Jump to content

babyfwna

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About babyfwna

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

babyfwna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Kαλησπέρα σε όλους. Έχω το συγκεκριμένο κινητό και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν είμαι σε σύνδεση από το wifi στο σπίτι μου, το κινητό μπαίνει κανονικά στο fb. Όταν είμαι έξω και μπαίνω απο τα mb που έχω, μου λέει συνεχώς ο ελεγχος ταυτότητας στο fb απέτυχε και δεν μπαίνει. Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει τι να κάνω? :-(
  2. JOHNMEGARYTHMOS Ναι κ εγώ πιστεύω ότι η Nokia είναι σταθερή αξία :). Λες να κάνω κανένα update? Δεν το' χω καθόλου με αυτά. Πάντως εύχομαι να σου βγει καλό το μοντέλο και να μην έχεις πρόβλημα. :)
  3. Γράφει made in china. Τώρα εγώ θα πρέπει να χαρώ? :p
  4. Καλησπέρα. Έχω το nokia E52 3 χρόνια τώρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Η μπαταρία του δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Ξεχνάω να το φορτίσω! Μπαίνω κανονικά στο internet μέσω wi-fi, έχει εντελώς δωρεάν gps k χάρτες και το ραδιόφωνο και το bluetοοth λειτουργούν μια χαρά. Πολύ σπάνια θα μου κολλήσει σε κάτι αλλά είναι φυσιολογικό μετά από τόσο καιρό. Δεν του έχω κάνει κανένα update.
  5. Καλησπέρα σε όλους! Στο συγκεκριμένο κινητό πήγα στις ρυθμίσεις-εφαρμογές-αποθηκευτικός χώρος για να κάνω απο τις εφαρμογές κάποια εκκαθαριση δεδομένων γιατί δεν είχα χώρο στην μνήμη μου με αποτέλεσμα να διαγράψω κάτι το οποίο δεν γνωρίζω τι ήταν και τώρα όταν πάω να αλλάξω ταπετσαρία μου λέει ότι έχει γίνει η αλλαγή αλλά μπροστά στο κινητό δεν την εμφανίζει. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να ξανα έχω μπροστά όποια ταπετσαρία επιλέγω? :(
  6. Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω το πρόγραμμα για μουσική όπως το track id που έχουν τα sony ericsson για το wildfire s?
  7. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Mbokota :)
  8. Παιδιά ας τσεκάρει ένα λεπτάκι όποιος έχει το C5-03 αν περιλαμβάνει τον ήχο ''signum'' και να μου πει. Υπάρχει λόγος.
  9. Ξέρει κανείς εάν το Nokia C5-03 περιλαμβάνει τον συγκεκριμένο ήχο κλήσης ''Signum''??
  10. Το κινητό μου διαθέτει GPS. Απλά όταν μπαίνω για πλοήγηση με χρεώνει από το δίκτυο. Για δωρεάν πλοήγηση τι μπορώ να κάνω?
  11. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ?
  12. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ε52. ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ GPS ΜΕ ΧΡΕΩΝΕ ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  13. Καλημέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω από που μπορώ να κατεβάσω χάρτες πλοήγησης για το sony ericsson w715 γιατί το κινητό ενώ υποστηρίζει gps αν μπαίνεις έτσι μέσα για πλοήγηση επειδή τους χάρτες τους κατεβάζει μέσω νετ σε χρεώνει για τα καλά.
  14. Θέλω να κάνω εγκατάσταση από ένα cd ένα αρχείο το οποίο περιέχει τεστ για την οδήγηση αυτοκινήτου και λέει ότι πρώτα πρέπει να ρυθμίσω την ανάλυση οθόνης σε 1024*768 και με μεγάλα large γράμματα. Την ρύθμισα έκανα install πέρασα το αρχείο αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου λέει ότι το πρόγραμμα δεν τρέχει εάν δεν ρυθμίσω την ανάλυση της οθόνης. Εγώ την έχω ρυθμίσει. Μήπως θέλουν ρύθμιση και τα γράμματα από κάπου?Γιατί δεν παίζει το αρχείο?
×
×
  • Create New...