Jump to content

birginioss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by birginioss

  1. Πωπω ρε παιδιά τόσο ακριβό είναι Στην Ελλάδα;; εδώ έχει το 8αρι καμία 250λίρες.. πωπω..
  2. Κάτοχος MX 4core από Αύγουστο και απλά πανευτυχής. Χθες εγκατέστησα και το Jelly Bean το ίδιο δηλαδή λογισμικό με το MXII.. και πάλι οι τιμές που αναφέρουν οι περισσότεροι είναι άκυρες λόγω μεσαζόντων... βρείτε κάνα καλό παιδί από Hong Kong να σας βοηθήσει όπως το πήρα κι εγώ... Για τους αναποφάσιστους έχω απλά να πω ότι μετά σου τόσο καιρό συνεχίζω να το ευχαριστιέμαι και κυρίως η αυτονομία του διατηρείται μονίμως σε αξιόλογα επίπεδα.. μονίμως ανοιχτό Wi-Fi σπίτι και μονίμως ανοιχτά τα data στο μόνιμο 3G όταν είμαι έξω... 2 μέρες με έντονη χρήση το λιγότερο. Τώρα συγγνώμη για τον πρόλογο απλά ως χρήστης αυτού του τηλεφώνου δεν υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστώ στο MXII,απλά ήθελα να τονίσω τα τόσα θετικά της Meizu από άποψη κατασκευής, λογισμικού, αυτονομίας, αναβαθμίσεων... Στα μείον η έλλειψη εγγύησης αλλά μακριά από μας.... Τέλος,ψαχτειτε και μη δώσετε περισσότερα χρήματα από όσα αξιώνει η ίδια εταιρεία.
  3. Παιδια σας παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ. Μου εστειλαν ΔΩΡΟ (κανονικο δωρο οχι "GIFT" και μαμακιες) 2 πακετα (12 kg) απο ΚΙΝΑ με DHL. Δεν εχω στειλει ΦΡΑΓΚΟ. ουτε cent δεν εχω πληρωσει... Με παιρνουν ΕΧΘΕΣ απο τη DHL και μου λενε να πληρωσω διατακτικη 33€ (για να ανεβουν απο τα Σπατα στη Θεσσαλονικη) κλπ και οτι λεω ψεματα,πως εχω κανει απατεωνια γιατι αυτοι ξερουνβ τα κολπακια λεει που κανουμε μπλα μπλα μπλα και θελουν να δουν "αληθινη" αποδειξη συναλλαγης κλπ κλπ. Τι να κανω τωρα εγω; Μου εστειλαν καποια πραγματα ΔΩΡΟ. δεν εχω δωσει φραγκο (ορκιζομαι). Το πακετο εχει αξια αναγραφομενη 102$. Τι γινεται τωρα αν δεν πληρωσω;Και αν πληρωσω ποσο περιπου ειναι τα εξοδα; Αν δεν τα δεχτω επιστρεφουν στο Κινεζικο Εργοστασιο; Παρακαλω βοηθηστε με!
  4. Πηγα κι εγω πλαισιο. Η τιμη ηταν ιδια. Βεβαια ρωτησα ενα τσακαλακι που δουλευε εκει και μου λεει: "τι να σου πω φιλε μου κι εγω το εχω ακουσει αυτο για την προσφορα και παρατηρησα κι εγω οτι λειπει απο το website." Παντως παιδια ο εντυπος καταλογος του ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι μονο μεχρι τις 15.06 και οχι μηνιαιος..
  5. Παιδια και παλι καλησπερα... Μολις μπηκε ο μηνας (καλο μηνα) και αλλαξε η ωρα, στο site του ΠΛΑΙΣΙΟ το Galaxy Nexus αφαιρεθηκε απο τον καταλογο και δεν ειναι διαθεσιμο.. Λετε αυριο πρωι πρωι να μπει στα 299€? Πριν απο λιγες ωρες ηταν κανονικα διαθεσιμο στα 599€. Μολις μπηκα και λειπει! Εν τω μεταξυ στο eshop εχει γινει ηδη μειωση στα 399.. Τι ωρα ανοιγουν τα μαγαζια;;;; Μισο λιγο να βαλω ξυπνητηρι....
  6. Δε θελω να χαρακτηριστω offtopic αλλα το ακουσα (και οχι το διαβασα) και απο αλλη πηγη για το πλαισιο=299€.. λετε τελικα ο χρησμος να βγει αληθινος; αντε να δουμε απο αρχες του μηνα.
