Jump to content

dmpatanis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dmpatanis

  1. Εστειλα μυνημα στο whatsup και πηρα κωδικο.τον χρεισιμοποιω μια φορα η μπορω τον ιδιον να τον χρεισιμοποιησω και για αλλη προσφορα?
  2. Μερικες φορες το κινητο οταν ανοιγω τα δεδομενα κανει επανεκινηση γιατι γινεται αυτο?
  3. Μου ειπε να περασω σημερα απο τον Γερμανο αμα δεν εχει αυτο θα κανω. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι χρειαζεται να ξερω για καταγγελια ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι χρειαζεται να ξερω για καταγγελια
  4. Πηγα Γερμανο χτες και ο ενας μου ειπε οτι δεν εχουν καρτες ουτε θα ξαναφερουν και ηθελε να μου κανει συμβολαιο.Στον αλλον που πηγα μου ειπε να κανουμε τις ενεργειες και θα δουμε.Τι να πω.
  5. Διαμαρτηρια πως κανω και που?Πηγα να κανω φορητοτητα και μου ειπαν 30ευρω και οτι δεν εχουν καρτα.Ισχυει για 30 ευρω απο wind σε cosmote?
  6. Καταγγελια στην εετε πως κανεις και τι να τους πω?
  7. Ειμαι στην win καρτοσυνδεση και θελω να παω cosmote καρτα.Μου ζητανε 30 ευρω για να εχω το ιδιο νουμερο ισχυει?
  8. Μα αφου σε αλλο κινητο ειναι μια χαρα μου βγαζει 4g.και αλλη καρτα που εβαλα που σε αλλο κινητο ειχε ρg στο lg g4 dual δεν μου εβγαζε την επιλογη? Πρεπει να κανω κατι?
  9. Ρε παιδια τοση ειστε με τετοια κινητα δεν ξερει κανενας?
  10. Εχω το lg g4 dual αλλα στις επιλογες δυκτιου δεν εχει την επιλογη lte και δεν μου βγαζει 4g πανω στην μπαρα παρα μονο H. Η καρτα μου σε αλλο κινητο που την εβαλα μου βγαζει 4g.Tι να κανω?
  11. Πατησα τον παραπανω κωδικο για να μπορω επιτελους να εχω lte 4g στο τηλεφωνω,τι παταω τι ενεργοποιω?
  12. Σημερα μου ηρθε μυνημα απο την procordia οτι δεν υπαρχει το ανταλλακτικο και το περιμενουν. Θα με ξαναειδοποιησουν αλλα ποτε???
  13. Τελικα πηρα στην lg το πρωι και επειδη ειμαι επαρχια ειπαν θα ερθουν να το παραλαβουν αυριο.Μετα με ποιον θα εποικοινωνισω για να δω εαν το παρελαβαν και εαν φτιαχτηκε?Στην lg η στην procordia..
  14. Η lg θα μου το παρει και θα το επισκευασει αυτη η θα το στειλει αλλου?
  15. Εχω ενα lg g4 dual το οποιο το αγορασα απο Ελλαδα και δεν αναβει.Ειναι στην εγγυηση.Τι κανω παιρνω τηλ την lg η το παω στο μαγαζι που το πηρα?
  16. Εχω lg g4 dual μου επαθε το γνωστο κολλημα.ειναι στην εγγυηση που το στελνω η το παω στο μαγαζι που το αγορασα,ειναι στην εγγυηση ακομα.
  17. Μου ειπε οτι επισκευαζεται με μικρο κοστος.Ποιον μπορω να ρωτησω.
  18. Αξιζει η αγορα s6edge με προβλημα στην αναγνωση της καρτας sim στα 100ευρω?ποσο θα στοιχισει να το επισκευασω?
  19. Πουλαει καποιος το κινητο s6 edge με προβλημα αναγνωσης της καρτας sim ολα τα αλλα δουλευουν.αξιζει να το αγορασω και να το επισκευασω?
  20. ρε παιδια γιατι δεν μου βρισκει υποτιτλουσ στο subtitles.gr πρωτα μου εβρισκε και ξαφνικα δεν βρισκει γιατι???
  21. Εγκαθιστω το repo για το alivegr αλλα δεν το βρισκω μονο το greektv.Γιατι
  22. dmpatanis

    Sony Xperia Z3

    Aγορασα το Ζ3 και θα ηθελα να φτιαξω φακελους στο αλπουμ με τις φωτο για να τις βρισκω πιο ευκολα. Πως γινεται?? Ευχαριστω.
  23. Οταν λες να ανοιξω τα data περιαγωγης τι εννοεις?? Ενω τα εχω κανει ολλα,οταν ενεργοποιω τα δεδομενα δεν μου εμφανιζει τιποτα ουτε 3g.
  24. ΟΝΟΜΑ: Q Internet APN: myq MCC: 202 MNC: 09 ΤΥΠΟΣ APN: DEFAULT ολα τα αλλα κενα. Παταω ενεργοποιηση περιαγωγης,ανοιγω δεδομενα αλλα δεν μου εμφανιζει κατι.
  25. ναι αυτο εχω βαλει. ΟΝΟΜΑ: Q Internet APN: myq MCC: 202 MNC: 09 ΤΥΠΟΣ APN: DEFAULT ολα τα αλλα κενα. Παταω ενεργοποιηση περιαγωγης,ανοιγω δεδομενα αλλα δεν μου εμφανιζει κατι.
×
×
  • Create New...