dancer_69 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Αν διαβάσεις στο παρόν θέμα έχουν απαντηθεί πολλάκις αυτά που ρωτάς, ας μην επαναλαμβανόμαστε και να θυμίσω ότι εδώ είναι forum και όχι chat room, που σημαίνει ότι πρώτα διαβάζουμε και αν δεν πάρουμε τις απαντήσεις που ζητάμε... μετά ρωτάμε. +10000000 radical239 Η συσκευή διαθέτει FM chip και μπορεί να παίξει το ραδιόφωνο αποδεδειγμένα. Δυστυχώς δεν υπάρχει εφαρμογή για το ραδιόφωνο όμως, και μάλλον είναι δύσκολο να υπάρξει μιας και ο δημιουργός της εφαρμογής spirit fm, που είναι η μοναδική στην οποία λειτουργεί(μερικώς) το ραδιόφωνο, έχει ανακοινώσει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, αφενώς γιατί δε διαθέτει(και ούτε έχει σκοπό να αποκτήσει) τη συσκευή, και αφεταίρου προτιμά να διαθέσει το χρόνο του για τη βελτίωση και υποστήριξη ακριβότερων και πιο δημοφιλών συσκευών, οι οποίες του αποφέρουν περισσότερα έσοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 δεν γινεται να βαλω ενα προγραμμα και ενα εχω ελληνικο πλη?επισης πρεπει να διαγραψω τα αρχεια? για να την βαλω ποια ειναι πιο καλη οφφισιαλ 2.3 ή η αλλη? κοιταξες εδω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3713152#post3713152 ειχα ανεβασει το touchpal μαζι με το ελληνικο πακετο....(εφαρμογη install και μετα το greek pack install απο τη μαμα rom) δε εχω 2.3 απλα ρωταω αν το δοκιμασες και τελικα δεν εκανε γιατι μου φαινεται περιεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 ρε παιδια ειναι δυνατον να συμβαινει μονο σε μενα: αν φορτισω το κινητο με φορτιστη αυτοκινητου usb αυτο ξεφορτιζει. αυτο συμβαινει μονο με cm/oxygen/miui και οχι με τη stock. κανενας αλλο δεν εχει αυτο το προβλημα????????? Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Και έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικούς φορτιστές με το ίδιο αποτέλεσμα. Δηλαδή αντί να φορτίζει, αποφορτίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 εβαλα μια αλλη εκδοση και ολα κανοονικα. τελικα μαλλον ειναι θεμα kernell Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 dancer μηπως ξερεις τι μπορουμε να κανουμε για το ηχειο ?ειναι πολυ χαμηλα και τσιριζει λιγο νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Όχι και πολλά, υπάρχει όμως μια εφαρμογή το volume+ https://market.android.com/details?id=com.FREE.android.lvh&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5GUkVFLmFuZHJvaWQubHZoIl0. η οποία ισως βελτιώσει την κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Τελικα διαβαζω διαβαζω και ακρη δεν βγαζω! Αξιζει ναι η οχι να αναβαθμισω σε 28.12.2011~ 【U8800】 2.3 Official Update 【Latest??????? Αλλοι λενε οτι εχουν προβλημα αλλοι οχι,τι γινετε τελος παντον? Εχει βρει κανεις τι φταει??????? Εχω ρωτησει και στο XDA και απαντηση δεν πηρα,developers και τριχες κατσαρες! Ειναι θεμα στο hardware ορισμενων συσκευων που τα κανει να εχουν προβλημα ενω στα αλλα οχι???? Το προβλημα με τις υπερευαισθητες οθονες με την καινουργια αναβαθμιση καταλαβα οτι εμφανιζετε μονο στα τηλ. που φορανε την atmel η μηπως δεν ειναι ετσι και εμφανιζετε και στις synaptics????? Μπορουμε πιστευω παιδια εμεις εδω μεσα να μοιραστουμε πληροφοριες και να βγαλουμε μια ακρη κανοντας το εξης: πληκτολογουμε *#*#2846579#*#* --> project menu --> veneer inf query --> appartus type query Μετα γραφουμε τα στοιχεια της συσκευης μας εδω(τα δικα μου ειναι) touchscreen: Synaptics EMI4 camera: s5k4e1gx_p EMMC flash: SanDisk-3959422976 LCD: TRULY NT35582 board ID: MSM7X30_U8800.VerC comapss&gsensor: st_303dlh memory: SAMSUNG-K3PE4E400A ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΜΑΜΑ 2.2.1 ROM! Γραψτε παρακαλω και πειτε και σ'εμας τους υπολοιπους εαν εχετε προβλημα με την καινουργια official rom και λεγοντας μας ποια συγκεκριμενα! Μηπως θα επρεπε να κανουμε καινουργιο τοπικ γι'αυτο?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Τελικα διαβαζω διαβαζω και ακρη δεν βγαζω! Αξιζει ναι η οχι να αναβαθμισω σε 28.12.2011~ 【U8800】 2.3 Official Update 【Latest??????? Αλλοι λενε οτι εχουν προβλημα αλλοι οχι,τι γινετε τελος παντον? Εχει βρει κανεις τι φταει??????? Εχω ρωτησει και στο XDA και απαντηση δεν πηρα,developers και τριχες κατσαρες! Ειναι θεμα στο hardware ορισμενων συσκευων που τα κανει να εχουν προβλημα ενω στα αλλα οχι???? Το προβλημα με τις υπερευαισθητες οθονες με την καινουργια αναβαθμιση καταλαβα οτι εμφανιζετε μονο στα τηλ. που φορανε την atmel η μηπως δεν ειναι ετσι και εμφανιζετε και στις synaptics????? Μπορουμε πιστευω παιδια εμεις εδω μεσα να μοιραστουμε πληροφοριες και να βγαλουμε μια ακρη κανοντας το εξης: πληκτολογουμε *#*#2846579#*#* --> project menu --> veneer inf query --> appartus type query Μετα γραφουμε τα στοιχεια της συσκευης μας εδω(τα δικα μου ειναι) touchscreen: Synaptics EMI4 camera: s5k4e1gx_p EMMC flash: SanDisk-3959422976 LCD: TRULY NT35582 board ID: MSM7X30_U8800.VerC comapss&gsensor: st_303dlh memory: SAMSUNG-K3PE4E400A ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΜΑΜΑ 2.2.1 ROM! Γραψτε παρακαλω και πειτε και σ'εμας τους υπολοιπους εαν εχετε προβλημα με την καινουργια official rom και λεγοντας μας ποια συγκεκριμενα! Μηπως θα επρεπε να κανουμε καινουργιο τοπικ γι'αυτο?????? αν εχεις synaptics κανε root παρε ενα μπακαπ το ιμει σου και μετα καντην αξιζει! αν εχεις προβλημα μετα περιμενεις το φιξ που φυσιολογικα θα βγαλει η huawei μεσα στο μηνα!!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Έχω ακριβώς τα ίδια στοιχεία με τα δικά σου και δεν αντιμετώπισα απολύτως κανένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση. Και εγώ την στοκ 2.2.1 είχα πριν, από την οποία η 2.3.5 είναι πάρα πολύ καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Έχω ακριβώς τα ίδια στοιχεία με τα δικά σου και δεν αντιμετώπισα απολύτως κανένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση. Και εγώ την στοκ 2.2.1 είχα πριν, από την οποία η 2.3.5 είναι πάρα πολύ καλύτερη. Και εγώ την ίδια οθόνη έχω, πετάει με την 2.3! @Το ηχείο λέει και πολλά από ποιότητα και το volume boost+ και το DSP Manager δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Κρίμα γιατί χαραμίζεται και το συγκεκριμένο κινητό έχει καλό ηχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 κάντε εναν κόπο σας παρακαλώ παρτε καποιον τηλέφωνο και πέστε μου: οταν μιλατε με κάποιον,και βάζετε ανοιχτή ακρόαση ακούει ο συνομιλητής σας τον εαυτό του με επανάληψη???? Αυτο μου συνέβενε εμένα στην 2.3.5 και ητανε ενας απο τους βασικούς λόγους για να γυρίσω στην 2.2.2! Ουτε και στην 2.2.1 ειχα καποιο πρόβλημα! Καντε εναν κόπο οσοι εχετε κανει την αναβάθμιση σε 2.3.5 και πέιτε μου αν συμβένει μονο σε μένα.... Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 κάντε εναν κόπο σας παρακαλώ παρτε καποιον τηλέφωνο και πέστε μου: οταν μιλατε με κάποιον,και βάζετε ανοιχτή ακρόαση ακούει ο συνομιλητής σας τον εαυτό του με επανάληψη???? Αυτο μου συνέβενε εμένα στην 2.3.5 και ητανε ενας απο τους βασικούς λόγους για να γυρίσω στην 2.2.2! Ουτε και στην 2.2.1 ειχα καποιο πρόβλημα! Καντε εναν κόπο οσοι εχετε κανει την αναβάθμιση σε 2.3.5 και πέιτε μου αν συμβένει μονο σε μένα.... Μόλις το δοκίμασα και οντως έτσι είναι. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) οταν βγαινω απο airplane mode δεν μου ζηταει κωδικο σιμ και ετσι πρεπει να κανω επανεκινηση ξερετε ποια ειναι ηρυθμιση? Edited January 16, 2012 by panagos22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 φταιει καθαρα το 2 πισω μικροφωνο που εχει το ideos....στην 2.2.2 και 2.2.1 υπαρχει επιλογη απενεργοποιησης απο το κρυφο μενου και απο το αρχειο build.prop στην 2.3.5 δεν υπαρχει καν η εντολη μεσα για επιλογη true-false ουτε και επιλογη στο κρυφο μενου.... Κριμα....Κριμα και με βολευε πολυ η ανοιχτη ακρόαση... :!: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Εβαλα τελικα την 2.3.5 και το τηλεφωνο πεταει κυριολεκτικα! Στα + το βιντεο που επιτελους τραβαει καταπληκτικα,η γρηγοραδα γενικα του τηλ.(σταματησαν επιτελους τα κοληματα στο σκρολαρισμα),επιτελους μπαινει σε deep sleep πραγμα το οποιο με ειχε σπασει τα νευρα με την 2.2.1! Στα αρνητικα τωρα,χαμηλοτερος ηχος κλησης και κουδουνισματος,ελειψη στοκ ελληνικου πληκτρολογιου,το οτι δεν ανοιγει το τηλ. αλλο πια με το κουμπι volume και το οτι τζαμπα εκανα μπακαπ με το hisuite αφου δεν τα αναγνωριζει τα αρχεια μπακαπ! Ξερει κανεις να μου πει πως θα γινει στις επαφες να μου ψαχνει με ελληνικη αλφαβητο οταν σκρολαρω,μου βγαζει μπαρα στα δεξια αλλα μονο στα αγγλικα μεχρι το Z και δεν παει στα ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες και πρεπει να πας αναζητηση επαφων για να τις βρεις ! Επισης υπαρχει κανενα app για να ανοιγει το τηλ . με το volume πληκτρο οπως παλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 οταν βγαινω απο airplane mode δεν μου ζηταει κωδικο σιμ και ετσι πρεπει να κανω επανεκινηση ξερετε ποια ειναι ηρυθμιση? και εγω ειχα αυτο το προβημα και η λυση ηταν να απενεργοπιεισω το go locker που ειχα βαλει μαζι με τον go launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Εβαλα τελικα την 2.3.5 και το τηλεφωνο πεταει κυριολεκτικα! Στα + το βιντεο που επιτελους τραβαει καταπληκτικα,η γρηγοραδα γενικα του τηλ.(σταματησαν επιτελους τα κοληματα στο σκρολαρισμα),επιτελους μπαινει σε deep sleep πραγμα το οποιο με ειχε σπασει τα νευρα με την 2.2.1! Στα αρνητικα τωρα,χαμηλοτερος ηχος κλησης και κουδουνισματος,ελειψη στοκ ελληνικου πληκτρολογιου,το οτι δεν ανοιγει το τηλ. αλλο πια με το κουμπι volume και το οτι τζαμπα εκανα μπακαπ με το hisuite αφου δεν τα αναγνωριζει τα αρχεια μπακαπ! Ξερει κανεις να μου πει πως θα γινει στις επαφες να μου ψαχνει με ελληνικη αλφαβητο οταν σκρολαρω,μου βγαζει μπαρα στα δεξια αλλα μονο στα αγγλικα μεχρι το Z και δεν παει στα ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες και πρεπει να πας αναζητηση επαφων για να τις βρεις ! Επισης υπαρχει κανενα app για να ανοιγει το τηλ . με το volume πληκτρο οπως παλια? - Ναι, δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για ανοιγμα μέσω των κουμπιών εντασης ήχου, αλλά υπάρχει το GO Locker που έχει αυτή την επιλογή - Ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το hisuite και το χρησιμοποιώ πάντα μετά από αλλαγή ρομ(το έχω χρησιμοποιήσει δε σε πολλές διαφορετικές ρομ). Ειδικά στην επίσημη 2.3 δεν είχα πρόβλημα. Οι εφαρμογές μόνο βέβαια κάποιες φορές είχαν πρόβλημα οπότε αναγκαστικά έγινε χειροκίνητη εγκατάσταση από το φάκελο του backup που τις έχει όλες. Για επαναφορά τηλεφώνων, μηνυμάτων, ημερολογιού πάντως, κανένα πρόβλημα ποτέ. Μήπως κάτι δεν κάνεις σωστά? - Σχετικά με το ελληνικό αλφάβητο, δεν γνωρίζω να υπάρχει λύση(εύκολη τουλάχιστον), αλλά υπάρχει το EX