crableg Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Γεια σας. Έχω το wildfire s και θέλω να βάλω κάρτα μνήμης 8 gb. Τι χρειάζεται να κάνω και πως βάζω τα προγράμματα από την παλιά στην καινούργια κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εχω το γνωστο θεμα με την μνημη του κινητου μονο με root λυνεται? Δεν υπαρχει αλλος τροπος? Κατά βάση, ναι! Αν περάσεις όσες εφαρμογές περνιούνται στην κάρτα μνήμης και καθαρίζεις την cache και πάλι δεν έχεις χώρο, η μόνη λύση είναι το root ;) Γεια σας. Έχω το wildfire s και θέλω να βάλω κάρτα μνήμης 8 gb. Τι χρειάζεται να κάνω και πως βάζω τα προγράμματα από την παλιά στην καινούργια κάρτα? Αν δεν έχεις κάνει root και δε χρησιμοποιείς το link2sd, μια απλή αντιγραφή των φακέλων της κάρτας μνήμης λογικά θα είναι αρκετή. Ωστόσο πρίν το κάνεις, κράτησε ένα backup και μη σβήσεις την παλιά σου κάρτα, αλλά περίμενε πρώτα να δοκιμάσεις την καινούρια. Κάνε και αντιγραφή των κρυφών φακέλων Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) καλησπέρα παιδιά μόλις το πήρα το κινητό και θέλω να ρωτήσω το εξής,μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα για φωνητική κλήση?Ααα,και μήπως γίνεται τίποτα ρε παιδιά με το μεγάφωνο γιατί ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται δυνατά.Έχω κάνει root και unlock του bootloader ευχαριστώ edit: επίσης ξέρετε που θα βρω stock ελληνική rom? Edited November 8, 2012 by userkkk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 παιδια την βοηθεια σας πηρα το συγκεκριμενο κινητο απο ελληνικο καταστημα αλλα δεν βρησκω να του βαλω ελληνικα απο τις ρυθμισεισ γλωασας εχει μονο κατι κινεζικα και αγγλικα πακισταν ταιλανδης κλπ .πειτε οτι δεν εχει ελληνικα να φρικαρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 παιδια την βοηθεια σας πηρα το συγκεκριμενο κινητο απο ελληνικο καταστημα αλλα δεν βρησκω να του βαλω ελληνικα απο τις ρυθμισεισ γλωασας εχει μονο κατι κινεζικα και αγγλικα πακισταν ταιλανδης κλπ .πειτε οτι δεν εχει ελληνικα να φρικαρο... Κατέβασε το More Locale 2 από το Google Play. https://play.google.com/store/apps Θα έχεις παντού ελληνικά.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Κατέβασε το More Locale 2 από το Google Play. https://play.google.com/store/apps Θα έχεις παντού ελληνικά.:) το κατεβασα φιλε επελαξα ελληνικα αλλα σινεχιζει να εχει ολα αγγληκα ..σεσε με σε παρακαλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 το κατεβασα φιλε επελαξα ελληνικα αλλα σινεχιζει να εχει ολα αγγληκα ..σεσε με σε παρακαλω.. Δεν θυμάμαι παραπέρα, από κάπου υπάρχει μια ρύθμιση για ελληνικά. Δεν έχω τώρα το τηλέφωνο στην κατοχή μου για να βοηθήσω περαιτέρω. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 αν μπορει καποιος αλλος να μου δωσει βοηθεια ωστε να εχω ελληνικο μενου...σασ ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 αν μπορει καποιος αλλος να μου δωσει βοηθεια ωστε να εχω ελληνικο μενου...σασ ευχαριστω.. Από που είναι αγορασμένη η συσκευή σου; Αν είναι ευρωπαϊκή τα ελληνικά είναι σίγουρα μέσα και ενεργοποιούνται με το morelocale2. Σιγουρέψου ότι το χρησιμοποιείς σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) καποιος για μερικες πληροφοριες για το s - off ας στειλει πμ Edited November 16, 2012 by xeiristeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 εχει κανει κανενας το κινητο του s-off ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 εχει κανει κανενας το κινητο του s-off ????????? Γιατί να το κάνεις αυτό;; Μπορείς να το κάνεις root και με s-on ;) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά ψάχνω θήκη για το κινητό και θέλω τη βοήθειά σας. Αναζητώ μια απλή σκληρή μαύρη θήκη που να κουμπώνει στο κινητό καλύπτοντας την πίσω πλευρά. Βρήκα αρκετές στο ebay, αγόρασα μία από αυτές αλλά άμα σας δείξω τι μου έστειλαν θα βάλετε τα γέλια. Οπότε αν ξέρει κάποιος φίλος κάτι που να ταιριάζει στην περιγραφή μου είτε σε Ελλάδα είτε σε εξωτερικό ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Παιδιά ψάχνω θήκη για το κινητό και θέλω τη βοήθειά σας. Αναζητώ μια απλή σκληρή μαύρη θήκη που να κουμπώνει στο κινητό καλύπτοντας την πίσω πλευρά. Βρήκα αρκετές στο ebay, αγόρασα μία από αυτές αλλά άμα σας δείξω τι μου έστειλαν θα βάλετε τα γέλια. Οπότε αν ξέρει κάποιος φίλος κάτι που να ταιριάζει στην περιγραφή μου είτε σε Ελλάδα είτε σε εξωτερικό ας μου πει Εγώ αγόρασα αυτή TPU Case Cover for HTC Wildfire S και έμεινα ευχαριστημένος. Δείχνει αλλά και είναι καλή