kandreou Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) Δεν ταιριάζει. Μόλις έβγαλα τις μπαταρίες από το Galaxy S και SII για να τις συγκρίνω και έχουν μεγάλη διαφορά. Επίσης η κανονική μπαταρία του SII δεν είναι 1800mAh αλλά 1650mAh. Η μόνη που κατά πάσα πιθανότητα θα ταιριάζει είναι του Galaxy S Plus που είναι και αυτή 1650mAh. Ειπαμε αλλα μη με βγαλεις και τρελο :), την εχω πανω την μπαταρια και εχω δωσει πληρη περιγραφη απο ποιο τηλεφωνο ειναι!!Ειναι ακριβως οπως τα ειπε και ο Vassar!! http://img802.imageshack.us/img802/7718/1800batt1.jpg Edited January 15, 2012 by kandreou Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Είδα τα τελευταία μηνύματα και νόμιζα ότι αναφερόσασταν στο SII και όχι στο Epic. Αφού έχεις του Epic και κάνει δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω. Του SII πάντως δεν κάνει!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Τελικά λύθηκε το μυστήριο... Περιμένουμε να μας πείτε εντυπώσεις από την αυτονομία της μπαταρίας όσοι από εσάς την αγοράσατε.Κυρίως μετά τους 2-3 πρώτους κύκλους φόρτισης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Μετα απο 3 κύκλους φόρτισης με την καινουρια μπαταρια εχουμε : 1 μερα χρήσης η μπαταρια ειναι στο 67% (Autobrightness,11 ωρες wifi και όλες τις αλλες με mobile data 2g,ποτέ 3g και συγχρονισμό ανοιχτα..μονο push email με exchange απο τη δουλεια). 1 μερα 16 ωρες η μπαταρία ειναι στο 35% και συνεχιζουμε... Τα παει πολυ καλα πάντως , με την 1500mah εβγαζα 1 μερα και 4-5 ωρες μέγιστο...Δειτε και τις εικονες και αν μπορω να βοηθήσω καπου μου λέτε!! FIRMWARE VERSION 2.3.6 BASEBAND VERSION I9000XXJVT KERNEL SEMAPHORE_JW1_2.2.0 BUILD NUMBER GINGERBREAD.XWJW1 Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Μετα απο 3 κύκλους φόρτισης με την καινουρια μπαταρια εχουμε : 1 μερα χρήσης η μπαταρια ειναι στο 67% (Autobrightness,11 ωρες wifi και όλες τις αλλες με mobile data 2g,ποτέ 3g και συγχρονισμό ανοιχτα..μονο push email με exchange απο τη δουλεια). 1 μερα 16 ωρες η μπαταρία ειναι στο 35% και συνεχιζουμε... Τα παει πολυ καλα πάντως , με την 1500mah εβγαζα 1 μερα και 4-5 ωρες μέγιστο...Δειτε και τις εικονες και αν μπορω να βοηθήσω καπου μου λέτε!! FIRMWARE VERSION 2.3.6 BASEBAND VERSION I9000XXJVT KERNEL SEMAPHORE_JW1_2.2.0 BUILD NUMBER GINGERBREAD.XWJW1 Τα εικονίδια και τη μπάρα πού τα βρίσκουμε ? Edited January 17, 2012 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Μετα απο 3 κύκλους φόρτισης με την καινουρια μπαταρια εχουμε : 1 μερα χρήσης η μπαταρια ειναι στο 67% (Autobrightness,11 ωρες wifi και όλες τις αλλες με mobile data 2g,ποτέ 3g και συγχρονισμό ανοιχτα..μονο push email με exchange απο τη δουλεια). 1 μερα 16 ωρες η μπαταρία ειναι στο 35% και συνεχιζουμε... Τα παει πολυ καλα πάντως , με την 1500mah εβγαζα 1 μερα και 4-5 ωρες μέγιστο...Δειτε και τις εικονες και αν μπορω να βοηθήσω καπου μου λέτε!! FIRMWARE VERSION 2.3.6 BASEBAND VERSION I9000XXJVT KERNEL SEMAPHORE_JW1_2.2.0 BUILD NUMBER GINGERBREAD.XWJW1 Ωρες προβολής (display) ? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 GO Launcher EX όλα τα εικονίδια ερχονται με αυτόν :D Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Ωρες προβολής (display) ? 2 μέρες σχεδόν η μπαταρία ειναι στο 10%.. ωρα να το φορτίσω :D Ωρες προβολής : 3ω 8λ 34δ Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 ^ άρα μια τρύπα στο νερό εν ολίγοις.. Με ics και την δική του μπαταρία βγάζω σχεδόν 6 ώρες προβολή (με wifi ή data σχεδόν πάντα).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 ^ άρα μια τρύπα στο νερό εν ολίγοις.. Με ics και την δική του μπαταρία βγάζω σχεδόν 6 ώρες προβολή (με wifi ή data σχεδόν πάντα).. Εχει και 48 ώρες αναμονής όμως ο άνθρωπος. Για να φτάσεις 48 ώρες αναμονής πρέπει να κρατήσεις την προβολή πολύ χαμηλά. Προσωπικά πιάνω τις 30-35 ώρες αναμονής αλλά με προβολή το πολύ 2 ώρες. Επίσης δεν ξέρουμε με τι φωτεινότητα γίνεται αυτή η προβολή. Το έχει στο αυτόματο νομίζω που σημαίνει ότι η φωτεινότητα εξαρτάται απο το πόσο φωτεινοί είναι οι χώροι στους οποίους δραστηριοποιείται. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Σε σπηλιά δεν ζω πάντως :D τουλάχιστον όχι ακόμα … Σε πελατες τριγυρνώ συνήθως και δουλευω σε computer room, γενικά φως υπάρχει παντού!! Mε την 1500mah μπαταρία μπορει και να είχα λίγο υπόλειμμα για δεύτερη μέρα αλλά ήξερα ότι θα ξεμείνω στη διάρκειά της , όποτε και δεν το ρίσκαρα και το έβαζα να φορτίσει … Με 300mah παραπάνω δεν περιμένουμε και θαύματα… Αυτό που κέρδισα εγώ και έχει τι μεγαλύτερη σημασία είναι ότι πλέον δεν φορτίζω κάθε μέρα το κινητό όπως έκανα πριν γιατί βλέπω πως μου κραταει 2 εργάσιμες μέρες. Δεν ζητω τιποτα περισσοτερο! Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλησπερα, θελω να παρω μια SD για την ψηφικη μου, class 10 16Gb. Ξερετε κανενα αξιοπιστο πωλητη απο ebay ειτε απο αλλου για να παρω, διοτι παιζουν πολλες μπινιες με τις μνημες. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Βρήκα από ένα πωλητή στο ebay την EB625152VABSTD 1800mah.... Όταν λέει OEM σημαίνει οτι είναι η γνήσια της Samsung ή όχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Βρήκα από ένα πωλητή στο ebay την EB625152VABSTD 1800mah.... Όταν λέει OEM σημαίνει οτι είναι η γνήσια της Samsung ή όχι; Σημαίνει απλά ότι δε θα είναι σφραγισμένη σε γνήσια συσκευασία. Μπορεί κάλλιστα να είναι γνήσιο το προϊόν. Μπορεί και όχι, αν ο τύπος είναι απατεώνας :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Τελικά παράγγειλα αυτή που πήρε και ο kandreou. Είναι πάντως πολύ απατεώνες.Ενώ πριν κάνω την παραγγελία έλεγε "Only 1 left in stock, order soon" , μετά την παραγγελία μου γράφει ακριβώς τα ίδια. Επίσης αναφέρει οτι αν γράψεις σαν κωδικό κουπονιού τη λέξη FREESHIP θα έχεις δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των $15 (δεν διευκρινίζει αν ισχύει μόνο για Αμερική ή και για όλες τις χώρες).Με χρέωσαν κανονικά όμως και τα μεταφορικά... Ελπίζω η μπαταρία να μην είναι καμιά μούφα.Ήδη την πάτησα με μια από ebay που μου βγήκε χαλβάς.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?assortmentProductId=42252157&shopGroupId=46205854#/assortmentProductId/42252157/shopGroupId/46205854 την εχω 3ης μερες και πραγματικα ειναι θηριο..........2 μερες με βγαζει με εντονη χρηση!!!! :D :D :D αλλα για να φορτισει θελει πολυ ωρα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?assortmentProductId=42252157&shopGroupId=46205854#/assortmentProductId/42252157/shopGroupId/46205854 την εχω 3ης μερες και πραγματικα ειναι θηριο..........2 μερες με βγαζει με εντονη χρηση!!!! :D :D :D αλλα για να φορτισει θελει πολυ ωρα :P είναι όμως και θηρίο στο μέγεθος! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 ναι οκ αλλα κραταει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 είναι όμως και θηρίο στο μέγεθος! :rolleyes: Θελει και αλλο καπακι απο την πισω πλευρα?? Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Θελει και αλλο καπακι απο την πισω πλευρα?? Παρέχεται μαζί με τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Παρέχεται μαζί με τη μπαταρία. Thank's. Το ολο αποτελεσμα ειναι αισθητικα κάπως?? Αλλαζει δλδ. κατα πολυ την εμφανιση του Γαλαξια?? Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Η Samsung EB625152VABSTD CELL PHONE LITHIUM-ION BATTERY (1800 MAH) ΔΕΝ θελει αλλαγη στο πισω καπακι, κανει ακριβως!! Η αλλη με τα 3000mah ερχεται μαζι με το καπακι της ... για αυτη δεν ξερω τιποτα!! Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Thank's. Το ολο αποτελεσμα ειναι αισθητικα κάπως?? Αλλαζει δλδ. κατα πολυ την εμφανιση του Γαλαξια?? Έχει σχεδόν το διπλάσιο πάχος αυτή η μπαταρία από την κανονική οπότε μεγαλώνουν και οι διαστάσεις του κινητού. Αν προτεραιότητα σου είναι η αυτονομία την αγοράζεις, αν είναι η εμφάνιση τότε δεν νομίζω να σου αρέσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Έτσι όπως το έχω δει σε φωτογραφία το καπάκι τις 3χίλιαρης μπαταρίας, δεν μου άρεσε. Θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο... edit: ααα αυτό εδώ είναι πιο ωραίο από ένα άλλο αίσχος που είχα δει παλαιότερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Πάντως εγώ προτιμώ να έχω 2 κανονικού μεγέθους 1800άρες μπαταρίες (3600mah σύνολο) και το κινητό να έχει το φυσιολογικό του μέγεθος παρά την γκουμούτσα των 3000. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts