Jump to content

mcrae13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mcrae13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

mcrae13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. mcrae13

    Honor (U8860)

    Δεν ταιριάζει η μπαταρία παιδιά,το δοκιμασα...
  2. mcrae13

    Honor (U8860)

    Πρωτη μέρα και για μένα με το τουμπανάκι. (115 euro με επιδότηση)Και όπως καταλαβαίνετε απο τις 8 το βράδυ που το έβγαλα απο πρίζα για περίπου 5-6 ώρες ασχολήθηκα αρκετά.Πρώτη εντυπωση? Μπαταριααααααααρα και σίγουρα θα είναι ακόμα καλύτερη μετα απο μερικούς κύκλους φόρτισης.Γρήγορο,σταθερό και συμφωνώ με τον προηγούμενο αναφοτικά με την οθόνη.Περίμενα λίγο καλύτερα χρώματα, παντως είναι ικανοποιητική. Μπροστά μοιάζει με iphone 4 και πίσω με 3 .....αυτά προς το παρόν
  3. Αυτό με το βελάκι όπως σου είπα σε προηγ. ποστ πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή spare parts...
  4. Καλό είναι όταν ξαναφλασάρεις τη ρομ να κάνεις wipe cache/dalvik cache.Άν δεν έκανες ίσως να οφείλεται σε αυτό.
  5. Για την επιλογη back με το βελάκι πας menu-προτιμήσεις-και μπαίνεις στο μενου του launcher pro που έχει για launcher η b160 και κάπου εκέι θα βρείς τη ρυθμιση. Άν και δεν την χρησιμοποίησα ποτέ νομίζω πως η 160 είναι μια πιο αναβαθμισμένη froyo 2.2 με overclockable kernel-Γιατί δεν δοκιμάζεις μια 2.3 ?:) Με το titanium κάνουμε backup τις εφαρμογές χρήστη οπότε τα wallpapers που είχε η στοκ ρομ ήταν μέρος του συστήματος και δεν νομίζω να τα βρείς. edit:Για την επιλογη back με το βελάκι επειδή στο πμ που μου έστειλες είπες πως δεν το βρίσκεις σου βρήκα τη λύση.Κοίτα στις εφαρμογές σου να δείς αν έχεις το Spare Parts,αν δεν το έχεις κατέβασε το απο το μαρκετ,εξάλλου είναι πoλύ χρήσιμη.Άνοιξε τη και πήγαινε εκεί που λέει end button behavior ,και επέλεξε τι ακριβώς θες να κάνει το πλήκτρο back.
  6. Απ'ότι κατάλαβα φλάσαρες custom rom ερχόμενος από τη μαμά.Αν όντως είναι έτσι,λες παραπάνω ότι δεν σβήστηκε τίποτα που σημαίνει οτι δεν έκανες wipe data/factory reset..αυτό είναι λάθος όπως λένε και οι devs. π.χ άν έβαλες την oxygen στο πρώτο ποστ λέει ξεκάθαρα οτι ερχόμενος απο άλλη ρομ,είτε μαμά είτε άλλη custom ,χρειάζεται full wipe http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1149150.Και αυτό ισχύει πάντα όταν φλασάρουμε νέα ρομ.Μόνο όταν κάνουμε update της ρομ δε χρειάζεται wipe.Θα σου πρότεινα να την ξαναφλασάρεις κάνοντας wipe,οπότε τα μπακαπ ίσως να σου χρειαστούνε.Εκτος βέβαια αν έβαλες αυτην που είναι βασισμένη στην stock και ίσως να μην είναι απαραίτητο.Όσο για την επιστρφή στη stock κάπου σε προηγούμενα ποστ θα βρείς την απάντηση σου,δεν έχω πρόχειρο λινκ . Φιλικα..
  7. Η κάθε rom έχει το δικό της kernel,οπότε δεν έχεις το μαμίσιο αφού φορας oxygen.Αν φλασάρεις άλλο kernel αντικα8ιστας τον kernel της oxygen.Γι αυτό και ο franco λέει να περάσεις τον kernel αφου περάσεις τη rom.Αν κάτι πάει στραβα-που δε πάει,τα ίδια ακριβώς έχω κάνει και εγώ-απλά θα ξαναφλασάρεις τη rom.Μη ξεχάσεις να κάνεις wipe cache/dalvik cache πριν φλασάρεις kernel.
