Jump to content

Poc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Poc

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Poc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Poc

    Poco X3 NFC

    Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Σε σύνδεση ακουστικών Bluetooth (3 διαφορετικά) ενώ όταν ακούω μουσική έχω ικανοποιητικό ήχο και μπορώ να παίξω με την αυξομείωση της έντασης...όταν γίνεται συνομιλία η ένταση είναι χαμηλή και ενώ ανεβάζω στο τέρμα την αυξομείωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα; Ευχαριστώ.
  2. Poc

    Poco X3 NFC

    Και σε μένα το ίδιο φίλε μου. Το βρήκα το πρωί σε αναμονή για pin sim.
  3. Poc

    Poco X3 NFC

    Καλημέρα. Μεγάλο φάουλ αυτό. Καμια ιδιωτικότηταα όταν μιλάς στο τηλέφωνο. Τέρμα χαμηλά η ένταση και ακούνε τον συνομιλητή όσοι είναι στον ίδιο χώρο. Προφανώς και είναι κατασκευαστικό καθώς έχουν δωθεί 2 αναβαθμίσεις και το θέμα δεν έχει λυθεί.
  4. Poc

    Poco X3 NFC

    Γνωρίζει κάποιος πως εμφανίζονται τα νέα εικονίδια που έχει η Google στις εφαρμογές; Στα δύο θέματα που έχει το κινητό τα εμφανίζει όπως ήταν παλιότερα.
  5. Poc

    Poco X3 NFC

    Εμένα από Κίνα έκανε 17 μέρες (30-11 η αγορά - αποστολή) . Μάλλον θαύμα αν σκεφτεί κανείς όλο αυτό που συμβαίνει με τις κούριερ στην Ελλάδα.
  6. Poc

    Poco X3 NFC

    Χρόνια πολλά σε όλους. Δεν είσαι μόνος σε αυτό. Μια από τα ίδια και στο δικό μου. Όντως ακούνε τον συνομιλητή κανονικά σε δωμάτιο που έχει μια κάποια σχετική ησυχία. Και ο ήχος είναι σα να ακούγεται όντως απ' την πλάτη του τηλεφώνου. Ας ελπίσουμε με κάποια αναβάθμιση να διορθωθεί το θέμα και να μην είναι κατασκευαστικό. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χμμμ που τα βρίσκουμε τα διαγνωστικά; Ευχαριστώ. Οκ το εντόπισα. Η Google δίνει όλες τις απαντήσεις
  7. Poc

    Poco F1

    προσωπικά και αφού έχω κάνει 2 φορές επαναφορά εργ. ρυθμίσεων δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. ακολούθησα και τον οδηγό σου. [φαντάσου η φωτεινότητα το κινητού μου είναι στο 20% περίπου - μόνο όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο μπαίνει στο αυτόματο - ελάχιστες φορές] το όλο θέμα με την μπαταρία ξεκίνησε μετά την αναβάθμιση σε android 10. θα περιμένω μήπως με το miui 12 αλλάξει κάτι και αν όχι αλλαγή μπαταρίας και βλέπουμε. γενικά ψάχνοντας και σε ξένα φόρουμ υπάρχουν αρκετά άτομα που μιλάνε για το θέμα μπαταρίας. ο μέγιστος χρόνος που βγάζει είναι περί 4-4:30 ώρες - αν φτάσει 5 χτυπάω παλαμάκια απο χαρά! :lol: που να έπαιζα και παιχνίδια δηλαδή. υπομονή και βλέπουμε :)
  8. Poc

    Poco F1

    μια απ τα ίδια! κάτι δεν έχουν καλά με αυτό το other apps.
  9. Poc

    Poco F1

    Πραγματικά αυτό το "άλλα" μετα την αναβάθμιση σε android 10 δίνει ρεσιτάλ κατανάλωσης μπαταρίας.
  10. Poc

    Poco F1

    Μετά την αναβάθμιση σε Android 10. Έχω κάνει δυο φορές επαναφορά αλλά δεν είδα κάποια διαφορά (4:30 ώρες περίπου κρατά - με κόπο να βγάλει 5 - ελάχιστα παιχνίδια χωρίς τρελές απαιτήσεις). δεν είναι μόνο το δικό μου έχουν το ίδιο θέμα άλλα δυο άτομα με το ίδιο κινητό. Δεν πειράζει, το καλό είναι πως συνεχίζει να είναι ένα λειτουργικό κινητό που κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω.
  11. Poc

    Poco F1

    Το κακό το μάτι παιδιά! Αγιασμό και εξορκισμό στα κινητά μας. λολ +1 σε όσα γράψατε παραπάνω περί ανακατανομής εικονιδίων και χαμένων φωτογραφιών. Ας ελπίσουμε σε επόμενο update να φτιαχτούν τα όποια προβλήματα δημιούργησε η τελευταία αναβάθμιση (μαζί με την διάρκεια της μπαταρίας). Το αγαπάμε το ποκοφονάκι κι ας έχει σποραδικά προβληματάκια.
  12. Poc

    Poco F1

    Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να το διορθώσει γιατί μετά την αναβάθμιση ... η διάρκεια μπαταρίας πήγε περίπατο με τα others και την ενεργή οθόνη.
  13. Poc

    Poco F1

    Καλημέρα. Εντάξει δεν είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα! Προσωπικά έκανα δυο factory reset μήπως αλλάξει κάτι αλλά παραμένει η κατανάλωση στο "άλλα" σε υψηλά επίπεδα.
  14. Poc

    Poco F1

    Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχω στην κατοχή μου εδώ και 6 μήνες το ποκο. Ευχαριστημένος όπως οι περισσότεροι με την συσκευή και οσα προσφέρει μέχρι που συνέβη η αναβάθμιση σε android 10. Τρομερό πρόβλημα με την μπαταρία. Απ τις 5+ ώρες πέσαμε στις 3.5 με 4 ώρες με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας και με κλειστά όλα όσα τραβάνε μπαταρία. Όχι δεν παίζω παιχνίδια. Έκανα δύο φορές επαναφορά μήπως και κάτι αλλάξει... Και φτάνουμε τώρα στην ανάλυση χρήσης μπαταρίας. Φυσικά η ενεργή οθόνη έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας (στην προηγούμενη έκδοση υπήρχε μικρότερη κατανάλωση) αλλά στο τέλος της λίστας των εφαρμογών βρίσκω και κάτι που το ονομάζει "άλλα" και δείχνει να καταναλώνουν αν όχι ίδια μπαταρία με την οθόνη ίσως και περισσότερη. Τι μπορεί να είναι όλα αυτά που δυστυχώς όταν πατάς επάνω δεν σου δίνει καμία δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες; Σχεδόν όλες τις εφαρμογές τις έχω να παραμένουν κλειστές στο παρασκήνιο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...