  7. Φιλοι μου ενδιαφερομαι για την αγορα αυτης της συσκευης και ειμαι κοντα στην αγορα του απο το Play Store στην Αμερικη.. Μα αν ο agligoros λεει για 299€ μηπως να κανω υπομονη;; Λετε να'χουμε κανα τετοιο κορυφαιο;
  8. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τί είναι το root. Root κάνεις κ σε stock roms. Με ,root αποκτας.δικαίωματα διαχειριστή στη συσκευή σου. Εγώ κάνω κάθε εβδομάδα update με miui και από πέρυσι έχω φλασαρει χιλιάδες φορές οτιδήποτε. Είναί μια διαδικασία που μου αρέσει. Επαφές και εφαρμογές με ένά κλικ επανέρχονται μαζί με τα δεδομένα τους. Καλύτερη rom δεν υπάρχει. Υπάρχει rom που σου αρέσει περισσότερο. Εγώ προσωπικά δεν αντέχω τις cyanogen. Έχω ερωτευτεί τις miui και τα απίστευτα χαρακτηριστικά τους. Δεν έχει σχέση με καμία άλλη rom. Είναι απλά υπέροχη με τέλειο interface και φοβερα looks. Πλέον είναι σταθερότατη κ σχεδόν bug-free. Η ICS που κυκλοφορεί για παράδειγμα μου είναι πολύ δύσκολο ΒΑ την χρησιμοποιησω λόγω του ότι με τη miui έχω αυτο που ζητάω. Λάβε επίσης υποψιν ότι δυστυχώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά U8800 (hardware) και δυστυχώς ο καθένας μας τείνει να επιλέγει rom πουνα ταιριάζει στη συσκευή χωρίς προβλήματα. Τελειωνοντας, το root είναι αναγκαίο για κάποιον που σέβεται την συσκευή του και επίσης συνώνυμο του ανοιχτού κώδικα του android. Αν είσαι απλά τηλέφωνο,SMS, άντε και καμία Φώτο , μείνε ως έχει. Αν θες να πιάσουν τόπο τα χρήματά σου για μια υπέροχη συσκευή τότε της.το χρωστας.. Άλλωστε όπως και στο αυτοκίνητο πρέπει να το ποτίζεις και αυτο με 100άρα βενζίνη. Γιατί το αξίζει........
  9. Είναί σα να λες ότι κι εσύ με .32 kernel,ολες οι ROM σου στην ουσία πρόκειται για froyo με gingerbread χαρακτηριστικα... Από την άλλη ο,τι και να λένε πολλοί, ο .35 είναι καταπληκτικος. Η κάμερα είναί απίστευτη πλέον βγάζει πεντακαθαρες Φώτο και το φλασ δεν αποτυπώνεται μονίμως με την ελεεινή μπλε απόχρωση όπως στην .32. Τo focus σούπερ! Προτού μπεις στο .35 θα τσεκάρεις την οθόνη σου (atmel ή synaptics),θα κάνεις backup το IMEI και γενικά όλα προσεκτικά. Εγω έχω την 2.3.30 του sbasil με .35 kernel του geno άριστη κάμερα, άριστη μπαταρία τέλειος ήχος κ μηδεΝικά reboots. Άλλοι τώρα ανά τον κόσμο έχουν προβλήματά, λογικό λόγω των πολλών διαφορετικών εκδόσεων του Χ5... Ένα τεράστιο διάβασμα ολου του thread πάλι και η έπιλογη είναι δική σου..
  10. Δε ξερω αν πρεπει να πανικοβληθειτε ή οχι αλλα εντοπιστηκε το CarrierIQ στις τελευταιες MIUI.. Προσωπικα εγω εσβησα τα libs χειροκινητα.. Τωρα τι να πω! Ψαξτε το μονοι σας εδω!
  11. Γουσταρω tweets με διαρκη ενημερωση και εκτακτα δελτια για το θεμα αναβαθμιση...! Πηγαινω για υπνο τωρα αυριο εχει εξετασεις IELTS... Ελπιζω μετα την εξεταση να ειμαι ακομη χαρουμενος και οταν γυρισω να δω πως τα πηγες κι εσυ! Χαχαχχαχαα!!! Καλως ηρθες στον κοσμο του modding=χαλας/φτιαχνεις/το πετας/παιρνεις αλλο.
  12. Να προσεξεις οταν κανεις backup τα παντα με το titanium , οταν αναβαθμιστεις στην 2.3 , να επαναφερεις μονο τις προσωπικες σου εφαρμογες (και τα δεδομενα τους) και τιποτα αλλο που να εχει σχεση με την 2.2... Γενικα οτι βλεπεις να λεει πανω 2.2 και να εχει σχεση με το συστημα μην το επαναφερεις οταν αναβαθμιστεις..
  13. Οταν μου ειπες οτι σου βγαζει μονο το touchpal η αληθεια ειναι οτι σε παρατησα!!!!! Δεν ειχα το κουραγιο να δω τι φταιει!!!! Ευτυχως το βρηκες ομως.... :P
  14. ποσα input devices σου βγάζει;
  15. Elixir2-information-input devices-click πάνω του-more information-πατα στα βελάκια θα το βρεις.
  16. Οσοι θελετε να αναβαθμισετε απο 2.2 σε 2.3, πρωτα θα κατεβασετε την εφαρμογη ELIXIR και θα δειτε αρχικα ποια οθονη φορατε. Atmel ή Synaptics. Οι χρηστες της Atmel αντιμετωπισαν χιλιαδες προβληματα αν και τωρα κατι πρεπει να φτιαξανε,δεν το παρακολουθω και παρα πολυ το θεμα διοτι δεν με αφορα. Οποιος εχει το PRO ειναι αλλου παππα ευαγγελιο , καντε μια αναζητηση στο θεμα του Pro.. Μετα απο αυτα τα ολιγα, εδω ειμαστε ... _______________________________________________________________________________________________ επισης οσοι εχετε προβλημα με το ηχειο (.35 kernel) flashαρετε αυτον εδω τον νεο kernel του geno... διορθωθηκε το προβλημα με τον ηχο στα χαμηλα και των ringtones. εδω και το σχετικο Post.
  17. φιλε ειναι να μην το εχει παρει ζεστα;;; ειδες τι donations πεφτουν για την παρτη του;;;; εχει μεχρι τωρα 10.000+ downloads,οι 1000 να δωσαν απο 3€ εκαστος ,do the math.. μπορει ολοι να λενε οτι ειναι hobby, και μη ζητατε πολλα, και εσεις πρεπει να δουλευτετε στη Huawei κλπ, αλλα τα κερδη απο αυτο το "hobby" ειναι αρκετα μεγαλα...
  18. Γνωριζει καποιος για το εξης προβλημα μου: Μολις αποσυνδεω το USB μου βγαζει μηνυμα "Move data to SD ..... for smoother use blah blah" ΜΙUI 2.1.20 .35 kernel. Κατι παιζει με τα X5 settings αλλα δε ξερω.
  19. Kαλησπερα παιδια.Μετα απο αναζητηση "ειδοποίηση κλησεων" και θεωρωντας οτι ταιριαζει καλυτερα στο [επισημο] θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Ανεξαρτητως δικτυου,οταν μπαινετε σε flight mode, και μετα απο καποιες ωρες επανερχεστε στο δικτυο,σας ερχεται sms για την ειδοποίηση κλήσεων;; cosmote εχω,στην προηγουμενη συσκευη λειτουργουσε.Εκανα ακομη και τις εξτρα ρυθμισεις στο ideos για εκτροπη κλησης στον αντιστοιχο αριθμο που προτεινει η Cosmote για να ειδοποιουμαι αλλα δεν μου ερχεται ποτε μηνυμα. μπορει να βοηθησει καποιος;
  20. Μαλλον ηρθε η ωρα για μερικους νεους στην 2.3.5 να πανε και σε Custom ROM...!!! :)
  21. Ειναι θεμα kernel τοτε :\
  22. Aν δεν συμβαινει το ιδιο σε ολες τις ROM τοτε ειναι προφανως θεμα ROM/kernel. Aν σου συμβαινει σε ολες το ιδιο,το μονο π μπορω να πω ειναι οτι απο ρευμα κατευθειαν επιτυγχανεις υπερταχεια φορτιση με υπερταχεια καταναλωση ενω απο USB (πχ απευθειας απο το PC) τοτε ναι μεν φορτιζει πολυ αργα ,αλλα πιο "γεματα", με αποτελεσμα να αδειαζει και με αργοτερους ρυθμους.απο αυτοκινητο ξερω απο προσωπικη αποψη οτι κανει αιωνες να φορτισει αλλα αν φορτισει δεν αδειαζει :P . αν το βαλεις για λιγο τοτε ισα ισα που κανει trig την φορτιση με ανεπιθυμητα αποτελεσματα. Προσωπικη παντα αποψη!
  23. Έχω την αισθηση οτι απο αυτοκινητο γενικα δεν φορτιζει και πολυ γρηγορα..απλα για συντηρηση.. λογω Αμπερ.
  24. Μολις κατεβασα απο το market 3.4.4 την εφαρμογη top ανεκδοτα! (αυτη βρηκα αμεσως) και την εκανε κανονικα Install. Επισης μολις μπηκα file manager και εκανα install το CPU MASTER.apk κανονικοτατα :(.. Τι συμβαινει αραγε στη συσκευη σου;ολα "κανονικα" τα εκανες οπως εγω;(κανονικα εννοω τα ιδια σε παρακολου8ω και στο xda) ααα και τελος πειτε μου καποιος παρακαλω πως λεγεται το προγραμμα καιρου της νεας ROM της HUAWEI γιατι μολις το κρατησα με titanium πατησα καταλαθος delete χωρις να το επαναφερω ,στη ΜΙUI
  25. dancer_69 οσων αφορα την original δεν εχω ιδεα δεν ασχοληθηκα καν περισσοτερο απο 2 λεπτα που την εκανα root. για την miui του ret4rt με τον .35 kernel τωρα,δεν εχω καποιο προβλημα απεγκαθιστω/εγκαθιστω οτι θελω κανονικα. συγκεκριμενα εκανα restore με titanium και επειδη ειχα ξεχασει οτι μερικα apps δεν τα ηθελα τα εκανα με drag n drop στον κουβα unistall χωρις καποιο προβλημα.
×
×
  • Create New...