Jump to content

markezos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by markezos

  1. Ετσι ακριβώς.. Είδα απο εναν φίλο το Τ100 ενώ ίσχυε η προσφορα των 369ε και ενω σίγουρα για τα λεφτα του ηταν απίστευτα value (πλεον έχει 4 κατι) μου έκατσε άσχημα η οθόνη στην οποια έβλεπα να έχει προβλημα σε μικρή γωνία θέασης .. Εχω δώσει το iPad και τον σταθερό και πλεον εχω μείνει με ενα iPhone 4 :) Αλεξ πιστεύεις θα με καλύψει το Sp2; Το μονο που δεν ξέρω αν θα με κουράσει ειναι η μικρή οθόνη..το έχεις συνδέσει με οθόνη PC; Υπάρχει κάποιο lag οταν συνδέουμε το Sp2 με μεγάλη οθόνη;
  2. Ειμαι ανάμεσα σε Dell Venue Pro 11 και Surface Pro 2 (705£).. Με ανησυχεί λιγο το οτι δεν εχουμε στην Ελλάδα κάποιο κατάστημα που να το πουλάει και σε περίπτωση προβλήματος κακή ωρα οπως του Αλεξ ειναι ενα θεματακι να το στέλνεις πίσω κλπ! Στο skroug δυστυχώς ειναι πολυ πάνω οι τιμές και η μονο επιλογή ειναι απ εξω..
  3. Γεια σας παιδια, ** Ειμαι νεος στη κοινοτητα και θελω την βοηθεια σας οσον αφορα τον συχρονισμο απο το itunes.. Εχω ipad 3 και εκανα jailbreak την 5.1.1.. ** Κατεβασα το installus5 και το appsync και για να βαλω apps εσερνα αυτα που ηθελα απο τον φακελο και τα αφηνα εκει που λεει library,τα εβλεπα που τα εδειχνε στην εικονικη οθονη του ipad το itune μετα παταγα apply sync και τα εβλεπα και στην οθονη του ipad... ** Σημερα κανω την ιδια διαδικασια,μου τα βγαζει και τα βλεπω στο itunes αλλα οταν παταω sync δεν γινεται τιποτα στο ipad !!! Τι αλλαξε? δεν θυμαμαι να εκανα κατι και να πειραξα κατι.. **Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
  4. Το Zune οταν παω τωρα να μπω μου λεει πως θελει update αλλα βγαζει προβλημα οταν παταω να το κανει.. Υπαρχει καμια λυση γι'αυτο?
  5. Ποιο ειναι το pass για το αρχειο rar της ROM ? :/ Δεν το βλεπω ρε παιδια :P
  6. Επιτελους καποιος που βγηκε και ειπε για την ποιοτητα κατασκευης ρε παιδια.. Ειναι το μονο θεμα που με κρατα μακρια και θα ελεγα και σε αλλους υποψηφιους αγοραστες να περιμενουν..Αν οχι μια αλλη συσκευη (iphone 5,sensation η δεν ξερω τι) εστω να το πιασουν πρωτα στα χερια τους. Αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι γιατι πλαστικο = πλαστικο! Ισως καποια που προσπαθουν να πιασουν την ποιοτητα του 4 να ειναι της HTC αλλα και παλι δεν μπορουν να φτασουν την αισθηση που αφηνει στο χερι το 4αρι (εχω HD2 k HD7,δεν ειμαι κατοχος iphone) Μια σοβαροτητα στο review στο θεμα ποιοτητα κατασκευης δεν θα ελειπε...ελεος ρε παιδια...ειπαμε! 600 για πλαστικο (ειδικα το jack για ακοουστικα πρεπει να σχεδιαστικε σε 5 λεπτα ..imartoooon) γιατι να τα δωσουμε και να μην απαιτουμε κατι εστω αντιστοιχο του 4,οχι σχεδιαστικα αλλα ποιοτικα :/ Εγω θα ελεγα μια μικρη υπομονη για iphone 5 η καποια αλλα droid συσκευη αν φυσικα σας απασχολει το θεμα αυτο...
  7. Οταν εκανα συνδεση το κιν. με το PC με USB ειχα internet στο κιν. και μπορουσα και ανοιγα σελιδες κανονικα...sync τα ε-μαιλ κ.λ.π!!! 2 μερες τωρα δεν κανει τιποτα απο τα παραπανω ? Αλλαξα καταλαθος κατι,γνωριζει κανεις τιποτα περι του θεματος ?
  8. Πηγα τελικα μονος μου το κινητο στην Ace Hellas.. Ειπα σε μια κοπελα τι προβλημα ειχε (οσον αφορα καπακι και την τελεια στην οθονη) και το πηγε απεναντι στο service. Ηρθε σχετικα γρηγορα και μου ειπε πως η οθονη του κινητου ειχε σκονη,η τελεια δηλαδη που σας ελεγα και πως το καπακι δημιουργουσε κενο..κατι το οποιο και εγραψε σε ενα χαρτη ως κατασκευαστικο προβλημα,το οποιο και πηγα στο Πλαισιο για αντικατασταση! (Η κοπελα μου ειπε πως αν θα ειχα προβλημα στο μαγαζι που το πηρα να τους πιεσω για αλλαγη :/ ) Ετσι εκανα και τελικα μου το αλλαξαν με νεο! Ποσο τραγικο θα ηταν να πηγαινε ενα παιδι μικρο σε ηλικια που θα ακουγε οτι του ελεγε ενας "πωλητης" Οτι η ace Hellas που ειναι στην Θεσσαλονικη φυσικα γιατι στην Αθηνα εχει κλεισει (ελεος) και πως σιγα μην στο αλλαξουν,αφου κουμπωνει μια χαρα το καπακι παρα το κενο που δημιουργει & στο service στο Πλαισιο Συνταγματος για την σκονη-τελεια (που φαινεται με σβηστει οθονη) πως αυτο ειναι pixel και μονο με 4 καμμενα γινεται αλλαγη (ελεος). Κριμα.. Θελει μεγαλη προσοχη τελικα στο ΕλλάΝΤΑ που ζουμε. Ευχομαι να μην εχει κανεις αλλος παιδια την ιδια ταλαιπωρια! Ευχαριστω για την βοηθεια σας παιδια...
  9. Συγνωμη αν το θεμα πηγαινει σε off-topic αλλα επειδη αφορα το HD7 και καποιος συμφορουμιτης μπορει να υπαρξει με το ιδιο προβλημα θα ηθελα να δει τι γινεται με το προβλημα αυτο καθως δεν γινεται αναφορα σε αλλο Ελληνικο site παρα μονο 2 ατομα σε ξενο το αναφερουν και αυτοι ως προβλημα και τους εγινε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! Χθες πηγα απο το καταστημα Πλαισιο της Καλλιθεας στο οποιο ο πωλητης στο τομεα κινητων ηταν τραγικος οσον αφορα την εξυπηρετηση. Κατι το οποιο ειναι απο μονο του τραγικο διοτι οπως λετε ολοι σας πιο πανω ως καταναλωτες εχουμε καποια δικαιωματα και ενα απο αυτο ειναι εστω μια αξιοπρεπεις εξυπηρετησης,σωστα δεν ειναι παιδια? Εχοντας τα 2 κινητα λοιπον διπλα διπλα (το εκθεσιακο και το δικο μου) βλεπαμε και οι δυο οτι η διαφορα ηταν εμφανεστατη και ο πωλητης (ειναι καποιος ειδικος να κρινει τι ειναι σωστο και τι λαθος?) να επιμενει πως αφου κουμπωνει τελεια δεν υπαρχει προβλημα που μπορεις και βλεπεις απο το κενο την SIM :S Αντε μετα να του πεις για κουκιδες σκονης κλπ.. Μου ειπαν καλυτερα να το παω μονος στην αντιπ. ace-HELLAS γιατι αν το πανε αυτοι θα παρει πολλες μερες μη μπορωντας να βγαλω ακρη για αντικατασταση και τον πωλητη να μου λεει "σιγα μην στο αλλαξουν...αλλα αφου επιμενεις στειλε το στην ACE στη Θεσσαλονικη διοτι της ΑΓΙΑΣ εκλεισε" . Της ΑΓΙΑΣ υπαρχει ακομα και σημερα το πρωι τους πηρα τηλεφωνο. -Μου ειπαν πως αν ειναι οπως τουσ τα λεω τοτε δεν ειναι φυσιολογικο και πως θα μου το αλλαξουν την ιδια στιγμη,ειδομεν! Το μεσημερι θα σας πω τι εγινε ωστε να γνωριζουν μελλοντικα παιδια που τυχον να εχουν το ιδιο προβλημα!
  10. Ευχαριστω αρχικα για το ενδιαφερων.. Ενα παιδι στο XDA ειχε το ιδιο κενο και λεει πως του το αλλαξαν... δεν ξερω ομως τι ισχυει Αμερικη και τι εδω... ΥΓ...Το καπακι ειναι τελεια πιεσμενο σε ολες του τισ πλευρες.. Η ace hellas δεν πρεπει να μου το αλλαξει...? Ποια η θεση της και ποια του καταστηματος οσον αφορα αυτην την "δυσμορφια"?
  11. Ειναι μια χαρα,αλλα φαινεται η καρτα SIM... Καποιος με HD7 να μου πει στο δικο πως ειναι?... Πηγα απο το μαγαζι και μου ειπαν για το κενο οτι δεν ξερουν και πως να το παω στην ACE HELLAS.. Οσον αφορα την σκονη ειναι μια τελεια κατω αριστερα και ειναι οπως αναφερω πιο πανω! Δεν εχει προβλημα λειτουργιας...οσον αφορα τα προβληματα που λεω τι ισχυει στην αντικατασταση...μπορει να γινει απο το μαγαζι σε ειδικες περιπτωσεις? (Sorry για το 2πλο ποστ αλλα εχω ενα προβλημα στον mozila)
  12. Γεια σας παιδια.. Διακρινω στο πισω μερος του κινητου ενα κενο μεταξυ στο καπακι της μπαταριας και του κατω μερους του που κανει να φαινεται η καρτα SIM (στο εκθεσιακο του καταστηματος αυτο δεν υπηρχε) Επιπλεον στην οθονη κατω αριστερα υπαρχει μια τελεια (ειναι σαν σκονη και οχι καποιο καμμενο pixel καθως φαινεται ακομη και με σβηστη οθονη) . Τι μπορω να κανω γι'αυτα τα δυο προβληματα? Που πρεπει να απεφθυνθω?
  13. Καποιος ειπε οτι μπορει και ηδη εχει αγορασει απο το marketplace.. Εχω βαλει χωρα που υποστηριζει για να εχω τις FREE αλλα δεν δοκιμασα να περασω πιστωτικη γιατι ηξερα πως για τις επι πληρωμη βρισκει οτι ειναι απο Ελλαδα και δεν επιτρεπει.. Τελικα μπορουμε να αγορασουμε κανονικα?
  14. Γεια σας παιδια.. Μια εβδομαδα τωρα η οθονη του hd2 μου τρεμοπαιζει μονη της..αυτο το jeenzer που κανει χωρις καν να πατας πανω της...εχω δει καποια σχετικα βιντεο στο youtube αλλα δεν ξερω αν ειναι θεμα hardware η κατι αλλο.. Εκανα χθες hard reset και παλι τα ιδια.. :S Να και μια παρομοια κατασταση αλλου χρηστη.. και στο sense μου το κανει. Ευχαριστω πολυ!
  15. GDI και παλι δεν παιζει.. Που μπορω να βρω 800x480 videakia-clips etc που να μπορω να τα δω στο κιν.??? Οταν κανω μια μετατροπη των 1020ρ σε 800χ480 αυτα απο 100mb γινονται 10 και η ποιοτητα δεν ειναι φυσικα η ιδια με τον 100mb :/ Σ'ευχαριστω πολυ!
  16. Unexpected program failure. Please send "crash.txt" to the developers. :S Εχεις καταφερει να δει καλης ποιοτητασ ταινια η clip στο κιν. σου? Οι ταινιες που εχω...700mb δεν λεω ενταξει μπορεις να τις δεις αλλα τα pixel ειναι καπως :/
×
×
  • Create New...