Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό είναι όταν ξαναφλασάρεις τη ρομ να κάνεις wipe cache/dalvik cache.Άν δεν έκανες ίσως να οφείλεται σε αυτό.

Ενταξει βρηκα τι εφταιγε κ σε αυτο κ το διορθωσα!

Τσαμπα περασα την rom τοσες φορες! Επρεπε απλα να μπω στις προτιμησεις κ απο κει να αλλαξω καποιες ρυθμισεις στα columns κ στα rows

μεσα στα homescreen settings!

Μονο αυτο με το βελακι που με πηγαινει κατευθειαν στην αρχικη οθονη δεν εχω βρει!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενταξει βρηκα τι εφταιγε κ σε αυτο κ το διορθωσα!

Τσαμπα περασα την rom τοσες φορες! Επρεπε απλα να μπω στις προτιμησεις κ απο κει να αλλαξω καποιες ρυθμισεις στα columns κ στα rows

μεσα στα homescreen settings!

Μονο αυτο με το βελακι που με πηγαινει κατευθειαν στην αρχικη οθονη δεν εχω βρει!

Αυτό με το βελάκι όπως σου είπα σε προηγ. ποστ πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή spare parts...

THL W200

Huawei Honor

Ideos X5/Cyanogen 2.3.5/1.5Ghz

Zte Blade/512Ram/Blue Ginger V5

παιδια μολις επανηρθα στον κοσμο του ανδροιδ με αυτη την συσκευη απλα για τα λεφτα της τα σπαει! Ενα λινκ για να κανω ροοτ γιατι δεν δουλευει το λινκ στην αρχικη σελιδα ευχαριστω!

μια βοηθεια καποιος?

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Μια ερώτηση κι από μένα. Στο CPU Master (έχω το free) είχα ρυθμίσει αρχικά Min 122.88, Max 1017.6 kαι Scaling minmax με τικαρισμένο το Set on boot. Κάπου στο XDA είχα διαβάσει ότι είναι η καλύτερη ρύθμιση τουλάχιστον για το Scaling. Το είχα αρκετές μέρες με αυτή τη ρύθμιση. Προχτές αλλάζω μόνο τα Min και Max σε 245.76 και 1209.6 αντίστοιχα για να πειραματιστώ. Όταν κάνει Reboot κάνει ένα ηχητικό με μήνυμα ότι σετάρει τη CPU και επειδή σήμερα δεν έπαιζε αυτός ο ήχος (το μήνυμα το έδειχνε) μπήκα στο CPU Master και βλέπω το Min 122.88 και Max 1017.6. Αυτό γιατί το κάνει;

Επίσης τι προτείνετε για ιδανική ρύθμιση;

Αυτό με το βελάκι όπως σου είπα σε προηγ. ποστ πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή spare parts...

Παλι δεν αλλαζει κατι!

Το συστημα android υπαρχει τροπος να το μειωσουμε?

Τρεχει στα 96%, ειναι φυσιολογικο?

Την χρηση που κανει η cpu την βλεπουμε μεσα απο το setcpu?

Και κατι τελευταιο,επειδη σκεφτομαι να του αλλαξω καρτα μνημης να παω σε μια μεγαλυτερη

αν αποθηκευσω τους φακελους στο pc μου της υπαρχουσας καρτας που εχω στο τηλεφωνο

και τους ξαναβαλω στην καινουρια καρτα θα δυσλειτουργεισει το τηλεφωνο?

Ρωταω επειδη εχω περασει αλλη rom!

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

παιδια εκανα ρουτ το τηλ περασα το Clockworkmod recovery με επιτυχια :D μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη 2,3 δοκιμασμενα! Ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα!
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παλι δεν αλλαζει κατι!

Το συστημα android υπαρχει τροπος να το μειωσουμε?

Τρεχει στα 96%, ειναι φυσιολογικο?

Την χρηση που κανει η cpu την βλεπουμε μεσα απο το setcpu?

Και κατι τελευταιο,επειδη σκεφτομαι να του αλλαξω καρτα μνημης να παω σε μια μεγαλυτερη

αν αποθηκευσω τους φακελους στο pc μου της υπαρχουσας καρτας που εχω στο τηλεφωνο

και τους ξαναβαλω στην καινουρια καρτα θα δυσλειτουργεισει το τηλεφωνο?

Ρωταω επειδη εχω περασει αλλη rom!

δεν ειναι φυσιολογικο, κατι εχει κολλησει, επανεκκίνηση εκανες? αν ναι τοτε καποια εφαρμογη πρεπει να παρει δρομο.

την χρηση μπορεις να την δεις πχ με το os monitor

ναι θα δουλεψει μια χαρα αν κανεις αντιγραφη τα παντα ;)

δεν ειναι φυσιολογικο, κατι εχει κολλησει, επανεκκίνηση εκανες? αν ναι τοτε καποια εφαρμογη πρεπει να παρει δρομο.

την χρηση μπορεις να την δεις πχ με το os monitor

ναι θα δουλεψει μια χαρα αν κανεις αντιγραφη τα παντα ;)

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ εχω αυτες

App2sd pro

battery calibration

Contact2sim

Contacts backup pro

Dach Ndrive

Dolphin browser

Esmanager

Es explorer

Fast reboot pro

Flashlight

Go keyboard

Gps test

Go keyboard

Hot email

IMDb

Mobo player

Msn mercury

Opera mobile

Qr droid

Quadrant advanced

Set cpu

Spare parts

Titanium backup

z4root

Superuser το οποιο δεν ξερω αν πρεπει να το κραταω ανοιχτο η οχι..

Παιχνιδια εχω αυτα

Angry birds

Guerrilla bob

Motoxtreme

Racing moto

Traffic control

Guns

Τι απο ολα αυτα μπορει να χρησιμοποιει ολο αυτο το android (96%)?

Edited by baiosss

Με CM7 εχει παρατηρησει κανεις κατι περιεργο στα με τις SD οταν τις κανει mount στο PC ?

Οπως ηταν αναμενομενο βλεπει και την εσωτερικη και την εξωτερικη SD ... Αλλα μετα μεσω File manager εχασε την internal ! :worry:

Το os monitor δε ξερω να ειναι ακριβες γιατι οταν μπαινω σε αυτο μου δειχνει οτι το συστημα android τρεχει στα 0 εως 5% και οταν μπαινω στις ρυθμισεις κατασταση μπαταριας μου δειχνει 49% και αλλες φορες 90%!

Οποτε η το ενα λεει οτι θελει η το αλλο.

Μια ερωτηση σχετικα με την καμερα. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να προσθετει στην καμερα face η smile detection?

Καλησπέρα σε όλους!!

Δεν έχω πολλές γνώσεις από android κινητά , ωστόσο πέρασα και εγώ σήμερα την τελευταία oxygen μαζί με το franco kernel , ρύθμισα και την cpu στα 1200 με το setcpu .

Θα θελα να ρωτήσω το εξής : Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να τρέξουν κανονικά τα γράφηκα σε παιχνίδια όπως ¨fast5¨ , ¨lets golf 2¨ ,¨nova¨ και ¨asphalt6¨

Έχω δει στο YouTube τα ¨fast5¨ και ¨asphalt6¨ να τρέχουν κανονικά στο κινητό μας

Κάποια ρύθμιση στην ram ίσως?

Υπαρχει τροπος να δει η oxygen την εσωτερικη sd card, γιατι δυστυχως ειναι απαραιτητη για να γινει αναβαθμιση στο dont panic αγορασμενο απο καταστημα της forthnet.

Προσπαθησα να εγκαταστησω την cm7 αλλα κολλαει στο ideos logo και δεν θελω να γυρισω στην μαμα rom γιατι η oxygen με εχει βολεψει αφανταστα με μονο μειονεκτημα αυτο, το οτι δεν βλεπει την εσωτερικη sd card των 2gb..:(

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Καλημέρα και από εμένα. Από την παρασκευή ευτυχής κάτοχος του εν λόγω κινητού.

