Jump to content

alvi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    108
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alvi

  1. Μολις ανοιξα το τηλεφωνο σημερα το πρωι μου ηρθε ενα update γυρω στα 75mb.Τωρα εχω την επιλογη να ρυθμιζω την φωτεινωτητα της οθονης απο την μπαρα ειδοποιησεων.Δεν ξερω αν διορθωθηκε και κατι αλλο.
  2. Ναι ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή απλα αυτο μου συμβαίνει και όταν η συσκευή είναι σε κάποιο σταθερό σημείο ακουμπησμενη...π.χ τραπέζι,Κομοδινο.τωρα την απενεργοποιησα να δούμε αν ήταν απο αυτο.ευχαριστω για την άμεση απάντηση.
  3. Παιδια καλησπερα και καλη χρονια.Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεμα που εχω με το κινητο.Οταν με καλουν καποιες φορες η ενταση του ηχου κλησης σαν να ακυρωνεται και δεν ακουγεται καθολου...δεν συμβαινει παντα αλλα συμβαινει καθε μερα με αποτελεσμα να χανω το 50% των εισερχομενων κλησεων...δλδ ακουγετε ελαχιστα η μελωδια για μισο δευτερολεπτο και μετα σαν να ειναι στο αθορυβο,ουτε ηχος αλλα ουτε και δονηση..μηπως γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο και πως θα το διορθωσω...?
  4. εχω κανει κ εγω την αναβαθμιση απο το κιες αλλα ακομα μου γραφει 2.3.4!οι αλλαγες παντως ειναι ελαχιστες που εχω εντοπισει...
  5. Υπαρχει καποιο ελληνικο καταστημα που να σου τυπωνουν στην θηκη του κινητου οποια φωτογραφια θες?
  6. Εμενα τελευταια μου κανει κατι σαν restart,δεν κλεινει, απλα μου κανει το ηχο του κλειδωματος της οθονης και μου βγαζει το welcome to vodafone σαν τρωει ενα τυπου κολλημα...τι μπορει να συμβαινει...το "μπλοκαρει" καποια εφαρμογη?τι να κανω?
  7. Εμενα τελευταια μου κανει κατι σαν restart,δεν κλεινει, απλα μου κανει το ηχο του ξεκλειδωματος της οθονης και μου βγαζει το welcome to vodafone σαν τρωει ενα τυπου κολλημα...τι μπορει να συμβαινει...το "μπλοκαρει" καποια εφαρμογη?τι να κανω?
  8. Εκανα την αναβαθμιση που μου μου εβγαλε το κιες(αφου μου εβγαλε πρwτα την ψυχη...),τι καινουριο μαs δινει το συγκεκριμενο update?
  9. Εγω παντως επηρεασμενος απο οσα διαβασα τις τελευταιες ημερες εδω μεσα,εδωσα χθες το τηλεφωνο στο σερβις του πλαισιου αφου πρωτα ενημερωσα τον υπαλληλο για το θεμα με τη ροζ σταμπα.Σημερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχει γινει αντικατασταση συσκευης και να περασω να το παρω.Οντως στο καταστημα με περιμενε μια καινουρια συσκευη σφραγισμενη.Το κακο ειναι οτι εκαναν λαθος στην αποδειξη ενα ψηφιο του imei της συσκευης και θα πρεπει να παω παλι απο εκει να μου τυπωσουν μια καινουρια...:mad:
  10. Παντως στο Multirama στο Πλαισιο και στη Vodafone(ολα αυτα στον πειραια) που ρωτησα μου ειπαν οτι κανεις δεν τους εχει επιστρεψει πισω συσκευη.Ειδικα στο Multirama μου ειπε ο υπευθυνος της στα κινητα οτι εχουν πουλησει πολλα κομματια κ οτι δεν εχει καθολου επιστροφες...:confused:
  11. Να φανταστεις οτι το ανοιξα μπροστα του κ του εδειξα το προβλημα αλλα εκεινος δν.ηταν κ πολυ προθυμος να το δει,του αρκουσε να του πω προφορικα το προβλημα κ αυτος απλα να το σημειωσει και οταν επεμεινα να το δει αυτος εκανε οτι δεν το εβλεπε.Οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι κακως το αφησα για να καταληξει να γινει παιχνιδακι στα χερια του καθε ασχετου υπαλληλου!
  12. Αγανακτησμενος κ εγω απο ολα οσα γραφτηκανε για τη ροζ σταμπα της καμερας το πηγα σημερα το πρωι στο service του πλαισιου.Μου ειπαν σε 2 μερες θα με ενημερωσουν για την αντικατασταση της συσκευης η οχι.Πιστευετε οτι εκανα καλα που το πηγα-αφησα?
  13. Κι εγω σου λεω οτι δεχοντε,το επομενο που θα μας δωσουν θα ειναι οκ?Υπαρχει συσκευη στα ελληνικα καταστηματα χωρις αυτα τα προβληματα?
×
×
  • Create New...