Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ναι και οχι. Απο την στιγμη που μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε εκδοση θελεις, δεν εχεις τοσο απολυτους περιορισμους.

Αν πας στο forum του SGS, θα δεις πως ελαχιστοι περιμενουν τα ελληνικα upgrades. Απλα λεω πως υπαρχουν λυσεις για τα παντα.

Δηλαδή ελληνικό SGS μπορείς να το αναβαθμίσεις με την επίσημη έκδοση 2.3 της Αγγλίας με ποιο τρόπο ? Κατεβάζεις το kies από το αντίστοιχο αγγλικό site της samsung ? (Μιλάω πάντα να το κανεις χωρις root)

Εσύ που έχεις το SGS τα διαφορα updates για bugs βγαίνουν με τον ίδιο ρυθμό και ταχύτητα όπως στις ευρωπαικες συσκευες SGS ?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή ελληνικό SGS μπορείς να το αναβαθμίσεις με την επίσημη έκδοση 2.3 της Αγγλίας με ποιο τρόπο ? Κατεβάζεις το kies από το αντίστοιχο αγγλικό site της samsung ? (Μιλάω πάντα να το κανεις χωρις root)

Εσύ που έχεις το SGS τα διαφορα updates για bugs βγαίνουν με τον ίδιο ρυθμό και ταχύτητα όπως στις ευρωπαικες συσκευες SGS ?

Οχι, απλως ξεχνας το Kies και κανεις με Odin την αναβαθμιση. Φυσικα ακυρωνεται η εγγυηση σου, αλλα αν χρειαστει φλασαρεις την original rom που ειχε η συσκευη σου.

Το root μην το ανακατευεις στην διαδιακασια, ειναι απλως ενας τροπος να εχεις administrator δικαιωματα στην συσκευη σου. Ξεχνα το οσον αφορα τα updates :)

Για το SGS που ρωτησες, οχι, καμια σχεση, τα υπολοιπα ευρωπαικα εχουν παρει 2.3 και τα ελληνικα περιμενουν ακομα την 2.2.1 (για να μην μιλησω για την μεταβαση απο 2.1 σε 2.2).

Παρεμπιπτοντως, δεν προτρεπω κανεναν να κανει οτιδηποτε στην συσκευη του, απλα λεω πως υπαρχουν εναλλακτικοι τροποι.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Από ότι είχα δει για τα updates του SGS απλά έκαναν το Kies να νομίζει ότι είναι Αγγλικό πχ το τηλέφωνο και να δώσει το update, έτσι δεν είναι?

Η εγγύηση ισχύει σε ένα Ελληνικό τηλέφωνο με το επίσημο Αγγλικό firmware περασμένο?

θα μας πει κάποιος τελικά πόσο σοβαρό έιναι το προβλημα με το σημα στο wifi του ?

Εμενα απ την αλλη με απασχολει περισσοτερο αν το "προβλημα" αυτο ειναι θεμα hardware η software.. γιατι αν ειναι θεμα software θα διορθωθει.. Hardware Ομως?:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα απ την αλλη με απασχολει περισσοτερο αν το "προβλημα" αυτο ειναι θεμα hardware η software.. γιατι αν ειναι θεμα software θα διορθωθει.. Hardware Ομως?:(

αμα εέιναι hardwariko την κατσαμε αν και κάτι έιχα ακουσει πωσ η samsung χαμηλώνει το signal στο wifi για εξοικονομηση ενεργειας άρα λογικά αν φταίει αυτό ειναι softwartiko το θέμα.

GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

Δεν ξέρω πόσο έντονο είναι το πρόβλημα στο SGS2 αλλα και το galaxy1 είχε αδύνατο σήμα σε σχέση με άλλες συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο wifi.

To ίδιο παρατηρώ και στο Nexus S.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

υπαρχει στο mall?? σε ποιο καταστημα?

Το ειχαν σε επιδειξη - διαφημιση στον 3ο οροφο. Θα ειναι και το Σαββατο ολη μερα

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wifi όπου και να το δοκίμασα. Τώρα αν έχει πρόβλημα με κάποια συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο access point αυτό δεν το ξέρω.

Επειδή έχετε ανοίξει πάλι μια συζήτηση για το ποια παιχνίδια θα μπορεί να υποστηρίζει ή όχι η συσκευή, θα κάνω μια τελευταία αναφορά. Το είχα αναφέρει βέβαια και παλιότερα, αλλά δεν δώσατε σημασία. Τώρα όμως που το βλέπω και στην πρώτη σελίδα του XDA θα το αναφέρω πάλι.

Take Control of All Aspects of Your Device’s 3D Rendering Subsystem with Chainfire3D!

Κάποια βασικά σημεία σχετικά με το θέμα που σας ενδιαφέρει:

Fix market settings

Plugins may add support for various features not normally supported by your hardware. Market, however, only reports the functionality your hardware provides. Using this feature, Chainfire3D will adjust Market so it also shows apps that require the features provided by the plugins. This is not useful without the plugins

Plugins / API

At the moment, the Plugin API is rather limited, but it does allow for some rather interesting plugins like Tegra2 / PowerVR / ATI texture emulation (see the API docs a post below). The idea is to further improve Chainfire3D so Plugins can manipulate the entire OpenGL data stream.

Το συγκεκριμένο έχει δοκιμαστεί και παίζει ανάμεσα σε άλλα και στο SGS2. Βέβαια δεν έχει φτιάξει plugins ακόμα, αλλά τα ετοιμάζει και όπως έχει πει το έχει ξανακάνει με επιτυχία στο παρελθόν. Κατά Chainfire, το δύσκολο κομμάτι ήταν αυτό που έγινε. Τα άλλα θα έρθουν...

Οπότε αν είστε τύποι του out of the box, δε θέλω να πειράζω τίποτα, μ' ενδιαφέρουν πολύ τα παιχνίδια, ίσως το SGS2 δεν κάνει για εσάς. Αν και θα το ξαναπω έχω την αίσθηση ότι και οι devs παιχνιδιών δε θα το αφήσουν απ' έξω, θα το υποστηρίξουν σε λίγο καιρό κι επίσημα. Θα ήταν χαζοί να μην το κάνουν.

Αλλά αν δεν είστε στην παραπάνω κατηγορία, ίσως αξίζει να περιμένετε...

Υ.Γ. Αυτοί οι τύποι του XDA την "παλεύουν" καθόλου; :lol: Τελικά μόνο του σπανού τα γένια δε γίνονται... Ή μήπως γίνονται κι αυτά;;; :p

:respect:

Edited by karlesg

Εγω απο το ελλ. expans και στην αρχη εβλεπα να μην εισερχεται το wifi πουθενα μετα απο 2 μερες χρηση μπαινει παντου και ανετα και με ταχυτες μεγαλες..μαλλον ηθελε στρωσιμο να συνηθησει την χωρα... απο εκει και περα σφαιρα σε ολα και σε παιχνιδια κανενα προβλημα ακομα και 3ντι,σημα πολυ καλο,μπαταρια με πολυ χρηση σχεδον 2 μερες και παραπανω(wifi παιχνιδια photo ταινιες) υπερευχαριστημενος...

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wifi όπου και να το δοκίμασα. Τώρα αν έχει πρόβλημα με κάποια συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο access point αυτό δεν το ξέρω.

Ναι καποιοι ψειριζουν την μαιμου, ετσι για να εχουμε να λεμε τωρα. Ξερεις ....

Εγω στο Galaxy 1 δεν ειχα ποτε προβλημα. Τωρα αν καποιος ειναι σωνει και καλα να ψαχνει να βρει ενα μειονεκτιμα βαζοντας διαφορα τηλεφωνα διπλα - διπλα και να μετραει τις γραμμουλες, ε δεν ειναι και οτι πιο αξιοπιστο. Ασε που οι γραμμες δεν σημαινουν και πολλα διοτι με το που ζητηθουν δεδομενα απο καποια εφαρμογη αυτοματα ανεβαζει ισχυ στο wifi. Το ιδιο γινεται και με το broadband chip

Edited by chrissk_2

καλημερα,

να ενημερωσω οτι βγηκε νεο firmware update το ΚΕ7 και λεγεται οτι βελτιωνει την καταναλωση της μπαταριας ;)

το εβλακα και τσκαρω γενικα

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

θα μας πει κάποιος τελικά πόσο σοβαρό έιναι το προβλημα με το σημα στο wifi του ?

Αν ρίξεις μια ματιά στο σχετικό thread στο forum.xda-developers, θα δεις ότι το SGS2 δίνει περί τα -20db χειρότερο σήμα συγκριτικά με άλλες συσκευές, αν και αποδίδει πολύ καλά στη μεταγωγή (MB/s). Πρακτικά επομένως θα έχεις πρόβλημα λήψης σε απομακρυσμένα / δύσκολα σημεία, συγκριτικά πάντα με συσκευές που πιάνουν δυνατό wifi.

Εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου επομένως. Αν ήσουν καλυμμένος από τον πρώτο Γαλαξία πχ, δεν προβλέπεται να σε απογοητεύσει το SGS2. Αν όμως έρχεσαι από συσκευή με καλή λήψη στο wifi (iphone, κάποια htc) θα δεις διαφορά.

Edited by simbetheros

καλημερα,

να ενημερωσω οτι βγηκε νεο firmware update το ΚΕ7 και λεγεται οτι βελτιωνει την καταναλωση της μπαταριας ;)

το εβλακα και τσκαρω γενικα

Και εγω το έβαλα και έκανα και root...Ίδωμεν για τυχών βελτιώσεις...;)

και με το update διορθωθηκε και το προβλημα με τα handsfree που ακουγοταν ο αλλος χαμηλα και εχω την εντυπωση ,αν και δεν ειμαι σιγουρος, οτι βελτιωθηκε και το wifi να πιανει καλυτερα!

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

και με το update διορθωθηκε και το προβλημα με τα handsfree που ακουγοταν ο αλλος χαμηλα και εχω την εντυπωση ,αν και δεν ειμαι σιγουρος, οτι βελτιωθηκε και το wifi να πιανει καλυτερα!

Το update αφορα κ ελληνικες συσκευες ή μονο τις δικες σας που τις πηρατε απο εξωτερικο?

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Να σε ρωτήσω κάτι σχετικό με τα updates που αναφέρεις, επειδή δεν έχω ιδέα.

Ένα Galaxy S αγορασμένο από ευρωπαική χώρα (π.χ. Αγγλία) έχει πάρει πιο γρήγορα updates από ένα ελληνικό ? Μιλάω και για τα διάφορα updates που διορθώνουν bugs και για τις αναβαθμίσεις απο Froyo σε Gingerbread ..

Δηλαδή , μιλώντας πάντα για την Samsung Hellas , να περιμένουν αργοπορημένα updates (αν κυκλοφορήσουν και ποτέ βέβαια) όσοι το έχουν αγοράσει απο ελλάδα , σχετικά με αυτούς που διαθέτουν μοντέλο εισαγωγής ?

Σχετικά με αυτό που συζητήσατε.Δεν θα γίνει η αναβάθμιση ποτε που έγινε σε συσκευές εξωτερικού η απλά αργεί?

βρε παιδια και σε μενα στο samsung galaxy (το ενα παντα)παιζει θεμα με τις γραμμουλες και το wifi αλλα ουσιαστικα προβλημα δεν ειχα ποτε...:)

στα ιδια μερη που ..επιανα με το n8 πιανω και με το samsung...(το βλεπω και στην δουλεια μου οπου το wifi ειναι "μακρια" απο εκει που ειμαι....)

το λεω γιατι και εδω υπηρχε θεμα στην αρχη αλλα πραγματικα στην πραξη δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα....

να πω κάτι σε σχέση με το wi-fi.. μήπως ρε παιδιά όταν ειναι σε idle κατάσταση (δλδ δεν υπάρχει μεταφορά δεδομένων κτλ) ..το wifi ρίχνει αυτόματα το σήμα για να μην δουλεύει σε πλήρη ισχύει και καταναλώνει μπαταρία χωρίς λόγο; ..λέω μήπως, γιατι όλοι λέτε δεν έχετε πρόβλημα με την μεταφορά δεδομένων και κάθεστε κολλάτε με τις γραμμούλες..

να πω κάτι σε σχέση με το wi-fi.. μήπως ρε παιδιά όταν ειναι σε idle κατάσταση (δλδ δεν υπάρχει μεταφορά δεδομένων κτλ) ..το wifi ρίχνει αυτόματα το σήμα για να μην δουλεύει σε πλήρη ισχύει και καταναλώνει μπαταρία χωρίς λόγο; ..λέω μήπως, γιατι όλοι λέτε δεν έχετε πρόβλημα με την μεταφορά δεδομένων και κάθεστε κολλάτε με τις γραμμούλες..

Αυτο ακριβως κανει και σε εμενα. Δεν γνωριζω αν μπορει να αλλαξει με καποια εφαρμογη

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...