Dialer που έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Μαλλον ηρθε η ωρα για μερικους νεους στην 2.3.5 να πανε και σε Custom ROM...!!! :) Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) - Ναι, δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για ανοιγμα μέσω των κουμπιών εντασης ήχου, αλλά υπάρχει το GO Locker που έχει αυτή την επιλογή - Ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το hisuite και το χρησιμοποιώ πάντα μετά από αλλαγή ρομ(το έχω χρησιμοποιήσει δε σε πολλές διαφορετικές ρομ). Ειδικά στην επίσημη 2.3 δεν είχα πρόβλημα. Οι εφαρμογές μόνο βέβαια κάποιες φορές είχαν πρόβλημα οπότε αναγκαστικά έγινε χειροκίνητη εγκατάσταση από το φάκελο του backup που τις έχει όλες. Για επαναφορά τηλεφώνων, μηνυμάτων, ημερολογιού πάντως, κανένα πρόβλημα ποτέ. Μήπως κάτι δεν κάνεις σωστά? - Σχετικά με το ελληνικό αλφάβητο, δεν γνωρίζω να υπάρχει λύση(εύκολη τουλάχιστον), αλλά υπάρχει το EX Dialer που έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Τhank's το θεμα με το ανοιγμα μέσω των κουμπιών εντασης ήχου λυθηκε με το magic locker το θεμα με τις επαφες με το ex dialer και το μονο που εμεινε ειναι η ελαχιστα πιο χαμηλη ενταση σε σχεση με την 2.2.1! Κατα τ'αλλα δεν σιγκρινετε η 2.2,1 με την 2.3.5,αλλο τηλεφωνο ανωτερο σε ολα και απροβληματιστο, δοκιμασα επισης να δω εαν παρουσιαζει προβλημα με την ανοικτη ακροαση αλλα δεν μου ανεφερε τιποτα ο συνομιλητης για αντιλαλο! Edited January 16, 2012 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και 5 μέρες είμαι με την 2.3.5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος και χωρίς προβλήματα. Έχει παρατηρήσει κάποιος όταν ανοίγεις το κινητό με το κουμπί το on-off πρέπει να το έχεις πατημένο 2-3 δευτερόλεπτα για να ανοίξει η συσκευή, πράγμα που στην 2.1 δεν γινόταν αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Ναι, χρειάζεται περισσότερος χρονος στη 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asa3 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 προσπαθουσα να περασαω απο την oxygen express σε miui αλλα κατι πηγε στραβα...ανοιγει το κινητο σε recovery αλλα οσες φορες και αν προσπαθησα να κανω την αναβαθμιση μου βγαινει παλι η οθονη του recovery στο τελος...καποιος εμπειρος ας μου πει τι να κανω...υποψιν πρωτα μπαινει σε recovery v.4.0.0.5 και μολις παταω apply update μου βγαινει αλλο recovery 5.0.2.6 ...δε μπορω να παω στην προηγουμενη rom επειδη βγαζει σφαλμα με το recovery cache...ας με βοηθησει καποιος γιατι κοντευω να το πεταξω το κινητο....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Έκανες wipe data, wipe cache και advanced menu-> wipe dalvic cache από recovery mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asa3 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 πιστευω πως το προβλημα ειναι τα 2 recovery που εχω...μολις παταω apply στο recovery 4 αυτοματως μου ανοιγει αλλο recovery to 5...πως μπορει και γινεται αυτο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Νομίζω ότι έχεις ή είχες εγκαταστήσει το rom manager, ή ισως κάποια άλλη εφαρμογή και υπάρχει στο ριζικό κατάλογο της κάρτας sd το αρχείο update.zip στο οποίο βρίσκεται η recovery. Αν λοιπόν επιλέγεις το flash update.zip(ή κάπως έτσι) και όχι το install zip from sd card, φλασάρεις στην ουσία την άλλη recovery.img στη οποία και μεταφέρεσαι μετά. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξεις τη δεύτερη επιλογή που γράφω παραπάνω και να μεταφερθείς στο φάκελο που έχεις βάλει το zip της ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts