Jump to content

jonnn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jonnn

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jonnn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Noμιζω πως μονο με το s10e συμβαινει.. οπως κ να εχει κ εγω αυτο σκεφτομαι, να παω να το δουν απο κοντα.. σε ευχαριστω!
  2. Παιδια επειδη κ εδω αλλα κ σε ξενα φορουμ διαβασα οτι καποιες συσκευες εχουν θεμα με την σταθεροτητα του power button οπως κ η δικη μ, γνωριζει καποιος αν θεωρουνται ελλατωματικες η χρειαζονται φτιαξιμο κτλ.. επικοινωνησα με την σαμσουνκ κ το ατομο με το οποιο μιλησα μου ειπε πως πρωτη φορα ακουει κατι τετοιο δηλαδη να δουλευει μια χαρα το power button σε ολα αλλα να ειναι ασταθες.. κ αναρωτιεμαι αν θα υπαρχει προβλημα σε μελλοντικη πωληση του κινητου (αντε να πεισεις τον αλλον οτι ετσι το αγορασες κ ολα καλα):wacko:
  3. Οτι και να χρησιμοποιησεις απο τα παραπανω οι ανεπιθυμιτες τριχες θα συνεχισουν να παραμενουν ανεπιθυμητες.. η μονη λυση για να απαλλαγεις απο αυτες θεωρω πως ειναι το λειζερρρ
  4. Μπαίνει στο σπίτι ο πατέρας και βλέπει τον γιο του να κάθεται για πρώτη φορά ήσυχα με ένα βιβλίο στο χέρι. «Τι κάνεις εκεί γιε μου;» τον ρωτάει «Διαβάζω πατέρα, για να μπορώ σε λίγο καιρό να βγάλω χρήματα.» «Μπράβο παιδί μου, με κάνεις περήφανο! Και τι διαβάζεις;» «Τα κάλαντα!»
  5. Mην ξεχναμε κ τον ζωντανο θρυλο μικαελ σουμαχερ, οπου θα βγει ταινια μαλιστα για την ζωη του πριν κ μετα το δυστυχημα
  6. Γενικη ταχυδρομικη οτι χειροτερο.. γ εμενα η acs ειναι πολυ αξιοπιστη σε οτι αφορα την εξελιξη της παραλαβης κτλ
  7. We’re the Millers ισχυει ειναι πλ καλη με ταλαντουχους ηθοποιους
×
×
  • Create New...