Jump to content

Baldrick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Baldrick

  1. διορθώθηκε - ευχαριστώ!!
  2. Ο άνθρωπος ακόμη φτιάχνει μουσική - το τελευταίο άλμπουμ έχει εκπλήξεις...μου έχει κολλήσει
  3. Δεν έχω στείλει κανένα τηλέφωνο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα!
  4. Ολες οι μοναστηριακές αξίζουν μια δοκιμή. Chimay, Trappisten, La Trappe κλπ κλπ Τώρα έβγαλε μία και το άγιον όρος. που δεν έχω δοκιμάσει (ακόμη).
  5. Στο wiki γράφει ότι οι μαύρες γάτες θεωρούνταν ότι μπορούσαν να φέρουν τύχη από ορισμένους (https://en.wikipedia.org/wiki/Black_cat#Superstition,_prejudice,_bringer_of_good_or_bad_luck)
  6. Τί διαφορά έχουν τα γουρούνια από τα Πάντα; - Τα γουρούνια τρώνε τα πάντα, ενώ τα Πάντα δεν τρώνε τα γουρούνια! Τι διαφορά έχει το πεπόνι από το παγώνι? Το πεπόνι παγώνει, ενώ το παγώνι δεν πεπόνι!
  7. Είμαι φαν του εσπρέσο και, επειδή μας είχαν δώσει δώρο στη δουλειά ένα σετ με κάψουλες νεσπρέσο άρχισα να το χρησιμοποιώ. Ομως: Από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ μηχανή με χύμα καφέ, δεν γίνεται να ξαναδοκιμάσω κάψουλα. Είναι τόσο μεγάλη η ελευθερία που έχεις για να φτιάξεις το δικό σου χαρμάνι (ή να πάρεις όποιον καφέ θές έτοιμο) και τόσο εύκολο στο καθάρισμα που πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Δοκιμάστε και νομίζω δε θα απογοητευτείτε!
  8. Sci Fi : The Three-Body Problem, Liu Cixin. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό, όμως έχει πυκνή δράση και οργιώδη φαντασία ο Κινέζος συγγραφέας...
×
×
  • Create New...