Jump to content

mits20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mits20

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mits20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα στην παρεα!! Eπιδη εχω αρχισει να την ψαχνω για κινεζικο android κινητο, θαθελα την γνωμη σας γι΄αυτο εδω.. http://www.antelife.com/presell-thl-w3-mtk6577-smart-phone-4-5-inch-screen-android-4-0-1g-ram-3g-gps-wifi-black.html πιστευω ειναι πολυ καλη σχεση τιμης και αποδοσεις... αρκει βεβαια τα χαρακτιριστικα του κινητου να ανταποκρινονται στην πραγματικοτιτα.. ;) .... ή αν εχει καποιος να πρωτεινει κατι καλητερο και αξιοπιστο σε αυτα τα χρηματα...
  2. Στην Aurora 2.04 πως μπορουμε να δουμε την εσωτερικη μνημη των 2gb οταν συνδεουμε το κινητο στο pc ?
  3. Φιλε σε παρακαλω στειλε μου το λινκ με τις μπαταριες
  4. Λυθηκε τελικα το προβλημα. σ ευχαρηστω πολυ φιλε dancer!! πανω που ετοιμαζομουν να το στειλω για service ...
  5. σε ευχαρηστω φιλε dancer για την απαντηση αλλα το κινητο τωρα δεν μου ανοιγει ουτε σε clockworkmode ... πως να φλασάρω την επίσημη 2.2 Β138 ή Β163?? υπαρχει σωτηρια ??..... η δεν το γλιτωνω το service :(
  6. Πολυ καλημερα σε ολους!! ... και παρακαλω για ΒΟΗΘΕΙΑ σε οποιον γνωριζει.... Ηθελα να περασω την miui 9.6 elite .. αλλα φοβαμαι πως τα εκανα μανταρα προσπαθοντας να παω απο 2.3 σε 2.2 ... Ξεκινισα να κανω restore σε παλαιοτερο backup που ειχα σε 2.2 ....αλλα το κινητο κολησε κατα την διαδικασια του restore :( εβγαλα την μπαταρια για να ξεκολησει και απο τοτε δεν μπαινει ουτε σε clockworkmode :( :( ανοιγει για λιγα δευτερολεπτα στο σημα της huawei και ξανακλεινει μονο η ροζ οθονη ανοιγει με volume up down και power.. αλλα και ετσι δεν το βλεπει το pc οταν το συνδεω ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!
  7. Καλημερα σε ολους .!!!! Aπο τοτε που περασα την official 2.3.5 δεν μου βγαζει σημα 3g.. και δεν μπορω να μπω στο internet. Ξερει κανεις πως λυνεται το προβλημα..? Ευχαριστω!!!!!
  8. με την oficial 2.3.5 ποιος ειναι ο καλητερος και ευκολοτερος τροπος για να κανουμε root?
  9. Καλησπερα και καλα Χριστουγεννα σε ολους!!! ........ μια μικρη βοηθεια οποιος γνωριζει. Xρησιμοποιω την τελευταια oxygene με το franco kernel. Το προβλημα μου ειναι πως απο τοτε που εβαλα την oxygene και χρησιμοποιω handsfree δεν λειτουργει το μικροφονω απο το handsfree και αντιθετα εξακολουθει να λειτουργει το μικροφωνο του κινητου ... Φταιει η rom η πρεπει να κανω κατι αλλο για να διορθωθει το προβλημα. Ευχαριστω εκ των πρωτερον για την βοηθεια!!
  10. Καλησπέρα σε όλους!! Δεν έχω πολλές γνώσεις από android κινητά , ωστόσο πέρασα και εγώ σήμερα την τελευταία oxygen μαζί με το franco kernel , ρύθμισα και την cpu στα 1200 με το setcpu . Θα θελα να ρωτήσω το εξής : Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να τρέξουν κανονικά τα γράφηκα σε παιχνίδια όπως ¨fast5¨ , ¨lets golf 2¨ ,¨nova¨ και ¨asphalt6¨ Έχω δει στο YouTube τα ¨fast5¨ και ¨asphalt6¨ να τρέχουν κανονικά στο κινητό μας Κάποια ρύθμιση στην ram ίσως?
  11. Σ΄ευχαριστω tiffany για την αμεση απαντηση!!!
  12. καλησπερα σε ολους!! μια ερωτηση: το εικονιδιο που διχνει το ''3g'' καπoιες φορες αλλαζει και γινετε "Η" και καποιες "g" γνωριζει κανεις τι σημαινουν αυτα ?
  13. Ειχα και εγω προβλημα με το μικροφωνο , (επρεπε να φωναζω για να με ακουνε.. :sick: ) και το εστειλα για αντικατασταση. περιμενω το καινουριο και ελπιζω να μην εχει καπιο αλλο προβλημα :wacko: Περα απο αυτο το τηλεφωνο ειναι πραγματικα πολυ καλο και αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του!!!!!!!
  14. Καλησπερα σε ολους!! Επιδη με ενδιαφερει να ειναι το το ideos x5 το επομενο μου κινητο μια ερωτηση σε οσους το εχουν ψαξει το θεμα με το ραδιοφωνο!! Υπαρχει σαν hardware στη συσκευη και απλα δεν υποστηριζετε απο το λογισμικο? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις!!
×
×
  • Create New...