Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ θα πήγαινα και σε άλλα καταστήματα να "πω τον πόνο" μου ;)

στην περιοχή μου έχω 3-4 καταστήμα wind και μόνο στο ΕΝΑ βγάζω άκρη γιατί κάνουν σωστά τη δουλειά τους ;)

αν μπορείς παρτο πίσω και πήγαινέ το σε άλλο κατάστημα

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια χαρα.Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα πριν μερικες μερες.Το εστειλα για επισκευη και μου πεστρεψε στην ιδια και χειροτερη κατασταση.Η οθονη ειναι σχεδον νεκρη στην αφη.Στο δικο σου διορθωθηκε το προβλημα?

Καλησπέρα.Άρχισε και η δική μου συσκευή να παρουσιάζει θέματα με την οθόνη..συγκεκριμένα δεν λειτουργεί καθόλου απο τα 250 pixel μεχρι και τα 400.Το λεω αυτό γιατί δοκίμασα μία εφαρμογή που λέγεται touch test και εμφανίζει πλέγμα πάνω στην οθόμη ανά 50 pixel.

Για να καταλάβετε είναι το σημείο της οθόνης που λέει "συντομεύσεις" οτάν κρατάς πατημένο το δάχτυλο για να προσθέσεις κάτι στην οθόνη.Πάλι καλά που είχα βάλει τις συντομεύσεις που ήθελα.

Πριν το επιστρέψω στην Wind μπορεί να μου πει κάποιος πως να κάνω backup tα πάντα απο το κινητό;Το πρόγραμμα της Huawei to κάνει αυτό;

Θέλω να μπορέσω όταν το επιστρέψω να μην έχω αποθηκευμένα μηνύματα,τηλέφωνα κτλ. αλλά να μπορέσω να τα επαναφέρω στην συσκευή όταν την πάρω πάλι.

Ευχαριστώ.

παιδια γινεται να το αγορασω απο καποιο καταστημα εκτος αθηνων κ αν παθει τιποτα μετα πρεπει να το παω στο καταστημα π το πηρα (για αλλαγη για πχ) ή σε οποιοδηποτε καταστημα της wind?

Χαιρετώ όλους/ες παιδιά.

Δε σας κρύβω οτι έγινα μέλος για να πώ κάπου τον πόνο μου και να βρώ καμμιά ΣΥΜΒΟΥΛΗ.....

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ HUAWEI IDEOS X5 ΚΑΙ ΤΗ WIND

4-7-11 , ΩΡΑ 18:00 ,Κατάστημα WIND ΛΟΥΤΣΑ , αγοράζω μετρητοίς, 2 HUAWEI ενα IDEOSX5,για μένα και ένα U8300 για τη σύζυγο.

Τις πρώτες μέρες όλα καλά.

εδώκαι δύο μέρες όμως το IDEOS , παρουσιάζει διακοπές στην ΑΦΗ της οθόνης, μέχρι να μην μπορείς να απαντήσεις κλήσεις ή να το ενεργοποιήσεις, αφου η αφη ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ και για διάστημα από 5λεπτά μέχρι και ώρα μέχρι που εχτές ΜΟΥΛΑΡΩΣΕ και δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ούτε για απάντηση κλήσεων.

ΤΟ δε 8300 , διάρκεια αναμονής 6 ώρες max ,και το ringtone να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΣΠΑΓΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ

1- ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 2-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕς ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ service !!!

Μα θα μείνουμε χωρίς τηλέφωνα για 2-3 βδομάδες ΜΟΛΙΣ 12 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ????

Και ο υπάλληλος :

ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ετσι ειναι η WIND,

Μα καλά δεν σας ενδιαφέρει ο πελάτης που σας έσκασα 328Ε και δεν θα έχω τηλέφωνο?? Θα με χάσετε και απο πελάτη!!

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ : ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗ WIND….

ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΓΩ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ……..

Τελικά τα άφησα με αίτημα αντικατάστασης ,όπως ορίζει ο νόμος , αλλά με βλέπω να επικοινωνώ με σήματα καπνού για τον επόμενο μήνα Τουλάχιστον.....

Κάθε συμβουλή και σχόλιο ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ !!

Ευχαριστώ για την υπομονή σας..

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ! Το πήγα σήμερα Θεσσαλονίκη για Service αφού <<μουλάρωσε>> και εμένα η οθόνη αφής και μου είπαν 15!!! μέρες για να απαντήσει το Service! Είναι δυνατόν 15 μέρες για ένα Service??? 1-2 ημέρες για να πάει και η άλλες 13 για να αλλαχτεί ένα digitizer?? Πάντως εγώ τους το έστειλα με άλλη rom και root άμα με πουν τίποτα θα γίνει χαμός!

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

παιδια γινεται να το αγορασω απο καποιο καταστημα εκτος αθηνων κ αν παθει τιποτα μετα πρεπει να το παω στο καταστημα π το πηρα (για αλλαγη για πχ) ή σε οποιοδηποτε καταστημα της wind?

Υποθέτω πως απο την στιγμή που θα έχεις την απόδειξη αγοράς,δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Άλλωστε δεν το ελέγχουν στο κατάστημα αλλά το στέλνουν στο service.

ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ

Ε... και άν σου αρέσει τόσο πολύ ,, μήν το αγοράσεις από μαγαζί WIND !!!!.

ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ

Ε... και άν σου αρέσει τόσο πολύ ,, μήν το αγοράσεις από μαγαζί WIND !!!!.

φιλε μου επειδη την πατησες εσυ θα βγαλουμε το τηλεφωνο μαπα? εδω iphone αγοραζεις και τυχαινει να εχει προβλημα

Παιδιά καλησπέρα!! Τράβηξα κάποια video και τα πέρασα στο pc. Το θέμα ήταν ότι δεν ακουγόταν ο ήχος ενώ απ' το κινητό ακούγεται μια χαρά. Ξέρετε τι φταίει;

Παιδιά καλησπέρα!! Τράβηξα κάποια video και τα πέρασα στο pc. Το θέμα ήταν ότι δεν ακουγόταν ο ήχος ενώ απ' το κινητό ακούγεται μια χαρά. Ξέρετε τι φταίει;

καποιο codec στο pc σου μαλλον?

καποιο codec στο pc σου μαλλον?

Έχεις καμια ιδέα;

Έχεις καμια ιδέα;

το βρηκα οκ.Thnx!!!

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

new manager για το τηλέφωνο απο την Huawei.

http://www.huaweidevice.com/resource/mini/201105239635/hi_suite_en/index.html

κάνει ότι χρειαζόμαστε ακόμη και screenshots!

δοκίμασα τη σουίτα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει μια τέτοια σουίτα...

δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Ελληνικά. δυστυχώς, δεν υποστηρίζει σύνδεση μέσω bluetooth, ενώ δυσκολεύτηκα πολύ να το συνδέσω με wifi χωρίς μεσολάβηση router (μέσω απλής wifi σ΄νδεσης μεταξύ του φορητού μου και του χ5) - και τελικά ΔΕΝ τα κατάφερα.

κατά τα άλλα, όλα καλά.

δοκίμασα τη σουίτα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει μια τέτοια σουίτα...

δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Ελληνικά. δυστυχώς, δεν υποστηρίζει σύνδεση μέσω bluetooth, ενώ δυσκολεύτηκα πολύ να το συνδέσω με wifi χωρίς μεσολάβηση router (μέσω απλής wifi σ΄νδεσης μεταξύ του φορητού μου και του χ5) - και τελικά ΔΕΝ τα κατάφερα.

κατά τα άλλα, όλα καλά.

μα το wifi του laptop δεν ειναι δρομολογητης απλα ενας client ειναι...

οποτε λογικο ειναι αυτο...

εκτος και αν κανεις το laptop να φαινεται σαν access point (νομιζω ad-hoc) αλλα αποσο θυμαμαι τα android εχουν ενα θεμα με τα ad-hoc και θελει καποιο πειραγμα για να συνδεεται σε αυτα οποτε αν δε το εχεις κανει και αυτο θα ειχες ουσιαστικα και 2ο προβλημα....

Για όλους όσους έχουν πρόβλημα με το service και με οποιαδήποτε εταιρεία και για οποιαδήποτε αγορά υπάρχει το Ινστιτούτο προστασίας του καταναλωτή.

http://www.inka.gr

για δείτε το..

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο

κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ

πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου

Τηλεφωνο για το service της huawei Ελλαδας εχουμε;Με ενδιαφερει 2η μπαταρια και δεν εχω βρει που αλλου να απευθυνθω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Τηλεφωνο για το service της huawei Ελλαδας εχουμε;Με ενδιαφερει 2η μπαταρια και δεν εχω βρει που αλλου να απευθυνθω.

Θα απευθυνθείς στη Wind.

Modpic.gif

τους πηρα εγω πριν 2 ημερες για 2η μπαταρια και η wind και η huawei μου ειπαν δεν εχουν και αν θελω να ψαξω μονος μου στο internet

............................

τους πηρα εγω πριν 2 ημερες για 2η μπαταρια και η wind και η huawei μου ειπαν δεν εχουν και αν θελω να ψαξω μονος μου στο internet

αυτό είναι εξυπηρέτηση! συγνώμη για την ενόχληση ζήτησες?

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο

κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ

πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου

Ε, πάρε απο ebay! Σίγουρα θα την βρείς και πιο φθηνά... :cool:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Guest pany07

http://cgi.ebay.co.uk/Huawei-HB4F1-Battery-USB-charger-E585-IDEOS-X5-U8800-/160581418048?pt=UK_ConsumerElectronics_Batteries_SM&hash=item256365fc40

http://android.modaco.com/content/huawei-u8800-ideos-x5-u8800-modaco-com/341011/ultimate-guide-to-the-huawei-u8800/

τον rom manager δεν τον χρειαζεσαι.

δεν εισαι αναγκασμενος φυσικα να βαλεις την παρακατω rom, αλλα την προτεινω ανεπιφύλακτα!!! λειτουργει αψογα και ο dev της βγαζει συχνα updates! περιμενουμε ενα σημερα κιολας.

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4212131&postcount=354

κατεβασε απο εδω ομως την τελευταια εκδοση της rom που αναφερω εκει! http://www.megaupload.com/?d=3DOP0APD (χρησιμοποιησε τα google apps της V8 στην v8.2 μιας και δεν τα ανεβασα ξεχωριστα ξανα :p (ειναι τα ιδια) )

(θα σου εστελνα και τα link απο το site που τα ανεβαζει αλλα ειναι κινεζικο και αντε βγαλε περα :p)

Φίλε μου πολυ καλή η rom πάει σφαίρα αλλα εχω ενα προβλημα. Με το που περασα την καινουρια εχει εξαφανιστεί η επιλογή απο call settings ADVANCED SETTINGS v.30.1 η οποία ενεργοποιεί το vibrate on answer,vibrate on hang up κλπ.Μήπως γνωριζει κανεις πως το επαναφέρουμε?http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=617535&d=1307380213

μα το wifi του laptop δεν ειναι δρομολογητης απλα ενας client ειναι...

οποτε λογικο ειναι αυτο...

εκτος και αν κανεις το laptop να φαινεται σαν access point (νομιζω ad-hoc) αλλα αποσο θυμαμαι τα android εχουν ενα θεμα με τα ad-hoc και θελει καποιο πειραγμα για να συνδεεται σε αυτα οποτε αν δε το εχεις κανει και αυτο θα ειχες ουσιαστικα και 2ο προβλημα....

εννοώ ΜΟΝΟ με ad-hoc δίκτυο.

γνωρίζεις ποιο πείραγμα πρέπει να γίνει; γιατί εγώ έψαξα τα πάντα...

εννοώ ΜΟΝΟ με ad-hoc δίκτυο.

γνωρίζεις ποιο πείραγμα πρέπει να γίνει; γιατί εγώ έψαξα τα πάντα...

θα σε γελασω γιατι αυτο που αναφερω νομιζω ηταν συζητηση καπου αλλου ή σε αυτο το θεμα αλλα λογικα παρα πολλες σελιδες ποιο πισω και το ελεγε καποιο παιδι γενικα αυτο για το android...

δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα απλα μετεφερα αυτο που συζηταγαν τοτε τα παιδια...

ισως και να το ειχα διαβασει καπου στο xda αλλα δυστυχως τωρα δε θυμαμαι 100%...

αν το πετυχω καπου θα σε ενημερωσω παντως...

//απο αυριο ομως...