BOBMARIN Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) Γειά σε όλη τη παρέα ..:) Σχετικά με το πρόβλημα που είχα με τη μεγάλη καθηστέρηση περιστροφής της οθόνης , απλά ενημερώνω (μήπως το αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος φίλος) , πως μόνο με τις Rom που έχουν βάση τη CM7, π.χ. http://www.mediafire.com/?cirpbv03sssi3t7 ή την τελευταία Oxygen, http://www.mediafire.com/download.php?lvsyq093dqeckpj το πρόβλημα λύθηκε και το κινητό δουλεύει άψογα..:yahoo: Edited July 27, 2011 by BOBMARIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 σκεφτομαι να το αγορασω και θα ηθελα την γνωμη σασ ... Καταρχασ σασ εχει βολεψει ???? ειναι ζημιαρικο ??? γινεται να του κανω καποιο update η καποια αλλαγη του firmware του και να το κανω android 2.3 gingerbread ??? μπορω να του φορτωσω ο ιδιοσ χαρτεσ gps οστε να μην χρειαζεται internet ???? μπορρειται να μου δωσεται μερικεσ πληρωφοριεσ ακομα ??? (εκτοσ των τεχνικων χαρακτηρηστικων του ) Ευχαριστω εκ των προτερων !!!:O μπορεις να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες αντι να αναπαραγουμε τα ιδια. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 αν και βγαίνουμε offtopic είναι android phone της huawei που έρχεται και στην ελλάδα.πριν λίγο το είδα σε διαφήμιση της wind ως huawei juni και από ότι διαβάζω εδώ http://techblog.gr/mobile/huawei-juni-qwerty-keyboard-8825/ στα σχόλια ήδη το αγόρασε κάποιος στα 125€ offtopic closed :cool: offtopic: http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=260 :offtopic: τελος.:) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lennykravitz Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλησπερα παιδια!!! προσφατα αγορασα το ideos x5 apo wind... προσπαθησα να στειλω κατι αρχεια μεσω bluetooth στο s5230(samsung/απλο κινιτο...) της κοπελιας κ διαπιστωσα πωσ μαλλον δν εινια απλη υποθεση...(τουλαχιστον για μενα..τον ασχετο...:()το ideos x5 στελνει μονο στο xperia ενος φιλου που εχει κ αυτο android...ενας αλλος φιλος εχει 1htc με win mobile...(αποτυχια κ εκει....) Ξερει κανεις τιποτα για το θεμα μου....!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Με τη Samsung δεν ξέρω κάτα πόσο συνέργαζεται το bluetooth γιατί και μένα ένας φιλος που έχει Samsung δε μπορούσε να μου στείλει κάτι.. Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλημερα σε ολους! Μολις αγορασα το κινητο και θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις: 1)Υπαρχει τροπος να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη χωρις να φορτιζεται η μπαταρια του? και 2)Υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω τις αυτοματες ενημερωσεις των προγραμματων που εχω εγκαταστησει απο το ΜΑΡΚΕΤ?? ....Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλημερα σε ολους! Μολις αγορασα το κινητο και θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις: 1)Υπαρχει τροπος να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη χωρις να φορτιζεται η μπαταρια του? και 2)Υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω τις αυτοματες ενημερωσεις των προγραμματων που εχω εγκαταστησει απο το ΜΑΡΚΕΤ?? ....Ευχαριστω! 1)απο λίγο googlάρισμα μάλλλον όχι 2)Πας στο market>πας στις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει κλικάρεις μία-μία και ΞΕ-τικάρεις το "να ενημερώνονται αυτόματα" Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2040074 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 μπορει να μας πει κανεις ποιο μαγαζι στην αθηνα το εχει ετοιμοπαραδοτο το κινητο? κ αν με την καινουρια παραλαβη εχουν εξαληφθει τα τυχον προβληματα που αναφερανε κατα καιρους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπερα παιδια!!! προσφατα αγορασα το ideos x5 apo wind... προσπαθησα να στειλω κατι αρχεια μεσω bluetooth στο s5230(samsung/απλο κινιτο...) της κοπελιας κ διαπιστωσα πωσ μαλλον δν εινια απλη υποθεση...(τουλαχιστον για μενα..τον ασχετο...:()το ideos x5 στελνει μονο στο xperia ενος φιλου που εχει κ αυτο android...ενας αλλος φιλος εχει 1htc με win mobile...(αποτυχια κ εκει....) Ξερει κανεις τιποτα για το θεμα μου....!? Όταν πάς να στείλεις κάτι σου προτείνει να το στείλει μέσω email και λείπει από την λίστα το bluetooth? Εγώ το προσπέρασα αυτό κάνοντας αποστολές μέσω του ES File explorer. Δωρεάν από το market... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 μπορει να μας πει κανεις ποιο μαγαζι στην αθηνα το εχει ετοιμοπαραδοτο το κινητο? http://www.skroutz.gr/s/335051/Huawei-Ideos-X5-U8800.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 πώς πάω για να φτιάξω ρυθμίσεις για το mms; //και αν ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις θέλει ακριβώς για το δίκτυο της vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 πώς πάω για να φτιάξω ρυθμίσεις για το mms; //και αν ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις θέλει ακριβώς για το δίκτυο της vodafone; Ορίστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Παιδια οποιος γνωριζει σιγουρα αν υπαρχει τροπος να συνδεω το κινητο με το pc και να μην φορτιζει καθε φορα ας μας το πει.Το θεωρω τραγικο να φορτιζεται συνεχως η μπαταρια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 es file explorer, wifi explorer. γιατι θα παθει τιποτα αν φορτιζεται? απο το usb περναει ρευμα οποτε ειναι και λογικο να φορτιζεται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lennykravitz Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 (edited) Thanks για το ενδιαφερον limit... δυστυχως ομως κανει τα ιδια κ με htc.. μαλλον θελει ψαξιμο για να βρω την ακρη του νηματος... Καλησπερα natna! μου δινει σαν επιλογη να χρησιμοποιησω bluetooth αλλα το αρχειο δν στελνεται ποτε(ή δν λαμβανεται ποτε αντιστοιχα...) το δοκιμασα λιγο στα γρηγορα αλλα δν καταφερα κατι παραπανω... εξακολουθω να λαμβανω το μην αδυναμιας αποστολης.... σε android μια χαρα στελνω..... Ευαχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 1, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 αγορασα το κινητο στα μεσα μαιου και μη εχοντας εμπειρια απo smartphone θεωρησα οτι η μικρη διαρκεια της μπαταριας (μεγιστο που κρατησε ειναι η μιαμιση μερα) ειναι κατι ισως φυσιολογικο και το παρεβλεπα απο εκει και περα τις προαλλες το κινητο ξαφνικα χαλασε εντελως πλεον το προβλημα μαλλον ειναι της οθονης γιατι λειτουργει μονο το κεντρικο κομματι της,για την ακριβεια αν χωρισουμε την οθονη σε 3 υποθετικες στηλες τοτε λειτουργει μονο η μεσαια μαζι με τα δυο κεντρικα κουμπακια απο κατω με συνεπεια το μονο που μπορω να κανω στο κινητο ειναι να πληκτρολογω το 2 ,το 5,το 8 και το 0 οταν το ανοιγω και παει στην οθονη οπου πληκτρολογω τον κωδικο πιν αυριο θα περασω απο το καταστημα που το αγορασα και περα του θεματος της οθονης,θα αναφερω και της μπαταριας και ελπιζω μετα απο καποιο σερβις να επιστραφει σαν καινουριο:confused: περα απο τον πονο μου που σας λεω υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω στην περιπτωση αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 να μην το πας στην wind, αυτοι αργουνε ΠΟΛΥ, να το πας στην ace hellas (νομιζω αυτη ειναι) οπου θα παρει λιγοτερο χρονο (εκει τα στελνει η wind). το μονο που θα σου πω ειναι να διαβασεις τα δικαιωματα σου σαν καταναλωτης ΚΑΛΑ ωστε να εποφεληθεις το maximum απο την εγγυηση σου και να μην σε ποιασουν "κοτσο". http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/37-cat-exasfalisi-asfalon-synallagon/56-polisi-agathon-eggyiseis.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Πού είναι η ace hellas; Με τι ασχολείται αυτή; Service κινητών; έχει υποκαταστήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Παιδια οποιος γνωριζει σιγουρα αν υπαρχει τροπος να συνδεω το κινητο με το pc και να μην φορτιζει καθε φορα ας μας το πει.Το θεωρω τραγικο να φορτιζεται συνεχως η μπαταρια του... Δεν ξέρω τι θες να κάνεις οταν το συνδέσεις, αλλά πολλά πράγματα μπορείς να τα κάνεις και μεσω bluetooth ή wifi οπότε δεν χρειάζεται usb σύνδεση. Τώρα αν θες usb μπορείς να πάρεις ενα καλώδιο, να το ανοίξεις και να κόψεις το καλωδιάκι που αντιστοιχεί στο + της τροφοδοσίας (κόκκινο). Μπορεί και να γίνει αυτό που θες ή μπορεί και να μην αναγνωρίσει καθόλου τη σύνδεση το κινητό. Δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δε μπορώ να σου πω. Άλλος τρόπος δεν βλέπω να υπάρχει. http://www.twiddlegeek.com/wp-content/uploads/2011/01/1296002897-34.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Παιδια οποιος γνωριζει σιγουρα αν υπαρχει τροπος να συνδεω το κινητο με το pc και να μην φορτιζει καθε φορα ας μας το πει.Το θεωρω τραγικο να φορτιζεται συνεχως η μπαταρια του... καταρχήν να σου πώ οτι δεν είναι και τόσο τραγικό,δούλευα έτσι το omnia αλλά κι άλλα κιν. και δεν υπήρχε πρόβλημα.Όταν συνδεθεί για λίγο δεν σημαίνει οτι μετράει σαν κύκλος φόρτισης. Εν παση περιπτώσει,πήρα αυτό πριν λίγες μέρες : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190548094585&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_2810wt_962 και διαπίστωσα οτι ενώ το data δουλεύει άψογα,το τηλ δεν φόρτιζε καθόλου(σε PC). Όταν όμως συνδεθεί σε φορτιστή USB,σπιτιού ή αυτοκινήτου,τότε φορτίζει κανονικά. Ακούγεται περίεργο, όμως τόχω ξαναδεί,[απ'την ανάποδη]και σ'άλλα τηλέφωνα. Οπότε ,μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 να μην το πας στην wind, αυτοι αργουνε ΠΟΛΥ, να το πας στην ace hellas (νομιζω αυτη ειναι) οπου θα παρει λιγοτερο χρονο (εκει τα στελνει η wind). Είσαι σίγουρος ότι η ace hellas αναλαμβάνει (επίσημα) συσκευές της huawei; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Λοιπόν το μόνο σίγουρο είναι πώς μετά από πολύ ψάξιμο το service το έχει η http://www.teleservice.com/teleservice_departments_greece.php εκεί βρίσκεται και το δικό μου. Τελικά μετά από ένα μήνα σιγής αφού κατάφερα και το βρήκα μετά από 100 τηλέφωνα μου είπαν πώς περιμένουν ανταλλακτικά μέσα Αυγούστου. Δηλαδή για μια απλή αλλαγή digitizer χρόνος αλλαγής τουλάχιστον 1,5 μήνα. Υπέροχα! Απλά απαράδεκτη...! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Θέλω να αγοράσω από ebay ένα-δυό καλώδια usb, και δεν μπορώ να βρω τον τύπο. Ότι κοιτάζω μου φαίνεται μεγάλο (το βύσμα που καταλήγει στο τηλέφωνο) Βρήκα μόνο το παρακάτω, αλλά είναι ακριβό: http://cgi.ebay.com/USB-PC-Data-Charger-Lead-Cable-Huawei-IDEOS-X5-X6-/170670956069?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item27bcc81e25#ht_1461wt_754 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Λοιπόν το μόνο σίγουρο είναι πώς μετά από πολύ ψάξιμο το service το έχει η http://www.teleservice.com/teleservice_departments_greece.php εκεί βρίσκεται και το δικό μου. Τελικά μετά από ένα μήνα σιγής αφού κατάφερα και το βρήκα μετά από 100 τηλέφωνα μου είπαν πώς περιμένουν ανταλλακτικά μέσα Αυγούστου. Δηλαδή για μια απλή αλλαγή digitizer χρόνος αλλαγής τουλάχιστον 1,5 μήνα. Υπέροχα! Απλά απαράδεκτη...! μετα τις 15 μερες εχεις δικαιομα να ζητησεις αντικατασταση με καινουριο η τα χρηματα σου πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 μετα τις 15 μερες εχεις δικαιομα να ζητησεις αντικατασταση με καινουριο η τα χρηματα σου πισω. Όχι, μετά από το πέρας των 14 ημερών πάει για επισκευή, όχι αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts