DoctorM Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ζελατινα για τη οθονη δεν εχει στο κουτι? ευχαριστω Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Απαράδεκτη δεν θα πεις τίποτα. Έβαλα παραγγελία την πέμπτη που έλεγε in stock και φυσικά με έχουν φλομώσει στο ψέμα από τότε. Μέχρι να καθαρίσει η κατάσταση και να γεμίσουν οι αποθήκες τους μην κάνετε κίνηση , τζάμπα δεσμεύεσαι σε ένα κατάστημα και περιμένεις. Περιμένουν μέσα στην βδομάδα λίγα κομμάτια και στις 20 μεγαλύτερη ποσότητα. ( μετά από κοντά 2 ώρες στο τηλέφωνο κατάφερα να αποσπάσω αυτές τις πληροφορίες , αν είναι πληροφορίες και όχι παραμύθια φυσικά ) Στην δική μου περίπτωση με expansys όλα πήγαν ρολόι.Νωρίς τη Πέμπτη έκανα τη παραγγελία (στο site έλεγε 100+ διαθέσιμα) και χτές το μεσημέρι μου έκαναν την παράδοση. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ζελατινα για τη οθονη δεν εχει στο κουτι? ευχαριστω Αν εννοείς προστατευτικό οθόνης, όχι. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 http://pocketnow.com/android/samsung-galaxy-s-ii-source-code-released Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 http://pocketnow.com/android/samsung-galaxy-s-ii-source-code-released Αντε ετοιμαστειτε...... ερχονται φλασαρισματα......χαχαχαχαχαχαχα Και να λυσω καποιες αποριες που διαβασα παραπανω. ζελατινα για τη οθονη δεν εχει στο κουτι? ευχαριστω Τι να την κανεις αφου εχει Gorilla Glass που δεν χαρασετε με τιποτα..... Τι λεει το galaxy s2 απο πλευρας αποκρισης οθονης-αφης?? με ενδιαφερει παρα πολυ να μην υπαρχει lag.. μεχρι τωρα τα λιγα smartphones που εχω παρει στα χερια μου δεν με εντυπωσιασαν και ιδιαιτερα με εξαιρεση το iphone 3gs ke 4... Δεν γνωριζω αν αυτο βασιζετε στην οθονη , στο OS η στον επεξεργαστη... Παντως το HTC DESIRE HD που δοκιμασα πριν ημερων οκ δεν μπορω να πω οτι ητανε και κοντα στο iphone.. (δεν μιλαω για ταχυτητα του κινητου.. απλα μιλαω για αυτη την αποκριση οθονης που κανει πιο smooth τις κινησεις και φενονται πιο ωραιες και πιο απαλες στο ματι... Σιγουρα το galaxy s2 ειναι με ισχυροτατο proccesor αλλα δεν ξερω αν παιζει το ρολο του αυτο... Οτι πιο γρηγορο ομαλο και εντυπωσιακο εχω δει μεχρι σημερα σε οθονες αφης....... lag; τι ειναι αυτο; Lag...... last year. Και σε συγκριση με το iPhone 4 (το εχει ο αδερφος μου) ειναι 2 φορες πιο smooth...... Ενημερωση και για την αυτονομια.... Απο την Κυριακη το βραδυ που το φορτισα εχω φτασει τωρα να ειμαι στο 48% αλλα με πολλα τηλεφωνηματα χτες (περιπου 55 λεπτα συνολο) με κανα 30 email (Gmail και εταιρικο) 1 ωρα περιπου internet μιση ωρα περιπου games, 3g μονιμα ενεργο, WiFi σε συνδεση απο χτες το απογευμα ως σημερα το πρωι συνεχεια συνδεδεμενο, και χρηση του bluetooth για περιπου 45 λεπτα......... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Τι να την κανεις αφου εχει Gorilla Glass που δεν χαρασετε με τιποτα..... Θα συνιστούσα να μη στηρίζεσαι αποκλειστικά σε αυτό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Θα συνιστούσα να μη στηρίζεσαι αποκλειστικά σε αυτό... Δεν στηριζομαι αποκλειστικα σε αυτο αλλα μεχρι να αρχισουν να κυκλοφορουν screen protector για το SII δεν εχω αλλη επιλογη παρα μονο να στηριζομαι σε αυτο...... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Μπορειτε να μου δωσετε μια πιθανη λυση στο παρακατω θεμα που προεκυψε : ενεργοποιημενο το wifi και στο ρουτερ του σπιτιου μου δεν μπορει να συνδεθει και συνδεεται με του γειτονα, το δικο μου linksys του γειτονα thomson... Καλα δεν εχετε κωδικο στα ρουτερ σας ? :lol: My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Οτι πιο γρηγορο ομαλο και εντυπωσιακο εχω δει μεχρι σημερα σε οθονες αφης....... lag; τι ειναι αυτο; Lag...... last year. Και σε συγκριση με το iPhone 4 (το εχει ο αδερφος μου) ειναι 2 φορες πιο smooth...... Mη με πορώνεις κ'αλλο :p....μήπως εννοείς πιο γρήγορο σε ρολάρισμα γιατι σε απόκριση και αισθηση του δαχτυλου πανω στην οθονη το iphone ειναι ακομα μπροστά...τουλάχιστον απο το nexus s που ειχα ειναι 1 κλαση καλύτερο ασχέτως αν το NS ειναι εξίσου η και πιο γρήγορο κατα περιπτώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Mη με πορώνεις κ'αλλο :p....μήπως εννοείς πιο γρήγορο σε ρολάρισμα γιατι σε απόκριση και αισθηση του δαχτυλου πανω στην οθονη το iphone ειναι ακομα μπροστά...τουλάχιστον απο το nexus s που ειχα ειναι 1 κλαση καλύτερο ασχέτως αν το NS ειναι εξίσου η και πιο γρήγορο κατα περιπτώσεις. Ηταν πιο μπροστα απο το Galaxy S (το εχω και αυτο) και ενδεχωμενως απο το Nexus S (δεν το εχω αυτο). Αλλα εχει μεινει πιο πισω σε σχεση με το SII...... ΥΓ. Αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορεις να καταλαβεις πως ακριβως συμπεριφερετε..... Μιλαμε για 2 φορες καλυτερα απο το SI. Οτι πιο smooth εχει κυκλοφορησει. Το μονο προβλημα ειναι τα δυο πληκτρα αφης που εχει... τους εχουν χαμηλωσει την φωτεινοτητα σε σχεση με το Ι και εχουν γινει ελαχιστα πιο μικρα και αυτο τα κανει λιγο δυσχρηστα σε μερος με πολυ φως και αν φυσικα δεν εχεις συνηθισει που να τα βρεις.... Edited May 10, 2011 by gnkgr Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 παιδια ο συνδυασμος των 3 πληκτρων που παρεθεσε ενας φιλος πιο πανω τι ακριβως κανει? εχει σχεση με downloading? Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Θα συνιστούσα να μη στηρίζεσαι αποκλειστικά σε αυτό... Απλά θα αναφέρω την δικιά μου εμπειρία σε gorila glass ( SGS1 ) Μετά από ένα χρόνο περίπου χωρίς screen protector , με το κινητό τις περισσότερες φορές σε τσέπη μόνο του , δεν έχει ούτε μια γρατσουνιά , αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. όμως πριν από 2 μήνες αγόρασα ένα πολύ "μούρικο" τζιν και το φοράω πολύ συχνά. Όποτε το φορούσα το κινητό άφηνε μια "δαχτυλιά" κατά μήκος της οθόνης και έπρεπε να το τρίψω στην μπλούζα μου για να φύγει... Έλα μου ντε που ένα βράδυ έτυχε να βάλω ένα άλλο κινητό μαζί στην ίδια τσέπη ... 3GS ... Όταν τα έβγαλα από την τσέπη είχε αντί για δαχτυλιά ... γρατσουνιά... Τελικά το παντελόνι έχει στις τσέπες μεταλλικούς κοπτσάδες και είναι πολύ λογικό να γρατζουνίσουν μια λεία οθόνη αφής... Το 3gs την πρώτη φορά χαράχτηκε , ευτυχώς όχι πολύ έντονα , αλλά φαίνεται. Το sgs από την άλλη , έχει μπει πάνω από 100 φορές ( πάντα από την ίδια πλευρά , είναι συνήθειο ) και δεν φαίνεται το παραμικρό.. Με λίγα λόγια , σε καθημερινή χρήση , γνωρίζοντας πως στην τσέπη σου έχεις μια ακριβή συσκευή με ότι αυτό συνεπάγεται , το gorila glass δεν έχει ανάγκη. Απλά σίγουρα σε πτώση έχεις λιγότερες πιθανότητες να στεναχωρηθείς από το αποτέλεσμα. @djdog Αυτό ακριβώς θα ήθελα να έλεγα για το εσωτερικό ταμπλό ενός bmw π.χ. αλλά η απάντηση είναι μια : Λόγο βάρους ... :) Edited May 10, 2011 by voltaire Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markezos Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Επιτελους καποιος που βγηκε και ειπε για την ποιοτητα κατασκευης ρε παιδια.. Ειναι το μονο θεμα που με κρατα μακρια και θα ελεγα και σε αλλους υποψηφιους αγοραστες να περιμενουν..Αν οχι μια αλλη συσκευη (iphone 5,sensation η δεν ξερω τι) εστω να το πιασουν πρωτα στα χερια τους. Αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι γιατι πλαστικο = πλαστικο! Ισως καποια που προσπαθουν να πιασουν την ποιοτητα του 4 να ειναι της HTC αλλα και παλι δεν μπορουν να φτασουν την αισθηση που αφηνει στο χερι το 4αρι (εχω HD2 k HD7,δεν ειμαι κατοχος iphone) Μια σοβαροτητα στο review στο θεμα ποιοτητα κατασκευης δεν θα ελειπε...ελεος ρε παιδια...ειπαμε! 600 για πλαστικο (ειδικα το jack για ακοουστικα πρεπει να σχεδιαστικε σε 5 λεπτα ..imartoooon) γιατι να τα δωσουμε και να μην απαιτουμε κατι εστω αντιστοιχο του 4,οχι σχεδιαστικα αλλα ποιοτικα :/ Εγω θα ελεγα μια μικρη υπομονη για iphone 5 η καποια αλλα droid συσκευη αν φυσικα σας απασχολει το θεμα αυτο... Siemens SX1 -> Htc HD2 -> Htc HD7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) H συζήτηση περί iphone 4 vs galaxy S 2 μεταφέρθηκε off topic. Θα παρακαλέσω να παραμείνουμε στο θέμα μας, που είναι φυσικά το SGS II. Οι συγκρίσεις ανήκουν στην ενότητα Διαξιφισμοί. Ευχαριστώ Edited May 10, 2011 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 συγνωμη ρε παιδες, αλλα τα πληκτρα για να σχηματίσω ενα τηλεφωνικο αριθμο που ειναι?;) πατω στην αρχικη οθονη το τελεφωνο και μου βγαζει τις επαφες......... ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 συγνωμη ρε παιδες, αλλα τα πληκτρα για να σχηματίσω ενα τηλεφωνικο αριθμο που ειναι? πατω στην αρχικη οθονη το τελεφωνο και μου βγαζει τις επαφες......... Όταν είσαι στο "Τηλέφωνο" κάτω από τη μπάρα ενδείξεων υπάρχει μία μπάρα που 'σύρεται' δεξιά και αριστέρα. Η πρώτη επιλογή στα αριστερά είναι το "Πληκτρολ.". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4n2Kp4ekWNs]YouTube - [GALAXY S II] Official Live Demo -- HD[/ame] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Αναμένεται Τρίτη 24 Μαΐου , τελικό , ξαναμίλησα στο τηλέφωνο ... Μια και δεν με χρεώνουν την κάρτα μέχρι να το παραλάβουν , θα το παραγγείλω από handtec ( εκεί σου χρεώνουν την κάρτα ) , μόλις μίλησα και με αυτούς , συνεχίζουν να έχουν ενημέρωση πως τα περιμένουν την άλλη βδομάδα. Expansys στέλνει Ελλάδα από τις αποθήκες στην Γαλλία , οπότε θα καθυστερήσει παραπάνω ακόμα και αν παραλάβουν την ίδια μέρα και τα δύο καταστήματα. Από την άλλη σκέφτομαι να πάρω και τις 2 , μόνο και μόνο για να έχω screenshot από την παραγγελία στις 5/5 να γράφει in stock και αποστολή στις 24/5 ... Μόνο και μόνο για να ενημερώσω μελλοντικά πιθανά θύματα ... Edited May 10, 2011 by voltaire Κανόνες foroum ...oups ! Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=AlIFhYnQJlU&feature=player_embedded]YouTube - Samsung Galaxy S II Built-In Apps[/ame] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Να ρωτήσω και εγώ όσους το έχουν πάρει από vnp αν έχει ελληνικά μέσα; Edited May 10, 2011 by virland Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Να ρωτήσω και εγώ όσους το έχουν πάρει από vnp έχει ελληνικά μέσα...επίσης στο βιβλιαράκι μέσα αναφέρει την Ελλάδα σαν χώρα; Ρωτάω γιατί αν τα έχει αυτά καλύπτεται κανονικά και από την Ελληνική αντιπροσωπεία :) Αν δεν μου έλεγαν μπαρούφες οι της expansys από εκεί τα προμηθεύεται και αυτός οπότε λογικά είναι το uk με αντάπτορα , έχει ελληνικά κανονικά η συσκευή , αλλά μόνο αγγλικό βιβλιαράκι. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το αγόρασε από εκεί Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Αν δεν μου έλεγαν μπαρούφες οι της expansys από εκεί τα προμηθεύεται και αυτός οπότε λογικά είναι το uk με αντάπτορα , έχει ελληνικά κανονικά η συσκευή , αλλά μόνο αγγλικό βιβλιαράκι. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το αγόρασε από εκεί Στο μαγαζί που ρώτησα μου είπανε ότι είναι από Γερμανία.... Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Αγγελίες αποκλειστικά στο buy&sell. Αν θες αφαίρεσε την από εδώ σε παρακαλώ. -off topic Ζητώ συγνώμη , για πλάκα το έγραψα αρχικά αλλά μετά που το καλό-σκέφτηκα μου άρεσε η ιδέα και όντως το μετέφερα στο κατάλληλο μέρος. -off topic end Έχουμε κανένα νέο για το μαγικό καλώδιο διασύνδεσης με HDMI ; ή ακόμα περιμένουμε ; Έχει δοκιμάσει κανένας κάτοχος 32GB sd class 2 και να γράψει full HD video ; Ή έστω να μάθουμε πόσο "πάει" το δευτερόλεπτο HD video σε KB ? O τρόπος είναι απλός , γράψτε ένα full HD video 15/30/60 sec και δείτε το μέγεθος του αρχείου. Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 καλησπερα! παιδες πως συγχρονιζεται το ημερολογιο του κινητου με το gmail? πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο; γτ δεν συγχρονιζει απο οτι βλεπω... οκ ακυρο εκανε απλα αργησε καμποσο :S και παραξενευτηκα όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ξέρει κανείς αν το εχουνε σαν δείγμα στο πλαισιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts