Jump to content

Arbiter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Arbiter

  • Ημ. Γέννησης 28/11/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Arbiter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πάντα σε ασύρματη φόρτιση, φορτίζει πιο αργά. 3 ώρες όντως είναι η γρήγορη! με τον ασύρματο φορτιστή που είχε βγει για το S6, φαντάσου θέλει κοντά στις 5... Έχει να κάνει με απώλειες (σε μορφή θερμικής ενέργειας) και γενικα με την εν λόγω τεχνολογία. Αν σε ενδιαφέρει να ενημερωθείς πάνω στο θέμα, δες το άρθρο της wikipedia πάνω στο Inductive Charging
  2. Και εγώ έπαθα πλάκα. Με το προηγούμενο μου smartphone (xperia z2) που 2φορές χρειάστηκε αλλαγή οθόνης περίμενα 4 μέρες στην Αρβάτο κάθε φορά. Samsung και πάλι Samsung.
  3. Status update: Το πήγα στην Smartec και μέσα σε 1.5 ώρα το είχαν έτοιμο, αλλαγή οθόνης, πλακέτας και μπαταρίας. Ίδωμεν! ΥΓ: Πρώτη φορά που μου βγάζει πρόβλημα κινητό Samsung, αλλά έχω να πω ότι εκεί στην Smartec είναι φοβεροί. Τέλεια εξυπηρέτηση!
  4. Με βλέπω πρωι πρωι για Smartec.... :(
  5. Σήμερα το δικό μου μου άρχισε τα κουλά του... Χαζεύοντας στο internet άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη όπως οταν πχ η φλέξα δεν κάνει επαφή και μετά έσβησε με το κινητό από πισω να δουλεύει και να ζεματάει απίστευτα. Το άφησα να κρυώσει λίγο και έκανα forced restart, όπου δούλεψε για λίγο και μετά άρχισε πάλι τα ίδια. Έκανα wipe και flash απο την αρχή με odin και ενώ λειτουργεί κανονικά για λιγα λεπτά, μετά η οθόνη συμπεριφέρεται ακριβώς όπως στην φώτο που επισύναψα. Από ότι καταλαβαίνω με το οτιδήποτε κάνει την συσκευή να δουλέψει λίγο παραπάνω, δημιουργεί αυτό το πρόβλημα, είτε είναι ενα μήνυμα στο messenger, ενα βιντεο, antutu κλπ. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Θέμα με την main μου ακούγεται... http://i.imgur.com/MDuv6vI.jpg
  6. Δεν σε αναγκάζει κανείς να μπαίνεις να διαβάζεις το thread, αν θεωρείς το περιεχόμενο του κουραστικό. Συζήτηση για το εν λόγω κινητό γίνεται και αναφορά σε ένα σοβαρό για πολλούς από εμάς πρόβλημα, για το οποίο δεν έχει βρεθεί λύση. Δεν χρειάζεται ούτε να είσαι αγενής ούτε προκλητικός. Φιλικά πάντα!
  7. Σχετικά με τις χαμένες κλήσεις, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο άλλα δοκιμάστηκε σε 2 διαφορετικά GS7e που είχαμε μεγάλο θέμα με αυτό: Settings -> Applications -> Reset app preferences. Δεν επηρεάζει τα δεδομένα των εφαρμογών, αλλά επαναφέρει εργοστασιακές ρυθμίσεις που αφορούν permissions, notification settings Κ.α. 4 μέρες τώρα δεν έχουμε χάσει καμία κλήση και στις 2 συσκευές. Μου φαίνεται αρκετά κουλό να βοήθησε η παραπάνω επιλογή βέβεαια, αλλά δεν χάνετε κάτι να δοκιμάσετε :P Πάντως είναι καθαρά θέμα λογισμικού και όχι baseband. Όπως είπε φίλος πιο πάνω είναι σαν να μπαίνει σε sleep mode και να μην ενημερώνει το δίκτυο.
  8. Απο οτι έχω καταλάβει, δεν έχει να κάνει τόσο με το CSC / baseband αλλά με το ίδιο το λογισμικό και συγκεκριμένα με το WIFI. Εχω παρατηρήσει οτι όσες φορές χάνω κλήσεις είμαι συνδεδεμένος στο wifi του σπιτιού. Ποτέ οταν είμαι σε mobile data. Ενεργοποίησα την επιλογή "Keep mobile data turned on" απο τα developer options, να δω μήπως έχει κάποια διαφορά, τουλάχιστον μέχρι να βγει κάποιο update.
  9. Ενδιαφέρον...δεν έχω το Truecaller εγκατεστημένο, αλλά χρησιμοποιώ το syncme που κάνει την ίδια δουλειά.. θα δοκιμάσω και θα αναφέρω!
  10. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μετά το update.. κάθε 2 μέρες ισως και λιγότερο, αναγκάζομαι να κάνω restart το κινητό για να μπορώ να λαμβάνω κλησεις... Με εξερχόμενες δεν υπάρχει θέμα αλλα οταν προσπαθούν να με καλέσουν δείχνει κλειστό με 3G και φουλ σήμα. Έκανα wipe αλλά χωρίς αποτέλεσμα..
  11. Μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα με την μπαταρία από κάποιο update, όχι!
  12. Settings > Backup and reset > Google Account Backup up my data το βάζουμε στο off και κάνουμε μια επανεκκίνηση.
  13. Σχετικά με το battery drain μετά από φόρτιση, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το Google Backup και κάντε και ένα restart μετά. Αυτό έλυσε σε μένα το πρόβλημα, χωρίς να πρέπει να κάνω επανεκκίνηση κάθε φορα μετα από φόρτιση... τουλάχιστον μέχρι να βγει κάποιο update.
  14. Το αγόρασα εγώ από kaizershop πριν μια εβδομάδα. Δεν έχει λογότυπα μεσα στο κινητό η πάνω στην συσκευή και τις 2 εφαρμογές της TIM Italia που έχει μέσα, μπορείς να τις κάνεις κανονικά uninstall! Παντως μην τρελαίνεσαι από οτι είδα branded η όχι, παίρνει τις αναβαθμίσεις σφαίρα! Εγώ προς το παρόν έχω μείνει με αυτήν την rom.
×
×
  • Create New...