  8. Για όποιον θέλει htc πληκτρολογιο, είναι αυτό http://android.modaco.com/topic/318710-06dec-v27-2122-htc-ime-mod-by-jonasl-repacked-for-the-blade/ δοκιμασμένο σε Oxygen και 99% σε όλες τις Rom 2.2-2.3.4 και 2.3.5..αντιγραφη το apk file με file explorer και εγκατάσταση:) Ααα και μια ερώτηση.Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση του μικροφώνου όταν μιλάω απο handsfree? Γιατι όλοι μου λένε οτι δυσκολεύονται να με ακούσουν..Ευχαριστώ...
  9. Γεια σε όλους, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ακολουθώντας τις οδηγίες του πρώτου ποστ ξεκλειδώνω τον Bootloader αλλα μετά που πάει να φλασάρει το CWM λέει-cannot load image.Προσπάθησα και με άλλους τρόπους να φλασάρω CMW,όπως π.χ δείχνει εδω http://jaxov.com/2011/02/how-to-root-android-2-3-3-gingerbread-on-nexus-s/ άλλα μάταια.Πάντα το ίδιο(cannot load image file)Έχω αρχίσει και απογοητεύομαι,στο μεταξυ το κινητο είναι φίλου και υποτίθεται οτι 8α του περάσω μια custom rom.Άν κάπιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα ή μπορεί να βοηθήσει....Ευχαριστώ:)
  10. Καλησπέρα:) Έχω ένα θέμα με τη μπαταρία.Το τηλέφωνο το έχω μερικές μέρες(καινούριο απο wind).Του πέρασα τη τελευταία oxygen.Η μπαταρία κρατάει μια μέρα με το ζόρι, αλλα οκ είναι ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο καθένας.Οταν όμως είναι σε idle λειτουργία,για παράδειγμα το βράδυ-πέφτω για ύπνο με 95% και ξυπνάω και είναι στο 80%.Είναι φυσιολογικό? Σε σύγκριση με ένα Blade που έχω με custom 2.3 gsf,το αφήνω το βράδυ με 100% και το πρωί είναι πάλι 100%...
  11. Ξέρει κανεις πως μπορώ να έτην επιλογή για το αν θα φορτίζει με usb ή όχι? oxygen 2.2.2 Ευχαριστώ
  12. Παιδια για να γίνει repartiton η εσωτερική μνήμη ποιον οδηγό θα ακολουηήσω , γιατι με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στο xda/modaco μιλάνε για κινητά με 4gb, ενω απο ότι ξέρω (μόλις το πήρα:)) αυτά που έρχονται απο wind έχουν 2gb. και κάτι ακόμα επειδή τώρα το ψάχνω και ήδη ετοιμάζομαι να περάσω custom rom, όταν βάζεις sd card το κινητό ''καταργεί'' τη εσωτερική sd ?Γιατι στις πληροφορίες απο titanium backup μου δείχνει sd=8gb ,όταν έχω τη κάρτα, και sd=2gb όταν την βγάζω,παρ'όλο που όταν το συνδέω στο pc βλέπει και τις 2 . Ευχαριστώ..!!
  13. Μήπως ξέρει κάποιος λινκ για αγορά X5 απο εξώτερικό σε καλύτερη τιμή απο Ελλάδα? Γιατί ebay που κοίταξα το βρίσκω πιο ακριβά. Ευχαριστώ:)
  14. Μπορείτε επίσης να βάλετε τη blue ginger που βασίζεται στη b14(ίδια,ίσως και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας) που είναι και πιο γρήγορη σε ορισμένες εφαρμογές και γενικά πιο smooth .Έχω 2 blade ,στο ένα δοκιμάζω όλες τις gsf και στο άλλο τρέχει εδώ και καιρό blue ginger.Γνώμη μου-μακράν καλύτερη η blue ειδικότερα στη μπαταρία, ίσως και η b14 να είναι το ίδιο.
  15. mcrae13

    ZTE Skate

    Νομίζω οτι τα 180 ευρώ που λες είναι με κάπιου είδους συμβόλαιο ή σαν καρτοτηλέφωνο( αν ξέρει κανείς ας μας διαφωτίσει) ,αυτο δηλαδή που λέει-pay as you go: from £149.99 + £10 top up. Σίγουρα απ'οτι καταλαβαίνω πάντως το παίρνεις κλειδωμένο για orange (αν και υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος) και δε ξέρω αν γινεται να το παραγείλεις για ελλάδα απο το store της orange.
×
×
  • Create New...