Jump to content

nik16v

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nik16v

  1. Πρέπει να είναι στο ίδιο ασύρματο δίκτυο (2,4G) και η κάμερα και το τηλέφωνο για την αρχική ρύθμιση.
  2. Καλησπέρα, να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το TV Box H96 Max+ για τηλε-εκπαίδευση με Webex Meetings App; Λειτουργεί κανονικά και το μόνο πρόβλημα είναι η μετάδοση εικόνας (δική μας) με την κάμερα. Μιλάμε πάντα για usb camera. 1) Αρχαία Logitech (Άσπρη στρογγυλή με το την γκρι τριγωνική βάση λειτουργεί μόνο το μικρόφωνο) 2) Νεώτερη Microsoft Lifecam Hd Παίζει πάλι μόνο το μικρόφωνο 2) Action Cam Turbo-X παίζει με την εφαρμογή Usb-Camera αλλά με το Webex Meetings App δε λειτουργεί ούτε σαν μικρόφωνο ενώ είναι συνδεδεμένη σαν Pc κάμερα.
  3. 1ο Δέμα από Bangood αγορά 6/11/2019 και είναι pre-advised από 11/11/2019 (days in transit 32) 2ο Δέμα από Gearbest αγορά 30/11/2019 και έφυγε από Ολλανδία για εδώ χθες 11/12/2019 (days in transit 6) Σε κάποιες σελίδες που το κάνω αναζήτηση το 1ο μου το εμφανίζει σαν "Not found", ενώ σε αυτή εδώ (http://parcelsapp.com/en/tracking) που είχε γράψει πιο πριν κάποιος, μου το εμφανίζει ότι κινείται (τελευταία κίνηση βέβαια 12/11) και έρχεται από Αγγλία. Χλωμό το βλέπω όμως. :wacko:
  4. Καλησπέρα, Ψάχνω τον αντικαταστάτη του Huawei Ideos X5 καθώς δείχνει σημάδια κόπωσης πλέον αφού η εγκατάσταση Android Jelly Bean ROM το ζορίζει αρκετά. Είμαι μεταξύ των: - Oukitel K6000 Pro - UMI Touch - Vernee Thor - Elephone S3 Χρήση πέρα από τη κλασική του τηλεφώνου: καταγραφή διαδρομής με το ποδήλατο (GPS) 5-6 ώρες συνεχούς χρήσης, ανάγνωση forum με το Tapatalk. Ξεχωρίζω το Oukitel για την μπαταρία, το Elephone για την εμφάνιση, το Vernee για την υποστήριξη το Umi για την ανάλυση της οθόνης έναντι του Vernee.
  5. Καλησπέρα, πήγαινε Ρυθμίσεις->Προβολή->Φωτεινότητα->Τσέκαρε και ξετσέκαρε αμέσως την "Αυτόματη φωτεινότητα"->Πάτα ΟΚ και είσαι έτοιμος. Όποτε ξανασκαλώσει κάνε το ίδιο. Εμένα σε Aurora 1.11 μία φορά χρειάστηκε μόνο (Πρέπει να περάσω καινούργια έκδοση της Rom) :)
  6. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1151928&page=28
  7. Καλημέρα, να σας ρωτήσω, η Oxygen, η CM7 έχουν ελληνικό μενού, ελληνικά στα SMS, επαφές;
  8. Το δοκίμασα και βρίσκει κανονικά δορυφόρους. Η εφαρμογή πλοήγηση δεν ανοίγει
  9. 5. Ναι και μου λέει συνέχεια έλεγχος διαθεσιμότητας πλοήγησης.
  10. Καλημέρα και από εμένα. Από την παρασκευή ευτυχής κάτοχος του εν λόγω κινητού. 1) Με την αλλαγή Kernel (Franco) έχουμε πρόβλημα με την εγγύηση ή μόνο με την αλλαγή ROM; 2) Μπορώ πάλι να επιστρέψω στον αρχικό Kernel και Rom; 3) Backup κάνω τυχόν πληρωμένες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει; 4) Δημιουργείται κάποιο πρόβλημα με τον αριθμό χαρακτήρων των SMS (160 ή 80) ή την υποστήριξη ελληνικών; 5) Επιλέγω από το κινητό πλοήγηση και δεν μου βρίσκει δορυφόρο το GPS. Είναι φυσιολογικό; Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Έχω ανοίξει μέτωπο και διαβάζω 3-4 forum για το κινητό και προσπαθώ ξεκαθαρίσω τις απορίες μου.
  11. Γεια σας. Όταν μου ήρθε ο λογαριασμός του κινητού είδα ότι τα μηνύματα μου χρεώνονταν εις διπλούν. Έκανα αναβάθμιση λογισμικού και τίποτα πάλι. Το 6270 είναι S40. Υπάρχει κάποιο αντιβιωτικό; Κολάει ιό;
  12. Ήθελα να με ενημερώσει κάποιος σχετικά με την αποστολή ringtones στο κινητό μέσω bluetooth. Η προηγούμενη συσκευή μου ήταν το Τ-610 της SE. Από το φάκελλο που είχα στο υπολογιστή τα ringtones, πήγαινα και με δεξί κλικ στο αρχείο το έκανα αποστολή προς bluetooth -> t610 και πήγαινε κατευθείαν στο φάκελλο με τις μελωδίες στο κινητό. Με το ΝΟΚΙΑ 7610 αν κάνω τα ίδια βήματα τα στέλνει τα αρχεία σαν μήνυμα αλλά δεν τα πάει στον ανάλογο φάκελλο. Ακούω κανονικά τη μουσική σαν ένα MMS αλλά δεν επιλέγοντε-δεν υπάρχουν σαν ringtones. Μέσω PCSuite δεν γίνεται γιατί δεν μου τα βλέπει τα midi αρχεία. Και για τα themes το ίδιο. Περιμένω τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ.
  13. Κατ'αρχήν γεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω το 7610 και προβληματίζομαι στην εταιρεία που θα κάνω σύνδεση (αν θα το πάρω Voda-Live ή όχι). Εσείς τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ!
  14. Αυτή η νέα εταιρεία Weblay τι λέει; Την είδα το απόγευμα σε διαφήμιση!
  15. Καλώς σας βρήκα (1-ο post)! Επειδή τις επόμενες μέρες σκέφτομαι να αγοράσω το Τ610 θα ήθελα να μου πείτε εάν έχετε διαπιστώσει κάτι αρνητικό (σοβαρό) στην εν λόγω συσκευή! Η μνήμη που έχει είναι αρκετή; Σκέφτομαι επίσης να προμηθευτώ "μπλε δόντι" ή υπέρυθρες! Υπάρχει κάποια λειτουργία που μπορεί να εκτελέσει το ένα ενώ το άλλο όχι; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...