p_k Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Όταν περιστασιακά πιω, θα προτιμήσω FIX. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliteGuy Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 FIX χωρίς αλκόολ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 primator double dark μια φορά το μήνα οταν βγαίνουμε (η μαζευόμαστε σπίτι) πλέον εδώ και χρόνια είναι μοναδική μου επαφή με αλκοόλ (μια φορά το μήνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paladin_k20 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Οταν παω σε μπυραρια θα προτιμησω erdinger., paulaner, franziskaner. Τωρα βεβαια βολευτηκα με μια αλφα απο το περιπτερο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Φανταστική η paulaner! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleazy Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Έζα χρυσή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Έζα χρυσή! Την pilsner εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Η καλύτερη ξανθιά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Kozel μαύρη, fix μαύρη Απ' τις απλές, η Heineken με αρέσει κάπως Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erwinor Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Pills. (εζα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJames Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Σαν την Duvel δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baldrick Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Ολες οι μοναστηριακές αξίζουν μια δοκιμή. Chimay, Trappisten, La Trappe κλπ κλπ Τώρα έβγαλε μία και το άγιον όρος. που δεν έχω δοκιμάσει (ακόμη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Η Strange Brew ανοιξε headquarters στο Κουκακι. Οποιος θελει να πιει και να δοκιμασει καλες ελληνικες μπυρες ειναι must. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Leffe και Duvel, αλλά τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και πίνω καπάκι μετά την προπόνηση μια Fix Άνευ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Όταν είμαι έξω και έχει βεβαια το κατάστημα, θα προτιμήσω Primator Weiss. Στο σπίτι ότι έχει προσφορά στο μάρκετ... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimifoti Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 weihenstephaner vitus μακράν η αγαπημένη μου επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Φανταστική η paulaner! Πάντα ήταν καλή μπύρα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokboy Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 alpha,sol,corona Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnn Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 ΚΑΙΖΕΡΡΡΡΡΡΡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak13 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Kaizer, corona Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Emanuel70 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Μιας και οι περισσότεροι έχετε δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μπύρες που κυκλοφορούν στην αγορά μας, θα σας πω για 2 μπύρες που έχω δοκιμάσει στην Ασία. Σε ταξίδι μου στην Ταϊλάνδη, δοκίμασα και έμεινα έκπληκτος με τις μπύρες τους, ξεχώρισα την CHANG Strong και για πιο ελαφριές καταστάσεις την SINGHA Lager, εάν σας βγάλει ο δρόμος προς τα εκεί, θυμηθείτε τις και δοκιμάστε τις ,το μόνο σίγουρο ότι δεν θα χάσετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idomeneas Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Μιας και οι περισσότεροι έχετε δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μπύρες που κυκλοφορούν στην αγορά μας, θα σας πω για 2 μπύρες που έχω δοκιμάσει στην Ασία. Σε ταξίδι μου στην Ταϊλάνδη, δοκίμασα και έμεινα έκπληκτος με τις μπύρες τους, ξεχώρισα την CHANG Strong και για πιο ελαφριές καταστάσεις την SINGHA Lager, εάν σας βγάλει ο δρόμος προς τα εκεί, θυμηθείτε τις και δοκιμάστε τις ,το μόνο σίγουρο ότι δεν θα χάσετε...Στην Αγγλια να δοκιμάσετε τύπου ales προφέρεται "έϊλις" εγώ τις έλεγα "άλες" και δεν καταλάβαιναν.κατα προτίμηση τοπικές του μέρους που επισκέπτεσθε. Στάλθηκε από το Lenovo YT3-X50M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην Αγγλια να δοκιμάσετε τύπου ales προφέρεται "έϊλις" εγώ τις έλεγα "άλες" και δεν καταλάβαιναν.κατα προτίμηση τοπικές του μέρους που επισκέπτεσθε. Στάλθηκε από το Lenovo YT3-X50M μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια την Ελλάδα Βεργίνα weiss ή άλλη weiss αν δεν έχει βεργινα Στάλθηκε από το Lenovo YT3-X50M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARCADIAN64 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Fischer & Kaiser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingofphones Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 η τσεχικη η pilnser urquell που πικριζει ειναι κορυφη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 η τσεχικη η pilnser urquell που πικριζει ειναι κορυφη!!! ναι ειναι οντως καλη αυτη.για καθημερινη μπυρα ειναι οτι πρεπει.δυστηχως ομως δεν την βρισκεις σε μπαρ εξω.μονο σε μπυραριες . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts