stxio Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη για χειρισμο της φωτογραφικης μηχανης? Η μανισια δεν μου αρεσε και τοσο... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη για χειρισμο της φωτογραφικης μηχανης? Η μανισια δεν μου αρεσε και τοσο... Δοκίμασε lgCamera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Από την GSF14 στην GSF15 κέρδισα 9MB χώρο στην internal χωρίς wipe. Ξέρει κανεις τι σβήστηκαν γιατί ακόμα ψάχνω μέσα στον χαμό. P.S Ας ανοίξει κάποιος καινούργιο θέμα για την ROM γιατί έχει κίνηση και τα μηνύματα σπάνε...μέχρι και μέσα στην cyanogen για GSF μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis11 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Φίλε kogos μήπως μπορείς να ξαναανεβασεις το αρχείο με τα 248 ελεύθερη μνήμη (ξεκλείδωμα 512gen 2) γιατί οσο και να προσπάθησα δεν κατεβαίνει κολλάει στο 75%. Μονο με τον δικό σου τρόπο κατάφερα να κάνω unlock τα 512 αλλά το partition είναι πολύ μικρο. Ευχαριστώ Παράθεση Samsung j500FN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) Η ginger 14 είχε ένα ωραίο μαύρο wallpaper με το android πάνω από default. που ορίζεται αυτό? που μπορώ να το βρώ να το βάλω στη 15? μου τι δίνει αυτό το κλασικό μπλέ με τις θάλασσες Edit: ThANks το βρήκα στο framework-res Με το που πέρασα την GSF15 δεν έχω market και youtube. Ξέρει κανείς πιο apk είναι το Market? Edited July 23, 2011 by lousou76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 καλησπέρα παιδιά. εσάς έχει αναβαθμιστεί το market στο κινητό; είμαι με SS RLS4 αλλά δεν έχει γίνει update. Απ' ότι θυμάμαι, όλα τα 2.2 και πάνω θα αναβαθμιστούν ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Σε ελάχιστους έχει αναβαθμιστεί αυτόματα το market, θα γίνει και αυτό στην ώρα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Η ginger 14 είχε ένα ωραίο μαύρο wallpaper με το android πάνω από default. που ορίζεται αυτό? που μπορώ να το βρώ να το βάλω στη 15? μου τι δίνει αυτό το κλασικό μπλέ με τις θάλασσες framework-res.apk Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 καλησπέρα παιδιά. εσάς έχει αναβαθμιστεί το market στο κινητό; είμαι με SS RLS4 αλλά δεν έχει γίνει update. Απ' ότι θυμάμαι, όλα τα 2.2 και πάνω θα αναβαθμιστούν ε; στην ginger b13 ηταν αναβαθμισμενο το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepidas Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 υπαρχουν οδηγοι για να κανω root και 710MHz το BLADE μου? Παράθεση www.snowguide.gr/forum/index.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Φίλε kogos μήπως μπορείς να ξαναανεβασεις το αρχείο με τα 248 ελεύθερη μνήμη (ξεκλείδωμα 512gen 2) γιατί οσο και να προσπάθησα δεν κατεβαίνει κολλάει στο 75%. Μονο με τον δικό σου τρόπο κατάφερα να κάνω unlock τα 512 αλλά το partition είναι πολύ μικρο. Ευχαριστώ Θα το ανρβασω πάλι αύριο γιατί δυστυχώς δεν είμαι κοντά σε PC σήμερα :) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 υπαρχουν οδηγοι για να κανω root και 710MHz το BLADE μου? Αν διαβάσεις στο παρόν θέμα έχει απαντηθεί πολλάκις η συγκρεκριμένη ερώτηση. Επίσης ρίξε μια ματιά και στους οδηγούς του πρώτου post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrae13 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Φίλε kogos μήπως μπορείς να ξαναανεβασεις το αρχείο με τα 248 ελεύθερη μνήμη (ξεκλείδωμα 512gen 2) γιατί οσο και να προσπάθησα δεν κατεβαίνει κολλάει στο 75%. Μονο με τον δικό σου τρόπο κατάφερα να κάνω unlock τα 512 αλλά το partition είναι πολύ μικρο. Ευχαριστώ Ισως σε αυτό το λίνκ να βρείς αυτο που θες μέχρι να σου απαντήσει ο φίλος kogos. http://android.modaco.com/topic/339048-guide-how-to-flash-modified-firmware-to-a-stock-or-windows-upgraded-gen2-blade/ Παράθεση THL W200 Huawei Honor Ideos X5/Cyanogen 2.3.5/1.5Ghz Zte Blade/512Ram/Blue Ginger V5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Για εμας που έχουμε ακόμα SS rls5 σε gen1 υπάρχει UOT Kitchen να παραμετροποιήσουμε το θέμα μας? Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS1978 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Καλησπερα. Το εχω το κιν, απο τελη Γεναρη. Εδω και κανα μηνα εχω προβλημα με τον φορτιστη. Δεν φορτιζει. Την δουλεια μου την κανω μονο με το usb στο λαπτοπ. Κατ'αρχην αυτο χρηζει αντικαταστασης? Και αν ναι, που πρεπει να αποτανθω? Δευτερον εαν δεν χρηζει, μπορω να τον προμηθευτω απο Ελλαδα ή καλυτερα απο ebay? Ευχαριστω Αντωνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Για εμας που έχουμε ακόμα SS rls5 σε gen1 υπάρχει UOT Kitchen να παραμετροποιήσουμε το θέμα μας? Δουλεύει και για την SS rls5. Με κάποιους περιορισμούς όμως. Δηλαδή αν έχεις το stock theme με την ανοιχτόχρωμη status bar και τα μαύρα γράμματα στην ημερομηνία και την ώρα και θες να βάλεις σκουρόχρωμη status bar με άπρα γράμματα θα δουλέψει μόνο για την ημερομηνία. Την ώρα θα συνεχίσει να την εμφανίζει με μαύρα γράμματα με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζει από το σκουρόχρωμο φόντο της status bar. Αυτό μπορείς να το πετύχεις περνόντας πρώτα ένα σκουρόχρωμο theme για την SS από εδώ και μετά περνάς το theme της uot kitchen. Δες και ένα παλιότερο οδηγό εδώ. Πρόσεξε το κομμάτι που λέει: Τώρα στο PC : Κάνουμε unzip το UOT#######.zip αρχείο που κατεβάσαμε και στην διαδρομή UOT-######\META-INF\com\google\android αντικαθιστούμε το αρχείο update-binary με το ίδιο αρχείο από το theme του Frankish που κάναμε unzip νωρίτερα(ίδιο path πχ TrueGingerbread-circlemod-SS\META-INF\com\google\android με το ίδιο όνομα :update-binary). Μετά κάνουμε πάλι zip το UOT##### με το αλλαγμένο update-binary πλέον και είμαστε έτοιμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 (edited) Φίλε kogos μήπως μπορείς να ξαναανεβασεις το αρχείο με τα 248 ελεύθερη μνήμη (ξεκλείδωμα 512gen 2) γιατί οσο και να προσπάθησα δεν κατεβαίνει κολλάει στο 75%. Μονο με τον δικό σου τρόπο κατάφερα να κάνω unlock τα 512 αλλά το partition είναι πολύ μικρο. Ευχαριστώ links updated... στο κάτω μέρος του πρώτου ποστ: [Οδηγός] Blade: «Ξεκλείδωμα» 512ΜΒ (Froyo 2.2) - Επιστροφή 256ΜΒ+ υπαρχουν οδηγοι για να κανω root και 710MHz το BLADE μου? Για να κάνεις root, κατέβασε το z4root modified και κάντο install... Για να κάνεις overclock, δεν μπορείς με την stock rom... Πρέπει να βάλεις κάποια custom rom που να υποστηρίζει overclock. Για froyo, η καλύτερη rom για overclock είναι η SS RLS5, αλλά με overclock μειώνεις την αυτονομία της μπαταρίας σου, και τα αποτελέσματα δεν είναι σίγουρα. Κινητό από κινητό έχει διαφορά... έχω δει και blade που δεν μπορεί να γίνει overclock σχεδον καθόλου, αλλά έχω δει και blade να χτυπάει 750άρια... Για android 2.3.4, η CM7 έχει overclock... Γενικά, μία rom 2.3.4 χωρίς overclock (όπως η ginger fry), είναι πιο γρήγορο από μία overclocked froyo και έχει και πολύ καλύτερη αυτονομία από οποιαδήποτε άλλη rom Edited July 25, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Αν καταλαβα καλα απο το παρακατω link: http://android.modaco.com/topic/337798-gen1-to-gen2-tpt-upgrade/ Ginger Stir Fry Beta 15 Gen1 to Gen2 Upgrade TPT Download: gsf-blade-b15-tpt.zip mirror mirror mirror Download size: 101.33mb MD5: 4eb0fde9482081c3f7fef847b95746c3 SHA1: 5454f985791778db9f8a1486e123b5c509b7020f Βαζω αυτο το zip στην SD μου.... Το κανω unzip... Κλεινω το κινητο... Μετα menu & volume + power on.... Και μπαινει μονη της η Ginger και γινεται ταυτοχρονα μετατροπη σε gen2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 ακριβώς... Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Υπαρχουν ακομα bugs που θελουν διορθωση...? Βγαινει δλδ καθε μερα και καινουρια ρομ οπως οι nightly? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Αν καταλαβα καλα απο το παρακατω link: http://android.modaco.com/topic/337798-gen1-to-gen2-tpt-upgrade/ Ginger Stir Fry Beta 15 Gen1 to Gen2 Upgrade TPT Download: gsf-blade-b15-tpt.zip mirror mirror mirror Download size: 101.33mb MD5: 4eb0fde9482081c3f7fef847b95746c3 SHA1: 5454f985791778db9f8a1486e123b5c509b7020f Βαζω αυτο το zip στην SD μου.... Το κανω unzip... Κλεινω το κινητο... Μετα menu & volume + power on.... Και μπαινει μονη της η Ginger και γινεται ταυτοχρονα μετατροπη σε gen2? Καταρχην καλησπερα....φιλε kogos μηπως θα μπορουσες να μου πεις λιγο ποιο αναλυτηκα την διαδικασια.....απο που κατεβαζω την rom και πως την εγκαθιστω.....γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τα καλυτερα και στη μεταφρασει ολο και κατι χανεται :worry: ......και κατι ακομα το κινητο μου αυτη τη στιγμη ειναι gen 1 και με μετατροπαια εχω περασμενη την Portuguese_Spring_RLS4.....αν το κανω gen2 χανω κατι?....υπαρχει θεμα να αλλαξη το imei τησ συσκευης :worry:.......μπορει να φαινονται αστεια ολα αυτα που ρωταω....αλλα ειναι τοσο μπερδεμενα στο μυαλο μου:O.....Ευχαριστω! εκ τον πρωτερον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Την κατεβαζεις απο εδω: http://www.filesonic.com/file/1500234961/gsf-blade-b15-tpt.zip και κανεις οτι λεω πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Την κατεβαζεις απο εδω: http://www.filesonic.com/file/1500234961/gsf-blade-b15-tpt.zip και κανεις οτι λεω πιο πανω Σε ευχαριστω! για την γρηγορη απαντηση....αν μπορουσες να μου πεις και τι γινεται με το ιμει,αν υπαρχει θεμα να αλλαξει....και τι ''χανω'' η κερδιζω αν γινει gen 2 το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Δεν ξερω..καποιος αλλος μπορει να απαντησει...αλλα εν τω μεταξυ δες αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=303396 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 (edited) έφτιαξα ένα framework-res.apk με το UOT kitchen και θέλω να αλλάξω κάποια resources. είναι 6ΜΒ, το κάνω decompile με το apktool με d -s, αλλάζω τις εικόνες, recompile sign και είναι πλέον 3ΜΒ. το βάζω στο zip του UOT και το φλασάρω και όλες οι εφαρμογές κρασάρουν. Κάτι δε γίνεται σωστά στο decompile πώς μπορώ να κάνω αλλαγές σ αυτό? Edit: Άσχετο αλλά για όσους έχουν skype και κλασσικά ακούγεται από το loudspeaker αντί για το κανονικό ακουστικό στις κλήσεις, μόλις ετοίμασα την τελευταία market έκδοση ώστε να δουλεύει σωστά. Όσοι έχουν CM7 δε θα τη χρειασδτούν, έχει διορθωθεί το Bug στην ROM Skype_2.0.0.47_fixed.apk Edited July 25, 2011 by lousou76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts