Fotis55 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εδώ και πολυ καιρό το ipad 2 που εχω σχεδόν 3 χρονια μου κολλάει πολυ. Σέρνεται πολυ άσχημα. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κανω παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εδώ και πολυ καιρό το ipad 2 που εχω σχεδόν 3 χρονια μου κολλάει πολυ. Σέρνεται πολυ άσχημα. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κανω παιδιά; μια επαναφορά και setup as new νομίζω το έχει ανάγκη πλέον.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εμενα δουλευει σουπερ, μαλιστα μου φαινεται οτι ειναι πιο γρηγορο τον τελευταιο καιρο. Εχω σβησει αρκετες εφαρμογες ομως και χρησιμοποιω κατα 90% σαφαρι και youtube και το υπολοιπο κανενα google maps, yahoo weather, calendar κλπ. Δεν αξιζουν τα παιχνιδια, σταματησα να παιζω αμεσως και εχω περισσοτερες εφαρμογες στο iPhone γιατι ειναι 32αρι. Μονο εχω ενα καμενο πιξελ και επισης η μπαταρια εχει πεσει λιγο (αλλα λογικο αφου φορτιζεται σχεδον καθε μερα για 3 χρονια τωρα). Ευκολα το καλυτερο computer που ειχα αγορασει ποτε και θα το χρησιμοποιω μεχρι να μην ανταποκρινεται. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εμένα ειναι άψογο. Και του εχω βγάλει το λάδι εδώ και 3 χρονια...... Κάθε μερα. Θα το κανω μάλλον αυτο που είπε ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εμένα ειναι άψογο. Και του εχω βγάλει το λάδι εδώ και 3 χρονια...... Κάθε μερα. Θα το κανω μάλλον αυτο που είπε ο φίλος πιο πάνω. Θα πρέπει να αποθηκεύσεις τα δεδομένα σου, καθώς θα γίνει πλήρη διαγραφή. Εννοείται πως δεδομένα που διατηρούνται στο iCloud δεν χάνονται. Σημαντικό στην επαναφορά, είναι η ενεργοποίηση ως νέα συσκευή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Βασικά δεν εχω και πολλα δεδομένα να αποθηκευσω. Μόνο της φωτογραφίες. Τις επαφές τις εχω και στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Βασικά δεν εχω και πολλα δεδομένα να αποθηκευσω. Μόνο της φωτογραφίες. Τις επαφές τις εχω και στο κινητό. Οπότε ο κίνδυνος να χαθεί οτιδήποτε είναι μικρότερος, αποθήκευσέ τες και προχώρησε σε επαναφορά. Φαντάζομαι πως έχεις αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση iOS 7.1.2. Αν όχι τότε σύνδεσε τη συσκευή σου με το iTunes >restore >setup as new :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Την εχω την τελευταία έκδοση. Σε αυτη την περίπτωση τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Την εχω την τελευταία έκδοση. Σε αυτη την περίπτωση τι κανω; τότε κάνεις επαναφορά μέσα από τη συσκευή Ρυθμίσεις >Γενικά >Επαναφορά >Περιεχόμενα και Ρυθμίσεις, θα διαγραφούν όλα τα περιεχόμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Θα πρότεινα στους κατόχους iPad 2 να διαβάσουν αυτό πριν αναβαθμίσουν σε iOS8. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Έκανα την αναβάθμιση στο ipad 2 και όλα δουλεύουν αρκετά καλά. O safari λιγο ψιλοlaggαρει αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να τονίσω ότι αρχικά έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένων, μετά την εγκατάσταση, αμέσως πάλι επαναφορά δεδομένων και μετά restore απο backup στο itunes. Επίσης, στο 4s δεν την έκανα, θα περιμένω λίγες μέρες για τις πρώτες εντυπώσεις. Πως θα μάθω ποια wifi έκδοση του iPad 2 έχω (απλό ή rev A ) σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω downgrade σε 7.1.2 ; Edited September 24, 2014 by DINFUN Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Γράφω καινούργιο post καθώς δεν με αφήνει να κάνω τροποποίηση στο προηγούμενο. Έκανα ρε παίδες downgrade σε 7.1.2 στο iPad και επιτέλους απέκτησε την χαμένη του ταχύτητα. Θα παραμείνω σε αυτή την έκδοση μέχρι νεοτέρας ώστε να παραμείνει η συσκευή μου αξιόλογα λειτουργική. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Γράφω καινούργιο post καθώς δεν με αφήνει να κάνω τροποποίηση στο προηγούμενο. Έκανα ρε παίδες downgrade σε 7.1.2 στο iPad και επιτέλους απέκτησε την χαμένη του ταχύτητα. Θα παραμείνω σε αυτή την έκδοση μέχρι νεοτέρας ώστε να παραμείνει η συσκευή μου αξιόλογα λειτουργική. αν θες την αποψή μου καλά έκανες, τουλάχιστον στη κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η 8.0, δημιουργεί προβλήματα σε όλες τις συσκευές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 αν θες την αποψή μου καλά έκανες, τουλάχιστον στη κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η 8.0, δημιουργεί προβλήματα σε όλες τις συσκευές! Σε όλες; Η αλήθεια είναι ότι στο 4s τρέχει πολύ καλύτερα από το iPad 2. Οκ, παλιές συσκευές και οι δυο αλλά το iPhone ακόμα και τώρα μετά από 3 χρόνια δουλεύει αξιοπρεπέστατα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Σε όλες; Η αλήθεια είναι ότι στο 4s τρέχει πολύ καλύτερα από το iPad 2. Οκ, παλιές συσκευές και οι δυο αλλά το iPhone ακόμα και τώρα μετά από 3 χρόνια δουλεύει αξιοπρεπέστατα. Το 4s πρέπει να έβγαλε ψωμί σε παρά πολλούς χρήστες. Εγώ με παρακάλια το έδωσα. Μακραν η καλύτερη μου συσκευή. Και απο προβλήματα τα 4s τίποτα σκυλιά. Και απο μέγεθος και απο ποιότητα τι να λέμε τηλέφωνο για μένα απο άλλη εποχή. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Διαβάζω στο διαδίκτυο γη θετικά σχόλια της 8.0.2 στο iPad 2. Την έβαλε κανείς να μας πει εάν έχει όντως βελτιωθεί σε σχέση με την 8.0.0 ; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike62 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 σε μενα η 8.0.2 σέρνεται... παει πολυ αργα... δεκα φορές την έστησα... κατεβαζα αρχείο ενημέρωσης λογισμικού συσκευής (IPSW).... απο 2-3 διαφορετικους server... setup as a new...αλλα σερνεται εαν κάποιος εχει καλη ταχύτητα ας μου πει τι και πως το εκανε... τωρα ψάχνω τροπο να κατέβω σε 7.1.2 .... γιαν αδω τη ταχυτητα... αλλά χτυπάει ...δεν κατεβαίνει με τίποτα εαν κάποιος εχει τρόπο ας με ενημέρωση ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 σε μενα η 8.0.2 σέρνεται... παει πολυ αργα... δεκα φορές την έστησα... κατεβαζα αρχείο ενημέρωσης λογισμικού συσκευής (IPSW).... απο 2-3 διαφορετικους server... setup as a new...αλλα σερνεται εαν κάποιος εχει καλη ταχύτητα ας μου πει τι και πως το εκανε... τωρα ψάχνω τροπο να κατέβω σε 7.1.2 .... γιαν αδω τη ταχυτητα... αλλά χτυπάει ...δεν κατεβαίνει με τίποτα εαν κάποιος εχει τρόπο ας με ενημέρωση ευχαριστώ. Σταμάτησε η 7.1.2 δεν μπορείς να την βάλεις. Μένεις ετσι μέχρι την 8.1 την Δευτέρα θα βγει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Η 8.1 τι λεει στο ipad 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Η 8.1 τι λεει στο ipad 2; Αν είσαι σε 7.1.Χ μην το κουνήσεις από εκεί. Με ios 8 το iPad2 γίνεται υπερβολικά αργό και το multi tasking ανύπαρκτο. Θα σου πω το εξής: Χρόνοι ανοίγματος εφαρμογών μετά από επανεκκίνηση: Facebook 11,5" Άλμπουμ φωτογραφιών 5,5" Μόλις ανοίξεις κάποιες εφαρμογές και θελήσεις να επιστρέψεις σε μια απ αυτές που είχες ανοίξει πριν, φορτώνει από την αρχή. Γενικά έχει γίνει ένα πολύ να παραα πολύ αργό μηχάνημα. Κάποιος που δουλεύει παράλληλα μια σύγχρονη συσκευή, δεν μπορεί να το αντέξει. Εγώ το έδωσα στην 7χρονη κόρη μου που το χρησιμοποιεί για YouTube και παιδιά παιχνίδια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Μετά την εμπειρία μου σε 4άρι, με iOS 7& γενικότερα όλα αυτά τα τελευταία λειτουργικά που τα παλιά μηχανάκια μας δεν σηκώνουν.. Εγώ το κρατάω σε 7.1.2 και δεν κάνω το βήμα παραπάνω.. Κι όσο με βγάλει.. 2,5 χρόνια έχει υπάρξει σκυλί ... :) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Μετά την εμπειρία μου σε 4άρι, με iOS 7& γενικότερα όλα αυτά τα τελευταία λειτουργικά που τα παλιά μηχανάκια μας δεν σηκώνουν.. Εγώ το κρατάω σε 7.1.2 και δεν κάνω το βήμα παραπάνω.. Κι όσο με βγάλει.. 2,5 χρόνια έχει υπάρξει σκυλί ... :) Ετσι ακριβώς. Γιατί το ipad 2 είναι σκυλί το εχω από τον Μάιο του 2011. Τα σημερινά είναι ψευτικα σαν κατασκευές. Δυστυχώς επεσα στην περιπτωση, θέλησα να δοκιμάσω το 8 και εγινε η διακοπή της 7.1.2 οπότε δεν μπόρεσα να επιστρέψω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Duke690 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Kαλησπερα ειμαι νεο μελος εδω και θα ήθελα να σας κανω την εξης ερωτηση: υπαρχει τροπος να συνδεσω το ipad με την smart tv (samsung) μεσω wi-fi ? ειναι απαραίτητη η αγορα apple tv η HDMI καλωδιου? δεν υπαρχει καποια εφαρμογη στο aplication store? Ευχαριστω! :D Edited November 1, 2014 by Duke690 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 http://cdn.macrumors.com/article-new/2014/11/8_1_1_12b432-800x212.jpg According to Apple's release notes, iOS 8.1.1 includes bug fixes and increased stability and performance improvements for both the iPad 2 and the iPhone 4S, two of the older devices that support the operating system. Μακάρι να υπάρξει βελτίωση, αν και κρατώ μικρό καλάθι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 τελικα υπηρξε βελτιωση γτ στης γυναικας μου εχω ακομα το 7.. αν ειναι οκ να το περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts