ταξιδιωτης22 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Λάθος, δεν το κάνουν όλα αυτό και δεν είναι φυσιολογικό. κι εγω δε νομιζω οτι το κανουν ολα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Xαζευοντας το thread του Ninpho στους Xda (για να γελασω κυριως) επεσα σε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1193934 Βασικα, ξερουμε αν οντως εχει Fm Transmitter και γενικα τι παιζει με αυτο? Ή μενουμε στο τελευταιο ποστ εκει? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Kαλημέρα! Έχετε προσέξει καμιά φορά το πλήκτρο αφής που σας πηγαίνει πίσω να μην πιάνει με την πρώτη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Kαλημέρα! Έχετε προσέξει καμιά φορά το πλήκτρο αφής που σας πηγαίνει πίσω να μην πιάνει με την πρώτη? Έχεις τοποθετήσει προστατευτικό στην οθόνη; Το είχα παρατηρήσει κι εγώ αυτό που λες και προχτές που το αφαίρεσα λόγω μερικών γραντζουνιών, πρόσεξα ότι το συγκεκριμένο πλήκτρο δουλεύει πιο άμεσα χωρίς το προστατευτικό. Βασικά ήμουν στη φάση να τοποθετήσω ένα καινούργιο προστατευτικό αλλά τώρα το σκέφτομαι..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Έχεις τοποθετήσει προστατευτικό στην οθόνη; Το είχα παρατηρήσει κι εγώ αυτό που λες και προχτές που το αφαίρεσα λόγω μερικών γραντζουνιών, πρόσεξα ότι το συγκεκριμένο πλήκτρο δουλεύει πιο άμεσα χωρίς το προστατευτικό. Βασικά ήμουν στη φάση να τοποθετήσω ένα καινούργιο προστατευτικό αλλά τώρα το σκέφτομαι..:) Σε αλλα κερδιζεις σε αλλα χανεις με το προστατευτικο...Οντως ισχυει με το πληκτρο... Sent from my Desire HD Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Σημερα μου ηρθε αυτο http://www.ebay.com/itm/320739400862?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 αλλα μου βγαζει μια ειδοποιηση "usb mass storage conected" και μια αλλη "δεν εχει συνδεθει συσκευη usb". Γιατι γινεται αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Σε αλλα κερδιζεις σε αλλα χανεις με το προστατευτικο...Οντως ισχυει με το πληκτρο... Σίγουρα, δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα πάθαινα αν έβλεπα αυτές τις μικρογρατζουνιές στην οθόνη του κινητού..πράγμα που πιστεύω ότι δεν είναι κι εύκολο να γίνουν στην οθόνη του SΙΙ ενώ το τηλέφωνο δεν έχει πέσει ποτέ κάτω. Το πιθανότερο είναι ότι το προστατευτικό γρατζουνίστηκε βάζοντας το τηλέφωνο στην τσέπη ή στο τσαντάκι που κουβαλάω συνήθως.. Θέλει όμως έξτρα προσοχή όσο κρατάς της συσκευή :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Βελτίωση στο wi-fi θα έχεις (αν έχεις) με μια custom ρομ ..σκέτο root δεν κάνει τίποτα στο σήμα του wi-fi μπορεις να μου πεις την πιο αξιοπιστη που θα βελτιωσει ομως το wifi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα νέο για το πότε θα έρθει και εδώ η ρημάδα 2.3.4 ???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα νέο για το πότε θα έρθει και εδώ η ρημάδα 2.3.4 ???? Χριστούγεννα το κόβω...αν βιάζεσαι η custom roms είναι μονόδρομος Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Εμενα τελευταια μου κανει κατι σαν restart,δεν κλεινει, απλα μου κανει το ηχο του κλειδωματος της οθονης και μου βγαζει το welcome to vodafone σαν τρωει ενα τυπου κολλημα...τι μπορει να συμβαινει...το "μπλοκαρει" καποια εφαρμογη?τι να κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Σίγουρα, δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα πάθαινα αν έβλεπα αυτές τις μικρογρατζουνιές στην οθόνη του κινητού..πράγμα που πιστεύω ότι δεν είναι κι εύκολο να γίνουν στην οθόνη του SΙΙ ενώ το τηλέφωνο δεν έχει πέσει ποτέ κάτω. Το πιθανότερο είναι ότι το προστατευτικό γρατζουνίστηκε βάζοντας το τηλέφωνο στην τσέπη ή στο τσαντάκι που κουβαλάω συνήθως.. Θέλει όμως έξτρα προσοχή όσο κρατάς της συσκευή :) Μην τρελαίνεσαι, οι γρατσουνιές εξάλλου δεν φαίνονται όταν λειτουργείς το τηλέφωνο, μόνο όταν είναι κλειστή η οθόνη θα έλεγα :rolleyes: Χριστούγεννα το κόβω...αν βιάζεσαι η custom roms είναι μονόδρομος Sent from Galaxy! Τόσο αργά; Στο XDA λένε πως βγήκε είδη το update στις Σκανδιναβικές χώρες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Σημερα μου ηρθε αυτο http://www.ebay.com/itm/320739400862?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 αλλα μου βγαζει μια ειδοποιηση "usb mass storage conected" και μια αλλη "δεν εχει συνδεθει συσκευη usb". Γιατι γινεται αυτο? αν εχεις ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων δοκιμασε να τον απενεργοποιησεις Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 pps αρχεία πώς τα βλέπουμε; Επίσης τώρα τελευταία μου κλείνει αρκετά συχνά εφαρμογές που δουλεύω όπως τον opera ή το skype. Πού μπορεί να οφείλεται αυτό; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισω το κινητο να μπαινει internet μονο μεσω wifi και οταν ειναι 3g να μην μπαινει?δεν θελω να το γυρισω στο 2g γιατι θελω να μπορω να περνω τα mms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισω το κινητο να μπαινει internet μονο μεσω wifi και οταν ειναι 3g να μην μπαινει?δεν θελω να το γυρισω στο 2g γιατι θελω να μπορω να περνω τα mms Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτων. Το απενεργοποιείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτων. Το απενεργοποιείς. ομως ετσι θα εχω mms? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 [καλησπερα παιδια.σημερα αποκτησα χωρις να καταλαβω πως μια μικρη γρατζουνια στο τζαμακι του φακου.καμια διαφορα βεβαια στις φωτο,αλλα ειναι σπαστικο να το βλεπω.κανεις με την ιδια γκαντεμια?:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιδια σοσ μια ερωτηση... πηρα τον mhl to hdmi adaptor της samsung τον συνδεωμε το τηλεφωνο και δεν βλεπει τιποτα γιατι??? υπαρχει καποια ρυθμιση να κανω???? Πρέπει να το συνδέσεις και με τη τροφοδοσία, αλλιώς δεν δουλεύει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Xαζευοντας το thread του Ninpho στους Xda (για να γελασω κυριως) επεσα σε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1193934 Βασικα, ξερουμε αν οντως εχει Fm Transmitter και γενικα τι παιζει με αυτο? Ή μενουμε στο τελευταιο ποστ εκει? Αυτό τι σημαίνει; Ότι το κινητό με κάποια ρύθμιση μπορεί να γίνει FM TRANSMITER;; Πολύ ενδιαφέρον αν γίνεται, αλλά πως;; Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Αυτό τι σημαίνει; Ότι το κινητό με κάποια ρύθμιση μπορεί να γίνει FM TRANSMITER;; Πολύ ενδιαφέρον αν γίνεται, αλλά πως;; Βασικα λιγο που παρακολουθησα τη συζητηση στους xda, πρεπει να βρουν τον κωδικα λενε. Τωρα πρακτικα τι σημαινει αυτο, τι βαθμο δυσκολιας εχει κλπ, θα σε γελασω. Παντως ο Hacre (developer του Ninphetamine kernel) φαινοταν να θελει να ασχοληθει παραπανω, αλλα μαλλον το παρατησε... Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Local876 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Παιδιά όταν χτυπάει το κινητό το ringtone ακούγεται σιγά για μερικά seconds και δυναμώνει μετά. Έτσι είναι σε όλα τα sgs2 και αν όχι πώς γίνεται να το κάνω να ακούγεται από την αρχή δυνατά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Παιδιά όταν χτυπάει το κινητό το ringtone ακούγεται σιγά για μερικά seconds και δυναμώνει μετά. Έτσι είναι σε όλα τα sgs2 και αν όχι πώς γίνεται να το κάνω να ακούγεται από την αρχή δυνατά; Ναι έτσι είναι σε όλα. Ο μόνος τρόπος είναι να βάλεις custom rom που να έχει τη λειτουργία no increasing ringtone, σχεδόν όλες δηλαδή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Παιδιά όταν χτυπάει το κινητό το ringtone ακούγεται σιγά για μερικά seconds και δυναμώνει μετά. Έτσι είναι σε όλα τα sgs2 και αν όχι πώς γίνεται να το κάνω να ακούγεται από την αρχή δυνατά; φιλε μου βαλε leomar και ολα αυτα θα ειναι παρελθον...:)(σε δευτερόλεπτα πλεον....) πηγαινε μια βολτα απο το αναλογο θεμα(τροποποιήσεις βελτιωσεις κτλ) και δεν θα χασεις...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 ομως ετσι θα εχω mms? Με την εφαρμογή APN OnOff μπορείς να απενεργοποιήσεις τα data αλλά να κρατήσεις μόνο τα MMS. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts