DaRk_dOg Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Παιδια τ αρχειακι cpu πως τ κανουμε εγκατασταση; Οπως κανουμε τη rom απο τ xrecovery; Ναι, με τη μόνη διαφορά οτι δεν κάνεις κανενός είδους wipe. Απλά flash και reboot. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Θα πρέπει να το μετονομάσουμε σε "update.zip" ή δεν είναι απαραίτητο; Σα πρώτο μικρό bug παρατήρησα οτι γράφοντας μην. Στα σύμβολα κ τα smilies, μετά από λίγο, κολλάει η μπάρα κ δε μπορείς να τα ανεβοκατεβάσεις, για να επιλέξεις. Δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά υφίσταται. Sent from my Nokia N900 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Θα πρέπει να το μετονομάσουμε σε "update.zip" ή δεν είναι απαραίτητο; Σα πρώτο μικρό bug παρατήρησα οτι γράφοντας μην. Στα σύμβολα κ τα smilies, μετά από λίγο, κολλάει η μπάρα κ δε μπορείς να τα ανεβοκατεβάσεις, για να επιλέξεις. Δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά υφίσταται. Sent from my Nokia N900 using Tapatalk Αυτό συμβαίνει επειδή το πληκτρολόγιο είναι port της εφαρμογής της SE από την 2.1 Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ναι, με τη μόνη διαφορά οτι δεν κάνεις κανενός είδους wipe. Απλά flash και reboot. Sent from my Desire HD using Tapatalk Τ εκαναεγκατασταση. Τωρα μια τελευται ερωτηση για ν μη σ ταλαιπωρω. Π πηγαινουμε για ν το ρυθμισουμε κ τι τιμες ν βαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Αυτό συμβαίνει επειδή το πληκτρολόγιο είναι port της εφαρμογής της SE από την 2.1 Sent from my Desire HD using Tapatalk Κατάλαβα. Δε πειράζει μικρό το κακό. Παρακολουθώ κ τη μπαταρία λίγο να δω.. Δεν έφτασε ποτέ το 100% της φόρτισης. Έμεινε στο 99%. Έκανα ένα wipe bat stats κ βλέπουμε. Πάντως η rom είναι αρκετά βήματα πιο μπροστά από τη uridium. Είχες απόλυτο δίκιο ;) btw τελικά να μετονομάσω το αρχείο για το overclocking ή όχι; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Κατάλαβα. Δε πειράζει μικρό το κακό. Παρακολουθώ κ τη μπαταρία λίγο να δω.. Δεν έφτασε ποτέ το 100% της φόρτισης. Έμεινε στο 99%. Έκανα ένα wipe bat stats κ βλέπουμε. Πάντως η rom είναι αρκετά βήματα πιο μπροστά από τη uridium. Είχες απόλυτο δίκιο ;) btw τελικά να μετονομάσω το αρχείο για το overclocking ή όχι; :rolleyes: Ναι! :) Το ίδιο έκανα κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Τ εκαναεγκατασταση. Τωρα μια τελευται ερωτηση για ν μη σ ταλαιπωρω. Π πηγαινουμε για ν το ρυθμισουμε κ τι τιμες ν βαλω; Το "στάνταρ" που παίζει είναι 122Mhz min / 710Mhz max με governor "on demand". Εγώ προσωπικά έχω ρύθμιση σε 245Mhz min / 710Mhz max. Πολλοί όμως το λειτουργούν και στα 768Mhz χωρίς προβλήματα. Δοκιμάζεις συχνότητες και ότι σε βολεύει και σου δουλεύει καλά, το κρατάς. ;D Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Το "στάνταρ" που παίζει είναι 122Mhz min / 710Mhz max με governor "on demand". Εγώ προσωπικά έχω ρύθμιση σε 245Mhz min / 710Mhz max. Πολλοί όμως το λειτουργούν και στα 768Mhz χωρίς προβλήματα. Δοκιμάζεις συχνότητες και ότι σε βολεύει και σου δουλεύει καλά, το κρατάς. ;D Απλά να προτείνω να μην επιλέξετε την επιλογή 'set on boot' χωρις να είστε σίγουροι ότι το κινητάκι σας αντέχει την max συχνότητα που επιλέξατε (ώστε να αποφύγεται συνεχείες επανεκινήσεις αν έχετε επιλέξει κάτι πολύ υψηλό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Το "στάνταρ" που παίζει είναι 122Mhz min / 710Mhz max με governor "on demand". Εγώ προσωπικά έχω ρύθμιση σε 245Mhz min / 710Mhz max. Πολλοί όμως το λειτουργούν και στα 768Mhz χωρίς προβλήματα. Δοκιμάζεις συχνότητες και ότι σε βολεύει και σου δουλεύει καλά, το κρατάς. ;D Μου δινει μεγιστο το 600 κ ελαχιστο το 122. Γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Παιδια τι διαφορα εχει αυτη η ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035656 απο την RC2? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sanctuary Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 μπορώ να χρησιμοποιήσω τα theme που έχει στο forum των xda-developers με την 2.1 στο μινι της μάνας του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Γιατι δεν με αφηνει να κανω ληψη ενημερωσης στο angry birds .... Εχει να κανει με καποιο bug της rom η μεσω καποιας επιλογης διορθωνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Περασα την SROM του stelios_97 ..Αν θελω να ξαναγυρισω στην RC2 απλα την flasharw χωρις full wipe και τετοια ε ? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poc Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 παιδια!!! help όταν φτάνω στo βήμα 7 μου λέει finding update package opening update package E: cant open sdcard/update.zip no such file or directors instalation aborted έχω κάνει όλα τα βήματα σωστά! αλλά τίποτα.... :( Παράθεση :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Δεν έχεις βάλει το zip στην κάρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poc Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Δεν έχεις βάλει το zip στην κάρτα σου. το έχω, το πέρασα ξανά μήπως και... αλλα τίποτα Παράθεση :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G10rgos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Παιδια καλησπερα, εχω ενα θεματακι με μια λειτουργια της RC2. Εχω βαλει στο handcent sms οταν μου εχει ερθει καποιο μηνυμα και δεν το εχω διαβασει να μου αναβοσβηνει το led της συσκευης οπως και στις αναπαντητες και λειτουργουσε αψογα με την RC1, ομως με την RC2 αυτο δεν γινετε παρολο που το εχω ρυθμησει να το κανει. Δηλαδη οταν μου ερχετε καποιο μηνυμα και δεν το εχω διαβασει οπως κ οταν εχω μια αναπαντητη κληση αναβοσβηνει μονο μια φορα το led otan αναψει η οθονη και οταν σβησει, οχι συνεχομενα ωστε να καταλαβω οτι εχω ενα μηνυμα η μια αναπαντητη χωρις να ενεργοποιησω την οθονη. Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε γιατι μου ητανε πραγματικα πολυ χρησιμο αυτο με το led γιατι ηξερα αν εχω καποιο μηνυμα η κατι αλλο χωρις να ενεργοποιησω την οθονη του κινητου. Σας παρακαλω λιγο βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 το έχω, το πέρασα ξανά μήπως και... αλλα τίποτα Είσαι σίγουρος πως το .zip είναι χύμα στην sdcard (δηλαδή όχι μέσα σε κάποιο φάκελο)? Και πως έχει ακριβώς την ονομασία update.zip? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poc Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Είσαι σίγουρος πως το .zip είναι χύμα στην sdcard (δηλαδή όχι μέσα σε κάποιο φάκελο)? Και πως έχει ακριβώς την ονομασία update.zip? ναι φίλε μου ολα σωστά! ασε, το έχω κανει 5 φορές αλλα τίποτα. θα σκάσω! Παράθεση :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ναι φίλε μου ολα σωστά! ασε, το έχω κανει 5 φορές αλλα τίποτα. θα σκάσω! Οκ τότε κάνε το αλλιώς: xrecovery - install custom zip - choose zip from sdcard, βρες το .zip στην κάρτα και κάνε του install Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Από όσο ξέρω ήδη στις χαμηλές συχνότητες το module δουλεύει την CPU undervolted, αλλά ο nobodyAtall ίσως να γνωρίζει περισσότερα περί τούτου. Πάντως, επειδή έχουμε να κάνουμε με module και όχι custom kernel, δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει η εφαρμογή για undervolt. NobodyAt All ισχύει αυτό που ανέφερε ο Dark? Όντως το module δουλεύει την CPU undervolted στις χαμηλές συχνότητες ?Και αν ναι μέχρι ποια συχνότητα ? Και αν είναι έτσι υπάρχει τρόπος να κάνουμε undervolt και σε υψηλότερες συχνότητες ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 NobodyAt All ισχύει αυτό που ανέφερε ο Dark? Όντως το module δουλεύει την CPU undervolted στις χαμηλές συχνότητες ?Και αν ναι μέχρι ποια συχνότητα ? Και αν είναι έτσι υπάρχει τρόπος να κάνουμε undervolt και σε υψηλότερες συχνότητες ? Ευχαριστώ Από το post του doixanh στους xda: Release history [...] April 06. v002. Experimental! It maybe very unstable! Undervoltage for all frequencies except the max freq (Reduced voltages for 128MHz, 245MHz, 320MHz, 480MHz). This can potentially save battery. I need test results for saving battery from you guys :D Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Παιδια καλησπερα, εχω ενα θεματακι με μια λειτουργια της RC2. Εχω βαλει στο handcent sms οταν μου εχει ερθει καποιο μηνυμα και δεν το εχω διαβασει να μου αναβοσβηνει το led της συσκευης οπως και στις αναπαντητες και λειτουργουσε αψογα με την RC1, ομως με την RC2 αυτο δεν γινετε παρολο που το εχω ρυθμησει να το κανει. Δηλαδη οταν μου ερχετε καποιο μηνυμα και δεν το εχω διαβασει οπως κ οταν εχω μια αναπαντητη κληση αναβοσβηνει μονο μια φορα το led otan αναψει η οθονη και οταν σβησει, οχι συνεχομενα ωστε να καταλαβω οτι εχω ενα μηνυμα η μια αναπαντητη χωρις να ενεργοποιησω την οθονη. Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε γιατι μου ητανε πραγματικα πολυ χρησιμο αυτο με το led γιατι ηξερα αν εχω καποιο μηνυμα η κατι αλλο χωρις να ενεργοποιησω την οθονη του κινητου. Σας παρακαλω λιγο βοηθεια. κανε αυτο που εκανα και εγω με την βοηθεια του nobodyAtall, ανοιξε το root explorer και διεγραψε τα /system/lib/hw/lights.x10mini.so και lights.msm7k.so :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Παιδια καλησπερα, εχω ενα θεματακι με μια λειτουργια της RC2. Εχω βαλει στο handcent sms οταν μου εχει ερθει καποιο μηνυμα και δεν το εχω διαβασει να μου αναβοσβηνει το led της συσκευης οπως και στις αναπαντητες και λειτουργουσε αψογα με την RC1, ομως με την RC2 αυτο δεν γινετε παρολο που το εχω ρυθμησει να το κανει. Δηλαδη οταν μου ερχετε καποιο μηνυμα και δεν το εχω διαβασει οπως κ οταν εχω μια αναπαντητη κληση αναβοσβηνει μονο μια φορα το led otan αναψει η οθονη και οταν σβησει, οχι συνεχομενα ωστε να καταλαβω οτι εχω ενα μηνυμα η μια αναπαντητη χωρις να ενεργοποιησω την οθονη. Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε γιατι μου ητανε πραγματικα πολυ χρησιμο αυτο με το led γιατι ηξερα αν εχω καποιο μηνυμα η κατι αλλο χωρις να ενεργοποιησω την οθονη του κινητου. Σας παρακαλω λιγο βοηθεια. Ναι γνωστό θέμα. Θα διορθωθεί στην RC3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adambala Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 καλησπερες και απο μενα!!!!!γεια σου θεε nobodyatall!!!!!!:) λοιπον τελεια ρομ....για αρχη δευτερο...εχω βαλει μαχ cpu 748 και μιν 487 και αν θελετε το πιστευετε το κινητο 3μερα σημερα με την στανταρ χρηση που του κανω και η μπαταρια τωρα που μιλαμε ειναι στο 18%απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!επιτελους γλιτωσαμε απο τον φορτιστη!!!!all the money babe!!!!!nobodyatall σα να ηρθε η ωρα να βαλεις το χερακι σου και στην 2.3.....τι λες?????χιχιχιχιχι Παράθεση x10 miniCyanogen Mod 7 mini cm 2.0.0(Nobodyatall) και τα μυαλα στα καγγελα!!!! htc sensation.....και μολις αρχισε το παιχνιδι..:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts