Jump to content

sak13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sak13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

sak13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. sak13

    Sony Xperia XZ3

    Τα 130 ευρω διαφορα που ειπα για σκρουτζομαγαζα εννοουσα.. Ειτε σκρουτζομαγαζα ειτε μεγαλες αλυσιδες η εγγυηση δεν παραμενει ιδια στα 2 χρονια? Εχω χασει τιποτα επεισοδια?
  2. sak13

    Sony Xperia XZ3

    Σε ευχαριστω.. Θα παω να τα δω απο κοντα,γιατι το ΧΖ3 δεν το εχω δει.. Αυτη η διαφορα ειναι για καινουρια.. Πιστευεις οτι μπορει να βγει σε καμια προσφορα το ΧΖ3,αντιστοιχη του ΧΖ2?
  3. sak13

    Sony Xperia XZ3

    Παιδια καλησπερα.. Μπορειτε να μου πειτε επιγραμματικα τις διαφορες αναμεσα στο ΧΖ2 και στο ΧΖ3? Τι θα μου προτεινατε? Αξιζει η διαφορα των 130 ευρω? Ευχαριστω!
  4. Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. Πηγα ειδα απο κοντα το ΧΖ2,παρατηρησα οτι η μονο η "καθαρη" οθονη του ειναι 5.8 ιντσες και ολοκληρο το κινητο φτανει τις 6,2.. Μου προτειναν για το Samsung s10e.. Ειναι το ιδανικο μεγεθος για μενα.. Αξιζει η υπερβαση? Επισης ισχυει οτι σε μερικα μαγαζια αν κοψεις τιμολογιο για εταιρια γλυτωνεις το φπα? Αν ανεβω στα 400-450 παλι μεχρι 5,8 ιντσες ποιο αλλο κινητο θα μου προτείνατε?
  5. Καλησπερα σας.. Ψαχνω κινητο με μαξ 350 ευρω και μικροτερο απο 6αρα οθονη Απο τα λιγα που εχω διαβασει ειμαι αναμεσα σε: Sony XZ2 και Huawei P20.. Εχετε να μου προτείνετε καποιο αλλο? Αν ανεβω μεχρι τις 6,2" υπαρχει καποιο εμφανως καλυτερο απο αυτα τα 2 κινητα?
  6. Καθολου ωραιο το τελος!
  7. Και πριν 3 χρονια που ηταν το τελευταιο μου ποστ,πως ειχα γραψει κανονικα σε τοπικ με τα κινητα και τωρα δεν μπορω? Περιεργα πραγματα..
  8. Newbie απο το 2012 λιγο δυσκολο.. Απλα παρατηρω τοσα χρονια και δεν γραφω.. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορει καποιος admin να δωσει μια λυση?
  9. Καλησπερα, Δε με αφηνει σε αρκετα τοπικς να απαντησω.. Για ποιον λογο συμβαινει αυτο?
  10. Εχω στειλει ηδη 3 φορες για αλλαγη το καπακι της φορτισης επειδη χαλαει και τωρα με βλεπω για 4η.. Τι θα γινει με αυτο το πραγμα? Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημμα? Υπαρχει περιπτωση να μου αντικαταστισουν το κινητο αν παρω τηλεφωνο και αρχισω τα..παραπονα?
  11. Καλησπέρα, Έχει εξαφανιστεί το stamina ή είναι ιδέα μου στην 6?
×
×
  • Create New...