Jump to content

ikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ikos

  1. Το θελω μπλε και οχι χρυσο και μετα το μπλε το εχει κλειδωμενο στην ΤΙΜ.. που σημαινει θα βγαζει το σηματακι της ΤΙΜ καθε που το ανοιγω και θα εχει και τις εφαρμογες της..
  2. 849 ευρω συν τα μεταφορικα, οποτε να το προχωρησω? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεχρι να παρω απαντηση το χασα..τωρα πηγε 890..
  3. Παιδια το βρηκα απο amazon.de, παρακατω ειναι ο συνδεσμος, να το προχωρησω ή δεν θα παιζει Ελλαδα? https://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Display-Speicher-Android-Deepsea-Blue/dp/B076WWRQXX/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1510587830&sr=8-3&keywords=galaxy+note+8&refinements=p_89%3ASamsung
  4. Θελω να παρω το μπλε, αλλα το βρισκω μονο στο ebay και οι χωρες ειναι απο Γαλλια Ιρλανδια Ν.κορεα και Χονγκ Κονγκ, με εγγυηση και Ελληνικα τι πιστευετε οτι ισχυε?ι αν ειναι να το παραγγειλω απο εκει..
  5. Vodafone Red 2 + 4g sharing= 20+4gb =24gb..Απλα δεν τα πιανω ποτε...
  6. εχει δοκιμασει κανεις τη S-View? η S-View για το S6 το απλο κανει και για Edge?
  7. Παντως εγω που τραβηξα 4κ βιντεο..τρελαθηκα και οσοι το ειδαν χαζεψαν στην κυριολεξια...galaxy edge gold 32gb..και απο εμφανιση ειδικα εκτος θηκης ειναι πανεμορφο...
  8. Προς ενημερωση οσων περιμενουν, μιλησα με Samsung εχουν διαθεσιμα στις αποθηκες τους, περιμενουν να τα παρουν απο τα καταστηματα πωλησης...Μιλαω παντα για Edge...
  9. Τοτε καλη υπομονη στον κοσμο που το περιμενει...:)
  10. Νομιζω οτι εχει να κανει με την διαθεσιμοτητα και λιγοτερο με τα λεφτα, το εχω παραγγειλει σχεδον τρεις εβδομαδες το περιμενω δυο και οταν ρωτω ποτε θα το φερουν λενε αγνωστο..παραδεχτηκαν οτι δεν το περιμεναν..ποσο μαλλον οταν μιλας για το gold και το emerald green...
  11. Τραγικο ειναι οτι ειχαν προπαραγγελιες 300 ατομων και παρελαβαν 10 κομματια..Δεν ειχαν ειδοποιησει την Samsung Hellas για την ζητηση..Αρα δεν την εχω την απαιτηση απο την αντιπροσωπια αλλα απο το μαγαζι που διαφημιζε οτι θα το χει διαθεσιμο απο 17 Απριλη..Αλλιως το παραγγελνα απο εξωτερικο..
  12. Αν η διαθεσιμοτητα του Edge παραμεινει στα ιδια επιπεδα θα αργησει πολυ να πεσει η τιμη...το περιμενω 2 βδομαδες και ακομα απο το πλαισιο μου λενε ημερομηνια παραλαβης αγνωστη...τραγικο...
  13. Vodafone πολλα χρονια τωρα, πολυ καλη εξυπηρετηση, οχι τελειο σημα αλλα δεν πεφτουν οι γραμμες, καλες παροχες, και το απιστευτο 4G sharing, οπου μου δινει 24 GB..και ενταξει απλα δεν σε νοιαζει να εχεις ιντερνετ ολη την ωρα...
  14. Το κριμα ειναι οτι πρωτη φορα αγορασα απο ελληνικο καταστημα και τελικα απογοητευτικα, θα μπορουσαν να μας ενημερωσουν και να πουν οτι αν το παραγγειλετε απο μας λογω του ογκου παραγγελιων θα το παραλαβετε απο 30 απριλη..Ας ελπισουμε οτι θα ειναι εδω 30 Απριλη και να μην περασουμε τα μεσα Μαη..
  15. Καλησπερα, εχω παραγγειλει το edge απο Πλαισιο Πειραια, αλλα ακομα να το παραλαβω..ξερετε τι παιζει με τις διαθεσιμοτητες...? Αργουν πολυ και πρεπει να τους τα ψαλω..ή ειναι ακομα νωρις...?
  16. Καλησπερα σε ολους, εχω ενα μικρο θεμα με τo KIES.Πρωτον εχω windows 8 υπολογιστης αγορασμενος απο αμερικη (Η.Π.Α),και το προβλημα ειναι οτι οταν παω να δω την χωρα προελευσης ενω γραφω το μοντελο τοτε κολλαει και μου εμφανιζει το μηνυμα kies is not responding...Δοκιμασα θεμα συμβατοτητας και αν εχω ολες τις αναβαθμισεις και παλι τιποτα. Καμμια ιδεα?
  17. Καλησπερα σε ολους, εχω ενα μικρο θεμα με τo KIES.Πρωτον εχω windows 8 υπολογιστης αγορασμενος απο αμερικη (Η.Π.Α),και το προβλημα ειναι οτι οταν παω να δω την χωρα προελευσης ενω γραφω το μοντελο τοτε κολλαει και μου εμφανιζει το μηνυμα kies is not responding...Δοκιμασα θεμα συμβατοτητας και αν εχω ολες τις αναβαθμισεις και παλι τιποτα. Καμμια ιδεα?
  18. Καλησπερα σε ολους, εχω ενα μικρο θεμα με τo KIES.Πρωτον εχω windows 8 υπολογιστης αγορασμενος απο αμερικη (Η.Π.Α),και το προβλημα ειναι οτι οταν παω να δω την χωρα προελευσης ενω γραφω το μοντελο τοτε κολλαει και μου εμφανιζει το μηνυμα kies is not responding...Δοκιμασα θεμα συμβατοτητας και αν εχω ολες τις αναβαθμισεις και παλι τιποτα. Καμμια ιδεα?
  19. Πηρα αναβαθμιση και εγω σημερα και παιδια κανενα πλεον λαγκ το τηλεφωνο ειναι κορυφη.Ειδε ενας φιλος μου την οθονη και μου ειπε τι να την κανεις την τηλεοραση..Πλεον ειναι γεγονος οτι τα κινητα εχουν εξελιχθει σε κατι πολυ περισσοτερο απο απλα συσκευη επικοινωνιας
  20. Πρώτον, ανάγνωση κειμένου με χρήση μόνο κεφαλής ματιών, λειτούργησε πολύ καλά ακριβως την ωρα που την χρειαζεσαι.Πληρης απελευθερωση χεριων για να κρατω σημειωσεις.το ιδιο με την αλλαγη σελιδων.Αποκριση φωνητικης λειτουργειας..εν ωρα οδηγησης με φασαρια γυρω γυρω..μη σπασιμο νευρων με το να κλεινει η οθονη οταν κοιταζεις κατι και δεν εχεις χερια ελευθερα..Ειχα καλο φωτισμο βεβαια σιγουρα βοηθησε αυτο δεν μειωνει την καλη αποκριση των λειτοργιων αυτων.Και κατι αλλο για τον μεσο χρηστη ειναι και τα δυο υπερακετα τηλεφωνα απο εκει και περα διαλεξα ,S4 γιατι απλα η συμβιωση μαζι του ειναι πιο ευκολη οποτε ο καθενας με οτι εχει προτεραιοτητα. .
  21. Καλημερα κ καλο μηνα εχω παραλαβει το S4 και θελω να πω οτι η χρηση των λεγομενων κόλπων εφε δεν ειναι καθολου εφε τελικα. Και επειδη ειναι ωρες στον δρομο και κανω αναγνωση πολλων κειμενων και οι λειτουργιες βοηθανε παρα πολυ και με αποτελεσματικο τροπο..Ειναι κατι που θα βοηθησει αρκετο κοσμο..
  22. Μολις το παρελαβα(S4) και σε αισθηση δεν το περιμενα τοσο καλο,μπορει να φαινεται μεγαλο αλλα τελικα βολευει απροσμενα..Απο οθονη απιστευτη και μια πρωτη δοκιμη του WIFI σε σχεση με το S2 μου ακριβως τα ιδια και καλυτερα...Αυτα για αρχη τωρα στην φορτιση..
×
×
  • Create New...