lefkaditis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καμμιά καλή μπαταρία ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 παιδες εχω προβλημα, οποια rom και αν βαλω το κινητο μετα απο κληση δεν ξυπναει τη να συμβενει ?το κουμπι power button δουλευει παντως τη μπορει να συμβενει?αν το βαλω για φορτιση μετα ανοιγει! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 παιδια χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως!!!! εξηγουμαι: χθες μου εδωσε ενα ideos x5 απλο ενας φιλος μου για να το κανω αναβαθμιση ,επειδη του ειπα πως εχω κανει στο δικο μου που ειναι το pro και εχω περασει την 4.0.3, χωρις να το ξερω πηγα και του εβαλα την 2.3.5 που ειχα αποθηκευμενη στο pc αλλα που ηταν για το pro. το αποτελεσμα το κινητο ανοιγει και μενει μονο στο λογοτυπο IDEOS και δεν προχωραει παρακατω!! απο χθες προσπαθω διαβαζοντας εδω μεσα και αλλου να κανω κατι αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα, επισης να αναφερω πως μπαινω σε ροζ οθονη βλεπω τον φακελο image στον υπολογιστη αλλαζω το αρχειο recovery αλλα πατωντας vol+ και power δεν μπαινει στο μενου ανακτησης αλλα παραμενει στο λογοτυπο (ολα αυτα απο χθες τα εμαθα!!!!!!!!!!!) Σας παρακαλω πεστε μου τι αλλο μπορω να κανω μπας και το επαναφερω στην εργοστασιακη του κατασταση γιατι με βλεπω να το πληρωνω. Ασε που δεν υπαρχει μια. helpppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 παιδια χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως!!!! εξηγουμαι: χθες μου εδωσε ενα ideos x5 απλο ενας φιλος μου για να το κανω αναβαθμιση ,επειδη του ειπα πως εχω κανει στο δικο μου που ειναι το pro και εχω περασει την 4.0.3, χωρις να το ξερω πηγα και του εβαλα την 2.3.5 που ειχα αποθηκευμενη στο pc αλλα που ηταν για το pro. το αποτελεσμα το κινητο ανοιγει και μενει μονο στο λογοτυπο IDEOS και δεν προχωραει παρακατω!! απο χθες προσπαθω διαβαζοντας εδω μεσα και αλλου να κανω κατι αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα, επισης να αναφερω πως μπαινω σε ροζ οθονη βλεπω τον φακελο image στον υπολογιστη αλλαζω το αρχειο recovery αλλα πατωντας vol+ και power δεν μπαινει στο μενου ανακτησης αλλα παραμενει στο λογοτυπο (ολα αυτα απο χθες τα εμαθα!!!!!!!!!!!) Σας παρακαλω πεστε μου τι αλλο μπορω να κανω μπας και το επαναφερω στην εργοστασιακη του κατασταση γιατι με βλεπω να το πληρωνω. Ασε που δεν υπαρχει μια. helpppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!! Έχεις απευθυνθεί και στο [Modding] θέμα, ας μην επαναλαμβανόμαστε, συνέχεια εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Έχει πάει κανείς το κινητό για power button? ποσο χρεώνουν;Έλυσα το κινητο να δω το ηχειάκι κι εκοψα λιγο την καλωδιοταινία. Ebay ακόμα τίποτα από ανταλλακτικά....:X Πήγα το Χ5 νομίζοντας ότι έχει πρόβλημα το power button αλλά μου άλλαξαν την οθόνη! τώρα δουλεύουν όλα τέλεια, και το κουμπί ον-οφ. εντός εγγύησης, δε με χρέωσαν τίποτε, σε 5 μέρες πήρα το κινητό (στην arvato). :XΕΠΙΣΗΣ ΑΝ κάποιος αγόρασε screen protectors και του περισσεύουν, ας μου στείλει ΠΜ (1-2 ζελατίνες θέλω) και θα τις αγοράσω.:X ΑΚΥΡΟ, ψώνισα από ebay. Edited November 14, 2012 by lambrosbouk Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παιδια γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι επειδη σε ενα σημειο της οθονης δεν πατιετε δλδ σαν να νεκρωσε τι πρεπει να αγορασω απο το Ebay οθονη ή Digitizer δεν εχει καμενα pixel απανω απλα οταν το παταω μου δειχνει οτι πατιενε η ακριβως απο πανω λοριδα και η κατω... Βοηθεια κανεις? Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παιδια γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι επειδη σε ενα σημειο της οθονης δεν πατιετε δλδ σαν να νεκρωσε τι πρεπει να αγορασω απο το Ebay οθονη ή Digitizer δεν εχει καμενα pixel απανω απλα οταν το παταω μου δειχνει οτι πατιενε η ακριβως απο πανω λοριδα και η κατω... Βοηθεια κανεις? Digitizer θες, Κάνε μια αναζήτηση στο παρόν τοπικ και θα βρεις ''οδηγό'' για την αντικατάσταση του. αν πιάνουν τα χέρια σου είναι εύκολο, το μόνο που θέλει προσοχή είναι η καλοδιωταινια στο πάνω μέρος. Και το άλλο.... να πάρεις σκέτο digitizer. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Οκ ευχαριστω πολυ θα ψαξω απο εβδομαδα ποια και ας ελπισω οτι θα το φτιαξω Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Παιδιά το κινητό έχει 590,96MB μνήμη από τα οποία ελεύθερα έχω μόνο 75,78MB. Έχω μεταφέρει όσες εφαρμογές γίνεται στην SD με το APP2SD και οι εφαρμογές που είναι στην μνήμη του κινητού είναι 140MB. Τα υπόλοιπα 450MB που χρησιμοποιούνται; Μπορούμε να αυξήσουμε την ελεύθερη μνήμη με κάποιον τρόπο γιατί συχνά βγάζει ειδοποίηση για λίγο χώρο στην εσωτερική μνήμη. Το κινητό μου είναι με την Rom της Wind και rooted. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εφόσον η συσκευή είναι rooted μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χώρο εσωτερικής μνήμης(2G) για να μεγαλώσεις το διαμέρισμα data, στο οποίο εγκαθίστανται όλες οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις χρήστη. Αν έχεις δεδομένα εκεί θα χαθούν, οπότε πρέπει να τα μεταφέρεις στην εξωτερική sd. Επίσης αν το APP2SD(το οποίο θα πρέπει να απεγκαταστήσεις πριν), χρησιμοποιεί την εσωτερική μνήμη αντί της εξωτερικής SD, θα χαθούν και οι εφαρμογές που έχεις εκεί και θα πρέπει να τις επανεγκαταστήσεις(οι ρυθμίσεις τους πιθανότατα δε θα χαθούν μιας και λογικά βρίσκονται στο διαμέρισμα data, οπότε μετά την επανεγκατάσταση θα είναι στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν). Εδώ υπάρχουν πληροφορίες και links: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112857 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Το έκανα!!!1,2GB Data και 1,46GB Internal SD!Βέβαια δεν μου σβήστηκε κάτι από το παλιό Data. Απλά μεταφέρθηκαν οι εφαρμογές στο νέο Data και δουλεύουν άψογα!Τέλεια!Ευχαριστώ πάρα πολύ dancer_69 γιατί είχα χαθεί με τόσα post!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλημέρα, για μια ακόμη φορά η συσκευή μου εμφανίζει πρόβλημα με την οθόνη της. Συγκεκριμένα, κάποιες φορές λειτουργεί κανονικά, κάποιες δεν αποκρίνεται και κάποιες(που είναι και η συνηθέστερη περίπτωση) είναι σαν να πατιέται μόνο του σε κάποια σημεία της οθόνης. Το κινητό είναι έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα και μπορώ να το χρησιμοποιώ αλλά όπως καταλαβαίνεται είναι τρομερά δύσχρηστο. Η εγγύηση της Wind πρέπει να ισχύει κανονικά(έχω περασμένη την επίσημη 2.3.5 άρα ισχύει,έτσι?) αλλά αν είναι κάτι απλό (όπως πχ είδα να αναφέρεται για digitizer που γίνεται να το αλλάξω μόνος όπως κατάλαβα από κάποια ποστ) θα προτιμούσα να αποφύγω την wind γιατί πέρσι κάναν 2 μήνες παρά κάτι μέρες να διορθώσουν ένα αντίστοιχο θέμα με την οθόνη(δεν λειτουργούσαν οι πλαινές "στήλες") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλημέρα, για μια ακόμη φορά η συσκευή μου εμφανίζει πρόβλημα με την οθόνη της. Συγκεκριμένα, κάποιες φορές λειτουργεί κανονικά, κάποιες δεν αποκρίνεται και κάποιες(που είναι και η συνηθέστερη περίπτωση) είναι σαν να πατιέται μόνο του σε κάποια σημεία της οθόνης. Το κινητό είναι έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα και μπορώ να το χρησιμοποιώ αλλά όπως καταλαβαίνεται είναι τρομερά δύσχρηστο. Η εγγύηση της Wind πρέπει να ισχύει κανονικά(έχω περασμένη την επίσημη 2.3.5 άρα ισχύει,έτσι?) αλλά αν είναι κάτι απλό (όπως πχ είδα να αναφέρεται για digitizer που γίνεται να το αλλάξω μόνος όπως κατάλαβα από κάποια ποστ) θα προτιμούσα να αποφύγω την wind γιατί πέρσι κάναν 2 μήνες παρά κάτι μέρες να διορθώσουν ένα αντίστοιχο θέμα με την οθόνη(δεν λειτουργούσαν οι πλαινές "στήλες") προσωπικα ειχα την 2.3.5 την επισημη beta δηλαδη και καποια στιγμη το καλοκαιρι χαλασε η οθονη οπως ακριβως σε σενα (το digitizer δηλαδη που ειναι υπευθυνο για το touch γιατι η οθονη ηταν μια χαρα και απλα οι πλαινες λωριδες δεν ειχαν αποκριση). ειχα synaptics μιας και ετσι ερχοντουσαν οι πρωτες παρτιδες οταν ειχε ξεκινησει να πουλιεται το x5 ελλαδα. παρηγγειλα μια απο εξωτερικο ηρθε συντομα ,εκανα την αλλαγη μονος μου και παρατηρησα προβληματα ακριβως ιδια με τα δικα σου (πολυ ευαισθητο το Touch ακομα και χωρις να ακουμπησεις την οθονη) και αυτο οφειλοταν στο οτι ηταν atmel το digitizer οπως λογικα ειναι και αυτο που σου εβαλαν και σενα... στην 2.3.5 ηταν πολυ εμφανες το γεγονος αυτο.... αλλαζοντας τον kernel μονο (καποιον του forumber ειχα βαλει που ηταν για την επισημη και ειχε καποια tweaks και για την atmel) ειδα διαφορα μεγαλη προς το καλυτερο! φυσικα τωρα που εχω περασει την aurora του dzo ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα και ειναι ακριβως οπως ηταν αρχικα με synaptics η συμπεριφορα του touch.... οποτε αν θες δοκιμαζεις πρωτα αυτα και μετα αν δε δεις διαφορα το συζηταμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλημέρα, για μια ακόμη φορά η συσκευή μου εμφανίζει πρόβλημα με την οθόνη της. Συγκεκριμένα, κάποιες φορές λειτουργεί κανονικά, κάποιες δεν αποκρίνεται και κάποιες(που είναι και η συνηθέστερη περίπτωση) είναι σαν να πατιέται μόνο του σε κάποια σημεία της οθόνης. Το κινητό είναι έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα και μπορώ να το χρησιμοποιώ αλλά όπως καταλαβαίνεται είναι τρομερά δύσχρηστο. Η εγγύηση της Wind πρέπει να ισχύει κανονικά(έχω περασμένη την επίσημη 2.3.5 άρα ισχύει,έτσι?) αλλά αν είναι κάτι απλό (όπως πχ είδα να αναφέρεται για digitizer που γίνεται να το αλλάξω μόνος όπως κατάλαβα από κάποια ποστ) θα προτιμούσα να αποφύγω την wind γιατί πέρσι κάναν 2 μήνες παρά κάτι μέρες να διορθώσουν ένα αντίστοιχο θέμα με την οθόνη(δεν λειτουργούσαν οι πλαινές "στήλες") Αν είσαι από Αθήνα πήγαινε στην αρβατο. Ενός φίλου σε 2 μέρες ήταν έτοιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Descendant Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καλησπέρα! Τον τελευταίο καιρό όταν συνδέω τον υπολογιστή με το κινητό, δε μου εμφανίζεται στο πανω μέρος της οθόνης η επιλογή να συνδεθεί το κινητό με τον Η/Υ έτσι ώστε να μπορώ να βάλω τραγούδια ή εφαρμογές στο κινητό ή να κατεβάσω φωτογραφίες στον υπολογιστή. Παλιότερα εμφανιζόταν η ενημέρωση στο κινητό, μαζί με την επιλογή, κι έπειτα αναγνώριζε ο υπολογιστής 2 φακέλους, ένα με την εσωτερική μνήμη κι ένα από μια εξωτερική κάρτα. Δοκίμασα και σ' άλλον υπολογιστή και με άλλο καλώδιο, αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα.(που σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι στο κινητό, ή σε κάποια ρύθμισή του που τελευταία μπορεί να άλλαξα καταλάθος) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καλησπέρα! Τον τελευταίο καιρό όταν συνδέω τον υπολογιστή με το κινητό, δε μου εμφανίζεται στο πανω μέρος της οθόνης η επιλογή να συνδεθεί το κινητό με τον Η/Υ έτσι ώστε να μπορώ να βάλω τραγούδια ή εφαρμογές στο κινητό ή να κατεβάσω φωτογραφίες στον υπολογιστή. Παλιότερα εμφανιζόταν η ενημέρωση στο κινητό, μαζί με την επιλογή, κι έπειτα αναγνώριζε ο υπολογιστής 2 φακέλους, ένα με την εσωτερική μνήμη κι ένα από μια εξωτερική κάρτα. Δοκίμασα και σ' άλλον υπολογιστή και με άλλο καλώδιο, αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα.(που σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι στο κινητό, ή σε κάποια ρύθμισή του που τελευταία μπορεί να άλλαξα καταλάθος) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ποια ρομ φοράς φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Καλησπέρα! Τον τελευταίο καιρό όταν συνδέω τον υπολογιστή με το κινητό, δε μου εμφανίζεται στο πανω μέρος της οθόνης η επιλογή να συνδεθεί το κινητό με τον Η/Υ έτσι ώστε να μπορώ να βάλω τραγούδια ή εφαρμογές στο κινητό ή να κατεβάσω φωτογραφίες στον υπολογιστή. Παλιότερα εμφανιζόταν η ενημέρωση στο κινητό, μαζί με την επιλογή, κι έπειτα αναγνώριζε ο υπολογιστής 2 φακέλους, ένα με την εσωτερική μνήμη κι ένα από μια εξωτερική κάρτα. Δοκίμασα και σ' άλλον υπολογιστή και με άλλο καλώδιο, αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα.(που σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι στο κινητό, ή σε κάποια ρύθμισή του που τελευταία μπορεί να άλλαξα καταλάθος) Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν για τον οποιοδηποτε λογο δεν βρεις αλλιως ακρη μπορεις να βαλεις το προγραμμα "airdroid" απο το Playstore και να κανεις αυτα που θες ομορφα απλα χωρις καλωδια μονο μεσα απο ενα browser... εχω να βαλω καλωδιο στο κινητο απο τοτε που εκανα tether με ενα laptop να φανταστεις... λινκ για την εφαρμογη : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW5kLmFpcmRyb2lkIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Descendant Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 αν για τον οποιοδηποτε λογο δεν βρεις αλλιως ακρη μπορεις να βαλεις το προγραμμα "airdroid" απο το Playstore και να κανεις αυτα που θες ομορφα απλα χωρις καλωδια μονο μεσα απο ενα browser... εχω να βαλω καλωδιο στο κινητο απο τοτε που εκανα tether με ενα laptop να φανταστεις... λινκ για την εφαρμογη : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW5kLmFpcmRyb2lkIl0. Ευχαριστώ πολύ! Το κατέβασα και θα το δοκιμάσω. :) Το μόνο αρνητικό είναι ότι χρειάζεται το wifi, όπου στο κινητό μου η σύνδεση σε δίκτυα δεν είναι και πολύ σταθερή, δηλαδή βγαίνει και μπαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα(για παράδειγμα έφαγα κανά τέταρτο μόνο για να το κατεβάσω). Όσον αφορά τη ρομ, έχει την προεγκατεστημένη στο κινητό. Το όνομα της δεν το ξέρω, πώς μπορώ να το βρω; Θα με βοηθούσε βέβαια πολύ αν λυνόταν το πρόβλημα με το usb για λόγους ταχύτητας και ευχρησίας. Μέχρι τότε ελπίζω να βοηθά η παραπάνω εφαρμογή. Τέλος, με την εγγύηση μπορώ να κάνω κάτι; Π.χ. κάποιο δωρεάν σέρβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Ευχαριστώ πολύ! Το κατέβασα και θα το δοκιμάσω. :) Το μόνο αρνητικό είναι ότι χρειάζεται το wifi, όπου στο κινητό μου η σύνδεση σε δίκτυα δεν είναι και πολύ σταθερή, δηλαδή βγαίνει και μπαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα(για παράδειγμα έφαγα κανά τέταρτο μόνο για να το κατεβάσω). Όσον αφορά τη ρομ, έχει την προεγκατεστημένη στο κινητό. Το όνομα της δεν το ξέρω, πώς μπορώ να το βρω; Θα με βοηθούσε βέβαια πολύ αν λυνόταν το πρόβλημα με το usb για λόγους ταχύτητας και ευχρησίας. Μέχρι τότε ελπίζω να βοηθά η παραπάνω εφαρμογή. Τέλος, με την εγγύηση μπορώ να κάνω κάτι; Π.χ. κάποιο δωρεάν σέρβις; περιεργο αυτο μιας και με την επισημη rom το κινητο δεν ειχε κανενα θεμα με το wifi... δεν θυμαμαι και το μενου του απεξω μετα απο τοσο καιρο αλλα για να δεις τι εχεις μπαινεις στο μενου και πας κατω κατω νομιζω και αν μπεις εκει γραφει καπου εκδοση rom και kernel... αν δεν εχεις προβλημα να χασεις τα παντα απο εφαρμογες μπορεις να κανεις factory reset αλλα πριν το κανεις περιμενε να σου πουν και οι αλλοι την γνωμη τους για τιποτα αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Υπαρχει καποιος φιλος απο εσας που ξερετε να μου περασει την aurora isc γιατι ειμαι ασχετος η να μου υποδειξει καποιο μαγαζι να παω (με Π.Μ),γιατι δεν θελω να κανω πειραματισμους.Θα του ειμαι υποχρεωμενος.Το κινητο το αγορασα μεταχειρισμενο και ειναι μαμισιο.(2.2.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μια προσπάθεια μόνος σου διαβάζοντας τον οδηγό και ότι δεν καταλαβαίνεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μια προσπάθεια μόνος σου διαβάζοντας τον οδηγό και ότι δεν καταλαβαίνεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε :) δεν θελω να επεμβω μονος μου φοβαμε μη το μπρικαρω,αν γνωριζεις καποιο μαγαζι που να το αναλαμβανει δεκτο με π.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skotenidis Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μια προσπάθεια μόνος σου διαβάζοντας τον οδηγό και ότι δεν καταλαβαίνεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε :) Θα ήθελα την βοήθειά σας Έχω το Ideos X5 (όχι το Pro) και έλεγα να περάσω άλλη πιο σύγχρονη έκδοση Android....έχει την 2.2.1....ποια θα μου προτείνατε ? Είναι κάτι που θα κάνω πρώτη φορά και δεν έχω άποψη....διαβάζω για ICS αλλά δεν βλέπω και πολλά θετικά σχόλια Θα πρέπει να ανέβει και η ταχύτητα του επεξεργαστή για να έχουμε καλό αποτέλεσμα ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Θα ήθελα την βοήθειά σας Έχω το Ideos X5 (όχι το Pro) και έλεγα να περάσω άλλη πιο σύγχρονη έκδοση Android....έχει την 2.2.1....ποια θα μου προτείνατε ? Είναι κάτι που θα κάνω πρώτη φορά και δεν έχω άποψη....διαβάζω για ICS αλλά δεν βλέπω και πολλά θετικά σχόλια Θα πρέπει να ανέβει και η ταχύτητα του επεξεργαστή για να έχουμε καλό αποτέλεσμα ? Ευχαριστώ Η γνώμη μου είναι aurora v5.up17 ics και το κινητό θα μοιάζει σαν καινούργιο.Εδώ είναι ο πλήρης οδηγός http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330582 .Moisis δυστηχώς εγώ δεν ξέρω κάποιο μαγαζί να το κάνει,αν γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι παραπάνω ας βοηθήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skotenidis Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Θα ήθελα την βοήθειά σας Έχω το Ideos X5 (όχι το Pro) και έλεγα να περάσω άλλη πιο σύγχρονη έκδοση Android....έχει την 2.2.1....ποια θα μου προτείνατε ? Είναι κάτι που θα κάνω πρώτη φορά και δεν έχω άποψη....διαβάζω για ICS αλλά δεν βλέπω και πολλά θετικά σχόλια Θα πρέπει να ανέβει και η ταχύτητα του επεξεργαστή για να έχουμε καλό αποτέλεσμα ? Ευχαριστώ Ευχαριστώ than0s7....κρατώ το link που μου έστειλες.... Ελπίζω να μην σε πειράζει ν ακούσω και κάποια άλλη άποψη ? Ευχαριστώ και πάλι Edited December 31, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts