Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα πλέον μου συμβαίνει το εξής... μέχρι χθες η μπαταρία κρατούσε μια χαρά , έβγαζα 2 μερες με αρκετή χρήση... είχα μέσα 4αρα κάρτα class 4, και χθες την άλλαξα για 16αρα class 2 και από τότε η μπαταρία κατεβαίνει βολίδα... μια μέρα βγάζει μόνο χωρίς να το χρησιμοποιώ καθόλου σχεδόν... για να αλλάξω τις κάρτες είχα μεταφέρει τις εφαρμογές απο την 4αρα κάρτα στο κινητό με το app2sd και μετά το ανάποδο στην νεα κάρτα.. καμιά ιδέα τι παίζει εδώ;

Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.

ειναι κομματι απο το αρθρο 5 του νομου 2251. απο οτι βλεπεις ο φιλος σου μπορει να ζητησει αντικατασταση με ΝΕΟ ισης αξιας προιον η να υπαναχωρησει απο την συμβαση (δηλαδη να δωσει πισω το κινητο μαζι με ολα οσα ειχε μεσα και να παρει τα χρηματα του πισω).

αν αρνηθουν τους τριβει στην μαπα τον νομο φυσικα!!!

πολύ σημαντικό να το ξέρει ο κόσμος αυτό.

Παίδες επειδή είμαι χρήστης GPS συσκευής σας προτείνω ανεπιφύλακτα IGO ( πιστεύω ότι δεν μπορείς να βρεις πιο ενημερωμένους χάρτες!!) ... όποιος θέλει μπορεί να κάνει παραγγελία στέλνοντας μ pm... :lol::lol::lol:

Και το sygic δεν είναι άσχημο...

Πάντως μετά την αρχική ενεργοποίηση του gps όταν το πρωτοάνοιξα με ενεργοποιημένο το quick gps (A-GPS), ακόμα και τώρα που έχω κόψει το 3g τελείως, κλειδώνει στίγμα σε 20 δεπτερόλεπτα το πολύ. Και από ευαισθησία ΟΚ.

Γενικά πάντως καλό είναι να ανοίγουμε πότε - πότε το gps με quick gps ή χωρίς και να το αφήνουμε να βρεί στίγμα, έτσι ώστε να το έχουμε ετοιμοπόλεμο.

Γιατί αν το ξεχάσουμε κανένα μήνα ή το ανοίξουμε σε πολύ μακρυνή περιοχή από εκεί που το χρησιμοποιήσαμε τελευταία φορά και δεν υπάρχει δίκτυο 3G για υποβοηθούμενο κλείδωμα, τότε θα κάνει κανένα 20λεπτο να κλειδώσει.

Μου έχει τύχει με πολλές συσκευές gps αυτόνομες ή σε κινητά.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

natna το sygic Aura ή το sygic mobile maps 10? Το mobile maps 10 δουλευω εγω αλλα εχω διαβασει και για το igo καλα σχολια οπως λεει και ο φιλος παραπανω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

natna το sygic Aura ή το sygic mobile maps 10? Το mobile maps 10 δουλευω εγω αλλα εχω διαβασει και για το igo καλα σχολια οπως λεει και ο φιλος παραπανω.

sygic 11.0.1

Το aura δεν είναι?

Πάντως και στην αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας η οθόνη είναι ευκρινής κάτω από τον Ελληνικό Ήλιο. Καλύτερο από το vivaz που είχα μέχρι τώρα.

Δυστυχώς όσο ενθουσιασμένος έχω μείνει με παιχνίδια και εφαρμογές, τόσο χαλασμένος νοιώθω με την πανχάλια κάμερα.

Καλύτερα 3mpxl και σωστά, παρά χάλια 5 και βίντεο με συνεχές πιξέλιασμα...

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

To καινούργιο Sygic Navigator 3.

Στην κάρτα sd πάντως μου έφτιαξε φάκελο Aura...

Μη μπλέκουμε με τα ονόματα. Απλά δουλεύει τέλεια!:D

• Administrators
Στην κάρτα sd πάντως μου έφτιαξε φάκελο Aura...

Μη μπλέκουμε με τα ονόματα. Απλά δουλεύει τέλεια!:D

Εσύ δεν ρώτησες για το όνομα; :wacko:

Έστω και έτσι πάντως, δεν είπε κανείς ότι δεν δουλεύει.

Modpic.gif

sorry Athanaso

Θα κατεβάσω να δώ και IGO

Γεια σας παιδια, σκεφτεται ο ξαδερφος μου να παρει ενα οικονομικο Android, εσεις που το εχετε καποιο καιρο τι λεει απο wifi, 3g, gps, σημα, μπαταρια και αν εχουν βγαλει προβληματα για service εννοω, ευχαριστω

• Administrators
Αν θέλεις να πάρεις μια πλήρη εικόνα διάβασε τα προηγούμενα post και θα καταλήξεις στο ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα και όχι μόνο.

Modpic.gif

Guys, ερώτηση:

Εγώ χρησιμοποιώ μόνιμα hands free bluetooth. Δέχομαι μια κλήση, απαντάω μέσω hands free και στη συνέχεια το κλείνω μέσω, πάλι, hands free και το κιν μένει ξεκλείδωτο. Δλδ δεν κλείνει αυτόματα.

Πιο απλά η απάντηση της εισερχόμενης κλήσης (μέσω hands free πάντα) ξεκλειδώνει το κιν και το αφήνει έτσι.. Έτσι συμβαίνει και σε άλλους; Υπάρχει τρόπος να κλειδώνει μετά αυτόματα (με τον τερματισμό της κλήσης).

Επίσης, το ρώτησα και σε άλλο post.. Έχει δοκιμάσει κανείς το app: Full Screen Caller ID ;;

"Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau

To igo είναι με διαφορά το καλύτερο σε windows mobile/ce. Δυστυχώς για android έχουν βγάλει μόνο το amigo που και παλιό είναι και αποτυχημένο. Το απλό igo και το primo που είναι και το πιο πρόσφατο είναι απείρως καλύτερα. Ελπίζω να ξυπνήσουν και να τα βγάλουν και αυτά.

Κατα τα άλλα το nDrive είναι καλό (ίδιο όπως στα win ce), το sygic aura φαίνεται πολύ καλό ειδικά σε εμφάνιση (δεν είμαι σίγουρος για το χάρτη του) και το google maps έχει το φοβερό feature με την πυξίδα που σε βοηθάει φοβερά όταν είσαι πεζός.

τωρα μαλλον ειναι οκ και λιγο καλυτερο

http://img263.imageshack.us/img263/9139/screenshotuvs.png http://img851.imageshack.us/img851/324/screenshot1us.png

http://img52.imageshack.us/img52/8264/screenshot2gj.png

http://www.megaupload.com/?d=W8VGMNN3

καλησπέρα, δοκίμασα το θέμα σου... πολυ καλό... αλλά σε μένα δεν φαινεται η ώρα πάνω δεξιά, χάθηκε! Υπάρχει τρόπος να βγει ξανά; Ή να το ξαναπεράσω με το clockworkmod μήπως δεν εγκαταστάθηκε καλά;

Επίσης όταν εμφανίζει status bar εγώ που έχω vodafone πέφτει πολυ πάνω στην εικόνα android.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

υπαρχει προστατευτικο οθονης;γιατι αυτο που χε στο κουτι εκανε φουσκελεσ κ πηρε λιγη σκονη...η παρομοιο αλλης συσκευης οπως iphone;;;;
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

καλησπέρα, δοκίμασα το θέμα σου... πολυ καλό... αλλά σε μένα δεν φαινεται η ώρα πάνω δεξιά, χάθηκε! Υπάρχει τρόπος να βγει ξανά; Ή να το ξαναπεράσω με το clockworkmod μήπως δεν εγκαταστάθηκε καλά;

Επίσης όταν εμφανίζει status bar εγώ που έχω vodafone πέφτει πολυ πάνω στην εικόνα android.

το ρολοι δεν αλλαζει απο το θεμα

ειναι το ιδιο χρωμα οπως ηταν πριν αναλογα με την ρομ που εχεις

Για το δικο μας ποι λετε απο το παρακατω να ταιριαζει ποιο πολυ

http://www.myphone.gr/forum/poll.php?do=showresults&pollid=3765

Με ενδιαφερει μονο με σημα gps

Υ.Γ. Επειδη οι οδηγιες στην συσκευη ειναι αθλιες, τι μνημη επεκτασης περνει ?

Έχεις βάλει άλλη rom? Γιατί και εγώ έχω άλλη και δεν μου δείχνει το ρολόι.

Για το δικο μας ποι λετε απο το παρακατω να ταιριαζει ποιο πολυ

http://www.myphone.gr/forum/poll.php?do=showresults&pollid=3765

Με ενδιαφερει μονο με σημα gps

Υ.Γ. Επειδη οι οδηγιες στην συσκευη ειναι αθλιες, τι μνημη επεκτασης περνει ?

βαλε το navigon ειναι για μενα το καλυτερο οσο για κατρα μνημης παιρνει micro sd εως 32 gb πιστευω με μια 8 gb micro sd hc class 4 θα εισαι οκ πηρα μια απο multirama tosiba micro sd 8 gb class 4 hc 18 ευρο το τηλεφωνο ειναι καλο εγω το εχω παραγκειλει και το περιμενω :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Καλησπέρα στην παρέα,πήρα πριν λίγες μέρες το ιδεος χ5 και εγώ.Ευχαριστημένος γενικά αλλά με κάποια προβλήματα.

Χάνει ορισμένες φορές το ασύρματο δίκτυο,επίσης δεν βρίσκει σήμα gps πάντα,ελάχιστες φορές μου έχει βρεί.Πως μπορώ να ξέρω σίγουρα πως δεν έχει πρόβλημα?Για προτείνετε μου κάτι...:( Είμαι ακόμη στην πρώτη εβδομάδα και έτσι μπορώ να το γυρίσω για αντικατάσταση.Επίσης η μπαταρία κρατάει μία μέρα με κλειστό το 3g+wifi.Aν έχετε κάποια βοήθεια σε αυτό θα σας ήμουν ευγνώμων.Τέλος προτείνετε αν μπορείτε κάποιο πρόγραμμα gps.Ευχαριστώ πολύ.:)

edit:έχω βάλει μια κάρτα 8gb.

Edited by Giannisrethymno

παιδες ειναι ασφαλες να κανω και εγω root με το z4root?θελω να βαλω το setcpu και να σβησω καποιες απο τις εφαρμογες που δεν θελω.Αν παει κατι στραβα με το root και κανω factory reset θα ξαναγινει το τηλεφωνο οπως το αγορασα η πρεπει να παρω backup την rom?

Καλησπέρα στην παρέα,πήρα πριν λίγες μέρες το ιδεος χ5 και εγώ.Ευχαριστημένος γενικά αλλά με κάποια προβλήματα.

Χάνει ορισμένες φορές το ασύρματο δίκτυο,επίσης δεν βρίσκει σήμα gps πάντα,ελάχιστες φορές μου έχει βρεί.Πως μπορώ να ξέρω σίγουρα πως δεν έχει πρόβλημα?Για προτείνετε μου κάτι...:( Είμαι ακόμη στην πρώτη εβδομάδα και έτσι μπορώ να το γυρίσω για αντικατάσταση.Επίσης η μπαταρία κρατάει μία μέρα με κλειστό το 3g+wifi.Aν έχετε κάποια βοήθεια σε αυτό θα σας ήμουν ευγνώμων.Τέλος προτείνετε αν μπορείτε κάποιο πρόγραμμα gps.Ευχαριστώ πολύ.:)

edit:έχω βάλει μια κάρτα 8gb.

Νομίζω ότι το ασύρματο που λες ότι χάνει είναι επειδή η ποιότητα του σήματος δεν είναι αρκετά καλή!! Ενεργοποίησε το Quick Gps και σε λιγότερο από 1 λεπτό θα έχεις σήμα Gps ( Εφόσον φυσικά η συσκευή σου βλέπει ουρανό)... για την μπαταρία έχω να σου πω ότι και για εμένα ήταν το μόνο πρόβλημα για αυτό το κινητό... Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Igo !! Δεν ξέρω πως τα πάει σαν εφαρμογή αλλά έχω να σου πω ότι αυτό το πρόγραμμα υποστηρίζει χάρτες ποιότητας pna οι οποίοι αναβαθμίζονται ( πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα) κάθε 6 μήνες και υπάρχουν σχεδόν για κάθε χώρα του κόσμου... Η εμπειρία μου από τα pna μου λέει να χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή...

παιδες ειναι ασφαλες να κανω και εγω root με το z4root?θελω να βαλω το setcpu και να σβησω καποιες απο τις εφαρμογες που δεν θελω.Αν παει κατι στραβα με το root και κανω factory reset θα ξαναγινει το τηλεφωνο οπως το αγορασα η πρεπει να παρω backup την rom?

σίγουρα θα σε επωφελήσει να κάνεις το κντ root αλλά προσωπικά πιστεύω οτι δν αξίζει τον κόπο ούτε επίσης αξίζει να χάσεις την εγγύηση σου για να έχεις 2-3 πραγματάκια παραπάνω στην συσκευή σου...

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

μπορει να το κανει unroot μετα οποτε θελει με το ιδιο προγραμμα και θα εχει παλι την εγγυηση του ;)

Φίλε manoleto σε ευχαριστώ για την απάντηση,το σήμα δεν έχει θέμα γιατί είμαι δίπλα στο ρούτερ.

Θα δοκιμάσω να ανοίξω το quick gps.;)