Jump to content

faldainos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    233
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by faldainos

  1. Καλημερα . Επειδη ειμαι λιγο ασχετος πως μπορω να βλεπω τις νεες δημοσιευσεις φιλων στο facebook στην μπαρα ειδοποιήσεων .
  2. Τελικα ειχε κολησει . Ευχαριστω για την βοηθεια.
  3. προσπαθω να κανω το update μεσω hicare και μου εχει κολησει στο 99% ληψη εδω κ μιση ωρα . Να κολησε η οντως τοση ωρα κανει ?
  4. Τελικα μετα απο 4 χρονια με τον σκυλο redmi note 3 pro παω σε huawei. Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.
  5. Το p20 ειναι σε αριστη κατασταση ουτε χρονο δεν εχει κλεισει..... Κ η τιμη που το δινει σουπερ.. 280 Απο την αλλη ζαχαρωνα τοσο καιρο το mi9t κ μετα απο 4 χρονια με το redmi note 3 pro το σκεφτομαι....
  6. Καλησπερα στην παρεα. Θα ηθελα μια γνωμη..... φιλος δινει p20 pro 128 σε αριστη κατασταση κ ουτε χρονο δεν το εχει. Σκεφτομουν το xiaomi mi9t 64 κ τωρα ειμαι σε δίλημμα....καμια γνωμη για βοήθεια.
  7. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο .....το ένα ούτε χρόνο κ είναι σαν καινούριο (Huawei p20 pro 128 ) η να πάρω το xiaomi mi9t 64 καινούριο .
  8. Καλημερα ...θελω βοηθεια ... καινουριο mi9t η huawei p20 pro μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση στα 250....
  9. Ηρθε η ωρα ..... redmi 7 pro οταν ερθει η poco ....αντε να επιλεξεις .....
  10. Τελικά ξετικαρα κ τα δυο κ βλεπω κανονικα εικονα. Πιστεύω να ειναι αυτη η σωστη ρύθμιση. Ευχαριστω για την βοηθεια.
  11. Καλημερα κ παλι. Ευχαριστώ για την απαντηση. Εκει που λεει Βιντεο>επιταχυνση > εχει δυο επιλογες :Να επιτρέπεται επιταχυνση υλικου mediacodec επιφανεια. Και η δεύτερη το ίδιο χωρίς τη λεξη "επιφανεια ". Εκει τι πρεπει να τικαρω?
  12. Καλησπέρα στην παρεα. Θελω τα φωτα σας για ενα θεματακι που εχω με το kodi στο ταμπλετ. Ενω βλεπω κανονικα εικονα σε ταινιεςκ οτιδηποτε στ αθλητικα π.χ. σε live εχω μονο ηχο. Τι πρεπει να κανω στις ρυθμισεις?
  13. Καλησπέρα κ απο μενα. Κάποιο tempered που να καλύπτει καλύτερα την οθονη έχει να προτείνει κανεις γιατι το πρώτο το σπασαμε. Απο αυτα που διαβαζω κατι που να εφαρμόζει πιο καλα δεν υπάρχει ακομα. Κοιταξα κ στο Ali αλλα κ εκει τα ιδια. Εχει κανεις καμια προταση?
  14. Καλημερα στην παρεα .Ευχαριστω για την βοηθεια (για τα δεδομενα λιγο πιο πισω) . Τελικα δεν ηθελε καποια ρυθμιση .Ολα οκ εγω ειχα πελαγωσει και μετα ανακαλυψα την αφηρημαδα μου .
  15. Υπάρχει καποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να λειτουργησουν τα δεδομένα. Προσπαθω να τα ανοίξω αλλα τιποτα. Απο ρυθμίσεις δεν εχω πειραξει τιποτα. Πριν την τελευταία αναβαθμιση ολα λειτουργουσαν κανονικα.
  16. Το δικο μου το πηρα απο vickmall και ηταν σε ολα αψογοι. Τωρα τους στελνω καποια email και απαντηση μηδεν κ με φοβιζει λιγο να κινηθω παλι σε αυτους
  17. Απο που προτείνετε να παρω ενα rn3 pro για τη γυναίκα αυτη τη στιγμη. Ποιο αξιόπιστο site.
  18. Που το διάβασες αυτό για το Vickmall; Μπορείς να δώσεις link; Ειδα ενα μήνυμα εδω ενος φιλου που εκανε καποια παραπονα πριν μερικα ποστ. Ειχα στείλει κ εγω ενα email πριν κανα μηνα σε αυτους να ρωτησω κατι αλλα απαντηση δεν πηρα. Και το συσχετισα και γι αυτο εχω την απορια θελωντας να αγοράσω ενα rn3 pro για την γυναίκα μου.
×
×
  • Create New...