1) Με την αλλαγή Kernel (Franco) έχουμε πρόβλημα με την εγγύηση ή μόνο με την αλλαγή ROM;

2) Μπορώ πάλι να επιστρέψω στον αρχικό Kernel και Rom;

3) Backup κάνω τυχόν πληρωμένες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει;

4) Δημιουργείται κάποιο πρόβλημα με τον αριθμό χαρακτήρων των SMS (160 ή 80) ή την υποστήριξη ελληνικών;

5) Επιλέγω από το κινητό πλοήγηση και δεν μου βρίσκει δορυφόρο το GPS. Είναι φυσιολογικό;

Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. Έχω ανοίξει μέτωπο και διαβάζω 3-4 forum για το κινητό και προσπαθώ ξεκαθαρίσω τις απορίες μου.

Υπαρχει τροπος να δει η oxygen την εσωτερικη sd card, γιατι δυστυχως ειναι απαραιτητη για να γινει αναβαθμιση στο dont panic αγορασμενο απο καταστημα της forthnet.

Προσπαθησα να εγκαταστησω την cm7 αλλα κολλαει στο ideos logo και δεν θελω να γυρισω στην μαμα rom γιατι η oxygen με εχει βολεψει αφανταστα με μονο μειονεκτημα αυτο, το οτι δεν βλεπει την εσωτερικη sd card των 2gb..:(

Η εσωτερικη SD υπαρχει κανονικα, απλα ειναι mounted σε αλλον φακελο ( δεν θυμαμαι το ονομα του), με Astro λογικα θα τον βρεις στο "/"

H CM7 αν τυχον κολησει στο bootloader, βγαζεις μπαταρια για 10' και σβηνεις απο CWM την Dalvik Cache.

Καλημέρα και από εμένα. Από την παρασκευή ευτυχής κάτοχος του εν λόγω κινητού.

1) Με την αλλαγή Kernel (Franco) έχουμε πρόβλημα με την εγγύηση ή μόνο με την αλλαγή ROM;

2) Μπορώ πάλι να επιστρέψω στον αρχικό Kernel και Rom;

3) Backup κάνω τυχόν πληρωμένες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει;

4) Δημιουργείται κάποιο πρόβλημα με τον αριθμό χαρακτήρων των SMS (160 ή 80) ή την υποστήριξη ελληνικών;

5) Επιλέγω από το κινητό πλοήγηση και δεν μου βρίσκει δορυφόρο το GPS. Είναι φυσιολογικό;

Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. Έχω ανοίξει μέτωπο και διαβάζω 3-4 forum για το κινητό και προσπαθώ ξεκαθαρίσω τις απορίες μου.

1/2. Οτι και να αλλαξεις απο τα 2 η εγγυηση ακυρωνεται. Περνωντας την official ROM εισαι ξανα μεσα στην εγγυηση ( αρκει να μην το μαθουν :P )

3. Ειναι συνδεδεμενες με το account σου, οποτε δεν ειναι απαραιτητο. Εκτος αν πεσεις στην περιπτωση του LogMeIn που ελεγε δεν υποστηριζει το X5 και το βρηκα σπασμενο... ( τσαμπα αγορες....)

4. Δοκιμασε καποια αλλη εφαρμογη εκτος απο την stock για SMS, κυκλοφορουν 2-3

5. Εχεις ανοιξει το GPS απο τις ρυμθμισεις φανταζομαι....?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Δοκιμασε με αυτο https://market.android.com/details?id=com.chartcross.gpstest να δεις αν βρισκει δορυφορους η οχι (καπου με ανοιχτο ουρανο εννοειται :P )

Το δοκίμασα και βρίσκει κανονικά δορυφόρους. Η εφαρμογή πλοήγηση δεν ανοίγει

Δοκιμασε να κανεις clear data της εφαρμογης, η δοκιμασε καποια αλλη. Το Sygic που εχω βαλει παιζει αψογα ( CM7 ROM )

παιδια καλησπερα μια βοηθεια! προσπαθω να βαλω cm7 αλλα τιποτα μου κολαει συνεχεια στο logo ideos

τα βηματα που κανω:

α. data wipe - factory reset

b. wipe partition

c. install from zip card choose zip card κ επιλεγω την ρομ αλλα δεν μου ανηγει. Το επαναφερω με nadroid buckup.

εχω περασει την ρομ b160 με επιτυχια, Clockwork Recovery εχω αυτο 3.0.2.8 .

Κάνω κατι λάθος? Οποιος μπορει ας μου πει τα σωστα βηματα!Ευχαριστω!

παιδια καλησπερα μια βοηθεια! προσπαθω να βαλω cm7 αλλα τιποτα μου κολαει συνεχεια στο logo ideos

τα βηματα που κανω:

α. data wipe - factory reset

b. wipe partition

c. install from zip card choose zip card κ επιλεγω την ρομ αλλα δεν μου ανηγει. Το επαναφερω με nadroid buckup.

εχω περασει την ρομ b160 με επιτυχια, Clockwork Recovery εχω αυτο 3.0.2.8 .

Κάνω κατι λάθος? Οποιος μπορει ας μου πει τα σωστα βηματα!Ευχαριστω!

Περνα το τελευταιο CWM 4.0.1.5 ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1229326) και την τελευταια official (b163 αν θυμαμαι καλα http://www.mediafire.com/?5a76mtwrk49m376)

Μετα ακολουθησε τα βηματα οπως τα κανεις, και οταν σου κολαει η CΜ7 να βγαζεις μπαταρια για 10" και να σβηνεις την Dalvik Cache.

Υ.Γ Περνα και το custom partition αν δεν το εχεις κανει ηδη και εχεις external SD ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112857 )

Edited by RaNd_gr

Έχω βάλει την oxygen αλλά το led που αναβοσβήνει για να δείχνει τις ειδοποιήσεις δεν λειτουργεί όταν κλείνει η οθόνη....

Λειτουργεί τα πρώτα δευτερόλεπτα και μετά σταματάει... :wacko:

Σαν να "απενεργοποιείται" όταν μπαίνει το κινητό σε sleep mode... :(

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό???

Το είχα παρατηρήσει και με τη Miui νομίζω αλλά δεν την κράτησα πολύ για να είμαι σίγουρη...

Στην cm7 συμβαίνει αυτό??? Να βάλω αυτή αν είναι....... Αλλιώς να γυρίσω στις official..... :(

Έχω βάλει την oxygen αλλά το led που αναβοσβήνει για να δείχνει τις ειδοποιήσεις δεν λειτουργεί όταν κλείνει η οθόνη....

Λειτουργεί τα πρώτα δευτερόλεπτα και μετά σταματάει... :wacko:

Σαν να "απενεργοποιείται" όταν μπαίνει το κινητό σε sleep mode... :(

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό???

Το είχα παρατηρήσει και με τη Miui νομίζω αλλά δεν την κράτησα πολύ για να είμαι σίγουρη...

Στην cm7 συμβαίνει αυτό??? Να βάλω αυτή αν είναι....... Αλλιώς να γυρίσω στις official..... :(

Αυτό συμβαίνει καθαρά για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και είναι κάτι που oi devs έχουν βάλει επίτηδες. Στο MIUI τουλάχιστον υπάρχει ως επιλογή στο x5-settings.

[Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB

[Current Phone]: Galaxy S7 Edge

Αυτό συμβαίνει καθαρά για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και είναι κάτι που oi devs έχουν βάλει επίτηδες. Στο MIUI τουλάχιστον υπάρχει ως επιλογή στο x5-settings.

Έτσι αχρηστεύεται η λειτουργία του led όμως... :(

Συμβαίνει και στη cm7???

Στην b160 που είχα πριν πάντως έμενε ανοιχτό...

Θα έβαζα την miui (που δίνει το δικαίωμα επιλογής) αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι ενεργοβόρα σε σχέση με άλλες...