Jump to content

abarth_math

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About abarth_math

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

abarth_math's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κι όμως, δε ξέρω γιατί αλλά δεν είναι προεγκατεστημένη κάποια έκδοση του iphoto. Μάλιστα όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποια μου ζητάει κάθε φορά και κάποια παλαιότερη ως προυπόθεση
  2. έχω το εξής πρόβλημα. To Μac μου τρέχει os 10.7. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το photostream στο mac μέσω των ρυθμίσεων στο icloud αλλά είναι απενεργοποιημένο και μου ζητάει είτε να έχω εγκατεστημένο το iphoto είτε το aperture. Εγώ έχω το image capture μόνο και δε μπορώ να βρώ κάπου τις άλλες εφαρμογές για να τις εγκαταστήσω. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να ενεργοποιήσω το photo stream?
  3. Όσον αφορά για την εξέλιξη των τιμών που ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω είναι αλήθιεα ότι απο ta capital controls και μετά έχουν κόψει οι εισαγωγές και αύτό φαίνεται και στη διαθεσιμότητα των συσκευών. Αναφορικά με το άκυρο που φάγαμε για την αναβάθμιση στο 6,νομίζω πως η Sony εθα μπορούσε πολύ εύκολα να δώσει την αναβάθμιση και στο z1c καθώς από hardware μια χαρά είναι η συσκευή (σιγά τις διαφορές απο το z3c ας πουμε...).ΟΙ λόγοι είναι καθαρά marketing και δε λέει και κανείς πως είναι αθέμιτο στην τελική.Απλά ας μη δίνουμε περιττές δικαιολογίες
  4. Σ ευχαριστώ πολύ.Τελικά έκανα επαναφορά μέσω του pc companion.Δεν ήξερα ότι γινεται και όταν έχει κολλήσει σε bootloop το κινητό.
  5. Καλησπέρα, θα μπορουσε κάποιος φίλος να ανεβάσει το ftf αρχειο της ελληνικής έκδοσης ή να στείλει κάποιο link γιατί έχω μείνει από χτες με το κινητό σε νοκ αουτ!
  6. "Fortunately for the Xperia Z1 and the Xperia Z models, Sony decided to extend software support up to Android 5.1 Lollipop, even if they already reached the end of life cycle." το άκυρο από που προκύπτει?
  7. Έκανα factory reset και κατά το σετάρισμα του κινητού και ενώ συγχρόνισα το κινητο με το gmail, δεν πέρασε αυτόματα σαν χρήστη τα στοιχεία μου από το gmail. Έχω την εντύπωση ότι την πρώτη φορά που το σέταρα αύτό έγινε αυτόματα. Ισχύει κάτι τέτοιο ή δεν είναι στις πληροφορίες που συγχρονίζονται στο back up της google?
  8. Βρίσκομαι στην 5.0.2 έκδοαη και χρειάστηκε για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσω το wifi tethering αλλα μόλις το ενεργοποιούσα μου έβγαζε σφάλμα και παρ ότι το laptop έβρισκε το δίκτυο δε μπορούσε να συνδεθεί στο ίντερνετ. Είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα του lollipop στο κινητό?
  9. Τελικά έχουμε καταλάβει τι κάνει αυτή η εφαρμογή; Παραμένει και μετά το update σε .270
  10. Μια ακόμα παρατήρηση που έχω να κάνω για την 5.0.2 είναι η ποιότητα του ήχου. Ενώ γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την έκδοση, έχω την εντύπωση ότι η ποιότητα του ήχου στο ηχείο έχει επηρεαστεί αρκετά με αποτέλεσμα σε πολλά κομμάτια να μπουκώνει το ηχείο.Νομίζω ότι κάπου είχε πάρει το μάτι μου μια παρόμοια παρατήρηση σε ξένο φόρουμ.Μπορούμε να το διαχειριστούμε αυτό με κάποια εφαρμογή;
  11. έκανα επιδιόρθωση και νομίζω ότι λύθηκε το θέμα.όσο για το Update center τώρα είδα ότι έχει μετακινηθεί στην εφαρμογή what's new για όποιον είχε την ίδια απορία!
  12. Μετά την αναβάθμιση σε 5.02 δε δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα.και ύστερα από το διαγνωστικό έλεγχο,ο αισθητήρας δε δείχνει να αντιδρά καθόλου.είναι γνωστό bug?Επίσης δε μπορώ να βρω πλέον το update center!
  13. Σ ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και για τις οδηγίες.Αργησα προφανώς να κατεβάσω την .ftf και το link ειναι ανενεργο.Μήπως μπορείς να το ξανανεβάσεις?
  14. Καλησπέρα. έχω το κινητό εδώ και 5 μέρες και ακόμα δε μου έχει εμφανιστεί η αναβάθμιση για lollipop. Ούτε μέσω OTA ούτε μέσω pc companion.Παίζει ρόλο που αγόρασα το κινητό απο σκρουτζομάγαζο και είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής?
  15. Αναζητώ εδώ και καιρό κάποια είδηση σχετικά με την αναβάθμιση στην έκδοση 4.4.4 η οποία έχει βγει εδώ και περίπου ένα μήνα αλλά ούτε μέσω OTA μου έχει εμφανιστεί ούτε στο pc companion.Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα;
×
×
  • Create New...