ποιοτικώς. Δεν είναι μαλακή όπως οι θήκες σιλικόνης/gel αλλά είναι εύκαμπτη. Edited November 21, 2012 by antonius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγώ αγόρασα αυτή TPU Case Cover for HTC Wildfire S και έμεινα ευχαριστημένος. Δείχνει αλλά και είναι καλή ποιοτικώς. Δεν είναι μαλακή όπως οι θήκες σιλικόνης/gel αλλά είναι εύκαμπτη. εγω ειχα παρει αυτη καλη ηταν http://viewitem.eim.ebay.gr/Tyre-Black-Silicone-Case-for-HTC-Wildfire-S-A510abe-Rubber-Back-phone-Cover-Skin/170704583185/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luigy93 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλυσπέρα. Ξέρετε γιατί δεν μπορώ να λάβω το πακέτο ρυθμίσεων internet . Στέλνω internet στο 1333 και μου απαντάει οτι δεν μπορώ να το λάβω ....ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joydivision Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Αγορασα πριν απο μια βδομαδα το HTC WILDFIRE S και συνεχεια μου κλεινει η οθονη. Ειδικα οταν παιρνω τηλεφωνο και μιλαω δεν μπορω να κανω τερματισμο κλησης γιατι κλεινει η οθονη και οταν προσπαθω να την ξανανοιξω κολλαει συνεχως. Τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Αγορασα πριν απο μια βδομαδα το HTC WILDFIRE S και συνεχεια μου κλεινει η οθονη. Ειδικα οταν παιρνω τηλεφωνο και μιλαω δεν μπορω να κανω τερματισμο κλησης γιατι κλεινει η οθονη και οταν προσπαθω να την ξανανοιξω κολλαει συνεχως. Τι φταιει? χαχαχαχαχ δεν κλεινει απλα μπαινει σε αναμονη κουνα λιγο το τηλ. και θα ξανααναβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nigios Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Εχω ενα htc wildfire s κ δεν ανοιγει.οταν το συνδεω για φορτιση το λαμπακι πανω αναβει κανονικα αρα φορτιζει.οταν παταω το κουμπι τροφοδοσιας (turn on/off) δεν αναβει.κ τυπου hard reset που δοκιμασα δεν λειτουργουσε κ παλι.τι να κανω???? Παράθεση ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Εδώ και λίγο καιρό όταν μπαίνω να δω τα στατιστικά της μπαταρίας δεν δείχνει τα λεπτά που μίλησα γιατί? παλαιότερα έλεγε ότι λόγω χρήσης ομιλίας τόσο χρόνο κατανάλωσε τόση μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpal Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 καλησπερα. εχω το htc Wildfire αντιμετωπιζω ενα προβλημα τον τελευταιο καιρο. μου βγαζει ενα αυτοκινητο πανω αριστερα και μου λεει κατι για λειτουργια αυτοκινητου και δεν ξερω πως να το απενεργοποιησω. επισης στις κλησεις μου ανοιγει απο μονο του το μεγαφωνο. μηπως καποιος ξερει τι γινετε και πως τα "κλεινουμε" αυτα? ευχαριστω εκ το προταιρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 καλησπερα. εχω το htc Wildfire αντιμετωπιζω ενα προβλημα τον τελευταιο καιρο. μου βγαζει ενα αυτοκινητο πανω αριστερα και μου λεει κατι για λειτουργια αυτοκινητου και δεν ξερω πως να το απενεργοποιησω. επισης στις κλησεις μου ανοιγει απο μονο του το μεγαφωνο. μηπως καποιος ξερει τι γινετε και πως τα "κλεινουμε" αυτα? ευχαριστω εκ το προταιρω. Καλησπέρα! Κατ'αρχάς, αν αναφέρεσαι στο htc wildfire κι όχι στο wildfire s θα πρέπει να απευθυνθείς στο θέμα της συσκευής σου ;) Για να απαντήσω και στην απορία σου, δοκίμασες να κατεβάσεις την μπάρα ειδοποιήσεων και να κάνεις "κλίκ" στην ειδοποίηση που λέει για τη λειτουργία αυτοκινήτου και να τη σβήσεις; Επίσης αν κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή, δε σβήνει; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpal Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 κατ αρχην ευχαριστω που απαντηση. καποιες λεπτομεριες που ισως δεν εδωσα για να καταλαβεις την μπαρα στο τηλεφωνο την κατεβαζω και το κλεινω σαν λειτουργια αλλα μετα απο κατι δευτερολεπτα μου ξανανοιγει. αρα για να σου δωσω να καταλαβεις σβηνει αλλα ξανα ανοιγει χωρις λογο. το μοντελο ειναι το wildfire s a510e. Κατ'αρχάς, αν αναφέρεσαι στο htc wildfire κι όχι στο wildfire s θα πρέπει να απευθυνθείς στο θέμα της συσκευής σου αυτο αν μπορεσεις να μου το διευκρινησεις γτ δεν το καταλαβα. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babyfwna Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω το πρόγραμμα για μουσική όπως το track id που έχουν τα sony ericsson για το wildfire s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εδώ και λίγο καιρό όταν μπαίνω να δω τα στατιστικά της μπαταρίας δεν δείχνει τα λεπτά που μίλησα γιατί? παλαιότερα έλεγε ότι λόγω χρήσης ομιλίας τόσο χρόνο κατανάλωσε τόση μπαταρία κανεις εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts