Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Καλημέρα! Πήρα και εγώ αυτό το κινητό την παρασκευή αλλά χθες παρατήρησα ότι πάνω αριστερά αναβοσβήνει ένα κόκκινο φωτάκι.Όχι το notification led αλλά το άλλο που είναι στα αριστερά στο πρώτο κυκλάκι. Είναι φυσιολογικό?

Ναι... είναι ο proximity sensor.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις.

2. Να σε ενημερώσω ότι η γραφή τύπου sms απαγορεύεται βάσει των κανονισμών του forum.

συγνωμη για την γραφη μου δυναμη της συνηθειας!

τελικα βρηκα τι φταει και καταναλωνει ασκοπα MB!

παμε μενου>ρυθμισεις>λογαριασμοι & συγχρονισμος>δεδομενα φοντου...το ξετικαρουμε αυτο και ειμαστε οκ!

σταματα οποιαδηποτε συνδεση των εφαρμογων με το ιντερνετ και οποιοδηποτε συγχρονισμο των λογαριασμων mail!(το ρωταγε και ενας φιλος χθες)

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Παίδες πήρα κι εγώ το κινητό χθές.. Μέχρι τώρα απλά καταλαβαίνω τον τρόπο λειτουργίας του και σιγά σιγά θα αρχίσω να πειραματίζομαι..

Μου συνέβη ένα κουλό όμως.. Το έβαλα πριν 1-2 ώρες με 15% μπαταρία να φορτίσει για να αρχίσω να προσπαθώ να βάλω καμιά Rom κτλ.. Το κοίταξα πιο μετά και είχε πάει 41%... Τώρα που το είδα ήταν στο 9%... Τι παίζει??

Μόλις έβαλα το task manager που είπε ο athanaso77 και έκλεισα όλες τις εφαρμογές κτλ.. Αυτό έφταιγε?

Μπορεί κανείς με ανεβασμένο επεξεργαστή να μας πεί αν κατάφερε να τραβήξει με το lgcamera βίντεο HD με σταθερά καλό frame rate (ανώτερο του 20 fps) και μεγαλύτερο bitrate από 5Mbit χωρίς σπασίματα και πιξελιάσματα ή έστω καλύτερο ήχο (AAC)? Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Θελω να αγορασω κινητο μεχρι 200ευρω.Μεχρι τωρα ειχα απλο Samsung D900i.

Εχω δει το Ideos x5 αλλα εχω διαβασει πολλα αρνητικα τοσο για την μπαταρια οσο και για την οθονη,οτι μετα απο 1 μηνα ειναι δυσκολο το touch.

Τι να κανω να προβω στην αγορα του ή να παω σε wp7??

Ευχαριστω.

• Administrators
Θελω να αγορασω κινητο μεχρι 200ευρω.Μεχρι τωρα ειχα απλο Samsung D900i.

Εχω δει το Ideos x5 αλλα εχω διαβασει πολλα αρνητικα τοσο για την μπαταρια οσο και για την οθονη,οτι μετα απο 1 μηνα ειναι δυσκολο το touch.

Τι να κανω να προβω στην αγορα του ή να παω σε wp7??

Ευχαριστω.

Έχεις απευθυνθεί ήδη εδώ. Αρκεί. Ας μην βγαίνουμε off-topic στο παρόν θέμα.

Modpic.gif

παντως αυτο μετο 3g ελεος κατεβαζει ολη την ωρα κ αρκετα ειδικα για αυτους που δεν εχουν πακετο δεδομενων

μπορει να τους κοστισει ακριβα.δηλαδη να πω την αληθεια θα απεφευγα να βαλω συνδεση σε αυτο το τηλ χωρις δεδομενα.

εχω 120mb με 3 ευρω κ μιλαμε κατεβαινουν παρα πολυ γρηγορα ακομα κ αν δεν ειμαι στο ιντερνετ.

κ δεν ειναι κ σωστο να κανουμε 3-4 κινησεις για να μην χρεωθουμε κ να γλυτωνουμε μπαταρια.

χθες με αρκετο ιντερνετ χωρις να εχω σημα 3g στην περιοχη κ αρκετο gaming αν κ οχι τοσο απαιτητικο μου κρατησε λιγοτερο απο μια μερα κ η φωτεινοτητα στο αυτοματο οχι φουλ δηλαδη.

εχω ακομα προβλημα συνδεσης με το fritz μου κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομα οποιος το εχει ας μου πει

να κοιταξουμε ρυθμισεις μπας κ κανω κατι λαθος γιατι εχω κολλησει.

αυτο με την οθονη μετα τον πρωτο μηνα ισχυει;;

παντως παιξα χθες angry birds κ εχω να πω οτι σε σχεση με το zte του αδερφου μου ειναι πολυ καλυτερο

δεν κολλησε ουτε καν καθυστερουσε ομαλοτατη κινηση.

Edited by aekfc212

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Δηλαδη εγω που εχω απλη συνδεση χωρις ιντερνετ θα χρεωνει το κινητο μονο του απο το ιντερνετ???

Εγω θελω να το χρησιμοποιω μονο μεσω wifi.

Ευχαριστω.

παντως αυτο μετο 3g ελεος κατεβαζει ολη την ωρα κ αρκετα ειδικα για αυτους που δεν εχουν πακετο δεδομενων

μπορει να τους κοστισει ακριβα.δηλαδη να πω την αληθεια θα απεφευγα να βαλω συνδεση σε αυτο το τηλ χωρις δεδομενα.

εχω 120mb με 3 ευρω κ μιλαμε κατεβαινουν παρα πολυ γρηγορα ακομα κ αν δεν ειμαι στο ιντερνετ.

κ δεν ειναι κ σωστο να κανουμε 3-4 κινησεις για να μην χρεωθουμε κ να γλυτωνουμε μπαταρια.

χθες με αρκετο ιντερνετ χωρις να εχω σημα 3g στην περιοχη κ αρκετο gaming αν κ οχι τοσο απαιτητικο μου κρατησε λιγοτερο απο μια μερα κ η φωτεινοτητα στο αυτοματο οχι φουλ δηλαδη.

εχω ακομα προβλημα συνδεσης με το fritz μου κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομα οποιος το εχει ας μου πει

παντως παιξα χθες angry birds κ εχω να πω οτι σε σχεση με το zte του αδερφου μου ειναι πολυ καλυτερο

Και το δικο μου με δεκα ωρες χρηση ιντερνετ αδειαζει....

Το εχω απο αρχες Μαιου και δεν εγω κανενα προβλημα με την οθονη, γενικα σε σαιτ θα διαβασεις για προβληματα και αποριες ετσι ωστε να βοηθηθει απο αλους που ξερουν ή αντιμετοπησαν ιδια προβληματα, δεν μπενουν πολλοι στον κοπο για να πενεψει το εργαλειο του....

Για το fritz ρωτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Administrators
Δηλαδη εγω που εχω απλη συνδεση χωρις ιντερνετ θα χρεωνει το κινητο μονο του απο το ιντερνετ???

Όχι υποχρεωτικά, αν θέλεις το κλείνεις.

Modpic.gif

Εγω θελω να το χρησιμοποιω μονο μεσω wifi.

Ευχαριστω.

βαζετε το apndroid που εχει και widget για ευκολο ανοιξε/κλεισε και οποτε θες ανοιγεις τα δεδομενα* ή τα κλεινεις αν δε θες να χρησιμοποιεις internet απο τον παροχο...

*αυτο επηρεαζει μονο την κινηση δεδομενων μεσω παροχου δηλαδη 3g,2g,H και ουδεμια σχεση εχει με το wifi οποτε το εχεις παντα στο κλειστο το apndroid εκτος απο τη στιγμη που θες να μπεις internet απο τον παροχο σου για καποιο λογο...

αν εχεις το 3g ανοιχτο ολη την ωρα και το κινητο γυρισμενο σε 3g τοτε ειναι απολυτα φυσιολογικο να σας τελειωνειη μπαταρια για πλακα...

η καταναλωση σε προσπαθεια σηματος δικτυου ειναι τεραστια και γιαυτο θελει λιγο προσοχη σε περιπτωση που ενδιαφερεστε για διαρκεια μπαταριας...

Edited by nothing

εγω το ξερω κ τα κλεινω παιδια αλλα οσοι δεν διαβαζουν φορουμ κ δεν ενημερωνονται απο τα καταστηματα

την πατανε η κανω λαθος το ιδιο επαθε κ ενας ξαδερφος μου κ τοn γλυτωσα απο μεγαλυτερα εξοδα οταν του εκλεισα το 3g

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by athanaso77

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Παιδιά εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με παιχνίδια 3δ όπως splinter cell conviction, gangstar k modern combat sandstorm. Μερικά τμήματα των γραφικών των παιχνιδιών δεν εμφανίζονται είτε σωστά είτε καθόλου. Δηλαδή σαν να έχουν πρόβλημα οι drivers γραφικών.

Γεια σασ !!! σκεφτομαι να του αλλαξω rom και θα ηθελα μερικεσ συμβουλεσ !!!!

1. ποια ειναι κατα την γνωμη σασ η καλυτερη rom ????

2. πωσ γινεται η αλλαγη του firmware ???

3.και γενικα αξιζει να του αλλαξω την rom ??? ( να μην χασω αδικα την εγγυηση του )

ευχαριστω εκ των πρωτερων :cool:

Prime owner of Samsung GT-S5230 Star:D

εντελει συνδεθηκε στο φριτζ χωρις να αλλαξω κατι.αβυσσος η ψυχη του ιντεος.

μου ηρθε κ σημερα η καρτα 16γιγα κλαση 6 μαρκας λεξαρ απο εβαυ.πως μπορω να τσεκαρω την ταχυτητα της

μαλλον αυριο θα παραγγειλω κ θηκη με ζελατινες ισως κ δευτερη μπαταρια θα δω

η καρτα εκανε 13 μερες απο την παραγγελια μια χαρα

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Η θερμοκρασια της μπαταριας ποσο ηταν, ξερεις? Το τηλεφωνο το εβλεπε ο ηλιος?

Το εβαλα και εγω με δωδεκα ωρες πλοηγηση συνεχομενες απο 19:30 εως 08:00 το πρωι.. χιλια διακοσια χιλιομετρα με a-gps και ηταν μονιμα στο 100%, κατα την επιστροφη της διαδρομης το τηλεφωνο το εβλεπε ο ηλιος απο 10:00 πρωι και η θερμοκρασια εφτασε στους 55 βαθμους(οταν το καταλαβα), οπου ειχε σταματησει τη φορτηση με 79% μπαταρια, ε το κατεβασα για να μην κανει κανενα μπαμ...

Όχι, δεν το έβλεπε ο ήλιος, και την θερμοκρασία δεν την έλεγξα (υπάρχει εφαρμογή για αυτό; ) αλλά δεν πρέπει να ήταν υψηλή.

Άλλωστε όπως φάνηκε, ο φορτιστής είναι αδύναμος να το φορτίσει, πόσο μάλλον να ζεστάνει τη μπαταρία.

μου ηρθε κ σημερα η καρτα 16γιγα κλαση 6 μαρκας λεξαρ απο εβαυ.πως μπορω να τσεκαρω την ταχυτητα της

βάλε το λινκ να την δούμε αν θες

antutu benchmark και θα σου βγαλει...

επισης το sd tools που ειναι και πιο αξιοπιστο...

ξερει κανεις να μου προτεινει εφαρμογες

1)για video player που να τα παιζει ομως ολα τα αρχεια

2)για browser αν αξιζει περισσοτερο απο το δικο του

3)αν υπαρχει προγαραμμα youtube dowloader!!

ευχαριστω!!!!

α και ενα τελευταιο αν γινετε να βαλουμε ηχο για ειδοποιησεις που ερχονται απο facebook γιατι ποτε δεν τις παιρνω χαμπαρι!!

πολυ χρησιμο το apnandroid!

αποτελεσματα απο antutu:total score 2346

και απο οτι ειδα στο ranking πολλα ideos φορανε την 2.3.5 κ επεξεργαστες εως και 1900 MHz!!!

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

ευχαριστω!!!!

α και ενα τελευταιο αν γινετε να βαλουμε ηχο για ειδοποιησεις που ερχονται απο facebook γιατι ποτε δεν τις παιρνω χαμπαρι!!

και απο οτι ειδα στο ranking πολλα ideos φορανε την 2.3.5 κ επεξεργαστες εως και 1900 MHz!!!

Εγω χρησιμοποιω τον qqplayer για βιντεο κ γενικα ειμαι ευχαριστημενος, browser εννοειται dolphin ειτε τον mini ειτε τον hd, για το utube εγω τα κατεβαζω στον υπολογιστη κ μετα τα στελνω στο κινητο...

Ελπιζω να βοηθησα!!

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Όχι, δεν το έβλεπε ο ήλιος, και την θερμοκρασία δεν την έλεγξα (υπάρχει εφαρμογή για αυτό; ) αλλά δεν πρέπει να ήταν υψηλή.

Άλλωστε όπως φάνηκε, ο φορτιστής είναι αδύναμος να το φορτίσει, πόσο μάλλον να ζεστάνει τη μπαταρία.

Εγω εχω αυτες: https://market.android.com/details?id=com.advancedprocessmanager&feature=search_result

https://market.android.com/details?id=com.moddedlogic.android.BatteryStatus&feature=search_result

το λαμπακι το κοκκινο του φορτιστη αναβε? το τηλεφωνο εδειχνε οτι ειναι συνδεδεμενο? ξεβιδωσε τον απο κατω ανοιξε τον και δες την σφαλεια που εχει μεσα αν ειναι καλη?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ευχαριστω!!!!

1)Moboplayer

2)Dolphin HD