kandilak Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Φίλε kogos, θα μας πεις για την GSF beta16 τι changelog έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) Με τρόμαξαν τα Post για την πιθανότητα να χαθεί το IMEI. Υπάρχει τρόπος να γίνει backup από το τηλέφωνο δηλαδή χωρίς τη χρήση υπολογιστή; όχι, καμία. Backup του ΙΜΕΙ γίνεται μόνο με χρήση υπολογιστή. Αλλά μην σε τρομάζει... είπαμε, όλα λύνονται. Αρκεί να ξέρεις πιο είναι το ΙΜΕΙ σου, που το ξέρεις γιατί το γράφει το sticker που έχει πάνω η συσκευή κάτω από την μπαταρία. Είναι λίγο extreme η περίπτωση να χάσεις το ΙΜΕΙ σου... προσωπικά το έχω πάθει πάνω από μία φορά όταν προσπαθούσαμε να φτιάξουμε ένα universal αρχείο για gen1-gen2 μετατροπή, και είχα κάνει τις σχετικές επαναφορές κάθε φορά. Αλλά για να το χάσεις πρέπει να έχει γίνει χοντρή πατάτα.. που ακόμα και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει λύση. Ας μην το συνεχίσουμε όμως το θέμα με το ΙΜΕΙ, είναι μία περίπτωση στο εκατομμύριο και πάλι χωρίς να είναι άλυτο το πρόβλημα Edited July 27, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 ω σούπερ. Θα κατεβάσω και θα εγκαταστήσω την patched κατευθείαν τότε. Σε ευχαριστώ και πάλι STEL αν έχεις πρόβλημα μ αυτήν στείλε μου PM πλζ. Την δοκίμασα αρκετά αλλά δεν είχα αρκετά άτομα για δοκιμές. Εγώ την τρέχω στην GSF14 και το θέμα με το ηχείο και την ανολιχτή ακρόαση δουλεύει σωστά. Τσεκάρισε αν όταν σε παίρνουν την ακούγεται από το εξωτερικό ηχείο η κλήση αλλά όταν απαντήσεις ακούς από το ακουστικό κανονικά. Επίσης δεν το δοκίμασα με handsfree και bluetooth αλλά βάσει των λεγομένων των προηγούμενων δουλεέυι σωστά. kogos ρε σύ όποιος κάνει login στο developer forum του skype βαφτίζεται skype developer. Ουδεμία σχέση έχω εγώ με τήν απαράδεκτη buggy αυτή εφαρμογή :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Την κατεβαζεις απο εδω: http://www.filesonic.com/file/1500234961/gsf-blade-b15-tpt.zip και κανεις οτι λεω πιο πανω κατεβασα το ζιπ το εκανα extract και το εβαλα στη καρτα ανοιξα το κινητο με μενου + και power και εχει κολλησει στο πρασινο ανθρωπακι κανα δεκαλεπτο εκανα κατι λαθος η ετσι πρεπει ν αγινει και να περιμενω? Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 εχει βγει καμια νεα ρομ?εχω χασει επεισοδια και ειμαι με την rls5 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Παιδιά μια ερώτηση ! Επειδή έχει μικρή ρομ το κινητό μπορούμε με κάποια ρομ να μετατρέψουμε κομμάτι της sd να είναι μέρος της ρομ του κινητού ; Το είχα κάνει στο desire που είχα ext4 partition γίνετε ; Ευχαριστω προκαταβολικά ! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) Παιδιά μια ερώτηση ! Επειδή έχει μικρή ρομ το κινητό μπορούμε με κάποια ρομ να μετατρέψουμε κομμάτι της sd να είναι μέρος της ρομ του κινητού ; Το είχα κάνει στο desire που είχα ext4 partition γίνετε ; Ευχαριστω προκαταβολικά ! γίνεται, ext2-3-4 σε CM7, ext2-3 σε όλες τις άλλες custom roms. Με a2sd, link2sd, move2sdenabler, S2Ε ή ότι άλλο γουστάρεις... διαλέγεις και πέρνεις. ...kogos ρε σύ όποιος κάνει login στο developer forum του skype βαφτίζεται skype developer. Ουδεμία σχέση έχω εγώ με τήν απαράδεκτη buggy αυτή εφαρμογή :P Δεν εννοούσα πως είναι developer, αλλά πως είναι "at" skype developer (site) :):). Ούτε καν είδα πως ήσουν εσύ :), copy/paste το όνομα έκανα και άντε γεια :) Μπορεί να φταίει και ο καφές που ήπια το πρωί... ω, κάτσε... ακόμα δεν ήπια :) κατεβασα το ζιπ το εκανα extract και το εβαλα στη καρτα ανοιξα το κινητο με μενου + και power και εχει κολλησει στο πρασινο ανθρωπακι κανα δεκαλεπτο εκανα κατι λαθος η ετσι πρεπει ν αγινει και να περιμενω? αποσυμπιέζεις τον φάκελο image στην SD.... Αν δηλαδή είναι D:/ η sd card σου, θα έχεις ένα φάκελο D:/image/ μέσα εκεί με όλα τα αρχεία του zip. Αν το έκανες αυτό και δεν κάνει update, δοκίμασε να το ανοίξεις το κινητό χωρίς να πατάς το (volume+), ή να το ανοίξεις πατώντας menu+(volume+) ή menu+(volume+)+(volume-) Edited July 27, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 τα καταφερα ευχαριστω. Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Ευχαριστω! για την απαντηση kogos :up: με την πρωτη ευκαιρια λοιπον......θα γινει η δοκιμη :happy::food: και παλι Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:respect: ...τελικα η δοκιμη εγινε ολα πηγαν οκ! .......και το ΙΜΕΙ το ιδιο;) .......μεχρι στιγμης(περιπου μια ημερα) ολα καλα.....η rom παει σφαιρα και ας μην εχει overlock :up: να ρωτησω τωρα ....πως γινεται να αλλαξω το μεγαλο(και ασχημω για μενα :p) πρασινο ανθρωπακη που εμφανιζεται στην αρχη οταν ανοιγω το τηλ. ? και ισως και το ανθρωπακι οταν συνδεεται το usb και καποια σελιδα με διαφορα θεματα για την συγκεκριμενη rom εδω http://android.modaco.com/topic/342628-gingerbread-goodies-updated-060711/ απο οτι βλεπω εχει,αλλα παιζει ρολο που λεει π.χ. για εκδοση Β12?εγω περασα την Β15......και κατι τελευταιο γιατι ισως εγινα κουραστικος :O .....αν θελησω να περασω την Β16 π.χ. που βγηκε,οποια καινουρια βγει την περναω με φλσαρισμα απο την SD απλα μπαινοντας σε clockmod και επιλεγωντας το συγκεκριμενο zip?και χωρις να χρειαζεται wipe?Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrae13 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Φίλε kogos επείδη μας έχουν "τρελάνει" με τις νέες εκδόσεις της ginger (b16 τώρα) υπάρχει κάπιος σοβαρός λόγος να την περάσω? το μόνο που βέπω είναι οτι μίκρυνε περιπου 20 mb αλλα τι αφαιρέθηκε άγνωστο για μένα. Αυτη τη στιγμή έχω b15 και όλα δουλεύουν ρολόι ούτε bugs τιποτα! Σίγουρα θέλω να έχω την τελευταία έκδοση , απλά ρωτάω επειδή στο σαιτ της modaco λέει π.χ οτι αν θες να βάλεις και τον dialer πρέπει να κάνεις full wipe.Δεν μπορεί ας πουμε να τον περάσει μέσα,η μήπως δεν χρειάζεταο ο dialer πια?Ο μόνος λόγος βασικά που τον θέλω είναι γιατι στον default όταν πληκτρολογείς έναν αριθμό που υπάρχει ήδη στις επαφές δε σου το δείχνει + οτι λείπουν κάπιες επιλογές στις επαφές.Οπότε η λύση είναι ή b16 χωρίς zte dialer, ή μένω στην b15 για να αποφύγω το full wipe ? Και με τους ρυθμούς που βγάζει τις νεες beta o wbaw αν είναι κάθε φορά να κάνουμε full wipe άστα να πάνε :P Παράθεση THL W200 Huawei Honor Ideos X5/Cyanogen 2.3.5/1.5Ghz Zte Blade/512Ram/Blue Ginger V5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Φίλε kogos επείδη μας έχουν "τρελάνει" με τις νέες εκδόσεις της ginger (b16 τώρα) υπάρχει κάπιος σοβαρός λόγος να την περάσω? το μόνο που βέπω είναι οτι μίκρυνε περιπου 20 mb αλλα τι αφαιρέθηκε άγνωστο για μένα. Αυτη τη στιγμή έχω b15 και όλα δουλεύουν ρολόι ούτε bugs τιποτα! Σίγουρα θέλω να έχω την τελευταία έκδοση , απλά ρωτάω επειδή στο σαιτ της modaco λέει π.χ οτι αν θες να βάλεις και τον dialer πρέπει να κάνεις full wipe.Δεν μπορεί ας πουμε να τον περάσει μέσα,η μήπως δεν χρειάζεταο ο dialer πια?Ο μόνος λόγος βασικά που τον θέλω είναι γιατι στον default όταν πληκτρολογείς έναν αριθμό που υπάρχει ήδη στις επαφές δε σου το δείχνει + οτι λείπουν κάπιες επιλογές στις επαφές.Οπότε η λύση είναι ή b16 χωρίς zte dialer, ή μένω στην b15 για να αποφύγω το full wipe ? Και με τους ρυθμούς που βγάζει τις νεες beta o wbaw αν είναι κάθε φορά να κάνουμε full wipe άστα να πάνε :P Η Ginger Stir Fry beta έχει πλέον δικό της thread ----> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312124 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Έχω μείνει εδώ και καιρό σε gen 1 και ss. Είχα δοκιμάσει και την cm7 με μετατροπέα για gen1 αλλα δεν με συγκίνησε. Τωρα λέω να προχωρήσω. Είδα πως παίζουν 2 Romς, η ginger stir fry που την προτείνουν οι πιο πολλοί και η blue ginger v5 που υποτίθεται είναι και αρκετά γρηγορη. Πάντα σε gen2. Τελικά ποια να βάλω; Αν βάλω την ginger stir fry να δοκιμάσω το πακέτο που κάνει μετατροπή gen1-->gen2 και εγκατάσταση rom μαζι ή ξεχωριστά; Αν τα βάλω ξεχωριστά μπορώ να βάλω την v16. Επίσης υπάρχει κάποιος λογος για να μην κάνω την μετατροπή με το custom partition για επιπλέον χώρο για τις εφαρμογές; Έχω βαρεθεί να ειμαι συνεχώς στο όριο. Πολλές ερωτήσεις, το ξέρω αλλα έχω μείνει λίγο πίσω και πρέπει να μπω σε ρυθμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) Φίλε kogos επείδη μας έχουν "τρελάνει" με τις νέες εκδόσεις της ginger (b16 τώρα) υπάρχει κάπιος σοβαρός λόγος να την περάσω? το μόνο που βέπω είναι οτι μίκρυνε περιπου 20 mb αλλα τι αφαιρέθηκε άγνωστο για μένα. Αυτη τη στιγμή έχω b15 και όλα δουλεύουν ρολόι ούτε bugs τιποτα! Σίγουρα θέλω να έχω την τελευταία έκδοση , απλά ρωτάω επειδή στο σαιτ της modaco λέει π.χ οτι αν θες να βάλεις και τον dialer πρέπει να κάνεις full wipe.Δεν μπορεί ας πουμε να τον περάσει μέσα,η μήπως δεν χρειάζεταο ο dialer πια?Ο μόνος λόγος βασικά που τον θέλω είναι γιατι στον default όταν πληκτρολογείς έναν αριθμό που υπάρχει ήδη στις επαφές δε σου το δείχνει + οτι λείπουν κάπιες επιλογές στις επαφές.Οπότε η λύση είναι ή b16 χωρίς zte dialer, ή μένω στην b15 για να αποφύγω το full wipe ? Και με τους ρυθμούς που βγάζει τις νεες beta o wbaw αν είναι κάθε φορά να κάνουμε full wipe άστα να πάνε :P Έχω μείνει εδώ και καιρό σε gen 1 και ss. Είχα δοκιμάσει και την cm7 με μετατροπέα για gen1 αλλα δεν με συγκίνησε. Τωρα λέω να προχωρήσω. Είδα πως παίζουν 2 Romς, η ginger stir fry που την προτείνουν οι πιο πολλοί και η blue ginger v5 που υποτίθεται είναι και αρκετά γρηγορη. Πάντα σε gen2. Τελικά ποια να βάλω; Αν βάλω την ginger stir fry να δοκιμάσω το πακέτο που κάνει μετατροπή gen1-->gen2 και εγκατάσταση rom μαζι ή ξεχωριστά; Αν τα βάλω ξεχωριστά μπορώ να βάλω την v16. Επίσης υπάρχει κάποιος λογος για να μην κάνω την μετατροπή με το custom partition για επιπλέον χώρο για τις εφαρμογές; Έχω βαρεθεί να ειμαι συνεχώς στο όριο. Πολλές ερωτήσεις, το ξέρω αλλα έχω μείνει λίγο πίσω και πρέπει να μπω σε ρυθμό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3725710#post3725710 Συνεχίστε και οι δύο στο αντίστοιχο thread Edited July 28, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Μετα απο πολύ καιρό και έχοντας ξεχάσει μερικά πράγματα θέλω μια βοήθεια. Έχω Gen 1 Blade ξεκλείδωτο, με ss5, και πίτα στις εφαρμογές.Τελευταία τρώει μια στο τόσο ένα κόλλημα. Θέλω να το χαρίσω στην αδερφή μου και να είναι τελείως καθαρο και με την ίδια ROM. Κάνω full wipe και ξαναεγκαθιστώ την ROM ή τπτ άλλο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Δεν χρειαζεται wipe....απλα ξαναπερνα την ιδια ΡΟΜ και μην επαναφερεις το back up...Ετσι νομιζω τουλαχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Μετα απο πολύ καιρό και έχοντας ξεχάσει μερικά πράγματα θέλω μια βοήθεια. Έχω Gen 1 Blade ξεκλείδωτο, με ss5, και πίτα στις εφαρμογές.Τελευταία τρώει μια στο τόσο ένα κόλλημα. Θέλω να το χαρίσω στην αδερφή μου και να είναι τελείως καθαρο και με την ίδια ROM. Κάνω full wipe και ξαναεγκαθιστώ την ROM ή τπτ άλλο? Ευχαριστώ Κανεις wipe cache, wipe davlik cache, wipe data/defaults και άμα θές φόρμαρε και την sd. ξανά τη ROM δε χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stourglaukas Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Γεια σας,σημερα που μου ηρθε το blade με android 2.2 και ειναι gen2 του περασα το clovkworkmod και του φλασαρα την blue ginger και μολις ανοιξε το κινιτό δεν μ δούλευε και μ εβγαζε προβληματα και μολις αφαίρεσα το clockworkmod και γυρισα σε ftm πηγα κανονικά να του περάσω την 2.2 και αφου τελειωνε και πηγενε να ανοίξει το κινιτό μου μου κόλαγε στο android!σας παρακαλω μπορείται να μου πειτε τι επαθε το κινητό μου και τι πρέπει να κάνω???μηπως μπρικαρε αν ναι πως το φτιάχνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) Γεια σας,σημερα που μου ηρθε το blade με android 2.2 και ειναι gen2 του περασα το clovkworkmod και του φλασαρα την blue ginger και μολις ανοιξε το κινιτό δεν μ δούλευε και μ εβγαζε προβληματα και μολις αφαίρεσα το clockworkmod και γυρισα σε ftm πηγα κανονικά να του περάσω την 2.2 και αφου τελειωνε και πηγενε να ανοίξει το κινιτό μου μου κόλαγε στο android!σας παρακαλω μπορείται να μου πειτε τι επαθε το κινητό μου και τι πρέπει να κάνω???μηπως μπρικαρε αν ναι πως το φτιάχνω?? μπες σε FTM και ξαναδοκίμασε... αν δεν μπορείς να μπεις FTM, τότε το brickαρες... μην ανησυχείς όμως, λύση υπάρχει για όλα. Αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μετά από ψάξιμο στο forum, 2 ευχέλαια και 5 εξορκισμούς μπας και πάρει μπρος το κινητό,... διάβασε αυτό και κυρίως αυτό... ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν κάνω πλάκα... μόνο αν τίποτε άλλο δεν έχει πιάσει διάβασε αυτά τα λινκς... είναι λύση τελευταίας ελπίδας... Αν και πάλι δεν έχεις βγάλει άκρη, ξαναρώτα και κάτι θα γίνει Edited July 28, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Γεια σας,σημερα που μου ηρθε το blade με android 2.2 και ειναι gen2 του περασα το clovkworkmod και του φλασαρα την blue ginger και μολις ανοιξε το κινιτό δεν μ δούλευε και μ εβγαζε προβληματα και μολις αφαίρεσα το clockworkmod και γυρισα σε ftm πηγα κανονικά να του περάσω την 2.2 και αφου τελειωνε και πηγενε να ανοίξει το κινιτό μου μου κόλαγε στο android!σας παρακαλω μπορείται να μου πειτε τι επαθε το κινητό μου και τι πρέπει να κάνω???μηπως μπρικαρε αν ναι πως το φτιάχνω?? Εγώ λέω μάλλον δεν περίμενες αρκετά μετά το flash ή δεν έκανες wipe cache και data defaults. Αν μπαίνει σε FTM ξαναφλασάρισέ το (με τη 2.2 wind). Αν τελειώσει επιτυχώς τότε δε νομίζω ότι έχεις πρόβλημα. Άναψέ το και περίμενε μέχρι να δουλέψει. Αργεί τη πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stourglaukas Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας δεν ξέρω τι είχε παθει και το έφτιαξα με αυτό τον οδηγό:http://android.modaco.com/topic/339048-guide-how-to-flash-modified-firmware-to-a-stock-or-windows-upgraded-gen2-blade/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Γεια σας, εχω το παραπάνω κινητο, Καποιο προγραμμα για το Pc; π.χ με το iphone ειχα το itunes.Με αυτο που το συνδεω με τον υπολογιστη δεν το αναγνωριζει και δεν εχω driver και cd.. Καποια λύση? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 μπορώ να περασω το παλιό μάρκετ κάπως στην gsf b13? Ευχαριστώ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redgiwrgos Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 μπορώ να περασω το παλιό μάρκετ κάπως στην gsf b13? Ευχαριστώ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μέσα από το zip οποιασδήποτε άλλης ROM πάρε το vending.apk και βάλε το στη θέση αυτού της B13, μετά φλασάρεις. Εγώ είχα πρόβλημα με το market στην Β13 και πήρα το vending.apk από SS RLS2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Όταν έχω κάνει ένα ext partition με το clockwork πως το διαγράφω μετα? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) μπορώ να περασω το παλιό μάρκετ κάπως στην gsf b13? Ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312124 σου απάντησαν, αλλά καλύτερα απορίες για την gsf ή blue, στο σχετικό thread Όταν έχω κάνει ένα ext partition με το clockwork πως το διαγράφω μετα? το πρώτο πράγμα που μου έρχετε στο μυαλό είναι format... ή linux... α.. μπορείς και από windows στο disk management ή με σχετικά partition tools για windows που μπορείς να βρεις free αν ψάξεις google Edited August 1, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts