Jump to content

limas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    312
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About limas

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

limas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν πάρω κάτι τέτοιο: http://www.ebay.co.uk/itm/USB-3-0-SuperSpeed-A-Female-to-Micro-B-Male-8-pin-Adapter-007005-/261442087135?pt=UK_Computing_USB_Cables&hash=item3cdf29a8df θα κουμπώνει;
  2. Νομίζω όχι. Αλλά ας μας πεί κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως λέγεται η θύρα usb που έχει το tablet στα αριστερά; Δεν είναι micro USB. Θέλω να πάρω αντάπτορα.
  3. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο repository για περισσότερες εφαρμογες. Το store δεν εχει και τόσο πολλές... Το πληκτρολόγιο ειναι ωραίο αλλα ακριβό...
  4. Εγώ που απεχθάνομαι τα win8, με το συγκεκριμένο ταμπλετ με win 8 rt, δεν είχα θέμα. Είναι περισσότερο θέμα εξοικείωσης.
  5. Με το yahoo το συνέδεσα. Ελπίζω να στρώσει. Ευχαριστώ. Όλα καλά ευχαριστώ.
  6. Ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω να κάνω reset διότι δοκίμασα και με άλλο mail και πάλι δεν με αφήνει. Λες να φταίει τίποτα από το firewall;
  7. Όχι δεν έχω συνδεθεί. Πηγαίνω στην καρτέλα pc settings -> accounts -> connect to a Microsoft account -> βάζω κωδικό και δεν με αφήνει να μπώ. Μου λέει ότι κάτι πήγε λάθος. Τι μπορώ να κάνω; Επίσης, θέλω να πάρω ένα usb3 mini adaptor to usb3. Για να βάζω flash memory stick. Η θύρα πάνω στο ταμπλετ είναι mini usb3?
  8. Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα χθες το συγκεκριμένο ταμπλετ και από όσα έχω κάνει μου φαίνεται αρκετα ποιοτικό και αρκετα γρήγορο. Ερώτηση. Δεν με αφήνει να μπω στο store. Γνωρίζετε γιατί; Εφαρμογές μόνο από το store μπορώ να κατεβάζω; Προσπάθησα να το κάνω κανονικά όπως στα win8 αλλά δεν με άφηνε.
  9. Παιδιά καλημέρα. Εχω τον αθάνατο γαλαξία και ακόμη αντέχει. Φοράω 4.4.3 και snapshot M5. Δεν κολλάει σχεδόν καθόλου. Εχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο εξίσου σταθερό και γρήγορο;
  10. Factory reset και μετα ξανα-φλασάρισμα και όλα οκ!
  11. Παιδια καλησπέρα. Εχω ένα πρόβλημα. Μετα απο προσπάθεια να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση rom, παντα σε cm όμως, και αφού εκανα τα βηματα οπως φαίνονται στην αρχή του thread, όταν τελειώσει η διαδικασία μου βγάζει κάτι μηνύματα: Δυστυχώς η διαδικασία com. android. phone έχει σταματήσει. Δυστυχώς η εφαρμογή πρόγραμμα κλήσης έχει σταματήσει. Τι έκανα λάθος και πώς διορθώνεται; Να κάνω wipe data and factory reset απο cwm?
  12. Εγω με cm11 και snapshot M6 kernel ειμαι προς το παρον μια χαρα.
  13. Με τι kernel τρεχεις; Μηπως φταίει ο kernel? Κι εγω ειχα ένα θεμα. ΕΙχα 2 νουμερα σε 1 sim και δεν δουλευε. Ενω σε συσκευη 5ετιας δουλευε η σιμ μια χαρα. Ειναι θεμα λογισμικου, το δικό μου, ίσως και το δικό σου:)
  14. Ναι την έβαλα την Μ6! Μια χαρά πάει. Αντε γιατί ήμουν έτοιμος να το σπάσω. Το μόνο κακό, ότι επειδή έχω 2 νούμερα σε 1 κάρτα σιμ, δεν υποστηρίζει την μεταφορά απο την μια κάρτα στην άλλη.
×
×
  • Create New...