Jump to content

Giannisrethymno

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giannisrethymno

  1. Καλησπέρα στην παρέα,είμαι κάτοχος εδώ και λίγες μέρες αλλά έχω το εξής θέμα. 1)Με cyta pirelli router έχω συχνά αποσυνδέσεις για λίγο και μετά πάλι σύνδεση. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν φταίει το κινητό ή η σύνδεση μου? 2)Το βράδυ με κλειστά τα φώτα, παρατηρώ πως η φωτεινότητα της οθόνης ανεβοκατεβαίνει με πάντα απενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα.Το έχετε παρατηρήσει ποτέ?Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Ευχαριστώ πολύ.
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. καλές γιορτές σε όλους με υγεία.
  3. Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά. Έχετε να προτείνεται κάποιο tempered glass που να συνδυάζεται με την apple leather case? Ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλησπέρα παιδιά,είχα περάσει την Γαλλική 4.4.2 και θέλω να πάω στην νεότερη ελληνική. Κατέβασα το kies αλλά μου είπε να κατεβάσω το smart switch. Έκανα καθαρή εγκατάσταση από εκεί αλλά δεν μου κατέβασε κάποια άλλη έκδοση αλλά απλά επανέφερε την γαλλική. Τι μπορώ να κάνω για να πάω σε νεότερη έκδοση νόμιμα?Ευχαριστώ πολύ.
  5. Mε ενδιαφέρει φίλε μου να είναι όσο πιο απλή διαδικασία γίνεται γιαυτό προσπάθησα μέσω installer. Έχεις να προτείνεις κάποιο εύκολο οδηγό και κάποια σταθερή ρομ?
  6. Καλησπέρα στην παρέα,έχω ένα πρόβλημα. Έχω περασμένη την επίσημη Γαλλική 4.4.2. Επειδή μου έτρωγε την μπαταρία μια ενέργεια mediaserver προσπάθησα να περάσω την cyanogen με το cyanogen installer. Ενώ τα κάνω όλα σωστά και ο υπολογιστής μου βγάζει πως περάστηκε κανονικά το λειτουργικό στο κινητό, μόλις τελειώσει η διαδικασία και ετοιμάζεται να μπεί στο cyanogen αντί αυτού μπαίνει πάλι στο μαμά λειτουργικό. Το έκανα πάνω από 4 φορές αλλά το αποτέλσμα είναι το ίδιο. Έχετε κάτι να προτείνεται. Με ενδιαφέρει το κινητό να λειτουργεί όσο καλύτερα γίνεται χωρίς μεγάλη κατανάλωση.Ευχαριστώ πολύ.
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά,υπομονετικά περιμένουμε να έρθει το update...:O
  8. Καλησπέρα στην παρέα,αν δεν κάνω λάθος μερικοί με vodafone πάροχο έχετε πάρει το update. Έχω και εγώ vodafone καρτοκινητή αλλά δεν έχει έρθει τίποτα ακόμη.Πρέπει να κάνω κάτι? Ευχαριστώ.
  9. Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε.:)
  10. Απο το Πλαίσιο το πήρα οπότε μάλλον ελληνικό... Είναι εύκολο φαντάζομαι έτσι?
  11. Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα,ξέρετε πότε θα μας έρθει η αναβάθμιση στην Ελλάδα? :O
  12. Καλησπέρα στην παρέα,ψάχνω μία λεπτή θήκη για το note2. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να προστατεύει τα πλαϊνά μέρη και την οθόνη αφού το πίσω καπάκι μπορεί να αλλάξει.Τι μου προτείνετε από την δικιά σας εμπειρία? Προσωπικά δεν παίρνω ξανά λευκή θήκη γιατί σε μια εβδομάδα μου έχει βρωμιστεί...:)
  13. Kαλησπέρα παιδιά,ξέρετε πως γίνεται να σβήσουμε τις επαφές από το google plus στο κινητό μας? Δυστυχώς έχω το ίδιο email στο λογαρισμό του κινητού και στο gplus και μου συγχωνεύει τις επαφές.:X
  14. τώρα που αποφάσισα να κάνω ξανά την αναβάθμιση την έβγαλαν...:confused: ξέρετε τί παίζει;
  15. Φίλε μου το κατάλαβα ότι έκανα βλακεία που την έβαλα,τώρα μπορείς να με βοηθήσεις και να μου πείς τι να ακολουθήσω για να βάλω κάτι που να λειτουργεί σωστά?:confused: edit:με το πόστ του manoysos1175 κατάφερα να ξαναπάω στην 2.2 ευτυχώς.Ευχαριστώ.
  16. Kαλησπέρα και πάλι,δυστυχώς τα πράγματα με την μπέτα έκδοση δε πάνε καλά. Κατάφερα να κάνω root το κινητό,βάζω με την ροζ οθόνη το recover.img κάνω επανεκκίνηση πατώντας το + και το κουμπί εκκίνησης αλλά τζίφος. Δεν μπαίνει με τίποτα στο clockwork recovery.Συνεχώς το ίδιο και μετά από 2-3 επανεκκινήσεις μπαίνει πάλι στην μαμά μπέτα 2.3 Βοηθήστε ρε παιδιά είναι η πρώτη φορά που κάνω ροοτ.Βάζω screenshot των αρχείων που βλέπω όταν έχω ροζ οθόνη.
  17. Τα ίδια ακριβώς και εδώ,προτείνετε κάποια λύση παιδιά,please.
  18. Επειδή έκανα το λάθος και πέρασα την μπέτα χθές και απο τότε έχει προβλήματα το κινητό έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ.
  19. Πάντως εγώ έχω σοβαρά προβλήματα,το wifi το χάνει αρκετά συχνά (όπως και με το μαμά λειτουργικό) την κάρτα sd δεν την δέχεται ακόμη και αν την διαμόρφωσα και όταν κλειδώνει το κινητό πρέπει να πατήσεις το κουμπί 3-4 φορές για να λειτουργήσει πάλι. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο λογισμικό μέχρι να φτιαχτούν τα bug;
  20. Πολύ σωστή παρατήρηση για το ξεκλείδωμα,δεν είναι καθόλου πρακτικό το ξεκλείδωμα με ένα μόνο πλήκτρο. Εμένα πάλι έχει άλλο πρόβλημα,γράφει πως είναι κατεστραμμένη η κάρτα sd.Της κάνω διαμόρφωση αλλά τίποτα,κολλάει. Καμμιά ιδέα;
  21. Πανεύκολα έγινε η εγκατάσταση,βέβαια κόλλησε στο τελευταίο στάδιο αλλά έβγαλα την μπαταρία και όλα καλά. Από εμφάνιση πάντως σκίζει.Το Μάρκετ παίζει κανονικά,συγχρονισμό επαφών-ημερολογίου όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...:)
  22. Για εμένα που δεν έχω σκαλίσει πολύ το ideos μου είναι δύσκολη η αναβάθμιση?Ευχαριστώ.
  23. Έχω δώσει αρκετά χρήματα μέχρι τώρα και εννοείται πως τις εφαρμογές που αξίζουν τις έχω αγοράσει.Τελικά είδα πως εγκαθίσταται όπως και στο iphone το installous.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...