Jump to content

fonaklas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    108
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fonaklas

  1. Ποιόν provider έχεις? Εγώ forthnet και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα
  2. Τα πάντα λειτουργούν κανονικά. Αλλά και στο τηλέφωνο και στην ταμπλέτα δεν μπορώ να κατεβάσω με τίποτα από wifi (ξαφνικά εδώ και λίγο καιρό). (με 3τζι κατεβάζω κανονικότατα) Αν όμως μέσω vpn (vyprvpn) συνδεθώ , κατεβάζω κανονικότατα. Αυτό με έβαλε σε υποψίες μήπως φταίει η φόρθνετ. Γιατί ΚΑΙ στο γραφείο που έχω φόρθνετ το ίδιο. Σε κάποιο καφέ που είχε wifi (και σίγουρα δεν είχε φόρθνετ) κατέβαζα κανονικά. Μήπως κάποιο από τα ip-segments έχει πρόβλημα στην φόρθνετ. Εμένα είναι 46.12.ΧΧ.ΧΧ
  3. Εδω και λίγες μέρες δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το market . Ούτε με το κινητό ούτε με την ταμπλέτα. Ούτε στο σπίτι, ούτε στην δουλειά. Έκανα διάφορα. Καθαρίζοντας cache , reboot διάφορα, κλπ κλπ. Τίποτα. Το κοινό είναι ότι παντού έχω forthnet. Υπάρχει περίπτωση να μπλοκάρει η φόρθνετ το μάρκετ? Δοκίμασα σε wifi έξω (hol νομίζω) και δούλευε μια χαρά.. Κανείς με φόρθνετ που να μπορεί να κατεβάσει (ή να μην μπορεί να κατεβάσει)?
  4. Δεν το ξέρω αυτό. Έχω κάνει root. Είναι τόσο εύκολο να κάνεις, που δεν υπάρχει λόγος να μην κάνεις.
  5. Καλά έχεις το facebook συνέχεια ανοιχτό να ενημερώνει?
  6. Αυτό το έχω και εγώ, αλλά προτιμώ κάτι που να το κάνει αυτόματα. Απλά νομίζω ότι η επίσημη Froyo ROM δεν το επιτρέπει :mad:
  7. Εγώ πλέον. 1) Μόνιμα στο 2G γιατί σπίτι και σε πολλές περιοχές, έχει οριακά 3g και αυτό το συνδέω - αποσυνδέω τρώει πολύ ρεύμα. Όταν θέλω 3G το ενεργοποιώ (κρίμα να μην υπάρχει widget που να το κάνεις με ένα κλικ) 2) Έχω κατεβάσει το JuiceDefender (ulitmate edition) και έχω α) βάλει να ανοίγει το mobile data, όταν η οθόνη είναι κλειστή, κάθε 15 λεπτά για συγχρονισμούς. β) Να είναι τελείως κλειστό το mobile data απο΄τις 1-7 το πρωί (τι νόημα έχει να κάνει ενημερώσεις όταν κοιμάμαι) γ) Όταν βγαίνω εκτός γραφείου ή σπιτιού ενεργοποιώ τελείως το mobile data, οπότε έχω διαρκή συγχρονισμό Με αυτά και με αυτά, από Δευτέρα από τις 6 το πρωί και σήμερα Μισή τρίτη και η μπαταρία είναι στο 50% με μέτρια χρήση (καμια ώρα τηλεφωνήματα, νορμάλ ιντερνετ,λίγο μάρκετ), αλλά όχι ράδιο, ούτε κάμερα ούτε βίντεο. Έτσι πάει κοντά στις 3-4 μέρες. Με βαριά χρήση το κόβω για λίγο κάτω από 2 μέρες που είναι μια χαρα.
  8. Αγόρασα και το JuiceDefender Ultimate (μέσω Market Enabler γιατί ακόμη δεν εμφανίζεται ως διαθέσιμο για αγορά). Με διάφορες ρυθμίσεις, πχ να κλείνει τελείως τα data το βράδυ, να γίνεται ενημέρωση δεδομένων κάθε ΧΧ λεπτά, και ανα εφαρμογή.. κλπ κλπ.. Το μόνο κακό είναι ότι δεν επιτρέπει η ROM την αλλαγή από 2g σε 3g αυτόματα, και πρέπει να το κάνω χειροκίνητα. Υπάρχει ένα θέμα με το fastDormacy σε δίκτυα που δεν το υποστηρίζουν. Εγώ προσωπικά όταν είμαι σχεδόν παντού το έχω στο 2G. Όταν θέλω να δω κάτι από το δίκτυο , αν δεν έχει wifi το γυρνάω σε 3G , κάνω την δουλειά μου και πάλι πίσω. Δυστυχώς δεν υπάρχει widget που να μου επιτρέπει να το κάνει με ενα κλικ αυτό :( Τέλος, ΔΕΝ υπάρχει θέμα wifi. Αν υπάρχει ασυμβατότητα με κάποιο wifi-router or access point, αυτό είναι άλλο θέμα.
  9. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wifi όπου και να το δοκίμασα. Τώρα αν έχει πρόβλημα με κάποια συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο access point αυτό δεν το ξέρω.
  10. Δεν σε κατάλαβα. Αφού μπορείς να προσθέσεις όσα accounts θέλεις στο Social Hub (και όχι μόνο). Και από κλασσικούς providers και από POP3 accounts
  11. Βγάλε την μπαταρία. Άστο 30 δευτερόλεπτα και μετά ξαναβάλτην (δεν χάνεις δεδομένα, ούτε έχει λογική αλλά....νομίζω ότι κάνει δουλειά)
  12. Φίλε μου κατάλαβε τι θέλεις να πεις. Πες έκανα λάθος. Τέλος. Είπες δεν έχει δυο μικρόφωνα. Σου λέει έχει. Τέλος. Έκανες λάθος. Αν θες να πεις τώρα ότι δεν έχει καλό ήχο κάνε συγκριτικό. ότι θες κάνε. Αλλά αυτό που είπες για τα μικρόφωνα ήταν λάθος. Τόσο δύσκολο είναι να πεις ότι έκανα λάθος?
  13. http://www.forin.gr/assistant/guide/3/f1-ekkatharistikh-dhlwsh-fpa?isegment=30
  14. ΑΦΜ γραμμένο για ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Όχι ΑΦΜ εταιρείας απλά.
  15. Μου ήρθε χθες το κινητό (από expansys). Η αλλαγή για μένα (από το HTC Hero) είναι κοσμογονική. Ταχύτητα, όθόνη, βάρος (ελάχιστο), μέγεθος (μεγάλο). Μαγικό. Δεν έχω δει ακόμη αν παίζει 720p HIGH PROFILE , που οι TEGRA2 επεξεργαστές ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ (ναι δυστυχώς, το μαθαίνει κάποιος the hard way αυτό).
  16. Με το κουμπί της έντασης του ήχου
  17. Τι λέτε ρε παιδιά? Είστε σοβαροί. Φορτώνει το δίκτυο τα 1500sms??? (για τα λεπτά ομιλίας το συζητάμε). Αλλά τα SMS είναι αστείο φόρτωμα.
  18. Από Ελλάδα είναι αγορασμένο. Απλά είναι δώρο, και συνήθως τα δώρα δεν τα δίνουν με την απόδειξη.! :)
  19. Τλο κουτί χρειάζεται; η μόνο το κινητό;
  20. Πέθανε και το δικό μου. Αιωνία του η μνήμη Τι χρειάζεται να πάω στο Nokia Center? Το τηλέφωνο μόνο του η όλο το κουτί με τα παρελκόμενα? Επειδή είναι δώρο, πρέπει να ζητήσω και την απόδειξη αγοράς από αυτόν που μου το έκανε δώρο? (δεν τίθεται θέμα χρόνου εγγύσης, αφού σίγουρα δεν έχει συμπληρωθεί ούτε 3μηνο από την κυκλοφορία του κινητού)
  21. 0.10 είχα, άλλα τονίζω ότι πήγα να στείλω σε what's up τηλέφωνο, και όχι σε άλλο δίκτυο, και είχα ακόμη 1000 μηνύματα διαθέσιμα. Χάνεις τα μηνύματα του πακέτου αν μηδενιστεί η κάρτα (ας πάρουμε την περίπτωση ότι μηδενίστηκε...)?? Γιατί δεν μπορώ να στείλω τα υπόλοιπα 1000 μηνύματα και ας μην μπορώ να στείλω πουθενά αλλου...
  22. Περίεργο μου φαίνεται, από την στιγμή που το πακέτο μου έχει 1500 μηνύματα, και έχω ξοδέψει μόνο τα 500, γιατί να μην μπορώ να στείλω μήνυμα.???
  23. Έχω την εξής απορία στο whats'up Όταν χρησιμοποιήσεις τα 1500 λεπτά αλλά έχεις στείλει 500 μηνύματα, είναι η ιδέα μου ότι δεν μπορείς να στείλεις τα 1000 μηνύματα που σου περισσεύουν?
  24. Ένα σωστό SDK δεν χρειάζεται να είναι εξειδικευμένο. Έχεις για όλα τα pc σου το ίδιο λειτουργικό και δεν κοιτάζεις specs, πόσο μάλλον όταν βασικές διαφορές είναι το μέγεθος τις οθόνης και διάφοροι αισθητήρες. Το Android 3.0 έτσι κι αλλιώς εκεί στοχεύει. Ας έρθει ο Νοέμβρης να το δούμε εν δράση και βλέπουμε. Είναι εξάλλου η πρώτη βέρσιον που δεν θα τρέχει σε προηγούμενες συσκευές και θα απαιτεί διαφορετικά specs
×
×
  • Create New...