5 ωρες που την εχω περασει.σας προτεινω να μην τη βαλετε τουλαχιστον μεχρι να βγει μια καλυτερη version. Μετα απο ολα αυτα θα ηθελα ρε παιδια να μου πειτε αν υπαρχει καποια rom που να μην εχει τετοια προβληματα.πριν την αναβαθμιση ειχα miui αλλα και εκει καποιεσ φορες εκανε τα δικα του.αν εχετε κατι δοκιμασμενο στειλτε να δοκιμασω και εγω.α και κατι τελευταιο μηπως αν περνουσα αλλον kernel τα πραγματα θα ηταν καλυτερα?καθε συμβουλη καλοδεχουμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά έχω περάσει την 2.04 και έχω πρόβλημα με το ράδιο.Δεν παιζει. Υπάρχει κανένας με το ίδιο θέμα;Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιους καλούς screen ptotector γτ αυτοί που είχα χάλαγαν την ποιότητα εικόνας . Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 σε ευχαρθιστω πολυ karthan7 .λοιπον ας πω εντυπωσεις απο την αναβαθμιση.περασα τηνaurora 2.04,με λιγα λογια απαραδεκτη.αργει παρα πολυ και τραβαει σκαλωματα οταν παταω το κουμπι να παω πισω,ακομα και οταν παταω να κανω κληση καθυστερει 2 sec .επισης οταν χτυπαει το τηλεφωνο πρωτα ακουω τον ηχο και μετα απο 2 sec δειχνει στην οθονη οτι καποιος με παιρνει.μετα απο αυτα περασα την aurora 2.00 γιατι καπου διαβασα πως ειναι καλυτερη εκδοση αλλα ακομα και εκει ανεπαισθητα καλυτερο το κινητο συν οτι εχω κανει δυο reboot μεσα σε 5 ωρες που την εχω περασει.σας προτεινω να μην τη βαλετε τουλαχιστον μεχρι να βγει μια καλυτερη version. Μετα απο ολα αυτα θα ηθελα ρε παιδια να μου πειτε αν υπαρχει καποια rom που να μην εχει τετοια προβληματα.πριν την αναβαθμιση ειχα miui αλλα και εκει καποιεσ φορες εκανε τα δικα του.αν εχετε κατι δοκιμασμενο στειλτε να δοκιμασω και εγω.α και κατι τελευταιο μηπως αν περνουσα αλλον kernel τα πραγματα θα ηταν καλυτερα?καθε συμβουλη καλοδεχουμενη εγώ έχω περάσει miui του ret4rt την έχω περάσει και σε άλλους 2 συναδέλφους και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από ταχύτητα ( @ 1ghz ) και από σταθερότητα, gps κλειδώνει σε 3-4 δευτερόλεπτα, 0 reboots, άψογο wifi και bt, και μπαταρία άνετα μιάμιση μέρα με μέτρια χρήση. Έχοντας περάσει από official (2.2), cm7, και από oxygen την συγκεκριμένη miui την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν ξέρω όμως για σένα γιατί για την έκδοση με .35 kernel δεν έχω άποψη μπορεί να μην δουλεύει το ίδιο. Τι εννοείς έκανε τα δικά του? ποια έκδοση είχες βάλει? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 σε ευχαρθιστω πολυ karthan7 .λοιπον ας πω εντυπωσεις απο την αναβαθμιση.περασα τηνaurora 2.04,με λιγα λογια απαραδεκτη.αργει παρα πολυ και τραβαει σκαλωματα οταν παταω το κουμπι να παω πισω,ακομα και οταν παταω να κανω κληση καθυστερει 2 sec .επισης οταν χτυπαει το τηλεφωνο πρωτα ακουω τον ηχο και μετα απο 2 sec δειχνει στην οθονη οτι καποιος με παιρνει.μετα απο αυτα περασα την aurora 2.00 γιατι καπου διαβασα πως ειναι καλυτερη εκδοση αλλα ακομα και εκει ανεπαισθητα καλυτερο το κινητο συν οτι εχω κανει δυο reboot μεσα σε 5 ωρες που την εχω περασει.σας προτεινω να μην τη βαλετε τουλαχιστον μεχρι να βγει μια καλυτερη version. Μετα απο ολα αυτα θα ηθελα ρε παιδια να μου πειτε αν υπαρχει καποια rom που να μην εχει τετοια προβληματα.πριν την αναβαθμιση ειχα miui αλλα και εκει καποιεσ φορες εκανε τα δικα του.αν εχετε κατι δοκιμασμενο στειλτε να δοκιμασω και εγω.α και κατι τελευταιο μηπως αν περνουσα αλλον kernel τα πραγματα θα ηταν καλυτερα?καθε συμβουλη καλοδεχουμενη Εχω ακριβως την ιδια ρομ και ιδια εκδοση και δεν συμφωνω με αυτα που λες.δεν εχω κανενα προβλημα,δεν εχω καθολου reboots και γενικα ολη η ρομ σκρολαρει αψογα.απο αποψη ταχυτητας ειναι μια χαρα το μονο προβλημα ειναι οτι ζοριζεται λιγο στην πλοηγηση αλλα πλεον τον εχω ανεβασει το cpu στο 1.4 και εχει βελτιωθει πολυ.πριν περασεις την ρομ εκανες clear cache κλπ?δοκιμασε να περασεις την official 2.3.5 και μετα την aurora παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts