Jump to content

[Galaxy S] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

achillesgk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ταιριάζει. Μόλις έβγαλα τις μπαταρίες από το Galaxy S και SII για να τις συγκρίνω και έχουν μεγάλη διαφορά. Επίσης η κανονική μπαταρία του SII δεν είναι 1800mAh αλλά 1650mAh.

Η μόνη που κατά πάσα πιθανότητα θα ταιριάζει είναι του Galaxy S Plus που είναι και αυτή 1650mAh.

Ειπαμε αλλα μη με βγαλεις και τρελο :), την εχω πανω την μπαταρια και εχω δωσει πληρη περιγραφη απο ποιο τηλεφωνο ειναι!!Ειναι ακριβως οπως τα ειπε και ο Vassar!!

http://img802.imageshack.us/img802/7718/1800batt1.jpg

Edited by kandreou

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

• Απαντήσεις 489
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είδα τα τελευταία μηνύματα και νόμιζα ότι αναφερόσασταν στο SII και όχι στο Epic.

Αφού έχεις του Epic και κάνει δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω.

Του SII πάντως δεν κάνει!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Τελικά λύθηκε το μυστήριο...

Περιμένουμε να μας πείτε εντυπώσεις από την αυτονομία της μπαταρίας όσοι από εσάς την αγοράσατε.Κυρίως μετά τους 2-3 πρώτους κύκλους φόρτισης.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Μετα απο 3 κύκλους φόρτισης με την καινουρια μπαταρια εχουμε :

1 μερα χρήσης η μπαταρια ειναι στο 67% (Autobrightness,11 ωρες wifi και όλες τις αλλες με mobile data 2g,ποτέ 3g και συγχρονισμό ανοιχτα..μονο push email με exchange απο τη δουλεια).

1 μερα 16 ωρες η μπαταρία ειναι στο 35% και συνεχιζουμε...

Τα παει πολυ καλα πάντως , με την 1500mah εβγαζα 1 μερα και 4-5 ωρες μέγιστο...Δειτε και τις εικονες και αν μπορω να βοηθήσω καπου μου λέτε!!

FIRMWARE VERSION 2.3.6

BASEBAND VERSION I9000XXJVT

KERNEL SEMAPHORE_JW1_2.2.0

BUILD NUMBER GINGERBREAD.XWJW1

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

1 μερα χρήσης η μπαταρια ειναι στο 67% (Autobrightness,11 ωρες wifi και όλες τις αλλες με mobile data 2g,ποτέ 3g και συγχρονισμό ανοιχτα..μονο push email με exchange απο τη δουλεια).

Τα παει πολυ καλα πάντως , με την 1500mah εβγαζα 1 μερα και 4-5 ωρες μέγιστο...Δειτε και τις εικονες και αν μπορω να βοηθήσω καπου μου λέτε!!

FIRMWARE VERSION 2.3.6

Τα εικονίδια και τη μπάρα πού τα βρίσκουμε ?

Edited by leros2004

FIRMWARE VERSION 2.3.6

Ωρες προβολής (display) ?

Κώστας

GO Launcher EX όλα τα εικονίδια ερχονται με αυτόν :D

Pocophone F1 6/128 Gb

Ωρες προβολής (display) ?

2 μέρες σχεδόν η μπαταρία ειναι στο 10%.. ωρα να το φορτίσω :D

Ωρες προβολής : 3ω 8λ 34δ

Pocophone F1 6/128 Gb

^ άρα μια τρύπα στο νερό εν ολίγοις..

Με ics και την δική του μπαταρία βγάζω σχεδόν 6 ώρες προβολή (με wifi ή data σχεδόν πάντα)..

^ άρα μια τρύπα στο νερό εν ολίγοις..

Με ics και την δική του μπαταρία βγάζω σχεδόν 6 ώρες προβολή (με wifi ή data σχεδόν πάντα)..

Εχει και 48 ώρες αναμονής όμως ο άνθρωπος. Για να φτάσεις 48 ώρες αναμονής πρέπει να κρατήσεις την προβολή πολύ χαμηλά. Προσωπικά πιάνω τις 30-35 ώρες αναμονής αλλά με προβολή το πολύ 2 ώρες. Επίσης δεν ξέρουμε με τι φωτεινότητα γίνεται αυτή η προβολή. Το έχει στο αυτόματο νομίζω που σημαίνει ότι η φωτεινότητα εξαρτάται απο το πόσο φωτεινοί είναι οι χώροι στους οποίους δραστηριοποιείται.

Κώστας

Σε σπηλιά δεν ζω πάντως :D τουλάχιστον όχι ακόμα … Σε πελατες τριγυρνώ συνήθως και δουλευω σε computer room, γενικά φως υπάρχει παντού!!

Mε την 1500mah μπαταρία μπορει και να είχα λίγο υπόλειμμα για δεύτερη μέρα αλλά ήξερα ότι θα ξεμείνω στη διάρκειά της , όποτε και δεν το ρίσκαρα και το έβαζα να φορτίσει …

Με 300mah παραπάνω δεν περιμένουμε και θαύματα… Αυτό που κέρδισα εγώ και έχει τι μεγαλύτερη σημασία είναι ότι πλέον δεν φορτίζω κάθε μέρα το κινητό όπως έκανα πριν γιατί βλέπω πως μου κραταει 2 εργάσιμες μέρες. Δεν ζητω τιποτα περισσοτερο!

Pocophone F1 6/128 Gb

Καλησπερα, θελω να παρω μια SD για την ψηφικη μου, class 10 16Gb.

Ξερετε κανενα αξιοπιστο πωλητη απο ebay ειτε απο αλλου για να παρω, διοτι παιζουν πολλες μπινιες με τις μνημες.

Samsumg Galaxy S GT-I9000

Running cm 10.11-SNAPSHOT M5

Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB

Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:)

Βρήκα από ένα πωλητή στο ebay την EB625152VABSTD 1800mah....

Όταν λέει OEM σημαίνει οτι είναι η γνήσια της Samsung ή όχι;

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Βρήκα από ένα πωλητή στο ebay την EB625152VABSTD 1800mah....

Όταν λέει OEM σημαίνει οτι είναι η γνήσια της Samsung ή όχι;

Σημαίνει απλά ότι δε θα είναι σφραγισμένη σε γνήσια συσκευασία. Μπορεί κάλλιστα να είναι γνήσιο το προϊόν. Μπορεί και όχι, αν ο τύπος είναι απατεώνας :p

- Alex

Τελικά παράγγειλα αυτή που πήρε και ο kandreou.

Είναι πάντως πολύ απατεώνες.Ενώ πριν κάνω την παραγγελία έλεγε "Only 1 left in stock, order soon" , μετά την παραγγελία μου γράφει ακριβώς τα ίδια.

Επίσης αναφέρει οτι αν γράψεις σαν κωδικό κουπονιού τη λέξη FREESHIP θα έχεις δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των $15 (δεν διευκρινίζει αν ισχύει μόνο για Αμερική ή και για όλες τις χώρες).Με χρέωσαν κανονικά όμως και τα μεταφορικά...

Ελπίζω η μπαταρία να μην είναι καμιά μούφα.Ήδη την πάτησα με μια από ebay που μου βγήκε χαλβάς....

http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?assortmentProductId=42252157&shopGroupId=46205854#/assortmentProductId/42252157/shopGroupId/46205854

την εχω 3ης μερες και πραγματικα ειναι θηριο..........2 μερες με βγαζει με εντονη χρηση!!!! :D :D :D

αλλα για να φορτισει θελει πολυ ωρα :P

http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?assortmentProductId=42252157&shopGroupId=46205854#/assortmentProductId/42252157/shopGroupId/46205854

την εχω 3ης μερες και πραγματικα ειναι θηριο..........2 μερες με βγαζει με εντονη χρηση!!!! :D :D :D

αλλα για να φορτισει θελει πολυ ωρα :P

είναι όμως και θηρίο στο μέγεθος! :rolleyes:

είναι όμως και θηρίο στο μέγεθος! :rolleyes:

Θελει και αλλο καπακι απο την πισω πλευρα??

Παρέχεται μαζί με τη μπαταρία.

Thank's. Το ολο αποτελεσμα ειναι αισθητικα κάπως?? Αλλαζει δλδ. κατα πολυ την εμφανιση του Γαλαξια??

Η Samsung EB625152VABSTD CELL PHONE LITHIUM-ION BATTERY (1800 MAH) ΔΕΝ θελει αλλαγη στο πισω καπακι, κανει ακριβως!!

Η αλλη με τα 3000mah ερχεται μαζι με το καπακι της ... για αυτη δεν ξερω τιποτα!!

Pocophone F1 6/128 Gb

Thank's. Το ολο αποτελεσμα ειναι αισθητικα κάπως?? Αλλαζει δλδ. κατα πολυ την εμφανιση του Γαλαξια??

Έχει σχεδόν το διπλάσιο πάχος αυτή η μπαταρία από την κανονική οπότε μεγαλώνουν και οι διαστάσεις του κινητού. Αν προτεραιότητα σου είναι η αυτονομία την αγοράζεις, αν είναι η εμφάνιση τότε δεν νομίζω να σου αρέσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Έτσι όπως το έχω δει σε φωτογραφία το καπάκι τις 3χίλιαρης μπαταρίας, δεν μου άρεσε. Θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο...

edit: ααα αυτό εδώ είναι πιο ωραίο από ένα άλλο αίσχος που είχα δει παλαιότερα :p

Πάντως εγώ προτιμώ να έχω 2 κανονικού μεγέθους 1800άρες μπαταρίες (3600mah σύνολο) και το κινητό να έχει το φυσιολογικό του μέγεθος παρά την γκουμούτσα των 3000.

• The title was changed to [Galaxy S] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)